Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah kahvaltım keyifliydi 2 adet yumurta yedim peynir yemedim 3 zeytin 1tk bal
2 dilim ekmek su olayı bugünlerde sıfır bu nedenle kalsiyum hapımı da almıyorum (

cumartesi çalışmak beni yoruyor,yani beynimi çünkü çalışmak istemiyorum.
bugün huzursuzum ya beynim sürekli mideme emirler gönderiyor sanki,açsın yemek ye,kaçamak yap off çıldıracam, ama birşekilde toparlanmam lazım.
neyse rabiacım bu arada bireyselde dereceye girdin hayatım tebrikediyorum. devamını diliyorum.
dünde yazamadım bir türlü, 6 rakalarıda gördün 5 lerde nasib olur inşallah sağlıklı bir şekilde. ama sen azimli hatunsun,başaracağını düşünüyorum.
geçmişe bakabilirmiyim bilmiyorum ama önemli bir durum olursa özelden yazarsanız sevinirim.

asumancım, listelerin güzel. bir iki şey yazıcam sadece. sabahları zeytin yemelisin bence. kalorisi fazla diye mi yemiyorsun? zeytin kabızlığı önler canım. 2 tane de olsa ye. meyve az yiyorsun bir de. dün sadece 1 ayva yemişsin, bugün ise henüz meyve planın yok. açlık bastırdığında hoşbes değil elma yesen daha düzenli beslenmiş olursun. elma yerken su içersen miden şişer açlık hissetmezsin diye de okumuştum. biraz meyveye ağırlık vermeliyiz bence. kahveyi de haftada 3 gün ile sınırlasak. yerine çay verelim:)

dosbacım, kendini iyi hissetmene çok sevindim canım. teşekkür ederim canım ayrıca. takım da hep beraber oldukça başarılı olacak inşallah. bazı arkadaşlar vermediğimizi sansa da..

masalcım, iyi olmana sevindim. oldukça endişelenmeye başlamıştık. akşam uzun uzun sohbet ederiz inşallah.

fderya, bence telefondan çok iyi takip edememişsin. daha dikkatli okumanı tavsiye ederim.

slm kızlar dün uzun uzun yazdım saolsun ela geldii bir düğmeye başdı geri gitti sinir oldumm
sonrada yazamadımm
herkes iyidir inşş
asumancımm tebriklerrr cnm doğru yoldasınn kendine gelmişsin tatlımm yediklerine gelince ölcülüü güzell inş bu hafta kilo kaybı yaşarsınn
masalcımm hastalanmış sanırım gecmiş olsunn mide ben 1hafta 10gün cektimmve öldüm öldüm dirildimm düşmanıma vermesinn aman
rabiacım tebrik ediyorumm cnm bireyselde derece almışsınn azmine hayranım inş eşin gelincee bozmazsınn diyetii
dosbacımın morali bozukmuştuu ama şimdi iyiniş sanırım sevindimmm
nur gözükmüyooo sanırım hazırlık yapııyooo
melonkoli hastaymışş ama iyleşmişş gecmiş olsun dikkat et cnm kendinee
furize cekirdek,kumpir,tatlılarr bakıyorumm götürü:20yomuşşşkız iradene sahip olll
dombili iyisindir inşş kilo almışsın sanırımm fazla göremedimuğramıyosun herhalde fazlaaa
reyhanıda göremedimm uğramıyo sanırımmm

bana gelincee haftasonuu evdeyiz elaylaa
babamız yok nöbetçii
ela suçiçeği deilmiş böcek ısırmış ne böceksee 1tanesi baya büyüdü inş iz felan kalmazzz:26:
benimde moralim bozuktuu ama şimdi iyiyim üzülmicemm değmicek insanlar içinn
diyet nasıl gidiyo dersenizz ne ileri ne geri aynııı:26:
buralardayımmm ela uyuyo

