Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nihancım verdiğin kiloyu az deme sakın,hiç yoktan iyidir hayatım,o kadar kilo bile mutluluk sebebidir yani ben öyle düşünüyorum.

evet kaptancım az değil gerçekten akşam 2 aydır görüşmediğim arkadaşıma gittim baya kilo vermişin dediler çok sevindim

günaydın kızlar

sabah kahvaltım
geç kalktığımdan 1 simit yedim çok acıkmışım
1 de çay

nihancım kahvaltımız aynı bir simit bir çay.günaydın arkadaşım

dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah
3 küçük adet çiğ börek
ara
2 parça çikolata
akşam
balık ve salata
gün boyu temizlik,bahçe temizliği,ev temizliği,hiç oturmadım
gece
1 elmalı soda
cumartesi akşamıda çerez yedim
cezama razıyım(ama hep eşimin yüzünden hafta sonu bana rejim yaptırmıyo)

yiyormuş gibi yapsaydın kız bana çok ısrar ettiklerinde öyle yapıyorum yavaş yavaş az az

günaydın kızlar
dün int kopuk kopuktuu girdim yazdım int gitti hafta sonu zaman fazla giremiyom malüm eşim evde ve bu hafta yok hiç gibi bişeyy
yediklerimi yazayım gecmişebaktım aklıma genleri yazıyımm
rabiacım miasafirlerin gitmiş allah kavuştursun cnmm
masalcım sende evlenme teklifi almışın sanırım hayırlısı olsun
ortağımm zaten süperr kilo verdi bu haftada devamını bekliyozzzz
nihan sende iyisindir inş cnm simit olmamış
ad cnm nasılsın hafta sonu grşmedik cekiliş için gönderdim bişey belirtmek istiyorum bana cıkan arkdaş ptt kargoyla göndermesi lazım cünkü askeriye olduğu için yasak kargo ptt var oraya geliyo sadece aklımdayken söyleyeyim dedimm
seda sende iyisindir inş işe başlıcakmışsın hayırlı olsun

bana gelincehafta sonu evdeydik cumartesi komsudaydıkk 4aile ve baya hazırlanmış hepsinden azcık tadına baktımm bide keşkek yapmış ilk kez yedim ama yağlı diye 3kaşık felan aldım sadecee
pazarda normal kahvaltı 1dilim ekmek,öğlen corba,aralarda mandalina salep içtim, akşamada makarna 5kaşık,ıspanak 2kaşık

günaydın eminecim öğlen ve akşama ayarlarım artık çok acıkmışım :78:
hiç aklıma gelmemişti.bu tavsiyene uyucam arkadaşım

tamam canım işe yarıyor

günaydın hoşgeldin takım arkadaşım.

ortim naptın sen ciğ börek mii
ahh o eşler yokmuu bizimde öyle boşver ben seni böyle seviyomm demezzmii bidee
çiğ börek kaç kaloriki
bandada ceza verilmişş ne yapcam kızlar bana vereceğiniz cezalar oryantal olabilir

çiğ böreğin içi bomboş oluyor yani hamurumsu değil içindeki malzemeyede bağlıdır kalorisi kıymalımı patatesmi peynirmi kimileri küçük yapıo kimileri baya bi büyük

valla ben eskişehiliyim üstüne üstük tatar geliniyim bizde kıymalı yapılır bol yağda yanınada ayran amancnm istedi bakkk

evet eskişehirde yemiştim çok büyüktü ya ve yağlıydı hatırladım şimdi sen diyince, ozamanlar bööyle kilolu diildim ah ahh:97::97:

Aaa asıl söylemem gerekeni unuttum 1.5 saat dans ettim Kaptancığım evet kilonun teki gitti haftaya diğeri de gidecek ve sonra hedef 55 ..
Bugün de hoşuma giden 2 şey oldu ..
canım dans olayı denk geldidemi yaptın,yoksa kursamı başladın. tebrikederim canım,inşallah ömrün boyunca sağlıklı olarak bu kiloya sahip olursun. vede hep insanlardan böyle güzel sözler duyarsın.
canım yapabilirsen mekik olayını aksatma derim inan faydasını göreceksin. afiyet olsun akşama kadar iyiymiş ama akşam yemeğin olmamış gerçekten.

