Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek kıyamıyorsunııh olmazkıyamam ben ona
yarın kilom gecen haftadan az cıkarsa yarınki ödülüm o benim,hem bakıp bakıp azmediyorum
bide onun tatlıları 100kalori tam ara ögün![]()
sana da günaydın dosbacım. aynen o bahsettiğin böcek yaw. ne yaptıysam ölmedi. makineye çekmek için de fazla hareketli bir mahluk ve saat gece 12. kabus oldu bana yaw.günaydıııınnnnn
nasılsınız kızlar...daha bildirim yapılmmış?? hayırdır uyaymı kaldınız...
neysecim o böceği biliyorum sanırım yeşil sert kabuklu ve uçarken ses çıkarıyo veeee ölmüyoooo
gerçekten ölmüyo o böcek
ben yazın karşılaşmıştım...ee şimdide havalr ii o yönünü karıştırmış :))geçmiş olsun canım
bana gelince baskülde dünküne göre daha iyiyim ama bi takıma dönmeye kalksam resmen batırırım sizi :))
bende toparlanacağım ama ne zaman bilmiyorum ??
emirel, günaydın. ben öyle çok aşırı korkmam da kanatları varsa ve büyükse korkmamak dışında ne yapılabilir bilmiyorum:) önce kaçtım zaten. sonra çözüm ürettim:)benim gitmem gerekiyor ama bırakıp gidemiyorum
neysenecim geçmiş olsun bende korkarım böceklerden hele evde bir bebek varsa arılardan dahada korkuyorum neyse kurtulmuşsun
dosbacım sadece kilo vermek önemli değil ki koruya bilmekte çok önemli sen koruya biliyorsun kilonu
fiyucecim merhaba :))
geçmiş yine birikmiş ama yarın bakarım ve yorumlarım :)
ara olarak meyve yemedim 5-6 fındık yedm
bitki çayımı içtim
akşam :2 kepçe çorba , 5 kaşık ıspanak yemeği
ara olarak yine 5-6 fındık yedim
bitki çayımıda içtim
bu akşam bayağı oturdum artık yatma vakti ama onun öncesinde kilo bildirmi yapayım.aslında birkaç gün öncesinde tartıldım ve 81.6 çıktım ama bugün tartıldığımda 82 yi gördüm,yani 200grmcık gitmiş(
sanırım bunun sebebi hala adet olamayışım,evli olsam hamilemiyim derdim ama evli değilimtam tamına 10 gün geciktim haliyle vücut tepki veriyor:44:
** 13 .TAKIM 186. ETAP **
Ad1 ( 56.9 / 57.1 / -0.2 / -0.35 %)
dombili85 ( 70.6 / / 70.4 / 0.2 / 0.28 %)
ela26yeni (60.0 / %)(geri dönmek üzere ayrıldı)
eski bir masal ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
fiyuce ( 67.4 / 67.3 / 0.1 / 0.15 %)
melankoli_84 ( 82.2 / 82.2 / 0.0 / 0.00 %)
neyneyse ( 71.2 / 69.8 / 1.4 / 1.97 %)
nihan86 ( 57.5 / 57.5 / 0.0 / 0.00 %)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00 %)
reyhantuana ( 60.0 / 60.0 / 0.0 / 0.00 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 589.3 / 587.8 / 1.5 / 0.25 %)
nihan,masal ve melankoli kilolarını bildirmedi yada bildiremedi. oyüzden kilolarını aynı geçiyorum.
ayrıca masalıda merak etmiyor değilim inşallah mide ağrısı sıkıntı olmamıştır.
bu listeyi akşam bozmamış olmanı temenni ediyorum::))sanada ıyı akşamlar
bu arada bugun sabah 2 dılım kızarmıs ekmek 1 kup peynır 1 catal patates kızarması(1 dılım)
ara yok
oglen 1 tane cevız buyuklunde un kurabıyesı
ıkındı 16.30 gıbı 2 yk pılav 2 yk bamya ekmeksız
akşamda gezme var bırazcık hamur ısı yerım sanırım
ne yalan söyliyim dün akşam yediğim çikolata banada iyi geldi,sanırm kan şekerimizin düşmesinden kaynaklanıyor. afiyet olsun.kızlar bende yediklerimi yazayım...
kalktım arkdsla bulusmadan önce kulplu tavada bayaa çorba ısıttım içine 2yk yogurt katıp yedim...
kafede: 1sahlep,1kupa çay,1kücük çay
sonra arkdsmla markete girmiştik kalpli çikolatalar gelms kalorisini bilmiyorum ama 1tane yedim 26grlık
ama pişman degilim cunku sbahtan beri midem agzımda geziyorum hala kereviz tadı vardı agzımın icinde,baktım sahlep deiştirmedi bide halsizlik var 1tane yiyim dedim iyi geldi birz canlanlım...
