• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım canım sağol ben bi araştırayım bakayım:92:

:60::60:
ne gülüyon gıııı öyle değilmi ama yaaa. :90:
ana burda takılırken ara öğünümü unuttum :1: yiyeyim hemen
afiyet olsun şekerciiim.
yapalım arkadaşım sen bana destek ol yönlendir bende uymaya çalışıcam.sen kaç kilosun

tamam bacum söz destek olacam,bu akşam giderken alıyorum not defterimi. valla en son 57.2 kiloydum şimdi ne oldum bilgim yok :))) :44:

ne gülüyon gıııı öyle değilmi ama yaaa. :90:

afiyet olsun şekerciiim.

tamam bacum söz destek olacam,bu akşam giderken alıyorum not defterimi. valla en son 57.2 kiloydum şimdi ne oldum bilgim yok :))) :44:

öyle valla ama komiğime gittiydi :1:
sağol kaptan yedim bile

yine unutuyordum şekerler.çekilişe girecekleri tekrar belirteyim.
ad1
ela
nur
seda
masal
reyhan

melankoli girmek istemiyordu değilmi
nihan canım sen giriyormusun çekilişe

Son düzenleme:
kızlar cok gec oldu ama geldım
cok cok cok yıogundum
ıkı gundur SEMINEr artık delırmek uzereydım :D
ama hersey guzel gecdı neysekı
yarın sabahtan
kılo bıldırımımı yapıcam

slm kızlar nasılsınız
ben deldimmmm
eloş hanım aşı oldu kiloda almış boyuda uzamış maşşllah:nazar::nazar::nazar:
pazara gittik bide birazda gezdikk geldikk
malasef dışarda yedikk ve sabahta 2catal pasta yemiştim actım 1tane lahmacun bol yeşillik ve 1bardak ayran içtimmm:67::67:
herkes iyidirinş baya konuşmuşsunuz
vakit olursa yazmaya calışacağım
eşim nöbetci ben sabah 7de kalktım gözlerimden uyku akıyoo ela uyusa hemen yatacacağımm ve doğru dürüst oturmadımm bilee yorgunumm

valla hayatım bende geçen hafta duydum. bir milyon veriyorlar eline,sonra soruları soruyorlar sende bildiğin şıkkın üstüne koyuyorsun,yada diğer bir şık ile paylaştırabiliyorsun. sonra kutular açılıyor doğru şıkın üstüne koyduğun para kalıyor yanlış şıktaki gidiyor.

tebrik ederim canım.

valla ne yalan söyliyim benimde sinirlerimi bozuyor çok uzun tutuyorlar cevap aralarını ,sadece dün akşamki çocukları merak ettim.
reklam aralarında bakıyoruz ancak.,çok uzun tutuyorlar cevap aralarını ,sadece dün akşamki çocukları merak ettim.

vardır tabi hayatım,iyi yol katettin olsun o kadar.

valla hayatım,dr gittinmi bilmiyorum geçmiş cevaplarımdada yazıyorum bakmıyorsun sanırım. ama yineliyorum kısa sürede dr. gitmeni tavsiye ederim. inşallah biran önce sağlığına kavuşur güzel paylaşımlar yaparsın canım. grup yarışmasınada başlayamadık valla herkes bu hafta dağıldı gibi. :))

canım moralinin kötü olmasına kendini kötü hissetmene üzüldüm heleki bunun aşk için olmasına daha çok üzülüyorum. yediklerin fena olmuş açıkçası ama moralin bozukmuş madem birde bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapıp sıkmayayım canını. dengelersin inşallah.
ayrıca erkek arkadaşı konusuna gelince arkadaşın askere giderken yalnız olmak istemiyor anlaşılan. genelde erkeklerde böyle bir psikoloji olur,askerdeyken kız arkadaşının olması iyi bir motivasyondur onlar için. hayatım,bu insanın yaklaşımlarını,sana olan tavrını sen daha iyi biliyorsun,kararını kendin için neyin hayırlı olacağına inanıyorsan ona göre vermelisin derim. ama herzaman okumak en hayırlısı diye düşünürüm. ayrıca bu insanın bir işi varmı,okuyormu aile baskısı nasıl ,belkide kararsızlıkları bundandır. bir müddet askıya al ilişkini,beklesin,önceliklerini gerçekleştir,istiyorsa zaten askıda durmaya devam eder. aslında sen bu konuya çok takılmasan keşke,ileride bir gün falancı yüzünden sınavı kazanamamıştım diye üzülürsün emin ol. geleceğin de önce okulunu bitirmek olsun,aşk meşk bunlar gerçekten boş işler. bunu ileride evlenip,çocuk sahibi olup, aile hayatı yaşamaya başladığında daha iyi anlıyorsun. sınavlarında başarılar,zaman hızla akıp geçiyor,biryerden yakalamalı...

