Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım merhabalar nasılsınız
ben kötüyüm hala geçmedi ağrılarım birde ağrı kesiciler midemi mahvetti şimdi mide ağrısıda çekiyorum bi taraftanda
Allahım geçsinde normal halime döneyim artık
sabah kahvaltım 2 dilim ekmek ve çok açık çay
1.5 litre su içtim
şimdi kızım uyudu uyansın beraber çorba içeriz
sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
asumancım çekiliş noldu canım
birde geçen yıl ki gibi
herkes kendini tanıtsa nelerden hoşlanır falan

Masalcım ünv sınavına bende girmek istiyorum ama bir sürü sınav var hangilerine girilecek bu konuda bilgi verir misin

Fiyucecim hoşgeldin canım?
Nasılsın dün kötüydün daha iyi misin?
Merak ettim seni ..

cnm mrb... kötüyüm berbatım sinir deposuyum mütemadiyen aglıyorum vs....

Öncelikle arkdslar tüm gecmisi okudum da tek tek alıntı yapacak mecalim bile yok simdiden özür dilerim kusura bakmayın bunun icin... ama tek tek okudum...
kaptan mekik azmine hayran kaldım:)

Berbatım ya psikolojik olarak beden olarak her türlü yani...salı günü sınavım var ders calısmalıyım ama artık alıp başımı gitmek istiyorum...
Şu erkeklerin kararsızlıkları, sonraki pismanlıkları, insanın icini acıtmaları sinir oluyorum artık...
Özet şu, 9ay boyunca her gelecek lafıma sanmıyorum düsünmüyorum seni üzmek istemiyorum diye cvp veren adam 1ay once artık kaldıramayıp bunları ayrılmısım(ki deli gibi sevdiğini biliyorum onunda) askere gidicek 12aralıkta,dedim beklemicem geleceimde olmayan birini die, simdi bin pişman...dön allah dön...tabi arada extralar da var arkdslarına beni savunmayışları,sahiplenmeyişi... ben gelmişim25 o gelmiş27yasına hala gelecegini düsünemiyor...ben nası düşüneyim...
Herşeyi gectim 4ay ben basbas bagırdım bak özcan iş işten geçmiş olcak diye..şimdi dön, gel,dayanamıyorum...
bu erkekler kalbi kırılan bi kızın bidaha asla eskisi gibi olamıcanı nie anlamıolar....

dün ne yedim...gece için beni her türlü azarlayabilirsiniz arkdslar...
Öncelikle regl oldum dün, haliyle şişim..şöyleki sabah kalktım pijamalar üstümde polar falan wcye bile gitmeden tartı 69 dedi
dün akşama kadar kahvaltı vs etmedim, iştah mı kalıyor insanda... sadece bezelye yaparken 2avuc konserveden attım agzıma... akşam yemegi;
Yarım kase mercimek corbası
sonra bi tabak(düz tabaklardan doluydu ici:26:) bezelye pilav karısımı..ama bezelye susuz... ekmek de yok
1bardak kola
sora 1ince dilim pasta..ama tabi benm yaptıgım pasta yüksek de degildi.. haliyle cok kalorili oldugunu dusunmuyorm acıkcası...
buraya kadar iyiydi... işte su ictim bol bol 1türk kahvesi şekersiz falan...neyse..
gece 4 oldu uyuyamıyorum bi aglama krizi...mutfaktayım...aldım elime tencereyi... bi tabaga yakın pilav vardı icinde.. kendime geldigimde yoktu

budur yani tüm gün yediklerim...
şimdi ne mi yapıyorum...askerlik sınavına gitmiş.. aradı saolsun 2saat aglattı beni... mal gibiyim resmen..ac degilim dün geceden dolayı haliyle... 3koca bardak su ictim(750ml yani), multivitaminimi aldım... napsam die düsünüyorum...
sözde lapa yapıcaktım bugun ama karnım hala tok, midem şiş,tartı beni sevmiyor, aglamaktan gözlerim agrıyor artık ama ders calısmam lazım...
sanırım acıkana kadar bişey yememek sonra da tüm gün elmayla falan gecirmek mantıklı....

