Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin cnm benim
özledik senigezdin geldinne güzell
beslenmende güzel olmuş kacamakları görmedimm
spor konusuda süperr
karın benimde ihtiyacım varr
bende yarın başlıyorummm

ela26yeni,eski_bir_masal+,melankoli_84,dosba+,neyneyse,
oyyy renklenmişş burası
nasılsınız sekerlerrr:92::92::92:

Ben kaçırmış mıyım kim gelecekti misafir?
Hoş geldin bu arada özletme kendini.
Ohh yemek düzene girmiş spor devam harikasın.

Ne yedim?
Sabah: Benim o = 400 kalori ( sabah sınavım vardı zor yetiştim elime o geçti mecburen yemek zorunda kaldım )
Öğle: 2 tane küçük börek = 300 kalori
Akşam: 10 tane sarma = 300 kalori
Ara: Kuru meyve+ceviz= 70 kalori ( Dosbamın tavsiyesi üstüne )
Ara: 3 tane üzümlü draje: 58 kalori
Toplam: 1128 kalori

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcamkonuyla alakasızz
yaben hasta olduktan sonra ne güzel ne kötü hiçbirşey duymuyorum burnumdan hisstemiyorum
elanın kakası,parfümm vb hiçç
normal mii tıkanık olduğu için korkuyom ya gecmezsee

hoşgeldin cnm benim
özledik senigezdin geldinne güzell
beslenmende güzel olmuş kacamakları görmedimm
spor konusuda süperr
karın benimde ihtiyacım varr
bende yarın başlıyorummm
hoşbuldum elacım,bende özledim,kaçamakları yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum çünkü utanıyorum ama bir şekilde dengelemeye çalıştım
spor konusunda ise tebrik ederim,ben çok zevkle yapıyorum inşALLAH sende o zevki alırsın
Ben kaçırmış mıyım kim gelecekti misafir?
Hoş geldin bu arada özletme kendini.
Ohh yemek düzene girmiş spor devam harikasın.

banada süpriz oldu ben ereğliye gittim abimle de görüştük meğer ertesi gün onlar ( eşi ve yiğenimde) zong eve gelmişler,ben dönüş yaptım baktım bizdeler banada süpriz oldu,uzun süre bir yere gitmem yni bir ay falan :)) bende özledim,boşluk hissediyorum ve düzenim bozuluyor malesef neyseki toparladım :44:

masalcım sonuç itibari ile kalori hesabın çok güzel ama sende benim gibi abur cubur olayı bitiriyor,neyseki uzaklaşmayı başardım ben,tabi öğrenciliğin etkisi de çok :)) ama yerini başka şeylerle doldursan sonuç itibariyle daha güzel kilo veririsin.şimdiye dal olmuştun bence ( gerçi fazlan yok ama )

Hastalıktandır Eminecim bence normal ben de hiç hissetmem hastayken kokuları.

:) Aaa ne güzel özlem gidermişsinizdir ama dediğin gibi düzen çok bozuluyor.

Abur cubur yok mu o abur cubur.
Ne geliyorsa ondan geliyor başıma.
Şu kalori hesabı durdurmama yardımcı oluyor ama yine de bugünkü tamamen mecburiyettendi sonra bir baktımm 400 kalori bir paket bisküvi için çok geldi artık yerken daha dikkatli olurum.
Geçenlerde fiziğimi seviyorum artık diyordum ama kilo aldım yine canımı sıkmaya başladı
Bir al bir ver yapıyorum resmen.

elacım emin ol geçecek...ben bugün sarımsakla yapılmış bi salata yedim resmen sarımsağı çiğnedim ama hiiiççç tadını almadım...düşün bende öyleyim
geçer inş.

çok şükür burda güzel bir arkadaşlık oldu canım. devamlı olur inşallah.
senin canın sıkkın gibi biraz ama sınav stresleri de olabilir canım. rahatlayacaksın inşallah. sınavlardan sonra ailenin yanına geçersin zaten.

yerim ben o bıcırığı. ne kadar düşkün ablasına maşallah. kardeşlik çok başka bir şey masalcım ya.

dosbama bak:)) abisinin hasretinden yemek bile yememiş:) ne şekermişsin

ben salatada hiç domates aramam, avantajım bu sanırım:) yeşil soğanım, maydanozum, marulum olsun yeter. renklendirmek için nane atarım bazen. güzel bulduysam tere, roka.. havuç veya mısır da aramıyorum. vitamini için bazen havuç atıyorum yalnız. şeker oranı yüksek de olsa hepten yasaklamıyorum kendime. havuçtan bu derece korkma bence dosbacım yaw.

ela26yeni,eski_bir_masal+,melankoli_84,dosba+,neyneyse,
oyyy renklenmişş burası
nasılsınız sekerlerrr:92::92::92:
ben bayağı geç kaldım ama benden iyilik canım. bilgisayarı açıp mutfağa gitmiştim.