Son düzenleme:
elacım ii olmana toparlanmana sevindim
ayy bugünlerde dombiliye taktım ben kafayı :)) kız valla ben diyeti bıraktım ama senin gibi yemiyorum şeker... 2 bardak kola çok değil mi canım...zaten oruç tutyorsun metabolizman yavaşlıyo...akşamları daha hafif atlat canım

bende cnmm zaten hep ne gelirse iyi niyetimden geliyoo kötü olacağımm
kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm
eşimde tanısı bu iyi niyetimden kaybediyomusummm
moralim bozuk olduğu için yemekte cnm istemiyodu yemek felanda yemeiyomm eşim gecen akşam yemeğe götürdü biraaz iyi geldii abartmadım ızgara 2parca sadecee kola zaten içmiyorum midedenn
dombiliye gelince cok hırs yaptığımda benimde tersine tepiyoo daha cokk yiyorum ve kilo alıyorumm
sanırımm beynimizde bitiyoo cok konsantre oluncadaa hep kaçamak yapmak istiyosunn
ben öyleyimm oruç tutsam iğne ipliğe dönerimm
başlayamadımm midee kötü oluncainş haftaya başlayayımm allah nasip edersee

kızlar bu aradaa benim hediyem ulaşmamış herhaldee int takip ediyodumm hata veriyoo
neyse eline ulaştığında arkadaşım arar herhaldee

dosbacım, dombilim kontrolü fena kaçırdı,durdurmak için ne yapmalıyız bilmem. anacım bide o kadar eleştiri yapıyorum geçmişe bakmadığı için görmüyor herhalde yada görüp görmemezlikten geliyor.
canım kahvaltın afiyet olsun,hazır hatırlattın hadi ilacını alda gel hayatım,2 bardak suyla beraber. :))
akşam yemeğinde ise 4-6 kaşık arası sebze yemeği 150 kalori,içinde kıyma olursa değişir birde marul salatası yersen 93 kalori 1 dilimde ekmek 309 kalori olur. fırında tavuk yaparsan 1 tabuk but 195 kalori,yarım kase fırında patates 52 kalori yarım kasede salata ye,47 kalori olsa,294 kalori ile olayı bitirebilirsin ama sebze tercihinden ekmek yemeyeyim dersen 246 kalori almış olursun.:)) seçim senin artık hayatım.

elacım merhaba hayatım, moralinin düzelmesine çok sevindim,bencede değmicek insanlara üzülme kesinlikle. elayı ısıran o böceği bende ısırayım emi,gıcık şey buldu taze eti kemirip durdu.benim oğlumuda bir ara böcek ısırmıştı,tüm yatağını kaldırdım,herşeyini yıkadım tek tek baktım baktım nevresimlerin yastıkların içine kadar belki yağına yerleşmiş birşeydir diye ama bulamadım. uçangillerdendi diye düşündüm artık. neyse geçmişolsun canım. bende diyete devam ediyorum ama inan zorlanmaya başladım. ama mücadeleye devam tabiki.

dombilicim Allah kabul etsin hayatım ama,ne olur hafif beslenmeye çalış. :13:

rabiacım kesinlikle haklısın,aslında ben şu hurma olayı falan çıkınca meyveyi es geçtim nedense. ama tüm önerilerini aldım,uygulamaya geçirecem hayatım kahveyi çok sıkılmadıkça tüketmeyeyim su ve meyve olur, kahvaltıdada ekmek yemiyorum ya sanırım ondan çok acıkıyorum. ama zeytinle toparlayayım ozaman ayarlamaya çalışırım. inan yanımda meyvem yoktu erken gediğim için işyerim açık değildi. çok ağzım sulandı yeşil çayı hayat geçiriyorum söz.
yazmayı unuttum dün 1.5 lt su içtim. :)))

kendi adıma idare ediyorum hayatım diyet zorlamaya başladı sadece,önüne geçmeye çalışıyorum.evet hayatım diyet konusunda biraz biraz düzeldim daha dikkatliyim artık herşeyi öyle lambur lumbur yemiyorum,ölçüp tartıp öyle yemeye çalışıyorum,bu sabah mesela arkadaş gofreti getirdiğinde hemen kaorisine baktım 100 gr da 550 kalori varmış paket 160 gr dı. 550/ 10 =55 10 gr da 55 kalori var. sonra 55*16 = 880 paket 880 kaloriymiş. paketin içinde 22 tane gofret vardı, 880/22 = 40 kalori tanesi 40 kaloriymiş.2 tane yedim 80 kalori eder bak burda hesapladım 40 çıktı ben 74 hesapladım sabah ama acaba 100 gr kalorisinimi yanlışmı hatılıyorum ki, neyse tekrar kontrol etmem lazım paketi, yani almıcam markette sadecve kalorisine bakarım.
demem oki ben o gofreti böyle hesaplarken millet yüzüme bakıyor ne yapıyor diye,artık böyleyim dedim,çekindiler onlarda fazla yiyemediler ben çıkarken paketi yarısı duruyordu ama ben çıktıktan sonra hüpletmişlerdir hepsini. ay ne uzun yaa. açlık çeneme vuruyor çenemde elime :)))