önerisi olan

Canım sana şu anda ne desek inan rahatlatmayacak
ama bak şunu söyleyeyim erkekler bizler gibi ince düşünemezler. bize çok önemli gelen bi olay onlar için çok basittir. onlardan duygusallık bekleyemeyiz.
Ama geleceğini düşünmeyen bir insan diyorsun bunları çok iyi düşünerek karar ver bazı şeylere
Tam olarak anlamadım şu anda ayrısınız o birleşmek mi istiyor.
öncelikle kendini topla ve bazı kararlar için sonra adımını at sinirli halinle yanlış kararlar verebilirsin

aynen öyle cnm.. şuan sınavda askerligi kısa donem yapcak büyük ihtimalle yedek subay sınavına gitti.. ben ayrıldım ogretmen oda kpss sinden sonra..dedim olmayacak böle yapamam... şimdi bin pişman 3928432948739857935737893özür diliyor... sevgi herseyi afferde gel... işte ben unutamıyorum ki...sevmek keske yetse anlamıyor..simdi bin pişman dönmemi istiyor..ama yok yani cidden unutamıyorum biliyorum seviyo, biliyorum cok deger veriyor bana...ama sadece bana, ne baskasının yanında gercekten beni kolladıgını gördüm, ne savundugunu gördüm, ne gelecekle ilgili bi cümle kurdugumda "sanmıyorum,düşünmüyorm,seni üzmek istemiyorm" kelimeleri dışında bi kelime duydum agzından...
şimdi dön... ne güzel.. keşke sevgiyi hersey unuttursa.. ne yapsam anlatamıyorum..daha cok kırıyor beni farkında diil....
off kendimi toplamam lazım...

Masalcım ünv sınavına bende girmek istiyorum ama bir sürü sınav var hangilerine girilecek bu konuda bilgi verir misin

Canım ilk önce bir sınav var ilk seviye ..
Birinci bölüm konuları oluyor ve olabildikçe kolay.
Ona giriyorsun belli bir puanı geçersen 2. aşamaya giriyorsun.
Ve ilk sınavın yüzde kırkı 2. sınavın yüzde 60 ı alınarak hesaplanıyor puanın ..

Hiç kıyamam ya ..
İçini hiç bir şey rahatlatmayacak biliyorum.
Ve sevdiğin halde hayır demek de çok zor ..
Anılar yaşananlar her şey geçiyor aklından ama biliyorsun sonuçta dönsende geleceği olmayacak dönmenin mantığı ne ki ..
Nerede yapacak askerliğini ne zaman belli olacak ..
O askerlik psikolojisi de başka bir şey ..
Konuşuyor muydunuz ayrıldıktan sonra hiç?
Umarım senin için her şey en iyisi en güzeli olur ..
Ama bu kadar üzülmene neden olan birisine dönmenin doğru olduğunu da düşünmüyorum.
Yediklerinle ilgili pastaya bile bir şey demiyorum ..
Bu dönemde dikkat edebildiğin kadar dikkat et ama önce mutlu ol ..

Yemek konusunda da elma ve saleple geçirebilirsin gününü ..
Miden de bu sıkıntıya iyice ağrımaz umarım ama ağrırsa salep biraaz rahatlatıyor sanırım

cnm şimdi gelecegimsin diyip duruyo. biliyorum ya ne istesem yapacak..ama işte kırıldı bikere napiim unutmuyorum bunu anlamıo, en az 10kere uyardım onu..sevdigini deger verdigini dürüstlügünü samimiyetin biliyorum, bunlara inanıyorum... ama işte ben böyleyim biri beni ancak kotası kadar kırabilir, o sınırdan sonra it gibi seveyim dönmem, ozleyim aramam.. sonra pisman olsun bidaha yapmayacak olsun gel desin sonuna kadar desin bi ömür desin...farketmio ki fena kırıldım anlamıo...
nerde askerlii belli degil daha, bugun sınavda işte 12si askerler, 10u gibi acıklanır sanırım..ayrıldıımızdan beri hic aramıyorum ama o hep aradı, hep dön dedi..şimdi cidden pisman oldu olanlardan..anlatsam roman ya yasadıklarım..ama işte iş işten gecti testi kırıldı eşşegi dövsen ne fayda..
sanırım bende tüm günü elmayla geciricem önerdigin gibi..midem bişey almıyor.. hala şiş zatn..aslında gece yemeseydim de iyiydi...ama işte kriz geldi resmen

