ela26yeni,eski_bir_masal+,melankoli_84,dosba+,neyneyse,
oyyy renklenmişş burası
nasılsınız sekerlerrr:92::92::92:
hoşgeldin cnm benimherkese hayırlı akşamlar :)) nasılsınız cümleten ? özledim ya özledim ben sizleri
haftasonu yoktum geldim yine bir trafiğe tutuldm misafir aslında pekte misafir sayılmazlar ama yinede düzenim bozuldu,şimdi de anneciğim yok evde yük benim omuzlarımda... geçmişe bakıp yorumlarım mutlaka olacaktır :))
dünkü beslenmem ile bugünkü beslenmem aynı diyebilirim
sabah : 1 haşlanmış ymurta yarım kibrit kutusu peynir bir lokma bal yarım dilim ekmek ile
ara : 2 galeta
öğle : çorba,5 yemek kaşığı z.y nohut ve 2 kaşık pilav
ara : bir portakal
akşam : çorba, 5 yemek kaşığı z.y nohut ,4 kaşık yoğurt
ara : 2 mandalina ( daha yemedim )
dün ve bugün düzene girdim yemek konusunda öncesinde kaçamaklarım oldu ama kendimce dengelemeye çalıştım
bu arada sporumuda aksatmıyorum yarın ve cuma günüde sporum var,dünkü seansta alt karına yüklendi hoca sabah neden ağrım var diye düşünüp durdum ve buldum
ela26yeni,eski_bir_masal+,melankoli_84,dosba+,neyneyse,
oyyy renklenmişş burası
herkese hayırlı akşamlar :)) nasılsınız cümleten ? özledim ya özledim ben sizleri
haftasonu yoktum geldim yine bir trafiğe tutuldm misafir aslında pekte misafir sayılmazlar ama yinede düzenim bozuldu,şimdi de anneciğim yok evde yük benim omuzlarımda... geçmişe bakıp yorumlarım mutlaka olacaktır :))
sabah : 1 haşlanmış ymurta yarım kibrit kutusu peynir bir lokma bal yarım dilim ekmek ile
dün ve bugün düzene girdim yemek konusunda öncesinde kaçamaklarım oldu ama kendimce dengelemeye çalıştım
bu arada sporumuda aksatmıyorum yarın ve cuma günüde sporum var,dünkü seansta alt karına yüklendi hoca sabah neden ağrım var diye düşünüp durdum ve buldum
hoşbuldum elacım,bende özledim,kaçamakları yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum çünkü utanıyorumhoşgeldin cnm benim
özledik senigezdin geldinne güzell
beslenmende güzel olmuş kacamakları görmedimm
spor konusuda süperr
karın benimde ihtiyacım varr
bende yarın başlıyorummm
Ben kaçırmış mıyım kim gelecekti misafir?
Hoş geldin bu arada özletme kendini.
Ohh yemek düzene girmiş spor devam harikasın.
Ne yedim?
Sabah: Benim o = 400 kalori ( sabah sınavım vardı zor yetiştim elime o geçti mecburen yemek zorunda kaldım )
Öğle: 2 tane küçük börek = 300 kalori
Akşam: 10 tane sarma = 300 kalori
Ara: Kuru meyve+ceviz= 70 kalori ( Dosbamın tavsiyesi üstüne )
Ara: 3 tane üzümlü draje: 58 kalori
Toplam: 1128 kalori
kızlar bişey sorcamkonuyla alakasızz
yaben hasta olduktan sonra ne güzel ne kötü hiçbirşey duymuyorum burnumdan hisstemiyorum
elanın kakası,parfümm vb hiçç
normal mii tıkanık olduğu için korkuyom ya gecmezsee
hoşbuldum elacım,bende özledim,kaçamakları yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum çünkü utanıyorumama bir şekilde dengelemeye çalıştım
spor konusunda ise tebrik ederim,ben çok zevkle yapıyorum inşALLAH sende o zevki alırsın
banada süpriz oldu ben ereğliye gittim abimle de görüştük meğer ertesi gün onlar ( eşi ve yiğenimde) zong eve gelmişler,ben dönüş yaptım baktım bizdelerbanada süpriz oldu,uzun süre bir yere gitmem yni bir ay falan :)) bende özledim,boşluk hissediyorum ve düzenim bozuluyor malesef neyseki toparladım :44:
masalcım sonuç itibari ile kalori hesabın çok güzel ama sende benim gibi abur cubur olayı bitiriyor,neyseki uzaklaşmayı başardım ben,tabi öğrenciliğin etkisi de çok :)) ama yerini başka şeylerle doldursan sonuç itibariyle daha güzel kilo veririsin.şimdiye dal olmuştun bence ( gerçi fazlan yok ama )
çok şükür burda güzel bir arkadaşlık oldu canım. devamlı olur inşallah.Kesinlikle ben de öyleydim ilk geldiğim zamanlarda nasıl heyecanlıydım şimdi de heyecandan ziyade benimsemişlik var eksikliğini hissediyorum.
