Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asuman cnm cok erteledim zaten ilerler enfeksiyonsa diye korkuyorumm acıkcası para bu ay elanın özel aşısı var onada dr gidiyoz malüm ona bayılcaz 150 civarı benimki bu ay kalırr yanii aman sağlığım olsunda para bulunuyo dedğin gibi gecen ay gidecektim erteledimm keşke gitseymişim

salatayı bende öyle doğrarım koayarım sen dıllşardasın diye yağını tuzunu katarlarsa söner demiştim dediğin gibiyse sorun yokk bende misafir felan gelince yaparım koyarım onlar gelince sosunu dökerim servis yaparımm

niahn sanamı gelevcekelr sen mi gideceksin bende yarın için nescafeli pastamı yaptımm bakalım 1catal nasıl olmuş diye baktım yıkılıyooo
eşim inşş sulanmazzz cünkü yarın gelecek sayısı tam belli değil yarın akşam gelince yesinnn kalmaz felann:))))

evet Nihancım bahçemiz var orada duruyor ama ne yazık ki ben Ankaradayım o eskişehir de ..
Kızlar ben sınava gidiyorum şans dileyin bana ..
canım köpeğiniz çok tatlıymış. bu arada inşallah sınav iyi geçmiştir masalcım, bol şans diliyorum canım.
bende çeok severim köpekleri ama bakımı çok zorbelki ileride olabilir. köpek cinsinden pek anlama ama,geçen pazar günü yetenek yarışmasında bir tane köpek çıkmıştı alırsam öyle birşey olacağı kesin onlarda çok pahalıymış,bence sende öyle birşey düşün derim ileride çocuk olunca sıkıntı olmaz,çocuklar için en ideal köpek benim dediğim köpek. adını bilmiyorum .( masalın köpeğinin biraz daha sevimlisi. :))
Bugün kaçamak yapmaya çok elverişliyim durdurun beni ..
canım benim kafana koyduysan eğer ben ne dersem diyeyyim sen o kaçamağı yaparsın. bugün sınavda varmış zaten iyice streslendin normal olarak bari tatlı olarak kaçamak yapacaksan sütlü tatlı yemeni tavsiye ederim puding en uygunu. diğer kaçamakları diyemiyorum bile:))

canım ya bidaha aklında olsun imkan varsa hiç erteleme hayatım. inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
ben lokantaya tembih ediyorum yağzı tuzsuz olsun diye sağolsunlar onlarda öyle gönderiyorlar. valla aslında fırsat oldukça dolaptaki herşeyi yıkayım öyle koyayıp saklayayım diyorum ama ona güç kalmıyor malesef. ama salata malzemelerini hazırlamak çok akıllıca gerçekten.
seninde gününmü var elacım yoksa öylesinemi gelecekler canım. nescafeli pastayı bende merak ettim bak şimdi neyse birara tarifini alırım. :)) adamcağıza yazık hayatım en azından birazcık verirsin,o adam sayesinde yicekler o pastayı.:)) (nasıl demogoji yapıyorum ama)

dayanamadım az önce salatamıda yedim ve ardından sütlü tarçınlı bir salep daha tükettim.
bu arada nur canım nasıl oldun,dünde çıkmadan sanada yazdım ama site bakımı yüzünden gitmedi. bugün yine ağrılar falan. ne bu hayatım böyle dr.falanda gitmedin sanırsam,yoksa hamilemisin dicem ama sen kendini bilirsin tabiki.ihmal etme derim,uzun sürdü ağrıların.

kızlar benimde çıkma vaktim geliyor yavaş yavaş,
toparlanayım anca hazırlanırım. hepinizi öpüyorum,günü güzel sonlardırmanız dileğiyle iyi akşamlar.

ben bayılırım ege lehçesine,süper yaa

bugün ki beslenmem;
kahvaltı : 2 bardak su,2 dilim ekmekle yağsız tost ve yanında şekersiz çay
beşi bir yerde form çayım,500ml lik su
ara : 2 kepekli galeta
öğlen : az patates kızartması ( az yağda) 2 diim ekmek ve 2 çatal kara dut reçelinden sadece dutlarından yedim
ara : 2 mandalina (küçücük)
4 bardak su
akşam : bir kepçe yayla çorbası , 3 kaşık pazı kavurması üzeri sarmısaklı yoğurtlu
akşamki aramda bir erik yemeyi düşünüyorum
şekersiz çay ve beşi bir yerde form çayımdan da içerim mutlaka

öğlen kızarma yediğim için aslında vicdani olarak çok rahatsızım ama mecbur kaldım,öğrencime gittim ve annesi hazırladı,aslında istemedim ama kıramadım ama akşamatelafi ettiğimi düşünüyorum:44: sırtım ve bacaklarımda acayip bir ağrım var dünkü spordan kalma ama geçecek :))

çok az beslenmişsin nurcum
ne kadfar çok başın ağrıyor son zamanlarda,adetin yaklaşmış olabilir mi? benim adet günüm yaklaşınca çok başım ağrıyor taki bitene kadar :44: geçmiş olsun hayatım:94:

iyi geceler kizlar. bugun yediklerimi unutmadan yazayim, sonra yetişebildiğim kadar geçmişe bakarım:)

kahvaltı: 1 dilim peynirli börek. 1 zeytin ve biraz peynir. 2-3 bardak çay
ara: 1 hurma, 1 elma
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı brüksel lahanası ve biraz yoğurtlu kereviz.
ara: 1 mandalina ve 1 'den az elma:)) 1 büyük boy bardak ayran(dışardaydık)
akşam: salata

yeşil çayım demleniyor. içmek isteyen buyursun

canım, bence menun çok güzel. 1 dilim baklavayı ben de görmezden geleceğim:) çok direnmişsin çünkü. artık bundan sonra ceza veririz sana, bu son olsun.

