canım köpeğiniz çok tatlıymış. bu arada inşallah sınav iyi geçmiştir masalcım, bol şans diliyorum canım.evet Nihancım bahçemiz var orada duruyor ama ne yazık ki ben Ankaradayım o eskişehir de ..
Kızlar ben sınava gidiyorum şans dileyin bana ..
bende çeok severim köpekleri ama bakımı çok zorbelki ileride olabilir. köpek cinsinden pek anlama ama,geçen pazar günü yetenek yarışmasında bir tane köpek çıkmıştı alırsam öyle birşey olacağı kesin onlarda çok pahalıymış,bence sende öyle birşey düşün derim ileride çocuk olunca sıkıntı olmaz,çocuklar için en ideal köpek benim dediğim köpek. adını bilmiyorum .tamam cnm cıkolatalıysa bırazını senın yerıne yıcem masalcımmmm
Ayyy bu arada bende telaslı bır arayıstayım
kopek alıcam kendıme
Cok pahalıydı hep esım 60 kg ol ben alıcam kac paraysa dedı ,
ayyyy fena mutlu oldum
Sımdıden aramaya basladım ben bu ısı ocak subat gıbı bıtırmem lazım
canım benim kafana koyduysan eğer ben ne dersem diyeyyim sen o kaçamağı yaparsın. bugün sınavda varmış zaten iyice streslendin normal olarak bari tatlı olarak kaçamak yapacaksan sütlü tatlı yemeni tavsiye ederim puding en uygunu. diğer kaçamakları diyemiyorum bile:))Bugün kaçamak yapmaya çok elverişliyim durdurun beni ..
canım ya bidaha aklında olsun imkan varsa hiç erteleme hayatım. inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.asuman cnm cok erteledim zaten ilerler enfeksiyonsa diye korkuyorumm acıkcası para bu ay elanın özel aşısı var onada dr gidiyoz malüm ona bayılcaz 150 civarı benimki bu ay kalırr yanii aman sağlığım olsunda para bulunuyo dedğin gibi gecen ay gidecektim erteledimm keşke gitseymişim
salatayı bende öyle doğrarım koayarım sen dıllşardasın diye yağını tuzunu katarlarsa söner demiştim dediğin gibiyse sorun yokk bende misafir felan gelince yaparım koyarım onlar gelince sosunu dökerim servis yaparımm
niahn sanamı gelevcekelr sen mi gideceksin bende yarın için nescafeli pastamı yaptımm bakalım 1catal nasıl olmuş diye baktım yıkılıyooo
eşim inşş sulanmazzz cünkü yarın gelecek sayısı tam belli değil yarın akşam gelince yesinnnkalmaz felann:))))
aay siteye giremedim kaç saattir bakım var diyip dururrmarmariste otura otura onlar gibi konuşasım geldii garii
ne ediyosun gari yine döktürmüşsünüzz
bende yemeğimi yedimm
1kepçe corba (mercimek)
kıymalı banya 1kaşık
3kaşık kuskus 2küçük kornison salata turşusu:))
üstüne türk kahvesii
buğün tavuk döner dışında fena sayılmam
fiyuce cnm vereyim arada ela hanımıı canıma yetiyoo gariii
cnm ilaç iyimişbak su konusunu cözmüşsün bu vesileyle:44:,menünde güzel pasta cok olmasın kolay gelsin tatlımm
melenkoli brokoliyi neden yiyemedin ki midenmi akmadıı :44:sarımsaklı yoğurtlu deneseydinn
masalcım cnm burgel dışında kek dışında fena değil cnm
sebze karnıbaharıda yemişsin afiyet olsunn
çok az beslenmişsin nurcumHerkese merhabalar şekerlerim
ben kötü durumdayım
başım ağrıyor gözümün birinin önünde sanki perde var ve hafif baş dönmesi yapıyor midem ağrıyor noldu anlamadım dünden beri yatıyorum
bilgisayara falan bakınca içim bulanıyor
nasıl geçecek onuda bilmiyorum ,off
akşam sadece 1 kase salata ve 1 dilim kepek ekmeği
başka hiçbirşey yemedim birde suyum dün 2.5 litre oldu
sabah
2 dilim ekmek ve kibritkutusu kadar peynirden tost
şimdide çay içiyorum,
suyum 1.5 litre oldu
canım, bence menun çok güzel. 1 dilim baklavayı ben de görmezden geleceğim:) çok direnmişsin çünkü. artık bundan sonra ceza veririz sana, bu son olsun.30.11.2010
1 minik dilim baklava (arkadaşa gittik oturmaya yeni gelin 2 haftalık çok ısrar etti valla tabak önümde durdu hatırı için sadece 1 dilim yedim.ama inanın irademle öyle bir savaştım ki.hatta bi ara yüzümü asmışım böyle hasta gibi hayırdır reyhan rahatsızlandınmı ne oldu dediler tam o sırada gözüm tatlı tabağındaydı ve tatlı gerçekten çok güzeldi hayır şu an savaş halindeyim duygularım şu tatlıdan 2 dilim daha ye diyor mantığım da hayır diyor dedim.mantığım kazandı yemedim 2. ve 3. dilimi
noldu asumancım? buralarda olmayınca geriden geliyorum kusuruma bakmayın artık. inşallah sıkıntın geçmiştir canım.canlar selam
inşallah herkesler iyidir. bende idare ediyorum işte. gerçi sabah canım sıkıldı ama daha iyiyim.