Diyorum ya bazen etrafımdakilere anlatmadıklarımı sizinle paylaşıyorum.
Finallerim 17sinde başlayıp 2 hafta sürüyor ama daha erken de bitebilir benim.
Bakalım şu hafta geçsin de. sefer desem.
Aslında trekking bile zor geldi bu
yerim ben o bıcırığı. ne kadar düşkün ablasına maşallah. kardeşlik çok başka bir şey masalcım ya.Bu arada annem aradı biraz önce.
Kardeşim çok agresif olmuş ben döndüğümden beri.
Öğretmen de fark etmiş konuşmuşlar bugün annemle.
Ve defterinin her sayfasına adımı yazmış.
Annem dün öğretmenin kızarsa demiş.
Kızarsa kızsın o benim ablam yazarım tabi demiş.
Dün de beni arayıp yarın gel gitme bir daha demişti.
Kötü oldum anlatınca annem bunu da .
Bu arada daha okumayı yeni öğreniyor işte 20 gün sonra falan okuma bayramları var.
Bana da gelmeden önce bir kağıda Hilal abla seni çok seviyorum diye yazp verdi bunu cüzdanında taşı olur mu diye
Duygulandım birden.
dosbama bak:)) abisinin hasretinden yemek bile yememiş:) ne şekermişsinmasalcım küçük çocuklara ayrılık daha zor geliyor bende ilkokul 1.sınıfta iken abim askere gitmişti 3 gün ne okula gittim ne de yemek yedirebildiler
abim arayınca yemiştim :))
çocukların sevgisi çok saf ve sende çok şanslısın
ben salatada hiç domates aramam, avantajım bu sanırım:) yeşil soğanım, maydanozum, marulum olsun yeter. renklendirmek için nane atarım bazen. güzel bulduysam tere, roka.. havuç veya mısır da aramıyorum. vitamini için bazen havuç atıyorum yalnız. şeker oranı yüksek de olsa hepten yasaklamıyorum kendime. havuçtan bu derece korkma bence dosbacım yaw.yeşilliklere bende dayanamıyorum hemen dolabı dolduruyorum
salata benim vazgeçilmezlerimden...hiç üşenmem...sadece bu arada domatesler çok kötü kullanmıyorum havucunda şekeri yüksek..istediğim lezzeti yakalayamıyorum
ben bayağı geç kaldım ama benden iyilik canım. bilgisayarı açıp mutfağa gitmiştim.ela26yeni,eski_bir_masal+,melankoli_84,dosba+,neyneyse,
oyyy renklenmişş burası
herkese hayırlı akşamlar :)) nasılsınız cümleten ? özledim ya özledim ben sizleri
görmedim:83:Ne yedim?