şimdi biraz daha corba içicem...ilerleyen saatlerde portakal mandalina elma ayva var evde, meyve ile geçiştirrm diyorum...
ricaederim rabiacım gerçekler bunlar. ayrıca teşekkürederim :78: böyle düşünmene çok sevindim.canım, bak hurma yediğini farketmiştim yazacaktım unutmuşum. hurmanın çok faydasını göreceksin inşallah canım. ben zamanında bir türlü düzgün bir sonuç bulamadım hurma için. ayrıca evden yanında bir şeyler getirmen de çok güzel canım. bu sefer stratejilerin falan herbişeyin süper asumancım:)
ayrıca bana yazdığın güzel sözler için de teşekkürler. bu azimde senin de payın var canım. demek ki sende de bu potansiyel var. maşallah canım sana.
sana da iyi akşamlar canım.![]()
bamyayı eskiden yemezdim,evdede babm sevmediği için pişmezdi,birde onu yapmak aslında marifet ben bi komşumda yedim tane taneydi.ogün bugündürde yerim ama güzel yapılmışsa övünmek gibi olmasın kendimde tane tane yaparım. ama seni anlıyorum hayatım,bende ciğeri kesin ve kati suretle ağzıma koymam sevemedim birtürlü.valla çikolatada pişman olcaktım nerdeyse ama kendime geldim çok güçsüz kalmıstım![]()
canım rabia yazmış ama bende yineleyim, cevap yazmak istediğin yazıların sağındaki artıya tıkla en son konuya cevap ver yazısını tıkla gelen pencerede alıntı yazdığın yazılar vardır her yazı QUOTE ile başlar QUOTE ile biter örnek (QUOTE = ad1) ile başlar (QUOTE) ile biter. sen QUOTE bitiminde cevabını yazarsın sonra her alıntı yazdığın yazı bu şekildedir ve sen QUOTE lrin sonrasında cevaplarını yazarsın.inşallah açıklayıcı olmuşumdur hayatım.ffffttttttttttttttttttttttttttt
sen bu işi çözdün sedacım. canım kilonla ilgili güzel haberlerini bekliyoruz,MErhabalar
Dosbacım
Dietımı sormussun ama ole buyuk bır dıyetım yok yanı hersey serbest
doktorumun lafıyla YASAK YOK ÖLÇÜSÜNE BAKALIM!!
Sımdı herseyı ezbere bılıyorum
Ornegın
2 kasık makarna =1 dilim ekmek
2 yemek kasıgı lor peynır =1 et
2 mandalına = 1 porsıyon meyve
Bunun gıbı seyler ıste :)
ve suan gecıkme yasadıgımdan tek korkum hamıle olmak
Doktorum dedı hıc korkma senı 75le hamılelıkden devam eder 83 le dogum yaparsın dedı:)
Ama tabıkı amacım 60 gıbı kıloyla hamılelık
Insallah yokdur bole bırsey
merak ettiğim için ilk fırsatta kalorini hesplıcam canım afiyet olsun.evet bugün ne yedim:
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, pazı kavurması (Allahım bitti çok şükür), 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım etiform
öğle: sardalya buğulama, yarım mor soğan
ara: yarım etiform, 1 maden suyu, 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase şehriye çorbamsı oğluş yemeği
ara: 2 kupa adaçayı, 1 armut, 1 kase nar
akşam: salata (börülceli)
şimdilik bu kadar.
