hahah bireyselde dereceye girmişimkendimi gördüm, inanamadım.:82:
menün de gayet güzel hemde çok güzel dışarda olmana rağmen ama o çekirdek sanki sırıtmış,çok kalorisi olduğunu biliyorum ben çekirdeğin,tabi sen ölçüsünü biliyosundur ynedemenümü yazayım, ama bugün pek istediğim gibi olmadı:
kahvaltı:1 yumurta ve 2 minik sosisten omlet, biraz peynir, 2 zeytin ve 1 dilimden az ekmek.
ara: çeyrek simit, dışardaydık
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase pirinçli pırasa ve 1 kase salata. halen dışardayız:)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: buharda brokoli, sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı, biraz çekirdek
akşam: salata
şimdi çay içiyorum. meyveyi çaydan sonra yiyeceğim inşallah.
teşekkür ederim canım. ben bir ilk başta girmiştim dereceye, bir de bu işte 2 oldu. buna şaşırdım açıkçası derecelik bir durum gibi gelmemişti. sizlere de nasip olur canım, inşallah.tebrik ederim canımbizede nasib olur inşALLAH:13:
çekirdek yarım avuç falandır. kuruyemişçi kabak çekirdeği diye ayçekirdeği vermiş. elimizde patladı biraz yani. bir de güzel kavrulmuş. abarttığımı sanmıyorum. ben eskiden ne koca kaselerle çekirdeğimi çitlerdim:)) kitap okurken çekirdek çitlemeyi çok severim.menün de gayet güzel hemde çok güzel dışarda olmana rağmen ama o çekirdek sanki sırıtmış,çok kalorisi olduğunu biliyorum ben çekirdeğin,tabi sen ölçüsünü biliyosundur ynede
misafir bana değildi ama etkiliyor yinede,geç kalktığım için böyle yeme düzenim,normalde yani hafta içi çalıltığıman erken kalkıyorum ve daha düzenli oluyorum.şimdi ise dinlenmede olduğum için bu konuda rahat davranıyorum
cnm ben bisi ypmadım ki,erkekmiş ogrenciler,benm de elimde erkek kıyafeti yok...sadece duyurup aracı olabildim... kız ogrenci olursa 1mont da benden cıkcak da,erkek yurduymus orasıanladım atlım,napalım sende yarın toparların inşALLAH
bu arada durumunda hemencecik düzelir,ilaçın falan yokmu fiyucecim?
kısa günün koccaman karı ise yaptığın hayır işi,canı gönülden kutluyorum seni,ALLAH kabul etsin hayrını tabi vesile olanlarada ALLAH razı olsun,bende çok önem veririm helede çocuk sevindirmek...kuzular yaa bir sakıza bile ne kadar mutlu oluyorlar...
cnm aslında tam olarak tepkilerini bilmiyorum noluo...ama çölyak hastalarında bugday alerjik bi madde,ince bagırsak direk tepki veriyor...bugün mevta olmuş canım. onu geçelim. yarına iyi bir performans bekliyoruz.
vallahi güzel menü olmuş. sen de az değilsin firuzeciğim. cips olayına da üzüldüm. buğday içeren bir şey yediğinde ne oluyor?
cnm ya hic bakmadım derecelere tebrik edeirm cidden darısı bizehahah bireyselde dereceye girmişimkendimi gördüm, inanamadım.:82:
ohh süper görünüo menü çekirdek hariç valla bravo dısarda olup super ayarlamıssın...menümü yazayım, ama bugün pek istediğim gibi olmadı:
kahvaltı:1 yumurta ve 2 minik sosisten omlet, biraz peynir, 2 zeytin ve 1 dilimden az ekmek.
ara: çeyrek simit, dışardaydık
öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase pirinçli pırasa ve 1 kase salata. halen dışardayız:)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: buharda brokoli, sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı, biraz çekirdek
akşam: salata
şimdi çay içiyorum. meyveyi çaydan sonra yiyeceğim inşallah.