HAklısın o kadar şeyden sonra böyle hissetmekte.
Ve ne kadar üzülsende belli ki çok güçlü bir kızsın ki seviyorum sevgi var deyip dönmüyorsun.
Ağır basan başka şeyler oluyor.
Sıkmamalısın canını ama çok mümkün olmadığını biliyorum.
Dersini ihmal etme ama hayatındaki 1 seneyi boşa atmamak için bu derslere çalışmalısın

ad akşam yemeği yerine yedim onları sonrada vicdan azabı

bugün yediklerim 02.12.2010
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kaşık pekmez
öğle
fırın tavuk 1 parça
1 kase yoğurt
1.5 kepçe domates çorbası
ara
nohut leblebi yiyorum
kalorisi yoktur umarım
suyumu da içiyorum

Yarışmayı bile duymadım daha önce hiç desem
valla hayatım bende geçen hafta duydum. bir milyon veriyorlar eline,sonra soruları soruyorlar sende bildiğin şıkkın üstüne koyuyorsun,yada diğer bir şık ile paylaştırabiliyorsun. sonra kutular açılıyor doğru şıkın üstüne koyduğun para kalıyor yanlış şıktaki gidiyor.
ay inşallah ya eşim göbeğin gitti eskiye göre dedi az önce
evet asumancım akşamki börekten dolayı dengeleyim dedim
tebrik ederim canım.
o yarışma sinirlerimi bozuyo benim çok bekletiyorlar sabırsız ben beklemeden kapatıyorum direk
valla ne yalan söyliyim benimde sinirlerimi bozuyor çok uzun tutuyorlar cevap aralarını ,sadece dün akşamki çocukları merak ettim.
reklam aralarında bakıyoruz ancak.,çok uzun tutuyorlar cevap aralarını ,sadece dün akşamki çocukları merak ettim.
vardır tabi hayatım,iyi yol katettin olsun o kadar.
valla hayatım,dr gittinmi bilmiyorum geçmiş cevaplarımdada yazıyorum bakmıyorsun sanırım. ama yineliyorum kısa sürede dr. gitmeni tavsiye ederim. inşallah biran önce sağlığına kavuşur güzel paylaşımlar yaparsın canım. grup yarışmasınada başlayamadık valla herkes bu hafta dağıldı gibi. :))
cnm mrb... kötüyüm berbatım sinir deposuyum mütemadiyen aglıyorum vs....

önerisi olan
canım moralinin kötü olmasına kendini kötü hissetmene üzüldüm heleki bunun aşk için olmasına daha çok üzülüyorum. yediklerin fena olmuş açıkçası ama moralin bozukmuş madem birde bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapıp sıkmayayım canını. dengelersin inşallah.
ayrıca erkek arkadaşı konusuna gelince arkadaşın askere giderken yalnız olmak istemiyor anlaşılan. genelde erkeklerde böyle bir psikoloji olur,askerdeyken kız arkadaşının olması iyi bir motivasyondur onlar için. hayatım,bu insanın yaklaşımlarını,sana olan tavrını sen daha iyi biliyorsun,kararını kendin için neyin hayırlı olacağına inanıyorsan ona göre vermelisin derim. ama herzaman okumak en hayırlısı diye düşünürüm. ayrıca bu insanın bir işi varmı,okuyormu aile baskısı nasıl ,belkide kararsızlıkları bundandır. bir müddet askıya al ilişkini,beklesin,önceliklerini gerçekleştir,istiyorsa zaten askıda durmaya devam eder. aslında sen bu konuya çok takılmasan keşke,ileride bir gün falancı yüzünden sınavı kazanamamıştım diye üzülürsün emin ol. geleceğin de önce okulunu bitirmek olsun,aşk meşk bunlar gerçekten boş işler. bunu ileride evlenip,çocuk sahibi olup, aile hayatı yaşamaya başladığında daha iyi anlıyorsun. sınavlarında başarılar,zaman hızla akıp geçiyor,biryerden yakalamalı...

Son düzenleme:

afiyet olsun canım
domates çorbasına bayılırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…