Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kizlar....
cok acil cıkıcam malum ders...
gece gercekten hicbisi yemedim ama sanırım 2gündür wcye cıkamayısımdan bu bildirimi yapıyorum
kilom 67.3

günaydıııınnnnn
nasılsınız kızlar...daha bildirim yapılmmış?? hayırdır uyaymı kaldınız...
firuzecim üzülme hayatım bu hafta toparlanma haftan...hem sen bu çorba ile moralini düzelteceksin
melankoli canım 200gr bile ii...en azından almamış vermişsin...bu arada daha iyisin umarım
neysecim o böceği biliyorum sanırım yeşil sert kabuklu ve uçarken ses çıkarıyo veeee ölmüyoooo
gerçekten ölmüyo o böcek
ben yazın karşılaşmıştım...ee şimdide havalr ii o yönünü karıştırmış :))geçmiş olsun canım

bana gelince baskülde dünküne göre daha iyiyim ama bi takıma dönmeye kalksam resmen batırırım sizi :))
bende toparlanacağım ama ne zaman bilmiyorum ??

günaydın kızlar,
oğlumla uyumuşuz yine. hemen bildirimi yapayım sonra sohbet ederiz.
bu hafta 69.8 , çok şükür 6'lı rakamları gördüm.

Son düzenleme:
asumancım, dün takyon takıma uğradı. bugün listeleri o yapamayacakmış. ferihana yazmış ama tabi o saatte ferihan olmadığı için görmeyebilir. canım, sana hatırlatmamızı söylemişti listeler için.

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah tam kahvaltıya başlıyordum aklıma geldi koştum hemen tartıldım ki
lo vermişim 55.2 -64.9 arasında gidip geliyordum 63.9 kilo olmuşum
en sonunda anladım galiba fazla karıştırıp ayarlarını bozdum olmuyor ne yaptıysam neyse gelince birde kardeşime baktırayım

günaydın arkadaşlarım.kilo bildirimimi yapmak istiyorum.kilom 60,hepinizi öpüyorum.dışarıda olucam gelince ilk işim buraya uğramak olacak

benim gitmem gerekiyor ama bırakıp gidemiyorum
neysenecim geçmiş olsun bende korkarım böceklerden hele evde bir bebek varsa arılardan dahada korkuyorum neyse kurtulmuşsun
kızı çiçek çıkaran arkadaş kimdi unuttum kaç gündür yazacağım hep birşeyler giriyor araya eğer suçiçeğiyse dikkat et çünkü fazla kaşırlarsa lekesi kalıyor benim kızım 3 yaşındaydı çiçek çıkardığında kaşıdığı için karnında birde sırtında minik leke kaldı
dosbacım sadece kilo vermek önemli değil ki koruya bilmekte çok önemli sen koruya biliyorsun kilonu

ııh olmaz kıyamam ben ona
yarın kilom gecen haftadan az cıkarsa yarınki ödülüm o benim,hem bakıp bakıp azmediyorum
bide onun tatlıları 100kalori tam ara ögün
demek kıyamıyorsun hımm aslında iyiymiş kalori olarak firuzeciğim. ara öğün olabilir gerçekten.

sana da günaydın dosbacım. aynen o bahsettiğin böcek yaw. ne yaptıysam ölmedi. makineye çekmek için de fazla hareketli bir mahluk ve saat gece 12. kabus oldu bana yaw.
kilon gitgitçe düzelecektir canım. bizi niye batırasın ki, 1 hafta belki öyle olur ama sonraki haftalar verdiğin kilolarla takımı ayakta tutarsın sen inşallah.
emirel, günaydın. ben öyle çok aşırı korkmam da kanatları varsa ve büyükse korkmamak dışında ne yapılabilir bilmiyorum:) önce kaçtım zaten. sonra çözüm ürettim:)

23.12.10
Sabah kahvaltı 07.30

1 ad. Haşlanmış yumurta (80 kalori)
1 kk. Büyüklüğünde b.peynir (30 gr. 75 kalori)
Ara; yarım muz, (50 ) 1 ad ayva, (63)1ad hurma (15)
Toplam:283 kalori