canım, senin de işin zor. daima takip etmen lazım yani herhangi bir buğday içeriği var mı diye. bir yönden kabızlık çözülüyor iyi de, şişlik veya o karıncalanmalar falan hoş durmuyor. şimdi daha iyi olmana sevindim. akşam yemeğin zaten ağız sulandıracak cinstendi:) şifa da olmasına sevindim.cnm aslında tam olarak tepkilerini bilmiyorum noluo...ama çölyak hastalarında bugday alerjik bi madde,ince bagırsak direk tepki veriyor...
ileri derecelerde yani cogu kiside yedikten sonra bulantı kusma ishal mide agrısı şişkinlik el kol karıncalanmsı falan oluomus...
bende iste tepkiler,bagırsaklr direk çalısıo ki feci kabızlıkdurumu vardı dusun halimibide elim kolum karıncalanmaya basladı...anlıcaan yeni yeni topladım kendimi...ha bide birden hamile gibi mide şişiyo durduk yere,sanki gaz varmıs gibi...
gecti allahtan arkdsla yemek yedim 1tbaga biraz pilav 2parca tavuk birazda salata....düzeldim simdi...bi sekilde bisiler yiyip onu vucuttan nekadar cabuk atarsam iyi die yedim...
cnm ya hic bakmadım derecelere tebrik edeirm cidden darısı bize
ohh süper görünüo menü çekirdek hariç valla bravo dısarda olup super ayarlamıssın...
bu arada su buharda pisiren tencerelerden bende istiyorum yaa...yemek yapmayı cok severim ki zaten 13yasından beri yapıyorumolsa valla full sebze yerim....
canım, senin de işin zor. daima takip etmen lazım yani herhangi bir buğday içeriği var mı diye. bir yönden kabızlık çözülüyor iyi de, şişlik veya o karıncalanmalar falan hoş durmuyor. şimdi daha iyi olmana sevindim. akşam yemeğin zaten ağız sulandıracak cinstendi:) şifa da olmasına sevindim.
buharada pişirme aparatı var, onu biliyorsun değil mi? metal bir şey delik delik. tencereye birazcık su koyuyorum onun üstüne bu aparat ve üste de sebzeler. bence çok pratik. özel bir tencere almana gerek yok. ha tabi bu nutri cook falan çok süper diyorlar ama çok pahalı. bizim aparat ise bütün marketlerde ve 10 tl mi ne
öyle valla...bide süper sistemimiz var,icerik bilgisinde yazmıyor mesela ama cıkıyor işte icinden... ne var yani icinde soya var süt var yazmayı biliyorsunuz bugday var yzsanıza...hastaların cogu hicbisi yemio korkularından ama öyle de yasanmaz cidden,ben yiye yiye deniyorum artık napiimanlaşıldı ağız tadıyla çekirdek çitleyemeyeceğizkaldırdım çekirdeği:)
burası türkiye fiyucecim şaşamamak lazım bazı şeylere,inş.ALLAH bir gün düzelir bu başına buyruk düzen...öyle valla...bide süper sistemimiz var,icerik bilgisinde yazmıyor mesela ama cıkıyor işte icinden... ne var yani icinde soya var süt var yazmayı biliyorsunuz bugday var yzsanıza...hastaların cogu hicbisi yemio korkularından ama öyle de yasanmaz cidden,ben yiye yiye deniyorum artık napiimama bidaha o cipsi almak mı asla,bi dk ya ne cipsi kilo verene kadar bidaha cips mips yok
adı ne ki o aparatın bi adı varmı acaba,bende arayım bi cidden,sebzeleri haslamayı sevmiyorum tüm vitamini gidiyor... cok iyi olur aslında...
çekirdek kötü bisi,gecen hafta babam gitmeden once alısveris yapmıs bana, icinde de yarım kilo cekirdek... o ara girmemistm ya nete... itiraf ediyorum yarım kiloya yakın cekirdek 1arkdsm daha yedi 2miz sayesinde 3gunde bitti:26: bidaha hayatta almam durdu mu bitirmeden kalkamıyorum basından
burası türkiye fiyucecim şaşamamak lazım bazı şeylere,inş.ALLAH bir gün düzelir bu başına buyruk düzen...
seni senii manşet geçelim bu çekirdek itirafını
bende ara olarak yatarken ılık süt düşünmüştüm kii yudumladım,şimdi mışıl mışıl uyumaya gidiyorum,iyi geceler fiyucecim :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?