afiyet olsun nihancım. annenin yanındasın sanırım ve annen de seni börek poğaça ile mi besliyor yoksa
3 çeşit tatlı 3 çeşit tuzlu 3 çeşitte salatamı vardı 9 çeşit yanigünaydın kızlar
akşam fazla kaçırdımm sanırım buğün frenlemem lazım arkadaş saolsun döktürmüş 3tuzlu 3tatlı 3 cesit salata vardıı düşünün artık gerisinii
hepsinden yemesemde yedimm ne yalan söyleyeyimm
1saat sonra felan komsulargelcek onlar gidincede eşim gelirse eşimle yoksa elayla asıya gideceğizz
akşama gelmeye bakmaya calışırım bakamazsam yarın kilomu bildiririm kesin almışımdırr çünkü fazla cıkıyomm ne hikmetsee
haftaya söz sıkıyorumm
günaydın kızlar
akşam fazla kaçırdımm sanırım buğün frenlemem lazım arkadaş saolsun döktürmüş 3tuzlu 3tatlı 3 cesit salata vardıı düşünün artık gerisinii
1saat sonra felan komsulargelcek onlar gidincede eşim gelirse eşimle yoksa elayla asıya gideceğizz
akşama gelmeye bakmaya calışırım bakamazsam yarın kilomu bildiririm kesin almışımdırr çünkü fazla cıkıyomm ne hikmetsee
haftaya söz sıkıyorumm
dün akşam yemeğim
1 kase çorba
çok az börek
ara öğün portakal biraz nar
sabah
1 adet küçük poğaca ama annem yapmış ve çok küçük
çay
günaydın kaptan 100 mekikmigünaydın canlar
iyisinizdir inşallah,bende iyiyim çok şükür,sadece uykum var her zamanki gibi.:))
dün akşam yemeğinde,oğlumun kalan çorbasından 2 yada 3 kaşık,dolma biberinden 2 kaşık yedim. (artanlar)
ilerleyen saatlerde birazcık çerez ve yeşil çay. ve spor.ama sporu dün akşam yarım saat zor yaptım. ama 100 mekik çektim belkide daha fazla.
bu sabahta kahvaltı etmedim,1 elma yedim. birazdan meyve suyu içip çok az ceviz yerim.(yanımda getirdim)
buralarda olacağım. yılbaşı çekilişini bugün ricaedicem kalliste abladan,melzeyit giremiyor,e meliste yoğun aramadım ama giremz diye düşünüyorum,sanırım nachtigalde müsait olmaz.bizbizeyiz yani.
günaydın canlar
iyisinizdir inşallah,bende iyiyim çok şükür,sadece uykum var her zamanki gibi.:))
dün akşam yemeğinde,oğlumun kalan çorbasından 2 yada 3 kaşık,dolma biberinden 2 kaşık yedim. (artanlar)
ilerleyen saatlerde birazcık çerez ve yeşil çay. ve spor.ama sporu dün akşam yarım saat zor yaptım. ama 100 mekik çektim belkide daha fazla.
bu sabahta kahvaltı etmedim,1 elma yedim. birazdan meyve suyu içip çok az ceviz yerim.(yanımda getirdim)
buralarda olacağım. yılbaşı çekilişini bugün ricaedicem kalliste abladan,melzeyit giremiyor,e meliste yoğun aramadım ama giremz diye düşünüyorum,sanırım nachtigalde müsait olmaz.bizbizeyiz yani.
günaydın kaptan 100 mekikmioh maşallah ben okadar çok çekemiyorum mekik aleti olduğu halde
nihancım mekik aletinin faydasını görüyomusun arkadaşım.acaba bende alsam mı
evet tabi görüyorum canım hemde çok ucuzlamış benim aldığımla şimdiki fiyatı ama benimki bu ab rocket oluyorya mavi renk onlardan yarıyarıya düşmüş sinir oldum he
benim dikişlerim var normal mekik çekince tekrar kesilmiş gibi acıyor bu alet çok rahat canım
bi yerde okumuştum hani aletle çok rahat yaptığın için kaslarda yanma olmuyormuş,hiç faydası yok diye okumuştum.yanma olmuyomu gerçekten yaparken.düzenli yaptığında toparlanma hissediyomusun.al faydalı dersen bugün gidip alıcam arkadaşım.cevabını bekliyorum.