Kesinlikle hak veriyorum ..
Benim hayatımı o kadar çok etkiledi ki anlatamam ve pişmanım ..

Canım açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği istiyorum

Hayır canım bildiğim kadarıyla senin dediğin çpcuk gelişimi öğretmenliği bu bölüme giren pekçok arkadaşım oldu

yok canım puanı örgün öğretimle aynı ben eğitim fakültesi mezunuyum zaten kazanırsam 1.5 yılda bitiyor örgünden okumam çok zor olduğu için açık cazip geliyor

normal örgün öğretimde seçebiliyosun sorun yok ama açık öğretime sadece bölüm mezunlarını alıyolar biliyorum yinede bi araştır istersen

Ben de açıköğretim de sadece meslek lisesi mezunlarını alıyor zannediyordum ama değğilmiş anlaşılan .
Peki eğitim derslerini aldığın için mi 1.5 senede bitiyor tabiki ortak derslerde var.
Bakıyorum da aslında benim içinde çok mantıklı olabilir bu ..

kızlar cok gec oldu ama geldım
cok cok cok yıogundum
ıkı gundur SEMINEr artık delırmek uzereydım :D
ama hersey guzel gecdı neysekı
yarın sabahtan
kılo bıldırımımı yapıcam

Hoşgeldin Sedacım.
NAsıl gidiyor eğitimler?

slm kızlar nasılsınız
ben deldimmmm
eloş hanım aşı oldu kiloda almış boyuda uzamış maşşllah:nazar::nazar::nazar:
pazara gittik bide birazda gezdikk geldikk
malasef dışarda yedikk ve sabahta 2catal pasta yemiştim actım 1tane lahmacun bol yeşillik ve 1bardak ayran içtimmm:67::67:
herkes iyidirinş baya konuşmuşsunuz
vakit olursa yazmaya calışacağım
eşim nöbetci ben sabah 7de kalktım gözlerimden uyku akıyoo ela uyusa hemen yatacacağımm ve doğru dürüst oturmadımm bilee yorgunumm

Teyzesinin tatlısı büyümüş mü ayy bitiyorum ya çok tatlı Ela hanım maşallah aman nazar değmesin :nazar::nazar:

hoşgeldin hilalcim nasılsın tatlımm
bendeşimdi mandalina yiyorum 3 tane yedik minik minikk
menün cok az tatlımm saleptede seker oranı cok sanırım

hoşgeldin hilalcim nasılsın tatlımm
bendeşimdi mandalina yiyorum 3 tane yedik minik minikk
menün cok az tatlımm saleptede seker oranı cok sanırım
Salebi toz salep olarak alıp şekersiz yaptım Eminecim ..
Farkındayım 2-3 gündür çok düzensiz beslendim ama geç geldim biraz yemek yersem yarın çok çıkarım diye yemedim o saatten sonra ..
Ben küçükken bayılırdım elacık da öyle mi?

sebze,meyve protein hepsiniz dengelee cnmm dengesiz besleniyosunn düzenini bozma sakınn

Keisnlikle haklısın ..
Ama protein alıyım diyorum yine de sütle ..
Tostum da peynirli ..

masal cnm ela sıkma işiyle uğraşıyo daha cok eliyle yemekle deill:60:
salep zaten bende toz halindekilere katmıyorum ama o bile sekeri fazla geliyoo bana nedensee
ett,tavuk balıkk bakıyorum fazla yemiyosun haftada 1kere felan anca oda sana cok azz

