Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

reyhancım afiyet olsun canım,ah senin bu pekmez aşkın :))
leblebinin kalorisi varmı bilemiyorum kii hayatım. baktım şimdi 100 gr leblebide 360 kalori varmmış (beyaz leblebi)

bende öğle yemeğimden önce 1 fincan yeşil çay içtim.
sonrasında 1 tabak karnabahar ve 2 dilim ekmek yedim
salatamı sonra yerin dedim ama baktım doymadım,1 porsiyon salatamıda yedim
şimdide arkadaş türk kahvesi yapmış onu içiyorum. :))

dra gittim canım
kronik migren yapabileceğimiz birşey yok ilaç tedavisi diyor birde sıralıyor
stre, üzüntü yok
uyku düzenli olacak
yeme düzenli olacak
ağrı geldiğinde yatacak dinleneceksin
ama ben bunları uygulayamıyorum
stres bende son düzeyde
uyku geceleri kızım anne diye 2-3 kere seslenir uyanmaz ama ben uyanıyorum
yeme desen düzen oturmuyor bir türlü
Kpss için netten ders dinliyorum bilgisayarada bakınca durum vahimleşiyor anlayacağın

çekilişi sormuştum canım
ben ayın 25i gibi memlekete gideceğim o yüzden hediyemi gitmeden hazırlamak istiyorum

Canım açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği istiyorum

lisede bu bölümü okudum bi kazanamadım açık öğretimini
açık öğretimde bile bu bölümün puanı yüksekti şimdi düştümü ki :44:
düştüyse hemen başvururum valla

baya kaloriliymiş o zaman.ama benimki tatlı beyaz leblebi değil.nohut leblebi sert az tuzlu.evet benim pekmez aşkım haklısın,seviyorum napiiimm :)).ben bu gidişle zayıflayamam.bide tartı hergün farklı gösteriyo.acaba dijital tartı kullanmasammı.

lisede bu bölümü okudum bi kazanamadım açık öğretimini
açık öğretimde bile bu bölümün puanı yüksekti şimdi düştümü ki :44:
düştüyse hemen başvururum valla

yok canım puanı örgün öğretimle aynı ben eğitim fakültesi mezunuyum zaten kazanırsam 1.5 yılda bitiyor örgünden okumam çok zor olduğu için açık cazip geliyor

Hayır canım bildiğim kadarıyla senin dediğin çpcuk gelişimi öğretmenliği bu bölüme giren pekçok arkadaşım oldu

sistem değişmiş mi ya benim zamanımda aöfde sadece okul öncesi eğitim çocuk gelişimi öğretmenliği diye geçiyordu ayrı ayı değildi oda baya bir yüksekti puanlar

sistem değişmiş mi ya benim zamanımda aöfde sadece okul öncesi eğitim çocuk gelişimi öğretmenliği diye geçiyordu ayrı ayı değildi oda baya bir yüksekti puanlar

bu bölüm sonradan eklendi canım çocuk gelişim öğretmenleri kız meslek liselerinde çalışıyor bu bölüm normal anaokullarında

bu bölüm sonradan eklendi canım çocuk gelişim öğretmenleri kız meslek liselerinde çalışıyor bu bölüm normal anaokullarında
aa peki onun puanlarıda yüksekmi öbürü gibi düşük olsa hiç durmam ya
Evet canım türkçe öğretmeniyim normalde ama kpss mağduru olduğum için çalışmıyorum
dershanelerde denedinmi hiç

aa peki onun puanlarıda yüksekmi öbürü gibi düşük olsa hiç durmam ya

dershanelerde denedinmi hiç

hiç bilmiyorum canım puanlarını ama yüksek galiba
dershane denemedim canım 1 yıl ücretli çalıştım
2. yıll dershaneye gidip hazırlandım sınava ama sınav günü doğum yaptım
geçen yılda kızımı büyüttüm ama bu yıl ders çalışmaya başlıyorum

ad ben napıcam zayıflamak için ((((((((((((((
reyhanım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi dicem ama yapmamız gerekenler belli şeyler aslında çok basit ama işimize gelmiyor işte.
sabahları ılık suyla güne başla hayatım,
kahvaltında yapabilirsen yeşillikte olsun,
ara öğünlerini muhakkak yap,
ana öğünlerini az tut,pilav,makarna vs yeme.
bunları yaptığın taktirde faydasını görürsün diye düşünüyorum.
hatta şöylede yapabilirsin, sabah kahvaltından sonra 1.5 saatte bir beslen hayatım,
sabah kahvaltını et,1.5 saat sonra ara öğün yap,1,5 saat sonra ana öğün.
hatta bunu bende denicem ana öğünlerimde ekmek yemicem,pilav vs bunları zatenn uzun zamandır yemiyorum ve not defteri işinide yapıcam. farkedeceğine eminim,gel beraber yapalımmı.

anladım canım sağol ben bi araştırayım bakayım:92:

yapalım arkadaşım sen bana destek ol yönlendir bende uymaya çalışıcam.sen kaç kilosun

canım yaa,olmıcak şeyleri sıralamış oda. off keşke dinlenebilsen,ama gerçekten sen stres yüzünden böyle oldun,kpss seni çok sıktı.kahrolsun kpss.
neyse canım biran önce toparlanmanı canı gönülden diliyorm hayatım,dualarım seninle. :) çekilişi en kısa sürede hallediyorum hayatım kallisteye hemen yazıyorum şimdi.
sarı olanları diyorsan hayatım onunda aynıymış kalorisi. neyse afiyet olsun artık. :))
bende dijital kullanıyorum hayatım, havalardanda çok farkeder kilon,yağmur yağacak ya şişin vardır. bence sen gerçekten not defteri tut,hava durumuna göre kilonuda ya. mesela dün tarıldın az çıktın hava güneşli,bugün çok çıktın hava yağmurlu,aaa belkide dolunaydan falan etkileniyorsun. aman Allah 'ım nelere sardım artık ama bunu yapacam kendime ciciler bakalım sonuçlar ne olacak. :)))

ay senin bu sınav günü doğum olayın gerçekten çok enteresan yaa anlatsana hayatım bir daha. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…