canım günaydın,kilo vermedim diyerek fena dağıtmışsın ama bütün bunları akşam yemeğinden sonramı yedin en azından böyle bir avuntumuz olsun.canım bende diyorum dikkat ediyorum diye ama kesinlikle bir yerlerde yanlış yapıyoruz. bu konuda yeterince bilgi edinmiyoruz.öncelikle günlük yediklerimizde neleri yanlış yapıyoruz onu bulalım.ben kendime bir tane not defteri alıcam,1 hafta ne yediysem saati saatine yazıcam.belki böyle daha kolay olur yanlışları farketmemiz. yaptığım aktiviteleri ev temizlemek,yürümek vs. ve wc ziyaretlerimide yazmak istiyorum,takibim kolay olacak inşallah sende bir dene derim. bırakma kendini zaten çok bir kilon yok,psikolojik olarak kendini şartlıyor olabilirsin ayrıca vücut belirli bir kiloya alışınca vermesi dahada zor oluyor o yüzden biraz daha dikkat istiyor.afiyet olsun canım.günaydın arkadaşlarım
akşam eve gittim bir heves tartıya çıkayım bakayım ne kadar oldum diye.o kadar yemiyorum daha kilom gram oynamıyo.bir bunalıma girdim tam o sırada yengem geldi elinde bir tabak hamurişi ile misafiri varmış bana da getirmiş.oturdum bir güzel bir top profitrolü 1 dilim poğçayı mideme indirdim.ardından 1 parça çikolata.bide kendime menemen yapmıştım bi kaç çatal da ondan.karıştırdım durdum sinirden önüme ne gelse yiyesim geldi.ama yinede hepsinden yemedim profitrol yedim bir top inkar edemem.offfffff neden zayıflayamıyorum.yemiyorum ama yokkk.tartıda hergün farklı çıkıyom önceki gün tartıldığımda 1 kilo eksiktim dün tartıldım aynıyım.tartı mı bozuk benim vücut mu anlamıyorum.desteğe ihtiyacım var:2:
elacım sende kaçırmışsın hayatım,keşke azar azar hepsinden yeseydin. neyse olan olmuş,not tutma olayını sanada tavsiye ederim hayatım. haftaya daha dikkat edersin canım. afiyet olsun.günaydın kızlar
haftaya söz sıkıyorumm
canım,böreği ekmek yerine sayalım artık,aslında hep küçük diyerek sığınıyoruz,birşey olmaz diye yiyoruz ama yediğimiz o küçük börek direk yağa dönüşüyor.yani kolay yakılan besinler konusunda kesinlikle bilgi sahibi olmamız lazım.afiyet olsun canım.dün akşam yemeğim
1 kase çorba
çok az börek
ara öğün portakal biraz nar
sabah
1 adet küçük poğaca ama annem yapmış ve çok küçük
çay
günaydın kaptan 100 mekikmioh maşallah ben okadar çok çekemiyorum mekik aleti olduğu halde
canlar evde pc de,nivea badynin sporu var 45 dk falan sürüyor,bi aralar çok sık yapardım ama uzuun süredir bıraktım.ceza sayesinde tekrar açıyım dedim.aslında sırt ağrılarımda vardı ve ondaki hareketler çok iyi geliyor. vücudum yeterince ısındığı için mekikkolay çekiyorum,düz mekik ve yan mekikler var birazda ben yaptım.yüze tamamladım.keşke sürekli yapabilsem ama ne yalan söyliyim cezam bitsin diye bakıyorum. bu arada reyhan ve ela sizlerede ceza düşünmeliyiz canlar.:)))ad o kadar mekiği nasıl .çekiyosun bi alet falan kullanıyomusun.ben çekemiyorum da acaba şu mekik çekmek için aletler varya ondan mı alsam diyorum faydası olurmu acaba
ben sezaryanlı iken hiç cesaret edememiştim spor yapmaya çünkü çok acıma vardı.aama bende alet yok,sende aleti varsa göbek sıkıntında varsa bence hiç durma hayatım yaza kadar sıkılaş.canım sezeryanlıyken yaptım hiç bi kötü tarafını görmedim şükür düzenli yapınca toparlıyor tabi
canlar evde pc de,nivea badynin sporu var 45 dk falan sürüyor,bi aralar çok sık yapardım ama uzuun süredir bıraktım.ceza sayesinde tekrar açıyım dedim.aslında sırt ağrılarımda vardı ve ondaki hareketler çok iyi geliyor. vücudum yeterince ısındığı için mekikkolay çekiyorum,düz mekik ve yan mekikler var birazda ben yaptım.yüze tamamladım.keşke sürekli yapabilsem ama ne yalan söyliyim cezam bitsin diye bakıyorum. bu arada reyhan ve ela sizlerede ceza düşünmeliyiz canlar.:)))
ben sezaryanlı iken hiç cesaret edememiştim spor yapmaya çünkü çok acıma vardı.aama bende alet yok,sende aleti varsa göbek sıkıntında varsa bence hiç durma hayatım yaza kadar sıkılaş.
nihancım senin gebelikle ilgili sıkıntın olmuştu değilmi hayatım,hatırlayamadım sanırım vardıöyle birşey yoksa başka arkadaşınmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?