Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü yazayım, ama bugün pek istediğim gibi olmadı:

kahvaltı:1 yumurta ve 2 minik sosisten omlet, biraz peynir, 2 zeytin ve 1 dilimden az ekmek.
ara: çeyrek simit, dışardaydık
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase pirinçli pırasa ve 1 kase salata. halen dışardayız:)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: buharda brokoli, sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı, biraz çekirdek
akşam: salata

şimdi çay içiyorum. meyveyi çaydan sonra yiyeceğim inşallah.

menün de gayet güzel hemde çok güzel dışarda olmana rağmen ama o çekirdek sanki sırıtmış,çok kalorisi olduğunu biliyorum ben çekirdeğin,tabi sen ölçüsünü biliyosundur ynede
misafir bana değildi ama etkiliyor yinede,geç kalktığım için böyle yeme düzenim,normalde yani hafta içi çalıltığıman erken kalkıyorum ve daha düzenli oluyorum.şimdi ise dinlenmede olduğum için bu konuda rahat davranıyorum

tebrik ederim canımbizede nasib olur inşALLAH:13:
teşekkür ederim canım. ben bir ilk başta girmiştim dereceye, bir de bu işte 2 oldu. buna şaşırdım açıkçası derecelik bir durum gibi gelmemişti. sizlere de nasip olur canım, inşallah.
çekirdek yarım avuç falandır. kuruyemişçi kabak çekirdeği diye ayçekirdeği vermiş. elimizde patladı biraz yani. bir de güzel kavrulmuş. abarttığımı sanmıyorum. ben eskiden ne koca kaselerle çekirdeğimi çitlerdim:)) kitap okurken çekirdek çitlemeyi çok severim.
çalışma hayatı insanlı düzenli yapıyor aslında canım. birkaç gün istirahat bile etkiliyor insanı. bence çok kötü değildi, sadece akşam için yoğundu yediklerin.

cnm ben bisi ypmadım ki,erkekmiş ogrenciler,benm de elimde erkek kıyafeti yok...sadece duyurup aracı olabildim... kız ogrenci olursa 1mont da benden cıkcak da,erkek yurduymus orası
yarın toparlıcam söz....
cnm aslında tam olarak tepkilerini bilmiyorum noluo...ama çölyak hastalarında bugday alerjik bi madde,ince bagırsak direk tepki veriyor...
ileri derecelerde yani cogu kiside yedikten sonra bulantı kusma ishal mide agrısı şişkinlik el kol karıncalanmsı falan oluomus...
bende iste tepkiler,bagırsaklr direk çalısıo ki feci kabızlıkdurumu vardı dusun halimi bide elim kolum karıncalanmaya basladı...anlıcaan yeni yeni topladım kendimi...ha bide birden hamile gibi mide şişiyo durduk yere,sanki gaz varmıs gibi...
gecti allahtan arkdsla yemek yedim 1tbaga biraz pilav 2parca tavuk birazda salata....düzeldim simdi...bi sekilde bisiler yiyip onu vucuttan nekadar cabuk atarsam iyi die yedim...
hahah bireyselde dereceye girmişim kendimi gördüm, inanamadım.:82:
cnm ya hic bakmadım derecelere tebrik edeirm cidden darısı bize
ohh süper görünüo menü çekirdek hariç valla bravo dısarda olup super ayarlamıssın...
bu arada su buharda pisiren tencerelerden bende istiyorum yaa...yemek yapmayı cok severim ki zaten 13yasından beri yapıyorum olsa valla full sebze yerim....

canım, senin de işin zor. daima takip etmen lazım yani herhangi bir buğday içeriği var mı diye. bir yönden kabızlık çözülüyor iyi de, şişlik veya o karıncalanmalar falan hoş durmuyor. şimdi daha iyi olmana sevindim. akşam yemeğin zaten ağız sulandıracak cinstendi:) şifa da olmasına sevindim.
buharada pişirme aparatı var, onu biliyorsun değil mi? metal bir şey delik delik. tencereye birazcık su koyuyorum onun üstüne bu aparat ve üste de sebzeler. bence çok pratik. özel bir tencere almana gerek yok. ha tabi bu nutri cook falan çok süper diyorlar ama çok pahalı. bizim aparat ise bütün marketlerde ve 10 tl mi ne

anlaşıldı ağız tadıyla çekirdek çitleyemeyeceğiz kaldırdım çekirdeği:)
öyle valla...bide süper sistemimiz var,icerik bilgisinde yazmıyor mesela ama cıkıyor işte icinden... ne var yani icinde soya var süt var yazmayı biliyorsunuz bugday var yzsanıza...hastaların cogu hicbisi yemio korkularından ama öyle de yasanmaz cidden,ben yiye yiye deniyorum artık napiim ama bidaha o cipsi almak mı asla,bi dk ya ne cipsi kilo verene kadar bidaha cips mips yok
adı ne ki o aparatın bi adı varmı acaba,bende arayım bi cidden,sebzeleri haslamayı sevmiyorum tüm vitamini gidiyor... cok iyi olur aslında...
çekirdek kötü bisi,gecen hafta babam gitmeden once alısveris yapmıs bana, icinde de yarım kilo cekirdek... o ara girmemistm ya nete... itiraf ediyorum yarım kiloya yakın cekirdek 1arkdsm daha yedi 2miz sayesinde 3gunde bitti:26: bidaha hayatta almam durdu mu bitirmeden kalkamıyorum basından