noldu asumancım? buralarda olmayınca geriden geliyorum kusuruma bakmayın artık. inşallah sıkıntın geçmiştir canım.
bu arada cezanı uygulayabilmene çok sevindim canım. maşallah sana. nivea body sporu da bence gayet uygun. yeter ki yap sen.
işlerinde kolay gelsin canım. bu aralık ayın yoğun olacak sanırım.

firuzecim üzüldüm başına gelenlere canım. Allah yardımcın olsun. ısrarcı erkek çok uğraştırıyor. kurtulursun umarım.

nur canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

kızlar öğle yemeğim çeyrek tost işlerim vardı gidemedim eve
afiyet olsun canım.

afiyet olsun canım. sen de güzel beslenmişsin. takımımız göz kamaştırıyor.:81:

Kızlar ancak girebildim nasılsınız.
Bugün sınavım harika geçti o kadar çalışamama rağmen ve bir süre sınavlarım yok ..
Geçmişe bir göz atayım.
Bugün yediklerim hiç hoş değildi biliyorum ama böyle oldu

Peynirli kepekli tost
1 fincan salep
1 simit
1 elma

maşallah canım. beslenmen de güzel olmuş. cumaya az kaldı.

kızlar bizlerin derdi bitmez. halimize bin şükür bence. Allah evladı, eşleri aratmasın.

ertelemeyin eminecim. müsait olduğunuz ilk fırsatta doktora gitmelisin bence. inşalah çok vahim bir şey çıkmaz.

az yağda kızartılmış diyorsun, bir de yaktım diyorsun sorun yok bence. ondan hariç menu güzel, tebrikler.

ben de tam diyecektim, hiç mi kimse yok? burda kendi kendime çalıp oynuyorum.

masalcım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sınav döneminden beslenmen oldukça etkilenecek bu anlaşıldı. yalnız sınavlar bir başlayınca finallere kadar pek durmaz. durumu iyileştirme yönünde bir şeyler yapmalısın bence.

Aldım ama siparişte bir aksilik çıktı kaptancığım gönderdim tekrar gelecek inşallah..

Canım ya kıyamam ..
Sanırım hala hissettiğin bir şeyler var ama devamının olmayacağını bildiğinden hayır diyorsun ve bu çok üzüyor ..
Unutma eğer bir şey olmuyorsa
Ya iyi olmadığındandır yada daha iyisinin olduğundan ..

Menün yine çok güzel Neyneyse ..
Sabahki börek çok yağlı değildir inşallah ..

Hoşbuldum canım ..
Ben ancak geldim sınav sonra çıkalım bir dedim ancak gelebildim fazla oyalanmışız.
Canım sıkkın bugünlerde zaten.
Harika manzara olan bir yere gittik oturduk falan ..
Aslında beslenmemin sınavlarla pek alakası yok ama dışarıda fazla durdum bugün ondan böyle oldu sanırım ..

Kizlar merhaba
Uzuldum cunku gonderdigim mesajlar gitmemis.
iki gundur mahvoldum,evin olunu sasirdim inanin.aksam yola cikacagim simdi daha valiz hazirliorum
kahvalti yapamadim
ogle bir arkadasin dogum gunu partisi vardi ama yaspastadan yemedim,diger salatalrdan atisrirdim.Sadece korili bir kucuk( kabakli) borek attim yagsiz.
Buralar cok sicak bol su iciyorum.Ve artik aksam saat 6-7 den sonra midem alisti canim yemek istemiyor.
Kaptan bir suru yorum yaptim gelmemis.....tekrar yazmak zaman alacak.Bugun aksam 3 gunluk is gezisi icin y ola cikmam gerek. Yorgunum...Dostlarim
Cocuklarim babalari ile kalacaklar. Ama ine de anne yuregi dayanmiyor.Kizim gitme anne deyince nerdeyse aglayacaktim simdiden.Paylasacak cok sey var ama benim fazla vaktim yok ama sunu paylasmadan cikmayayim dedim:
Bugun bir arkadasi ziyarete gittik.O kadar buyuk dertleri var ki anlatamam...intihar etmeyi dusunuyormus(burda cok fazla malesef )
Arkadasin fotografini gordum inanamadim.128 kilo olan kadin simdi 42 kilo kalmis.once cok abartili diyet daha sonra da onunu alamamis.simdi de ne yese midesi kabul etmiyormus.agladi fotografini gorunce bende dayanamadim agladim.vaktim yoktu cok kalmaya , yanindan ayrildigimda cok ama cok mutsuz bir yuzu arkada biraktim.icim sizladi
...zayiflamak ama saglikli zayiflamak.bunu bir defa daha kafama yazdim.
Hoscakalin arkadaslar...Mevlana nin dedigi gibi sizi Allah a emanet ediyorum ki bir daha kavusalim diye...

sağol asumancım söylediklerini dikkate alacağım yanımda yeşil çayımı götürürüm olmazsa.
masalcım sınavın iyi geçmesine çok sevindim.
kızlar bütün cevapları alıntılayıp yazdıydım size ama gönderirken gitti hepsi sinir oldum ya:95::95:

dün akşam yemeğim
1 kase çorba
çok az börek

ara öğün portakal biraz nar

sabah
1 adet küçük poğaca ama annem yapmış ve çok küçük
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…