Menün yine çok güzel Neyneyse ..
Sabahki börek çok yağlı değildir inşallah ..
Hoşbuldum canım ..
Ben ancak geldim sınav sonra çıkalım bir dedim ancak gelebildim fazla oyalanmışız.
Canım sıkkın bugünlerde zaten.
Harika manzara olan bir yere gittik oturduk falan ..
Aslında beslenmemin sınavlarla pek alakası yok ama dışarıda fazla durdum bugün ondan böyle oldu sanırım ..
Canim börek yağlı değildi. Sadece tavayı yağladım, böreği sütle yumuşattım. Bir de yapıyorum ben yemeyince olmuyor.
Canın sıkkın olunca beslenme otomatik olarak bozuluyor zaten. Düzelirsin inşallah.

ogle bir arkadasin dogum gunu partisi vardi ama yaspastadan yemedim,diger salatalrdan atisrirdim.Sadece korili bir kucuk( kabakli) borek attim yagsiz.
Buralar cok sicak bol su iciyorum.Ve artik aksam saat 6-7 den sonra midem alisti canim yemek istemiyor.
Kaptan bir suru yorum yaptim gelmemis.....tekrar yazmak zaman alacak.Bugun aksam 3 gunluk is gezisi icin y ola cikmam gerek. Yorgunum...Dostlarim
Cocuklarim babalari ile kalacaklar. Ama ine de anne yuregi dayanmiyor.Kizim gitme anne deyince nerdeyse aglayacaktim simdiden.Paylasacak cok sey var ama benim fazla vaktim yok ama sunu paylasmadan cikmayayim dedim:
İyi yolculuklar fderyacım. Sen de Allaha emanet ol.

eşim vardıyalı çalıştığı için annemlerde kalıyorum bazen evlerimiz yakın:1: yok be nerde canım göbeğimi gördükçe yedirmiyo pek:63:
Eritirsin sen o göbüşü canım inşallah.

günaydın kızlar:21:
akşam fazla kaçırdımm sanırım buğün frenlemem lazım arkadaş saolsun döktürmüş 3tuzlu 3tatlı 3 cesit salata vardıı düşünün artık gerisinii:50:
hepsinden yemesemde yedimm ne yalan söyleyeyimm
1saat sonra felan komsulargelcek onlar gidincede eşim gelirse eşimle yoksa elayla asıya gideceğizz:10:
akşama gelmeye bakmaya calışırım bakamazsam yarın kilomu bildiririm kesin almışımdırr çünkü fazla cıkıyomm ne hikmetsee:50:
haftaya söz sıkıyorumm:69:
:67::67::67::67::67::67::67::67::67:
9 tane oldu mu?

günaydın arkadaşlarım
akşam eve gittim bir heves tartıya çıkayım bakayım ne kadar oldum diye.o kadar yemiyorum daha kilom gram oynamıyo.bir bunalıma girdim tam o sırada yengem geldi elinde bir tabak hamurişi ile misafiri varmış bana da getirmiş.oturdum bir güzel bir top profitrolü 1 dilim poğçayı mideme indirdim.ardından 1 parça çikolata.bide kendime menemen yapmıştım bi kaç çatal da ondan.karıştırdım durdum sinirden önüme ne gelse yiyesim geldi.ama yinede hepsinden yemedim profitrol yedim bir top inkar edemem.offfffff neden zayıflayamıyorum.yemiyorum ama yokkk.tartıda hergün farklı çıkıyom önceki gün tartıldığımda 1 kilo eksiktim dün tartıldım aynıyım.tartı mı bozuk benim vücut mu anlamıyorum.desteğe ihtiyacım var:2::43::43::43::43::43:
canım sonradan ad ile yazışmışsınız, yeni kararlar almışsınız. O yüzden yukardakileri görmeyelim.
günaydın canlar
iyisinizdir inşallah,bende iyiyim çok şükür,sadece uykum var her zamanki gibi.:))
dün akşam yemeğinde,oğlumun kalan çorbasından 2 yada 3 kaşık,dolma biberinden 2 kaşık yedim. (artanlar)
ilerleyen saatlerde birazcık çerez ve yeşil çay. ve spor.ama sporu dün akşam yarım saat zor yaptım. ama 100 mekik çektim belkide daha fazla.
bu sabahta kahvaltı etmedim,1 elma yedim. birazdan meyve suyu içip çok az ceviz yerim.(yanımda getirdim)
buralarda olacağım. yılbaşı çekilişini bugün ricaedicem kalliste abladan,melzeyit giremiyor,e meliste yoğun aramadım ama giremz diye düşünüyorum,sanırım nachtigalde müsait olmaz.bizbizeyiz yani.
güzel beslenmişsin canım, maşallah. Seni bu hafta çok azimli görüyorum, nazar değmesin.