Öğlen 14.00
1 tabak yoğurtlu kabak sote(4-6 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurtla 150 kalori)
2 ad hurma (30)
Ara; 1 fincan 2+1 kahve tatlandırıcılı. (55)
Toplam:235 kalori

Ara 16.45
1 porsiyon salata bol limonlu (havuç, turp, marul, mor lahana) (123 kalori)(karışık salata)

Akşam 17.45
4 yemek kaşığı taze fasulye (150 kalori)(4-6 yemek kaşığı sebze 150 kalori)

Akşam 19.45
1 porsiyon marul salatası 93 kalori
2 parça çikolata (eti uzun çikolatanın 2 parçası) 73 kalori
1 avuç fındık 63 kalori (8 ad fındık 63 kaloriymiş benim yediğim 8 değildir ama emin olmadığım için öyle yazıyorum)
Toplam 229 kalori Genel toplam 1020

Yanlışlarım: yarım muz (50 kalori) çikolata(73 kalori) : 123 kalori yanlış.
1020-123=897 kalori almış olabilirdim.

selam kızlar
önce diyet listemi paylaşayım istedim,arada kaynamasın diye:))

bana biraz karışık göründü ama açlığımı bastırmayan bir liste gerçekten.
çikolata ve fındığı halsizliğimi alsın diye yedim çünkü gerçekten hafif titrek dolaştım dün akşam. kan değerlerim biraz oynadı sanırım.
birde sürekli açım ama herşeye saldırayım durumu olmuyor. sadece bu sabah ilk defa tereyağlı ballı ekmek istedim ama nefsimi köreltsin diye baldan çatalın ucuyla 2 kere aldım.
onun haricinde kahvaltıda 1 yumurta yarım kk büyüklüğünde peynir yedim
ama yarın süzme peynir alacağım kalorisi daha düşük,lezzetide güzel diyorlar,diyette bana yardımcı olur diye düşünüyorum.
ara öğünde ayva yedim ama oda kabız yapıyormuş okuduğuma göre, öğle yemeğine kadar 1 kahve içerim sanırım.

listeleri hazırlamaya gidiyorum herkes kilosunu yazmıştır umarım. :)))

asumancım dün yazmıştım sen yoktun şimdi acil çıkmam lazım kayınvalidemi hastaneye götürecem ferihana yazdım ama daha gelmedi durumunu bilmiyorum eğer bi aksilik çıkarda ferihan uğrayamazsa bizim listeye el atarmısın canım ferihan yapar büyük ihtimal ama seninde haberin olsun şimdi çıkıyorum ben

** 13 .TAKIM 186. ETAP **

Ad1 ( 56.9 / 57.1 / -0.2 / -0.35 %)
dombili85 ( 70.6 / / 70.4 / 0.2 / 0.28 %)
ela26yeni (60.0 / %)(geri dönmek üzere ayrıldı)
eski bir masal ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
fiyuce ( 67.4 / 67.3 / 0.1 / 0.15 %)
melankoli_84 ( 82.2 / 82.2 / 0.0 / 0.00 %)
neyneyse ( 71.2 / 69.8 / 1.4 / 1.97 %)
nihan86 ( 57.5 / 57.5 / 0.0 / 0.00 %)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00 %)
reyhantuana ( 60.0 / 60.0 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 589.3 / 587.8 / 1.5 / 0.25 %)

nihan,masal ve melankoli kilolarını bildirmedi yada bildiremedi. oyüzden kilolarını aynı geçiyorum.
ayrıca masalıda merak etmiyor değilim inşallah mide ağrısı sıkıntı olmamıştır.

masalı bende merak ediyorum gerçekten...
midem ağrıyo diye çıktı bi daha gelmedi...ki artık bilgisayarı da var (
neysecim seni çok tebrik ediyorum bundan sonra seni daha bi sıkı takip edeceğim hayatım
spor konusu dışında (

adcım sanırım bir yanlışlık var çünkü ben yukarda da yazdığım gibi kilo bildirimi yaptım,hatta sabahları bağlantımda problem olduğundan hep perşembe geceleri yapıyorum bildirimi mi ( sanırım gözünden kaçtı :44: neyse hayırlısı olsun:96:

