Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı geceler kızlar var mı birileri benim gibi hala uyumayan...bugün bebeği doktora götürdük geldik çocukları kreşten al yemek derken fırsat bulamadim menü yazmaya..bebekte hırıltı var ya geçmiyor.. burnunu çekiyoruz usutmuyoruzda ama hirilti ve oksuruk gecmedi 1aydir..bi antibiyotik verdi 3 günlük onu kullanicaz şimdi gecmezse alerji testi yaptırin dedi ek gıdaya geçmedik ne alerji yapacakki pandemi dışarı ciktigimizda yok..ciğerlere sirta bisey inmemis bogazda dedi.bakalim ilac kullanınca gecer ins.

Menum
Kahvaltı Saat 1 de
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarim dilim ekmek
Menemen

Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak kurufasulye
1 tabak bulgur pilavı
Salata

Saat gece 11 buçukta
1 hindiba kahve
4 kayısı.2 ceviz

Saat 1 de
1 bardak papatya cayi

Şu 2 lt
Spor yok ama dışarıda doktor market vs derken epey yuruduk hatta disarida yurumeyi unutmusum resmen.

LAydLiNe LAydLiNe

Hayırlı geceler kızlar var mı birileri benim gibi hala uyumayan...bugün bebeği doktora götürdük geldik çocukları kreşten al yemek derken fırsat bulamadim menü yazmaya..bebekte hırıltı var ya geçmiyor.. burnunu çekiyoruz usutmuyoruzda ama hirilti ve oksuruk gecmedi 1aydir..bi antibiyotik verdi 3 günlük onu kullanicaz şimdi gecmezse alerji testi yaptırin dedi ek gıdaya geçmedik ne alerji yapacakki pandemi dışarı ciktigimizda yok..ciğerlere sirta bisey inmemis bogazda dedi.bakalim ilac kullanınca gecer ins.
Hayırlı geceler canım bugün bi arkadaşımda çocuğunda aynı şikayetle doktora gitmiş 3 günlük antibiyotik vermiş ona da. İlk doktor üşümüş sanırım demiş arkadaşım da çok dikkat ediyoruz imkansız gibi bişey üşümesi deyince başka bir doktor gelip muayene etmiş ve krup olmuş cocugunuz demiş. Simdi sen deyince araştırdım.

6 ay-3 yaş arası çocuklarda sık görülen krup (akut laringotrakeobronşit), enfeksiyon kaynaklı üst solunum yolu tıkanıklığıdır. Krup, ana nefes borusunun girişinin şişmesi sonucunda oluşan öksürük ve nefes darlığıdır. Sonbahar, kış ve bahar aylarında daha sık görülen krup'un sebebi, virüslerdir

Menüm için kurufasulye inş.siskinlik yapmaz ama başka alternatifim yoktu.doktora gidince marketten haşlanmış fasulye aldım onu yaptım hemen malesef.bakalim yarın gorecegiz inş.tartida

Hayırlı geceler canım bugün bi arkadaşımda çocuğunda aynı şikayetle doktora gitmiş 3 günlük antibiyotik vermiş ona da. İlk doktor üşümüş sanırım demiş arkadaşım da çok dikkat ediyoruz imkansız gibi bişey üşümesi deyince başka bir doktor gelip muayene etmiş ve krup olmuş cocugunuz demiş. Simdi sen deyince araştırdım.

6 ay-3 yaş arası çocuklarda sık görülen krup (akut laringotrakeobronşit), enfeksiyon kaynaklı üst solunum yolu tıkanıklığıdır. Krup, ana nefes borusunun girişinin şişmesi sonucunda oluşan öksürük ve nefes darlığıdır. Sonbahar, kış ve bahar aylarında daha sık görülen krup'un sebebi, virüslerdir
Alalh allah.sebebi viruslerdir derken canim.ne yapmış peki tedavi olarak doktor

Alalh allah.sebebi viruslerdir derken canim.ne yapmış peki tedavi olarak doktor
İlk önce hava vermiş daha rahat nefes alsın diye. 3 günlük antibiyotik vermiş bide bol sıvı tüketsin demiş. Bulunduğunuz yeri nemli tutun demiş. Bizde ilk defa duyduk krup denen şeyi.

İlk önce hava vermiş daha rahat nefes alsın diye. 3 günlük antibiyotik vermiş bide bol sıvı tüketsin demiş. Bulunduğunuz yeri nemli tutun demiş. Bizde ilk defa duyduk krup denen şeyi.
Banada hava makinası var mı dedi var dedim.ama konu kaynadi havayla alakalı hiç bisey demedi.bilmiyorum nasıl vereceğim bebeğe hava.aparati var ama.icine ne koyayim nekadar koyayim bilemeidm.bilen var mı.bebekler için yada sağlık ocağına mı sorsam yarın.. o havayı bana vermişti doktor daha önce. Ben hiç hava kullanmadım ikizlere benim bilemiyorum oyuzden..

Günaydın, 59lardayım çok şükür, ben kurban sonrasına kadar kaçıyorum kaptanım izninle LAydLiNe LAydLiNe
Fark -650gram

Eklentiler

• IMG_20210604_080850.jpg
    IMG_20210604_080850.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 26
*** 13. Takım 729. Etap ***

LAydLiNe (65/65.8/-0.8/%-1.231)
bi-zuzu(57.6///%)
Bravequeen (69.2/68.4/0.8/%1.156)
Akrrep (76.8///%)
ekhion (60.35/59.7/0.65/%1,077) İzne ayrılmak istiyor.
kahvevekitapsever (66.6/67.2/-0,6/%-0.901) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.
aysenurt3991 (75.4/75.2/0.2/%0.265)
knickerbockerbande (83.15///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.010

*** 13. Takım 729. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (70.1///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (68.2///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (69.2///%) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
begum75 (65.1///%)
Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mart 2021 Baş. Kilosu: 66.6 Hedef :58
Tante Rosa Denise (74.1///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 25 Nisan 2021 Baş. Kilosu: 74.8 Hedef:60
jtaime020626 (66.2///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mayıs 2021 Baş. Kilosu: 67.5 Hedef: 58
Ikizannesi (78.95///%) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik iznine ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

X