neyse ama senin moralinin düzelmesine çok sevindim,inşallah öylede devam eder hayatım. ümitlerin solmasın balım benim.

canım hoşgeldin, aynı anda yazmışız sayılır ancak farkediyorum.
canım çok geçmişolsun tekrar ama asit birikmesi yazmışsın,sen araştırdınmı bilmiyorum ama netten baktım şimdi karında su toplanması fazla tuz alımı falan yazıyor. dr da eğer düzenli bir tetkik yapılmadıysa,tekrar gitmeni öneririm hayatım. inşallah tekrarlamaz canım dikkat et kendine.

bende akşama fırında patatesli tavuk yapacaktım acaba sebze mi pişirsem :44:
bana ikisi de uyar dosbam eşine bir sor sen istersen:)

2 dilim ekmek su olayı bugünlerde sıfır bu nedenle kalsiyum hapımı da almıyorum (
o zaman sana bundan sonra su içtin mi diye sık sık soralım canım. su olmadan ne diyet ne de başka bir şey olmaz. içtin mi bakalım suyunu?

canım, keşke sadece haftaiçi çalıştığın bir işin olsaydı. psikolojik olarak etkilemesi çok normal, beyin hep tatil sinyali gönderiyordur. sabret canım, inşallah ilerde planladığın gibi kendi işini açarsın ve biraz olsun rahat edersin çalışma saatleri açısından.
biraz mutsuzluk hemen yemekle mutlu olunabilir mi sorusunu getiriyor akla. kaçamk yapsan daha mutsuz olursun canım. aksine kendini kontrol edebilirsen ne kadar iradeli olduğunu görüp çok sevineceksin.
bireyselde dereceyi beklemiyordum canım. ben bakıyordum hep 2, 3 kilo verenler giriyordu. gerçi bilmiyorum neye göre sıraladıklarını. süpriz oldu, süper oldu. ben aslında kaçamak yapcaktım onu da yapmadım:))

eminecim gelmiş, hoşgelmiş. özlettin yaw kendini.
ela kuzuma geçmiş olsun. benim oğlanı da bir böcek ısırmıştı. fukaranın ayağında kocaman bir şey oldu. sonra krem falan sürdük de geçti. izi kalmadı çok şükür. bir şehirdışına çıktığımız bir zamandı sanırım. hain böcek gelmiş bulmuş çocuğu.
takma kafana tokadan başka diyor ya eminecim, salla gitsin yaw.
ben de farkettim sen hurmayı yemeye başladın meyveyi unuttun:) kahvaltına 1 dilim ekmek eklesek nasıl olur? belki gün boyunca bu kadar acıktım psikolojisine girmeni önler. türk milleti ekmek olmadan doymaz ki:) bu arada su olayında süpersin. senin içtiğin suyu ancak bardakla saydığımız günleri hatırlıyorum:) maşallah canım.
dosbaya cevabın da gözümden kaçmadı:) sen bu kalori işini çözdün. bize de çok faydan dokunacak bence. 2 şey arasında kararsız kalınca hemen hesaba vur, kararını ona göre ver. sayısal zekanın faydası herhalde asumancım:)

valla bu kadar hesaba şapka çıkarırım asumancım her yediğini bu kadar ölçersen zaten yiyecek vaktin olmaz. o zaman da gitsin o hain kilolar.

canlar toparlanıp çıkmak zorundayım,lütfen kendinize dikkat edin fırsat bulursam geçmişe bakmaya çalışacağım, hepinizi öpüyorum .
sağlıklı huzurlu güzel bir hafta sonu diliyorum canlar.