Son düzenleme:
bu listeyi akşam bozmamış olmanı temenni ediyorum::))

ne yalan söyliyim dün akşam yediğim çikolata banada iyi geldi,sanırm kan şekerimizin düşmesinden kaynaklanıyor. afiyet olsun.

ricaederim rabiacım gerçekler bunlar. ayrıca teşekkürederim :78: böyle düşünmene çok sevindim.
hurmayı yanlış bulmuşum hayatım 15 kalori meyvenin kalorisiymiş. kuru hurma diye yazdım 35 kalori buldum. ( 45 yerine 105 kalori aldım 3 ad hurmadan.
valla çikolatada pişman olcaktım nerdeyse ama kendime geldim çok güçsüz kalmıstım
bamyayı eskiden yemezdim,evdede babm sevmediği için pişmezdi,birde onu yapmak aslında marifet ben bi komşumda yedim tane taneydi.ogün bugündürde yerim ama güzel yapılmışsa övünmek gibi olmasın kendimde tane tane yaparım. ama seni anlıyorum hayatım,bende ciğeri kesin ve kati suretle ağzıma koymam sevemedim birtürlü.
canım işinne karışmak gibi olmasın ama ben senin bu arkadaşına güvenmiyorum açıkçası,askerlik bitiminde sei yüzüztü bırakabilir gibi geliyor,o ukala arkadaşıda aralarını açacaksın diye kıskanıyordur,sevgilisi yoksa edinir umarım biranönce. şayet seninkinin niyeti ciddyse ukala ayak altında olmaz diye düşünüyorum. sen biliyorsun önlemini aalmışsın ama söylemek istedim yinede.
ffffttttttttttttttttttttttttttt
canım rabia yazmış ama bende yineleyim, cevap yazmak istediğin yazıların sağındaki artıya tıkla en son konuya cevap ver yazısını tıkla gelen pencerede alıntı yazdığın yazılar vardır her yazı QUOTE ile başlar QUOTE ile biter örnek (QUOTE = ad1) ile başlar (QUOTE) ile biter. sen QUOTE bitiminde cevabını yazarsın sonra her alıntı yazdığın yazı bu şekildedir ve sen QUOTE lrin sonrasında cevaplarını yazarsın.inşallah açıklayıcı olmuşumdur hayatım.
sen bu işi çözdün sedacım. canım kilonla ilgili güzel haberlerini bekliyoruz,
merak ettiğim için ilk fırsatta kalorini hesplıcam canım afiyet olsun.
hayatım kilonu akşam yazmışsın ama ben görmedim malesef cuma gelemediğin zamanlar perşembe akşamı özelden mesaj atarsan sevinirim. :13:

çok sinir bozucu bir şey. uğraştırmış ama icabına bakmışsın.
Rabianın fendi böceği yendi.

canım anca geçmişi okuyunca farkettim,perşembeden bildirim yaptığınıda unutmuşum kusura bakma emi. ama dediğim gibi özelden mesaj atarsan sevinirim,çünkü inan cuma günleri bazen yoğun oluyorum ve acelecilikten farkedemiyorum.

geçte olsa sana günaydın dosbacım,bugün çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi :))
sanırım vücut ödem yapıyo o yüzden bu şeklilde az oldu tabi iki haftadır da spora da gidemiyorum,dönüşüm muhteşem olacak inşALLAHsen nasılın canım?
günaydın kızlar,
oğlumla uyumuşuz yine. hemen bildirimi yapayım sonra sohbet ederiz.
bu hafta 69.8 , çok şükür 6'lı rakamları gördüm.
ne güzel neyneysecim,inşALLAH en kısa zamanda bende görürüm altılı rakamları gerçi şimdi yediyede razıyım,çok uçmamakta yarar var

kaptancım ne güzelde dizelemişsin yediklerini
tebrik ediyorum seni harika bir liste olmuş,aman nazarlar değmesin aman maşALLAH maşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…