Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü listem
Sabah 2 yumurta peynir 2 glutensiz kraker
Öglen dolma ,yogurt,kayisi
Aksam aynisi dolma yogurt
Su malesef az ictim. Sporda yapamadim
Hayırlı geceler canım bugün bi arkadaşımda çocuğunda aynı şikayetle doktora gitmiş 3 günlük antibiyotik vermiş ona da. İlk doktor üşümüş sanırım demiş arkadaşım da çok dikkat ediyoruz imkansız gibi bişey üşümesi deyince başka bir doktor gelip muayene etmiş ve krup olmuş cocugunuz demiş. Simdi sen deyince araştırdım.Hayırlı geceler kızlar var mı birileri benim gibi hala uyumayan...bugün bebeği doktora götürdük geldik çocukları kreşten al yemek derken fırsat bulamadim menü yazmaya..bebekte hırıltı var ya geçmiyor.. burnunu çekiyoruz usutmuyoruzda ama hirilti ve oksuruk gecmedi 1aydir..bi antibiyotik verdi 3 günlük onu kullanicaz şimdi gecmezse alerji testi yaptırin dedi ek gıdaya geçmedik ne alerji yapacakki pandemi dışarı ciktigimizda yok..ciğerlere sirta bisey inmemis bogazda dedi.bakalim ilac kullanınca gecer ins.
Alalh allah.sebebi viruslerdir derken canim.ne yapmış peki tedavi olarak doktorHayırlı geceler canım bugün bi arkadaşımda çocuğunda aynı şikayetle doktora gitmiş 3 günlük antibiyotik vermiş ona da. İlk doktor üşümüş sanırım demiş arkadaşım da çok dikkat ediyoruz imkansız gibi bişey üşümesi deyince başka bir doktor gelip muayene etmiş ve krup olmuş cocugunuz demiş. Simdi sen deyince araştırdım.
6 ay-3 yaş arası çocuklarda sık görülen krup (akut laringotrakeobronşit), enfeksiyon kaynaklı üst solunum yolu tıkanıklığıdır. Krup, ana nefes borusunun girişinin şişmesi sonucunda oluşan öksürük ve nefes darlığıdır. Sonbahar, kış ve bahar aylarında daha sık görülen krup'un sebebi, virüslerdir
İlk önce hava vermiş daha rahat nefes alsın diye. 3 günlük antibiyotik vermiş bide bol sıvı tüketsin demiş. Bulunduğunuz yeri nemli tutun demiş. Bizde ilk defa duyduk krup denen şeyi.Alalh allah.sebebi viruslerdir derken canim.ne yapmış peki tedavi olarak doktor
Banada hava makinası var mı dedi var dedim.ama konu kaynadi havayla alakalı hiç bisey demedi.bilmiyorum nasıl vereceğim bebeğe hava.aparati var ama.icine ne koyayim nekadar koyayim bilemeidm.bilen var mı.bebekler için yada sağlık ocağına mı sorsam yarın.. o havayı bana vermişti doktor daha önce. Ben hiç hava kullanmadım ikizlere benim bilemiyorum oyuzden..İlk önce hava vermiş daha rahat nefes alsın diye. 3 günlük antibiyotik vermiş bide bol sıvı tüketsin demiş. Bulunduğunuz yeri nemli tutun demiş. Bizde ilk defa duyduk krup denen şeyi.
Super menu olmus takip edemedim bi suredir 59 u gordunmuMenüm
Sabah sade kahve
12.30 marul, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
17.00 1 tabak fasulye, 2 yk bulgur pilavı
19.30 3 kuru kayısı
2 lt su
20 dk yoga, 12bin adım
TebriklerrGünaydın, 59lardayım çok şükür, ben kurban sonrasına kadar kaçıyorum kaptanım izninle LAydLiNe
Fark -650gram
Harika :)Allah'a şükür beni tartıda 71 gösteren ödemi attım