o kadar yazmışsın cevap yazmadan gidemedim hayatım.
canım benim güzel dileklerin için sağol,inşallah açabilirim ama ne zaman onu Allah bilir. yinede elime geçen ilk fırsatta şansımı denicem. kaçamak konusunda katılıyorum,şuan enerji doldum ve kaçamak yapmıcam kesinlikle bugün çok güzel bitecek inşallah. hurmayıda yanımda götürmicem,akşam çok çok tatlı krizim tutarsa 1-2 tane alayım yanımda meyve olsun sadece. kahvaltıya 1 dilim ekmeği ekleyeyim haklısın birazcık olsun tutar beni. suyuda zaten cezam sayesinde biraz daha alıştım diyebilirim yani o psikolojiyi yakaladım(burası işe yaramıyor diyenlere duyrulur)
kalorileri iyice ezberleyeyim inşallah hep yorumlarım daha iyi oluyor ama değilmi,sizlerede faydam olur ama ilk fırsatta senin bir listenin kalori hesabını yapıcam. kaç kalori alıyorsun diye bende ona göre ayarlamak istiyorum kendimi.
hesaplamaları yüzdeye göre yapıyorlar ama bence azme ve başarı devamlılığına göre yapsalar kesinlikle birinci olurdun. devamını diliyorum canım benim.
valla bu kadar hesaba şapka çıkarırım asumancım her yediğini bu kadar ölçersen zaten yiyecek vaktin olmaz. o zaman da gitsin o hain kilolar.
:78: sağol canımbenim.
rabiacım bu hesaplamayı yaptığım çok iyi oldu ki bundan sonra dilerim hep böyle yaparım,böylelikle yiyeceğim şeyi azalttım,yoksa ben o istekle yarım paketi yerdim.

bu sefer kaçtım ben öpüldünüz şekerler.

Kızlar slmmmm:) nasılsınız bakalım...
sabaha karsı yattım ya haliyle 3te uyandım...
bugün corbama geri dönüyorum....
öncelikle sizden bi ricam olacak,fazla oldu biliyorum ama salı günü sunumum var ve hala bişi hazırlamadım...salı gunune kadar evde ve pc basında olmak zorundaım ama cvplarım kısa olursa kusura bakmayın olur mu,vize sayılacak da....

Alıntılarla cok uzun olcak... o yuzden isme dayalı yazıorm eksik oln olursa kusura bakmayın ok...hala uyku sersemiyim