burası türkiye fiyucecim şaşamamak lazım bazı şeylere,inş.ALLAH bir gün düzelir bu başına buyruk düzen...
seni senii manşet geçelim bu çekirdek itirafını
bende ara olarak yatarken ılık süt düşünmüştüm kii yudumladım,şimdi mışıl mışıl uyumaya gidiyorum,iyi geceler fiyucecim :80:

öyle valla cnm...AB uyum yasası die bas bas bagırıolar yıllarıdr,daha cıkardıkları gıdalar belli diil
durçaktırma kim çekirdek mi o ne
afiyet olsun cnm sana da ii geceler

Merhaba arkadaslar..malesef int iki gun once geldi. burda isler cok yavas ve ayrica xmas kutlamasi nedeniyle hayat durdu..
cep tlf nundan sizi takip ettim ama.Saglik durumum da iyiye gidiyor.diyetimde guzel gidiyor.kilo veriyorum hala.kendimce bazi kurallar koydum ve onu takip etmeye calisiyorum.
Sizler de ins iyisinizdir.
Cok cabalamama ragmen gruba gir(e)memek beni uzdu ve azicik gonul de koydum.ozellikle kaptanimizin tavri biraz uzdu beni ama neyse..ben gurbet elde kendimce samimi bir grup buldugum icin sevinmistim.kismet buraya kadarmis...
Nacizane fikrimi de soylemek gerekirse iki kilo vermem onemli degilde sadece paylasim fazla yapamamam gruba alinmama gostergesiyse demek ki dedim bu bir zayiflama grubu degil paylasim grubu olmus.malesef ben calisan bir bayanim saatlerce vakit harcayamam pc nin karsisinda.
farkli oneriler,tavsiyeler, motivasyonlar az..sadece gunluk tutar gibi .zaten her cuma sonrasi da kilolarimiz da eksiklik olmamasi da bunun bir gostergesi degil mi?
Arkadaslar bana katilmayabilirsiniz.bu sadece benim gorusum.Ben farkli bir deneyim sunmak istemistim.zaten bu elestirimden sonra da gruba alinmam biliyorum:)
olsun benim niyetim zayiflamak. sizleri de kendime yakin buldum,ozellikle grup arkadasimi.sizlerle tanismak guzeldi.kimseyi uzmek istemem.hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz umarim.
ben arada bir takilp kilomu yazarim isterseniz.
Hepinize tesekkur ederim. Hoscakalin...

günaydın kızlar. haftasonu moduna girmişizdir artık sakin olur buralar.:93:

firuzee, yarım kilo çekirdek mi çitledin? ben bir avuç çitledim bana bık bık değil mi

24.12.10

Kahvaltı 7.30

1 ad haşlanmış yumurta (80 kalori)
Yarım kk büyüklüğü peynir (38 kalori)
2 çatal bal (100 gr bal 315 kalori) benim yediğim sanırım 5 gr bir şeydi.

Ara 1 ad ayva 63 kalori
Ara 1 fincan neskafe 55 kalori

Öğle 14.10
1 ad fırında tavuk but, (195 kalori) 5 ad fırında dilim patates. (52 kalori)
Ara 1 porsiyon karışık salata 123 kalori
Toplam 606

Akşam : 19.45
3 ad etsiz çiğ köfte 180 kalori
1 kase marul salatası 93 kalori
4 ad kuru hurma (140 kalori

Toplam 1019 kalori

dünkü menüm budur kızlar,akşam yediğim hurmalar yüzünden 1000 kaloriden fazla aldım,bu sabah kiloma bakayım dedim aynıyım bi değişiklik yok

25.12.10Kahvaltı 7.30

1 ad haşlanmış yumurta 80 kalori
1 kk büyüklüğünde peynir 75 kalori

Ara 2 ad eti hoşbeş gofret 74 kalori 
Ara 3 ad kuru hurma 105 kalori

Öğle 11.00

3 kaşık karışık sebze
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek 32 kalori

(yanımda toplam 6 kaşık sebze yemeği,
200 gr yoğurt var. Öğleden sonra saat
15.00 e kadar tüketeceğim.
Saat 15.00 kadar aldığım öğle yemeği kalorisi
Toplamı 340 kalori oluyor

Genel toplam 706 kalori 

yani saat 15.00 e kadar 706 kalori almış olacağımki,gıcık oldum kendime.
bugün biraz daha iştahlıyım ben yaa. ne yapıcam bilemedim. sabah yediğim o 2 gofretide inanın nefsimi köreltsin diye gıdım gıdım ısırarak yedim,arkadaş getirdi,açtı paketi,yemeyin ben diyetteyim diyemiyorsun da karnım çok aç olunca kalorisini çarptım,böldüm ona göre yedim(
bugün extraolarak belki kahve içerim 1000 kaloriyi geçmeden kapatmalıyım günü çıldıracam yaaa.
neyse buralarda olurum dövün beni emi dövün ama öneride bekliyorum.