dün akşam sizlere yazamadan çıktımm,site bakımda diye kaldı yazamadım tekrar.
nu canım farkındayım kaç gündür yediklerimi yazmıyorum canım haklısın,ama öyle birşeyki buraya geliyorum geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum, anca fırsatım kalıyor daha doğrusu çartlamışım kendimi sadece geçmişi okumaya ama düzelticem kendimi hayatım merak etme,seninle beraber kıskanılacak bir grup olacağız,ama seninde istemen lazım tek başıma yapamam:)) bu arada cezamın 1.gününü gerçekleştirdim zor oldu ama yaptım,gerçi dans ve mekik değilde tam 45 dk nivea badynin sporunu yaptım,eğer daha iyi derseniz bundan sonrakilerdede onu yapayım.
masalcığım bu bahsettiğin kemerden bende almak istiyorum ama bir ara yazmıştım en düşük kademesi bile çok şiddetli olanlar var. arkadaşın anneside kullanıyor ama arkadaşım ''yapamıyorum çünkü çok fazla titretiyor belim ağrıyor'' diyor.
sen aldınmı canım. bu arada yılbaşı çekilişi için melzeyit melis ve çağlayada haber vericem akşama kadar onlarla görüşebilirsem kalliste abla çekilişi yapar önümüzdeki hafta hediyeleri almaya başlarız. bu konudada ayrıca bilgi vermek isterim.
neyse buralarda olmaya çalışırım,işlerim yoğun. malum sene sonu yaklaşıyor. öpüyorum.
firuzecim üzüldüm başına gelenlere canım. Allah yardımcın olsun. ısrarcı erkek çok uğraştırıyor. kurtulursun umarım.kızlar hemen yazıp cıkmam gerekiyor... geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, büyük ihtimal ya gece ya da ertesi gün okuyabilicem...
gözlerim kurbağa gibi, başım zonkluyor... offf depresyon modundayım, özetle bütün gece sabaha kadar eski erkek arkdsmın geri dön naralarıyla geçti... ama işte sadece baş agrısı ve boşa üzüntü yaratıyor bu durum...
offf neyse, aksam arkdslar gelicek yemege, gecen tutan pasta dun resmen cinnet gecirtti bana ve istedigim gibi de olmadı... tadı nasıl bilmiyorum dolapta hazır bekliyor... simdi hemen ev temzlemem ve sonrasında da yemek yapmam lazım arkdslar 5olmadan gelrz dediler onlar gelmeden hersey hazır olsun istiyorum...
off berbat durumdaım ya... kahvaltı etmedim, iştahım yok etmicem... su ictim 250ml ilacımı içtim... gelr gider su icer, sonra arkdslarla aksam yerim sanırım...
tartı kot pantolon+gömlek falan üstümdeyken 68.5kgsun firuze dedi... iyi dedim buna da şükür:) yani 67küsüratlarda bişeyimdir... saolsun dun gece sayesinde iştahım da kapandı.. tum gun yemem artık aksam yiyince eşitlenir...