kızlar günün kalan kısmını da okumuştum ama ben de alıntı kurbanı oldum. hatırladığım kadar özetleyim:

reyhancığımın menüsü düzelmiş, ona sevindim.
asuman, çok olumlu gözüküyorsun. senin moralinin iyi olması mesajlarına yansıyor ve olumlu bir enerji veriyorsun canım.
masalcım, menülerine ne diyebilirim? sen de farkındasın zaten.
firuze, sevgi hareketlerle desteklenmeli bence. bu konu çok hassas belki yorum yapmak bize düşmez ama sözle değil sadece bence. ama seni iradeli gördüm. inşallah en az hasarla bu dönemi atlatırsın.
elacığım, kızının boyunun kilosunun artması ne kadar güzel. maşallah minik kızımıza.
nur, geçmiş olsun canım.
nihan da güzel beslenmiş. maşallah.

menüm:

kahvaltı: 1 dilim börek, 1 zeytin, 1 kk peynir. 3 bardak çay
ara: 3-4 fındık
öğle: hamsi tava, soğan
---
maalesef 1 dilim revani
---
akşam: 1 mandalina, elma ve 1 küçük kase nar

biraz önce sütlü kahve içtim ve biraz kabak çekirdeği yedim.

revanim az yağlıydı. ama cezam varsa razıyım yani.

masal cnm ela sıkma işiyle uğraşıyo daha cok eliyle yemekle deill:60:
salep zaten bende toz halindekilere katmıyorum ama o bile sekeri fazla geliyoo bana nedensee
ett,tavuk balıkk bakıyorum fazla yemiyosun haftada 1kere felan anca oda sana cok azz

Aynen öyle ..
Akşam yiyeyim diyorum ama hep olmayacak şeyler geliyor akşam önüme fast food tarzı ben de uzak durmaya çalışıyorum ama tamamen haklısın.

kızlar günün kalan kısmını da okumuştum ama ben de alıntı kurbanı oldum. hatırladığım kadar özetleyim:

reyhancığımın menüsü düzelmiş, ona sevindim.
asuman, çok olumlu gözüküyorsun. senin moralinin iyi olması mesajlarına yansıyor ve olumlu bir enerji veriyorsun canım.
masalcım, menülerine ne diyebilirim? sen de farkındasın zaten.
firuze, sevgi hareketlerle desteklenmeli bence. bu konu çok hassas belki yorum yapmak bize düşmez ama sözle değil sadece bence. ama seni iradeli gördüm. inşallah en az hasarla bu dönemi atlatırsın.
elacığım, kızının boyunun kilosunun artması ne kadar güzel. maşallah minik kızımıza.
nur, geçmiş olsun canım.
nihan da güzel beslenmiş. maşallah.

FArkındayım Neyneysecim biraz da keyifim yok ondan böyle oldu sanırım menüm iyice bozuldu.

menüm:

kahvaltı: 1 dilim börek, 1 zeytin, 1 kk peynir. 3 bardak çay
ara: 3-4 fındık
öğle: hamsi tava, soğan
---
maalesef 1 dilim revani
---
akşam: 1 mandalina, elma ve 1 küçük kase nar

biraz önce sütlü kahve içtim ve biraz kabak çekirdeği yedim.

revanim az yağlıydı. ama cezam varsa razıyım yani.

Yarın akşam hamsi yesem ne güzel olur canımı istettin ..

yine kimsecikler yok, denk gelemiyoruz kızlar.

Bu akşam odada duracaktım karar vermiştim.
Arkadaş geldi dışarıda müzik falan varmış.
Gittik oturduk çimlere.
Dinledik dinledik ..
İçlendim valla ..

Back