Çarşamba akşamı midem çok kötü oldu.
Gitsem mi gitmesek mi baya tereddüt yaşadıktan sonra gittik.
Neyse bir serum verdi.
Asit birikmesi olabilir gibisinden bir şeyler söyledi ..
Ama ağladım resmen akşam.
Sabah uykusuzluk dışında bir problem yoktu.
Tabi 2 günden beri doğru dürüst bir şey yiyemiyorum.
Sıcak şeyler içtim genelde.
İyiyim şimdi.
Teşekkür ederim soranlara
Perşembe günü de internetimiz gitti.
Bu sabah geldi.
Birazdan dansa gideceğim ..
ÖZledim valla sizi .
Uzun uzun okuyup akşam cevap yazacağım.
Bugün normal yemeğime de dönmeyi düşünüyorum.
Ve aklımda bazı sorunlar vardı belki basit ama beni çok sıkmıştı onları çözdüm bu arada ..
Umarım herkes iyidir ..

deryacım sana cevap yazayımmı yazmayayımmı bilemedim,ama ben yinede yazayım içimde duracağına takımda dursun.
netin nihayet gelmiş gözün aydın. en son 10.12.2010 tarihindede 2 güne kadar bağlanır yazmışsın ama bugün ayın 25 i.
şimdi hayatım her 2 gün sonra geliyorum diyeni listeye alıp beklersem işimiz var demektir. zamanında öyle yaptıklarımız olduğu için artık tecrübe kazandık. kuralımız var,tüm takımlarda olduğu gibi gelirsin 1 hafta deneme süren var,paylaşımın iyiise listeye alınıyorsun değilse,isteğe göre biraz daha uzatıyoruz.

sen her ne kadar o yok ,bu yok desende biz burda kendi içimizde iyiyiz. gerçekten gelmek isteyene,ki o insan kendini yazılarıyla belli ediyor zaten kapımız sonuna kadar açık.memnun olmayan olursada gidiyor zaten,kimseyi zorla tutmuyoruz. ayrıca sen paylaşım yapmazsan,diğeri yaparmı,diğeri yapmazsa öteki yaparmı,nasıl böyle bir sonuç çıkardın tebrik ederim. iyi herkes akşam gelsin yediğini yazsın çıksın.
bana neden gönül koyduğunu anlamadım ama almadım hayatım ortada duruyor gönlün öylece haberin olsun.
burdaki insanlar netin başında yıllanmıyor ama geliyor geldiği zamanda elinden geldiği kadar herkesin yorumunada cevap yazıyor.
valla deryacım senden uzun uzun destanlar beklemiyorum, herkes içinden geldiğince kurallara uyar,uymayanda gider sana bu zor geldiyse gerçekten benimyapabileceğim birşey yok,seni memnun edemediğimiz için üzgünüm,hoşçakal.

selam kızlar nasıslınız???
kendimi kuş gibi hafif hissediyorum ama baskülde değil
bi kaç gündür üzerimdeki ağırlığı attım sanırım
buna etken 1 haftadır kimseyle görüşmüyorum kafamı dinledim biraz sıkıntılarım vardı atlattım çok şükür
keyfim yerine geliyor kısacası... ümit doldu içime hahah
neyse ben gelmediğimden beri takım hareketlenmiş...
masalcım ii olmana sevindim
neysecim seni boşuna takip edeyim demiyomuşum tebrik ederim bireyselde derece yapmışsın
firuze arkadaş sohbetlerine kaymış...valla evde gece kız arkadaşlarımı ağırlamayı bende çok özledim evlenince zor oluyo tadını çıkar hayatım
melankoli daha ii olmana sevindim sende balık kavurma götürmüşsün afiyet olsun bu iileştiğini gösterir
adcım valla bu defa harikasın böle devam... bence sen bu defa kendi sistemini kurdun

derya canım ben yokken ne oldu bilmiyorum ama konuya çok müdahele etmeyeceğim her zaman gel yaz paylaş oku listede olmak çok mühim değil zaten sende öyle düşünüyorsun...veremediğimizi yazmışsın hayatım çok mezun verdik...ama şu varki herkes kendi iradesi ve metabolizması ile savaşıyor herkes çok kolay kilo verebilseydi zaten böyle bi takım olmazdı...hatta tıp bile bu kadar ilgilenmezdi emin ol...neyse her zaman bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…