fderya cnm tabii ki burda kilo vermen önemli,ama kilo verişin aslında sadece senn için önemli...burda olay evet paylasım... neden bu kadar emin yazıyorum,1-2yıl once kapanan 12.takımın kaptan yardımcısıydım ve o paylasımlar sayesinde ben 68den 58kgyu gorebilcek kadar düşebildim....
burda paylasmlar birbirimizi motive ediyor... o yuzden öncelik buna veriliyor...
ben sahsen arada ugramandan hoslanırım,muhabbetimiz iyi nihayetinde....ama gnlerce knsmuo olsak sen beni ne kadar hatırlarsın ben seni ne kadar öyle değil mi
neyneyse cnm o çekirdek mevzuu gecen hafta babamın gittii zamanlardı valla babam aldı die,yksa ben yapar mıyım hic ole sey:26:
belkide yazdıgın gibi zeytin yemedigim icin bende hep kabızım...ama napiim sevmiyorum bi işte babam almş yesil zeytin,o aklıma gelrse atıyorum agzıma okadar....
zor bu diet işleri zorrr.....
ad1 kaptancım kalori hesaplarına hergün biraz daha fazla hayran oluyorum cidden tebrikler... ben ugrasamıyorum okadar cidden...vakitsizlikten degil aslında...günlerdir yere paralel yasıyorum e yat yat nereye kadar, baksana hersey birikti,sunum... 10ocakta finalim varmış...zaten ocagın 1inden 10una kadar resmen karantinaya alıcam kendimi mezun olma cabasına,, ozaman günlerce takıma giremeyebilrm bile kalori hesaplamak ve ben nerdeee....
ama özendim sana umarım azmin bitmez
masal anammm masal gelmiş:) cnm cok mrk ettik seni iyi ki yzdın bugün... aklımızdaydın...
iyi olmana sevindim:) dans nası gidio?
düzenli beslenmek sart gercekten... umarım hepimiz oturturuz...
görüsürz cnm
dosba cnm benmde cok arkdsm yok aslında... ankdan en eski arkdsım evlendi ve almanyaya gitti,ayda yılda bir haberlesirsek anca...
kız arkds özürlüsüyüm ben burda gorustugum 2kız arkdsm var sadece, işte biri ziraatte calısıo haymanada,biride bizim bölümden mezun oldu buyıl....haymanadaki arkdsla her haftasonu geldiinde bi gun mutlaka bulusuyoruz...ikimize de iyi geliyor:)
bide yıllardır yalnız yasıyorum...6.senem bitti... böyle bi arkdsm gelecek olsun direk yemek hazırlayım,beraber yemek yiyelm oturalım die öyle heves ediyorum ki can sıkıntısından o ara da işte yemekler böyle kaçıyor:):)
fırında patatesli tavuk fikri süper görünüyor aslında,ama sebze de güzel...
al sana bi öneri... fırında tavuk + buharda sebze:) ikisinin de gönlü kalmasın
bende su icemiyorum ya...hep unutuyorum... duvarlara su yazmaya baslıcam artık gördükce hatırlayım die
ela yaramaz cocuk goturdu demek yazıları ay ama cok sevmli oluolar o yaşlarda kıyılmaz ki :):)
yok cnm tatlı yemedim...tatlım hala gözümün onunde:) ısrarla yemiyorum 66.9bile olsa öle bi kilo gormeden de yemicem...
dun kumpir sadce...
o çekirdek krizi gecen hafta giremediim günlerden kalma
cimcimeye de gecms olsun cnm umarım leke falan klmadan hemen gecer...

Şimdii.... güzel bayanlar ben kaçar... önce corba icicem...sonra sunuma kasıcam.. pc basında olurum yani... ama az ugrarsam kusura bakmayın tekrar ok...
görüsürüz

adcım ve neysecim su için verdiğiniz destek benim için çok öenmli...evet içtim ama yeteri kadar değil
ama yatana kadar ii olur inş.
ayyy kafam karıştı kime ne yazacaktım unuttum valla
hmmm firuzecim evet yemeğimi yedim fırında tavuk patates yaptım 2 tane baget yedim 1 kase de çorba içtim minicik ekmek yedim
akşam yiyeceğimi sanmıyorum kestane istiyo eşim çok kaçırmadan yerim artık
adcım kalori hesabına hayran kaldım canım
eğer bi gofreti böle hesaplarsan sen kesin bu ay 5 kilo verirsin
kızlar ne yazacağımı hatırlayamadım
eşim film almış onları seyredeceğiz belki akşam da scrabble oynayacağız bakalım kim kazanacak
belki uğrayamam
görüşürüz şekerler
hepinize afiyet olsun

canım, inşallah güzel bir haftasonu geçirirsin.
kalorileri öğrenmenden hepimiz istifade edeceğiz inşallah. takıma yeni de bir hareketlilik getirecek bir şey olur inşallah.
güzel sözlerin için de teşekkürler canım. ben de haftaya cuma sana böyle güzel sözler yazacağım inşallah. hadi bakalım kaçamaksız haftasonları..

firuzeciğim, öncelik derslerin canım. sen zaten elinden geldiğince katılıyorsun. sunumu da güzelce yapıp halledersin inşallah canım.

ay ay ne güzel eşinle güzel güzel vakit geçireceksin, maşallah. film seyretmeden önce 1 sürahi suyunu alıyorsun yanına, tamam mı canım? hem izle hem iç. sana keyifli bir akşam diliyorum dosbacım.

Dosbacım ne güzel aklındaki sorunları atabilmek insanı nasıl rahatlatıyor değil mi?
Ufacık şeyler bile olsa birikip birikip büyüyor o yüzden çok büyütmeden önüne geçebilmek lazım ..
Teşekkür ederim merak etmişsiniz beni hatırlamışsınız

Kalsiyum hapı nedendi Dosbacım?