aa bakın bir kaçak gelmiş:) nerelerdesin melankoliciğim yaw. gözlerimiz yollarda kaldı. hoşgeldin canım tekrardan. sporunu aksatmamana sevindim. geçmiş kaçamakları da boşverelim, bugüne bakalım

görmedim:83:

normaldir canım. azar azar koku alma duygun geri gelir inşallah. örnek olarak elanın kakasını kullanmana da ayrıca bittim

kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 1 çk reçel, 1/4 simit ve biraz ekmek. oğluğun sucuğundan 2 parça, küçük.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: yeşil mercimekli makarna, hala hala hala:85: 1 bardak ayran
ikindi: 2 köfte
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 portakal, yarım avuç fındık, 2 kestane
akşam: nohutlu, brokolili salata

şimdi: adaçayı

belki yatmadan muz yerim. regl dönemlerimde:125:

neysecim eski diyetisyenim havuç bezelye kırmızı biber mısır ve patatsi şiddetle yasaklıyordu alışkanlık kaldı :))
ama meyve hakkımda yediğim oluyor salataya katmıyorum alıştım

evde kestane var yapmaya korkuyorum çnk duramıyorum
sucuğu çok canım çekmiyo onu da yapmıyorum
senide miktar konusunda çok tebrik ediyorum

teşekkür ederim dosbacım. sucuk canım çekti ama oğlan tabağını çekti önümden iyi oldu ben de yemedim. zaten az bir şeydi ama ben ara ara yiyorum sucuk şu monti diyeti yapanlara özeniyorum sanırım. onlar kahvaltıda protein tüketiyorlar hep menülerinde sosis, salam oluyor.ben diyetten önce 2 yıl yemesem bunları aramazdım ama diyette sabah kahvaltısı çok rutin oluyor. sıkılmamak için değişiklik yapıyorum.
kestaneyi Allahtan annemler yapıp gönderiyor:) 2 tanecik kestane uğraşmaya değmezdi yoksa:) yalnız ben niye kestaneden bu kadar çekindiğimizi bilmiyorum. kalorisi çok mu yüksek?
havuç, bezelye, kırmızı biber ve patates. bunları ben çok seviyorum. bezelyeyi makarna salatasında çok severim gerçi. normalde aramam. ya aslında niçin yasakladığını anlıyorum ama patatesten falan da vazgeçemiyorum ben şimdilik dokunmuyor sanırım da belki ilerde değiştiririm ben de bunlara bakışımı.

Off valla ötle Neyneysecim.
Sınavlardandır heralde diyorum.
Eskişehire gitmeyi de ne istiyorum ne istemiyorum büyük bir boşlukta gibiyim sanki.
Belki finallerden sonra 3-4 gün izmire gidip oradan geçerim iyi olur yada başka bir alternatif bilemedim.

Bir insanın menüsünden bu kadar mı sağlık akar
Sucukta da 2 dilimde bir şey yok ki bence bana gayet normal geldi.

evde kestane var yapmaya korkuyorum çnk duramıyorum
sucuğu çok canım çekmiyo onu da yapmıyorum
senide miktar konusunda çok tebrik ediyorum

Ben de merak ettim kestane de ne var ki bu kadar?
Bana çok masum gözüküyor da.

Beyefendiye bak sen annesine yardım mı ediyormuş diyet konusunda.
Kahvaltıya dikkat edince baya rahat gidiyor gün ama son zamanlarda uyku düzenim bozulduğu için hep geçiştirme oluyor ne yazık ki

masalcım, normal ya. sen sınav dönemindesin. yani her zaman bahane bulmaya karşı biriyim ama evinde falan da değilsin. bak uyku düzenin bile gitti. keşke biraz daha düzenli gidebilsen çok isterdim. çünkü bunun bir yaşam biçimi olduğuna inanıyorum artık. sınavlarından sonra sıkıştırcaz artık seni. stresli bir dönemden geçiyorsun. yine de uyku düzenini koru ve sabah kepek ekmek dahi olsa kahvaltı yapmalısın canım. senino benimo olmaz:)

ben yatsam çok iyi olacak yaw. dün de geç yattım. masal'a diyene bak
melankoli seni aşağıda görüyorum, iyi geceler canım.:80:
iyi geceler herkese.

kilo alamayanlar kestane yiyip üzerinede su içerlerse yakın zamanda sonucu görüyorlar
çok acımasız oldum sanırım
4 tanesi (orta boy) 1 dilim ekmek demek :)) yani çok yememek lazım
bana da ii geceler sonra sabahları kalkamıyorum

ayy ben geldim ama herkes kaçmış
11 oldu kızı uyutana orrtalık topladımm
leslie yaptım 3mil 45 dk sürdü sanırım
şimdi duşa cok terledim sonra uykuyaa
yarınsabah kahve günümvarr öğleden sonra gelirimm
neyse brava süpersin cnmm sucuk 2dilimse süperr bende almak istemiyom eşim bıraksan 3öğün yerr
kestane aramam öyle mi dosbam cok mu bilmiyodumm kardeşim kilo almak istiyoo yiyo yiyo tığ gibbii
masalcımm sınavlarını atlat gezersinbol bol başarışar uyudun sanırımm
herkese iyi gecelerr
hadiii kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…