valla hayatım,dr gittinmi bilmiyorum geçmiş cevaplarımdada yazıyorum bakmıyorsun sanırım. ama yineliyorum kısa sürede dr. gitmeni tavsiye ederim. inşallah biran önce sağlığına kavuşur güzel paylaşımlar yaparsın canım. grup yarışmasınada başlayamadık valla herkes bu hafta dağıldı gibi. :))
..
Canım açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği istiyorum
Canım açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği istiyorum
ama bunu okuman için kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olman lazım.bu bölümümü bitirdin canım
reyhancım afiyet olsun canım,ah senin bu pekmez aşkın :))
leblebinin kalorisi varmı bilemiyorum kii hayatım. baktım şimdi 100 gr leblebide 360 kalori varmmış (beyaz leblebi)
bende öğle yemeğimden önce 1 fincan yeşil çay içtim.
sonrasında 1 tabak karnabahar ve 2 dilim ekmek yedim
salatamı sonra yerin dedim ama baktım doymadım,1 porsiyon salatamıda yedim
şimdide arkadaş türk kahvesi yapmış onu içiyorum. :))
lisede bu bölümü okudum bi kazanamadım açık öğretimini
açık öğretimde bile bu bölümün puanı yüksekti şimdi düştümü ki :44:
düştüyse hemen başvururum valla
Hayır canım bildiğim kadarıyla senin dediğin çpcuk gelişimi öğretmenliği bu bölüme giren pekçok arkadaşım oldu
Hayır canım bildiğim kadarıyla senin dediğin çpcuk gelişimi öğretmenliği bu bölüme giren pekçok arkadaşım oldu
yok canım puanı örgün öğretimle aynı ben eğitim fakültesi mezunuyum zaten kazanırsam 1.5 yılda bitiyor örgünden okumam çok zor olduğu için açık cazip geliyor
sistem değişmiş mi ya benim zamanımda aöfde sadece okul öncesi eğitim çocuk gelişimi öğretmenliği diye geçiyordu ayrı ayı değildi oda baya bir yüksekti puanlar
hımm anladım sen zaten 4 yıllık üniv mezunusun dimi
aa peki onun puanlarıda yüksekmi öbürü gibi düşük olsa hiç durmam yabu bölüm sonradan eklendi canım çocuk gelişim öğretmenleri kız meslek liselerinde çalışıyor bu bölüm normal anaokullarında
dershanelerde denedinmi hiçEvet canım türkçe öğretmeniyim normalde ama kpss mağduru olduğum için çalışmıyorum
aa peki onun puanlarıda yüksekmi öbürü gibi düşük olsa hiç durmam ya
dershanelerde denedinmi hiç
reyhanım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdiad ben napıcam zayıflamak için((((((((((((((
anladım canım sağol ben bi araştırayım bakayım:92:hiç bilmiyorum canım puanlarını ama yüksek galiba
dershane denemedim canım 1 yıl ücretli çalıştım
2. yıll dershaneye gidip hazırlandım sınava ama sınav günü doğum yaptım
geçen yılda kızımı büyüttüm ama bu yıl ders çalışmaya başlıyorum
reyhanım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdidicem ama yapmamız gerekenler belli şeyler aslında çok basit ama işimize gelmiyor işte.
sabahları ılık suyla güne başla hayatım,
kahvaltında yapabilirsen yeşillikte olsun,
ara öğünlerini muhakkak yap,
ana öğünlerini az tut,pilav,makarna vs yeme.
bunları yaptığın taktirde faydasını görürsün diye düşünüyorum.
hatta şöylede yapabilirsin, sabah kahvaltından sonra 1.5 saatte bir beslen hayatım,
sabah kahvaltını et,1.5 saat sonra ara öğün yap,1,5 saat sonra ana öğün.
hatta bunu bende denicem ana öğünlerimde ekmek yemicem,pilav vs bunları zatenn uzun zamandır yemiyorum ve not defteri işinide yapıcam. farkedeceğine eminim,gel beraber yapalımmı.
reyhanım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdidicem ama yapmamız gerekenler belli şeyler aslında çok basit ama işimize gelmiyor işte.
sabahları ılık suyla güne başla hayatım,
kahvaltında yapabilirsen yeşillikte olsun,
ara öğünlerini muhakkak yap,
ana öğünlerini az tut,pilav,makarna vs yeme.
bunları yaptığın taktirde faydasını görürsün diye düşünüyorum.
hatta şöylede yapabilirsin, sabah kahvaltından sonra 1.5 saatte bir beslen hayatım,
sabah kahvaltını et,1.5 saat sonra ara öğün yap,1,5 saat sonra ana öğün.
hatta bunu bende denicem ana öğünlerimde ekmek yemicem,pilav vs bunları zatenn uzun zamandır yemiyorum ve not defteri işinide yapıcam. farkedeceğine eminim,gel beraber yapalımmı.
canım yaa,olmıcak şeyleri sıralamış oda. off keşke dinlenebilsen,ama gerçekten sen stres yüzünden böyle oldun,kpss seni çok sıktı.kahrolsun kpss.dra gittim canım
kronik migren yapabileceğimiz birşey yok ilaç tedavisi diyor birde sıralıyor
stre, üzüntü yok
uyku düzenli olacak
yeme düzenli olacak
ağrı geldiğinde yatacak dinleneceksin
ama ben bunları uygulayamıyorum
stres bende son düzeyde
uyku geceleri kızım anne diye 2-3 kere seslenir uyanmaz ama ben uyanıyorum
yeme desen düzen oturmuyor bir türlü
Kpss için netten ders dinliyorum bilgisayarada bakınca durum vahimleşiyor anlayacağın
çekilişi sormuştum canım
ben ayın 25i gibi memlekete gideceğim o yüzden hediyemi gitmeden hazırlamak istiyorum
sarı olanları diyorsan hayatım onunda aynıymış kalorisi.baya kaloriliymiş o zaman.ama benimki tatlı beyaz leblebi değil.nohut leblebi sert az tuzlu.evet benim pekmez aşkım haklısın,seviyorum napiiimm :)).ben bu gidişle zayıflayamam.bide tartı hergün farklı gösteriyo.acaba dijital tartı kullanmasammı.
hiç bilmiyorum canım puanlarını ama yüksek galiba
dershane denemedim canım 1 yıl ücretli çalıştım
2. yıll dershaneye gidip hazırlandım sınava ama sınav günü doğum yaptım
geçen yılda kızımı büyüttüm ama bu yıl ders çalışmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?