çığlık atarak evden kaçmak sonra da zırıl zırıl aglamak istiyorum....
görüşürüz...
nur canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Herkese merhabalar şekerlerim
ben kötü durumdayım
başım ağrıyor gözümün birinin önünde sanki perde var ve hafif baş dönmesi yapıyor midem ağrıyor noldu anlamadım dünden beri yatıyorum
bilgisayara falan bakınca içim bulanıyor
nasıl geçecek onuda bilmiyorum ,off
akşam sadece 1 kase salata ve 1 dilim kepek ekmeği
başka hiçbirşey yemedim birde suyum dün 2.5 litre oldu
sabah
2 dilim ekmek ve kibritkutusu kadar peynirden tost
şimdide çay içiyorum,
suyum 1.5 litre oldu
afiyet olsun canım.kızlar öğle yemeğim çeyrek tost işlerim vardı gidemedim eve
afiyet olsun canım. sen de güzel beslenmişsin. takımımız göz kamaştırıyor.:81:arkadaşlar öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe susuz sebze yemeği(içinde patates,bezelye,havuç,patlıcan)
4 kaşık yoğurt
1 domates ve salatadan yağsız salata
sabah da tam tahıllı ekmekten tost yemiştim.arada yeşil çayımı ve suyumu içtim birde 2 adet kepekli form bisküvi yedim
maşallah canım.amanın yettim gari. sizden ayrı kalınca hiç keyifli olmuyor yaptığım iştende birşey anlamıyorum. yazayımda rahatlayayım istedim.
hadi bugün yediklerimi yazayım.
sabah yarım haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek(ilk defa) biraz peynir,biraz reçel
ara salep,sütlü ve tarçınlı
öğle 1 porsiyon kabak sote yoğurtlu 2 dilim kepek ekmeği,salatamı iş çıkışı yicem,sonrasında sadece meyve süt ve yeşilçay olsun istiyorum.:)))
akşam yemeği yemicem.ha birde sporumuda yaparım. hadi bakalım çekilin asuman geliyooor.bu haftayı öyle böyle atlatayım diyorum,haftaya cuma görün siz beni,yılmıcam bu sefer. ( :18: )
kızlar bizlerin derdi bitmez. halimize bin şükür bence. Allah evladı, eşleri aratmasın.haklısın canım.bayanların işi çok zor.inşallah kızın büyüyünce rahatlıycaksın.ama şunu düşünüp kendini teselli et.en azından evdesin bide işe gitseydin daha da zordu.işten gelince aynı işler seni bekliyor.saat 7.5 da evde oluyorum yemek bulaşık,ev toparla kızın ödevleri,3 günde bir temizlik,çamaşır,ütü,eşe hizmet(yok meyve hazırla,yok kurabiye yap) inanırmısın saat 11 olmuş ve ben hala oturup dinlenmemişim .çoğu akşam böyle.sonra kızın beslenmesini hazırla,yarın giyeceklerini çıkar,yatakları hazırla,etrafı düzenle,kahvaltı için son kontrolü yap saat 12.00 ve yat.sbah 7 de kalk tekrar işe git.bende istiyorum dinlenmeyiiiiiiiii.of bak aşka getirdin beni amma dertliymişim
ertelemeyin eminecim. müsait olduğunuz ilk fırsatta doktora gitmelisin bence. inşalah çok vahim bir şey çıkmaz.asuman cnm doğumda gittiğim bir dr vardı özel dediğim hastane değil ama tam donanımlııbir muanane ankalife diye tüp merkezi varmış ankaradan gelmiş cok bilgili deneyimlii bir dr
birazfiyatları pahalı ama sanırımgideceğim bakalım durumu ayarlıcaz artık smer testi felan yapıyomuş gel demişti gitmedim smer felan 200lirayı gececek ondan zorlanacağızz
bugün ki beslenmem;
kahvaltı : 2 bardak su,2 dilim ekmekle yağsız tost ve yanında şekersiz çay
beşi bir yerde form çayım,500ml lik su
ara : 2 kepekli galeta
öğlen : az patates kızartması ( az yağda) 2 diim ekmek ve 2 çatal kara dut reçelinden sadece dutlarından yedim
ara : 2 mandalina (küçücük)
4 bardak su
akşam : bir kepçe yayla çorbası , 3 kaşık pazı kavurması üzeri sarmısaklı yoğurtlu
akşamki aramda bir erik yemeyi düşünüyorum
şekersiz çay ve beşi bir yerde form çayımdan da içerim mutlaka
öğlen kızarma yediğim için aslında vicdani olarak çok rahatsızım ama mecbur kaldım,öğrencime gittim ve annesi hazırladı,aslında istemedim ama kıramadım ama akşamatelafi ettiğimi düşünüyorum:44: sırtım ve bacaklarımda acayip bir ağrım var dünkü spordan kalma ama geçecek :))
canlar selam
inşallah herkesler iyidir. bende idare ediyorum işte. gerçi sabah canım sıkıldı ama daha iyiyim.