hayatım kilonu akşam yazmışsın ama ben görmedim malesef cuma gelemediğin zamanlar perşembe akşamı özelden mesaj atarsan sevinirim. :13:fiyucecim merhaba :))
geçmiş yine birikmiş ama yarın bakarım ve yorumlarım :)
ara olarak meyve yemedim 5-6 fındık yedm
bitki çayımı içtim
akşam :2 kepçe çorba , 5 kaşık ıspanak yemeği
ara olarak yine 5-6 fındık yedim
bitki çayımıda içtim
bu akşam bayağı oturdum artık yatma vakti ama onun öncesinde kilo bildirmi yapayım.aslında birkaç gün öncesinde tartıldım ve 81.6 çıktım ama bugün tartıldığımda 82 yi gördüm,yani 200grmcık gitmiş(
sanırım bunun sebebi hala adet olamayışım,evli olsam hamilemiyim derdim ama evli değilimtam tamına 10 gün geciktim haliyle vücut tepki veriyor:44:
kızlar akşam akşam adrenalin dopingi yaşadım resmen. gündüz hava güzel diye cambalkonu açmıştım biraz. perdeyi de çekmiştim ama yine de içeri uçan bir nesne girmiş. kocaman eşekarısı gibi bir şey. 1 dk durmadığı için nesnenin ne olduğunu anlamadım. biraz önce benim oturduğum odaya geldi. çıtır çıtır arada ses duyuyordum da ben uyduruyorumdur diyordum. meğerse bu kocaman uçan böcüğün sağa sola çarpma sesiymiş. hemen kalktım sinek ilacı getirdim ama kâr etmedi. sonra ilacı sıkıp odanın kapısını örttüm yine ölmedi. geldim üzerine bir kumaş parçası ile vurayım dedim ama yine ölmedi. en son elektrik süpürgesine güç bela çektim de kurtuldum. kabus gibi ya:104::105:![]()
adcım sanırım bir yanlışlık var çünkü ben yukarda da yazdığım gibi kilo bildirimi yaptım,hatta sabahları bağlantımda problem olduğundan hep perşembe geceleri yapıyorum bildirimi mi( sanırım gözünden kaçtı :44: neyse hayırlısı olsun
:96:
![]()
geçte olsa sana günaydın dosbacım,bugün çok şükür daha iyi hissediyorum kendimi :))günaydıııınnnnn
nasılsınız kızlar...daha bildirim yapılmmış?? hayırdır uyaymı kaldınız...
firuzecim üzülme hayatım bu hafta toparlanma haftan...hem sen bu çorba ile moralini düzelteceksin
melankoli canım 200gr bile ii...en azından almamış vermişsin...bu arada daha iyisin umarım
neysecim o böceği biliyorum sanırım yeşil sert kabuklu ve uçarken ses çıkarıyo veeee ölmüyoooo
gerçekten ölmüyo o böcek
ben yazın karşılaşmıştım...ee şimdide havalr ii o yönünü karıştırmış :))geçmiş olsun canım
bana gelince baskülde dünküne göre daha iyiyim ama bi takıma dönmeye kalksam resmen batırırım sizi :))
bende toparlanacağım ama ne zaman bilmiyorum ??
ne güzel neyneysecim,inşALLAH en kısa zamanda bende görürüm altılı rakamları gerçi şimdi yediyede razıyım,çok uçmamakta yarar vargünaydın kızlar,
oğlumla uyumuşuz yine. hemen bildirimi yapayım sonra sohbet ederiz.
bu hafta 69.8 , çok şükür 6'lı rakamları gördüm.![]()
23.12.10
Sabah kahvaltı 07.30
1 ad. Haşlanmış yumurta (80 kalori)
1 kk. Büyüklüğünde b.peynir (30 gr. 75 kalori)
Ara; yarım muz, (50 ) 1 ad ayva, (63)1ad hurma (15)
Toplam:283 kalori
Öğlen 14.00
1 tabak yoğurtlu kabak sote(4-6 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurtla 150 kalori)
2 ad hurma (30)
Ara; 1 fincan 2+1 kahve tatlandırıcılı. (55)
Toplam:235 kalori
Ara 16.45
1 porsiyon salata bol limonlu (havuç, turp, marul, mor lahana) (123 kalori)(karışık salata)
Akşam 17.45
4 yemek kaşığı taze fasulye (150 kalori)(4-6 yemek kaşığı sebze 150 kalori)
Akşam 19.45
1 porsiyon marul salatası 93 kalori
2 parça çikolata (eti uzun çikolatanın 2 parçası) 73 kalori
1 avuç fındık 63 kalori (8 ad fındık 63 kaloriymiş benim yediğim 8 değildir ama emin olmadığım için öyle yazıyorum)
Toplam 229 kalori Genel toplam 1020
Yanlışlarım: yarım muz (50 kalori) çikolata(73 kalori) : 123 kalori yanlış.
1020-123=897 kalori almış olabilirdim.