canım hem gözün aydın diyeyim(misafir nede olsa diye ) hemde Allah sevdiklerinle tekrar kavuştursun dilerim. eşinin dönmesinede neredyse 1 ay kaldı değilmi.sayılı gün çabuk geçer inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz. menün bana göre uygun olmuş,bir abartı yok afiyet olsun. narı sevdiğini yazmıştın sanırım. :)
rabiacım bende dün regl oldum,sanada geçmişolsun. sen istirkrarlı bir insansın vede çok iradelisin,yerini ve zamanını biliyorsun.bunu yaptığın diyetten anlıyorum,sen böyle oldukça fazlalıklar tarih olacak eminim. grup olayında da biz bir örnekmi yapsak ki. belki etkisi daha belli olur. canım yumurtalı ekmeğin kalorisi 1 dilimde 305 yazıyor,ama sen neredeyse yağsızdı diyorsun sanırım 150-200 arası diyebiliriz. belkide daha az oluyordur emin olamadım. muz olayıda 100 kaloriymiş canım, bence sen bu konuda olması gerekeni yapıyorsun gibi geliyor bana. bu arada bende birbirimizi motive etmek adına olması gerekeni yapıyorum aslında. arada atladıklarım illaki oluyordur,ama mümkün olduğunca dikkatli okumaya çalışıyorum. rabiacım inan çaba gösterenler yazılarından belli oluyor,artı söze gerçekten gerek duymuyorum ama yeterince paylaşım yapmayan arkadaşları izinli göstermem gerekecek.
ela ve nihanın cezaları aynı kalsın o zaman tamamdır.

yakında herkesten yorum gelir inşallah oryantal olur canım yap istersen 1 saat oryantal 340 kalori yaktırıyormuş.
biz dün oğlumla tiyatroya gittik ama giremedik malesef, çocuklardan çok veliler izdiham yaratmış,kapıdaki görevli çok sinirlenmiş,ben zaten oyun başladıktan sonra anca gidebildim.dün birde ilçede hamsi festivali vardı,gerçi çok yağmur var diye pek fazla hamsi ızgara yapan olmadı ama tarfikte berbattı o yüzden geç kaldık. ama yetişsekte giremeyecektik anlayacağın canım,bizde arkadaşla kafede oturduk,çocuklarda oynadılar kendi çapında. :))
e daha ne olsun,38 leride görmeni dilerim canım.tebrikler.
3 gün 1 er saat koşu bandı cezası banada uyar.
seni herzaman burada görmek isteriz melankolim,listede olmayabilirsin şuanda ama sen bu takımın üyelerindensin canım.
sabahki patatesli yumurtan ne kadardı melankolim, akşamda poğaça olmamış diye düşünüyorum zaten yeteri kadar yemişsin akşamın daha hafif olurdu.
canım dans konusunda anladım sen dansa başlamışsın tebrik ederim,benimde hayalimde hep eşimle tango eğitimi almak ve oğlumun düğününde tango yapmamız. dilerim olur. dans gerçekten çok güzel her şekliyle çok severim. evlilik teklifin hayırlı olsun sanırım kabul etmeyeceksin neyse hayırlı kısmetlerin olsun dilerim. şimdi masalcım,kuru pasta ve açmayı öğünler yerine yemişsin yani öğün haricinde yememişsin ama onları yediğin içinde gereksiz öğünler olmuş. amaaa akşam sanırım ızgaraydı hamsi yediğin için aldığın kaloriyi aza indirmişsin,bu arada hamsi yanında ekmek ve salata yokmuydu canım. birde tadelle gördüm ama onun kalorisi fazla değildi sanırım. :44:
bi ara aklıma gelince yazarım canım ama öyle ahım şahım bir teklif anım yok malesef. :))
senin adına sevindim hayatım,inşallah sağlıklı bir şekilde devamı gelir.
bugün ekmek yok haberin olsun,simitle tüm günün ekmeğini yemiş bulunuyorsun nihanım.afiyet olsun.
canım regl falanmı olacaksın,yoksa sende nede olsa kilo verebiliyorum deyip şımaranlardanmısın. çiğ börek kötü bir başlangıç olmuş,boyutu ne kadar bilmiyorum ama 2 tanesi 1 porsiyon yapıyor ve 300-350 kalori arası. sanırım,temizlik yüzünden öğle yemeğini falan es geçimişsin keşke olmasaydı,ne bileyim cebinde küçük ekmekli sandviç olsaydı yerdin,öğün atlamamış olurdun en azından,neyseki akşamın iyi. reyhanım pazar günleri kabul ediyorum,benim içinde zor oluyor diyet yapması hatta yapamıyorum bile ama yediklerimizi en azından birden bire yememeliyiz. atıyorum o gün öğle yemeği 1 hamburgermi yedim,ara öğün olarak yoğurt ve yeşil çay tüket,anlayacağın yarı diyet yarı normal yapmaya çalış canım. bakalım ben bu hafta ne yapıcam.

tamam kaptan ekmek yemem :78:

bu arada sen nasılsın iyimisin:))

Son düzenleme:
kızlar 20dk oryantel yaptım 1saate cıkarcam inş buğün süresinide arttırcam günden günee bakalım göbek gitcekmiii
bide karnıma streç film sardımm acayip terr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…