Neyneysecimm tebrik ederim canım derece yapmışsın ..
Bu arada çok şımardım merak ettiğiniz için çaktırma
Kaçırdığımız bir şeyler olmuş derya ile ilgili de sanırım geçmişi okuyacağım ama ben bu sıralarda biraz aksatabilirim forumu hazırlamam gereken yeni sunumum var tamamlanmamış raporlarım ve sınavlarım ..
Kahveye neden öyle dedin Neyneyse?
Şekersiz sütsüz olsa da zararlı mı?

Eminecim teşekkür ederim ..
Ben de kolay kolay doktora gitmem bittim o gece resmen öleceğim zannettim ağrıdan ..
Küçük hanımın keyfi nasıl?
Acıyor muymuş o kırmızı benek olan yerler ..
Kıyamam ya ben hiç ona ..
Çok seviyorum inan çocukları ..
Değmeyecek insanlar için gerçekten üzülme ama ne kadar kırılsan da sen iyiliğinden taviz verme ..

Bak tam ben demiştim ..
Bırak insanlar kötü olsun ama sen her şeye rağmen iyi ol ki senin onlardan bir farkın olsun dimi canım?
Ama sıkma canını kendini üzme ..
Ben inanıyorum ki iyiliklerimiz bir şekilde bize döner yıllar sonra bile olsa ..

Hoşbuldum Kaptancığım ..
Valla o gün geçince durmadım üstünde 1 ay sonra falan tatilde Eskişehire gidince bütün tetkiklerimi yaptıracağım.
O zamana kadar da dikkat edebildiğim kadar edeceğim mideme ..
Sen nasılsın kaptancığım keyfin geldi mi yerine?

canlar toparlanıp çıkmak zorundayım,lütfen kendinize dikkat edin fırsat bulursam geçmişe bakmaya çalışacağım, hepinizi öpüyorum .
sağlıklı huzurlu güzel bir hafta sonu diliyorum canlar.

İyi hafta sonları kaptancığım ..

Nasılsın Fiyucecim?
İnternet gelince bir ses oldu direk açtım size haber verdim çıkmadan :)
Sunumların varmış senin de koaly gelsin tatlım ben de yazıp döneceğim şimdi sunumuma ..
Askerin nasıl bakalım?
Dans çok eğlenceliydi bugün ..
Yorgundum adım atasım yoktu açıldık orada.
Partnerim baya iyi zaten 2 yıldan beri dans ediyor o yönlendirince harika oluyor :)
Afiyet olsun tatlım ..

Hangi film dosba?
İyi seyirlerr ..

canımiyki de gitmişsin doktora en azından ağrılarından kurtulmuş oldun,çook geçmiş olsun ,dansa gidip inş. çok terleyip sonra hava almazsın,sonra yine miden kötü olur bu sefer (
kendini iyi hissetmene sevindim dosbacım,hayatta moral çok önemli,mutlu olmaksa en en güzeli :))
sabah biraz kötüydüm ama kendime ıhlamur içine zencefil ve tarçık karışımı çay yaptım ve içtim gayet iyi geldi,yanlız evde durmaktan sıkıldım biraz :))
canım 2 adet yumurta bir gün için çok değil mi? su hayat demek canım yaa bir an önce alışman lazım,sana bir öneri kendine büyük kocaman bir bardak al ve sayısı az olsada miktarı çok olacağından küçük bir kandırmaca hesabıyla bünyeni suya alıştırmış olursunbundan sonra sana su içtinmi diye hep sorucam
haklısın yorulmkta adcım,hem ev hem iş haliyle hırpalanıyor vücut,hafta sonlarınıda insan ailesiyle yada kendine vakit ayırarak geçirmek istiyor,gayet azimlisin yemek konusunda maşALLAH
tarhan corası pılav pirzolayapacagım ama en 1 pırzola 1 kepcede corba yerım
bugun nıyetlıyım
akşamdan yedımle tuttum
saat 8 gıbı beytı yaptım azcık yedım 2 bardakta kola içtım

ALLAH kabul etsin dombili,ama o kola hiç oldumu canım yaa,keşke onun yerine ayran içseydin yada meyve suyu:44: kola hem zararlı hemde çok kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…