dün akşam sizlere yazamadan çıktımm,site bakımda diye kaldı yazamadım tekrar.
nu canım farkındayım kaç gündür yediklerimi yazmıyorum canım haklısın,ama öyle birşeyki buraya geliyorum geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum, anca fırsatım kalıyor daha doğrusu çartlamışım kendimi sadece geçmişi okumaya ama düzelticem kendimi hayatım merak etme,seninle beraber kıskanılacak bir grup olacağız,ama seninde istemen lazım tek başıma yapamam:)) bu arada cezamın 1.gününü gerçekleştirdim zor oldu ama yaptım,gerçi dans ve mekik değilde tam 45 dk nivea badynin sporunu yaptım,eğer daha iyi derseniz bundan sonrakilerdede onu yapayım.
masalcığım bu bahsettiğin kemerden bende almak istiyorum ama bir ara yazmıştım en düşük kademesi bile çok şiddetli olanlar var. arkadaşın anneside kullanıyor ama arkadaşım ''yapamıyorum çünkü çok fazla titretiyor belim ağrıyor'' diyor.
sen aldınmı canım. bu arada yılbaşı çekilişi için melzeyit melis ve çağlayada haber vericem akşama kadar onlarla görüşebilirsem kalliste abla çekilişi yapar önümüzdeki hafta hediyeleri almaya başlarız. bu konudada ayrıca bilgi vermek isterim.
neyse buralarda olmaya çalışırım,işlerim yoğun. malum sene sonu yaklaşıyor. öpüyorum.
kızlar hemen yazıp cıkmam gerekiyor... geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, büyük ihtimal ya gece ya da ertesi gün okuyabilicem...
gözlerim kurbağa gibi, başım zonkluyor... offf depresyon modundayım, özetle bütün gece sabaha kadar eski erkek arkdsmın geri dön naralarıyla geçti... ama işte sadece baş agrısı ve boşa üzüntü yaratıyor bu durum...
offf neyse, aksam arkdslar gelicek yemege, gecen tutan pasta dun resmen cinnet gecirtti bana ve istedigim gibi de olmadı... tadı nasıl bilmiyorum dolapta hazır bekliyor... simdi hemen ev temzlemem ve sonrasında da yemek yapmam lazım arkdslar 5olmadan gelrz dediler onlar gelmeden hersey hazır olsun istiyorum...
off berbat durumdaım ya... kahvaltı etmedim, iştahım yok etmicem... su ictim 250ml ilacımı içtim... gelr gider su icer, sonra arkdslarla aksam yerim sanırım...
tartı kot pantolon+gömlek falan üstümdeyken 68.5kgsun firuze dedi... iyi dedim buna da şükür:) yani 67küsüratlarda bişeyimdir... saolsun dun gece sayesinde iştahım da kapandı.. tum gun yemem artık aksam yiyince eşitlenir...
çığlık atarak evden kaçmak sonra da zırıl zırıl aglamak istiyorum....
görüşürüz...
iyi geceler kizlar. bugun yediklerimi unutmadan yazayim, sonra yetişebildiğim kadar geçmişe bakarım:)
kahvaltı: 1 dilim peynirli börek. 1 zeytin ve biraz peynir. 2-3 bardak çay
ara: 1 hurma, 1 elma
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı brüksel lahanası ve biraz yoğurtlu kereviz.
ara: 1 mandalina ve 1 'den az elma:)) 1 büyük boy bardak ayran(dışardaydık)
akşam: salata
yeşil çayım demleniyor. içmek isteyen buyursun
ben de tam diyecektim, hiç mi kimse yok? burda kendi kendime çalıp oynuyorum.
masalcım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sınav döneminden beslenmen oldukça etkilenecek bu anlaşıldı. yalnız sınavlar bir başlayınca finallere kadar pek durmaz. durumu iyileştirme yönünde bir şeyler yapmalısın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?