Sabah: Benim o = 400 kalori ( sabah sınavım vardı zor yetiştim elime o geçti mecburen yemek zorunda kaldım )
Öğle: 2 tane küçük börek = 300 kalori
Akşam: 10 tane sarma = 300 kalori
Ara: Kuru meyve+ceviz= 70 kalori ( Dosbamın tavsiyesi üstüne )
Ara: 3 tane üzümlü draje: 58 kalori
Toplam: 1128 kalori
normaldir canım. azar azar koku alma duygun geri gelir inşallah. örnek olarak elanın kakasını kullanmana da ayrıca bittimkızlar bişey sorcamkonuyla alakasızz
yaben hasta olduktan sonra ne güzel ne kötü hiçbirşey duymuyorum burnumdan hisstemiyorum
elanın kakası,parfümm vb hiçç
normal mii tıkanık olduğu için korkuyom ya gecmezsee
çok şükür burda güzel bir arkadaşlık oldu canım. devamlı olur inşallah.
senin canın sıkkın gibi biraz ama sınav stresleri de olabilir canım. rahatlayacaksın inşallah. sınavlardan sonra ailenin yanına geçersin zaten.
yerim ben o bıcırığı. ne kadar düşkün ablasına maşallah. kardeşlik çok başka bir şey masalcım ya.
dosbama bak:)) abisinin hasretinden yemek bile yememiş:) ne şekermişsin
ben salatada hiç domates aramam, avantajım bu sanırım:) yeşil soğanım, maydanozum, marulum olsun yeter. renklendirmek için nane atarım bazen. güzel bulduysam tere, roka.. havuç veya mısır da aramıyorum. vitamini için bazen havuç atıyorum yalnız. şeker oranı yüksek de olsa hepten yasaklamıyorum kendime. havuçtan bu derece korkma bence dosbacım yaw.
ben bayağı geç kaldım ama benden iyilik canım. bilgisayarı açıp mutfağa gitmiştim.
aa bakın bir kaçak gelmiş:) nerelerdesin melankoliciğim yaw. gözlerimiz yollarda kaldı. hoşgeldin canım tekrardan. sporunu aksatmamana sevindim. geçmiş kaçamakları da boşverelim, bugüne bakalım
görmedim:83:
normaldir canım. azar azar koku alma duygun geri gelir inşallah. örnek olarak elanın kakasını kullanmana da ayrıca bittim
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 1 çk reçel, 1/4 simit ve biraz ekmek. oğluğun sucuğundan 2 parça, küçük.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: yeşil mercimekli makarna, hala hala hala:85: 1 bardak ayran
ikindi: 2 köfte
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 portakal, yarım avuç fındık, 2 kestane
akşam: nohutlu, brokolili salata
şimdi: adaçayı
belki yatmadan muz yerim. regl dönemlerimde:125:
evde kestane var yapmaya korkuyorum çnk duramıyorum
sucuğu çok canım çekmiyo onu da yapmıyorum
senide miktar konusunda çok tebrik ediyorum
Beyefendiye bak sen annesine yardım mı ediyormuş diyet konusunda.teşekkür ederim dosbacım. sucuk canım çekti ama oğlan tabağını çekti önümdeniyi oldu ben de yemedim. zaten az bir şeydi ama ben ara ara yiyorum sucuk şu monti diyeti yapanlara özeniyorum sanırım. onlar kahvaltıda protein tüketiyorlar hep menülerinde sosis, salam oluyor. ben diyetten önce 2 yıl yemesem bunları aramazdım ama diyette sabah kahvaltısı çok rutin oluyor. sıkılmamak için değişiklik yapıyorum.
kestaneyi Allahtan annemler yapıp gönderiyor:) 2 tanecik kestane uğraşmaya değmezdi yoksa:) yalnız ben niye kestaneden bu kadar çekindiğimizi bilmiyorum. kalorisi çok mu yüksek?
havuç, bezelye, kırmızı biber ve patates. bunları ben çok seviyorum. bezelyeyi makarna salatasında çok severim gerçi. normalde aramam. ya aslında niçin yasakladığını anlıyorum ama patatesten falan da vazgeçemiyorum benşimdilik dokunmuyor sanırım da belki ilerde değiştiririm ben de bunlara bakışımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?