Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menüm

Sahur
1 elma 1 armut 3 hurma
Su

İftar
Yüksük çorbası
Etli taze fasulye
Süsbiberi
Pide poğaça
Şalgam
Sucuklu kaşarlı pide
Sütlaç+halka tatlı+dondurma
Çerez+osmanlı şerbeti

Spor
Tibet 7 tekrar
Yüz yogası 5 dk
Akrepcim bugün felekten bi gün olmuş o tatlılar neydi okurken yoruldum.. Miktarlarını yazmamışsın ama kestirebiliyorum 1 kase sütlaç😋 1 halka tatlı 😋3 top dondurma 😋çok olmuş ama sen herzamn dikkatlisin arada olur kaçamaklar halledersin.

Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim pide
1 kk süzme peynir
Bol yeşillik

İftar
2 mini patatesli börek
5 6 tane patates kızartması
2 tane köfte
100 ml şekersiz kola
1 dilim triliçe

Fit kurabiye yaptım kendime muz ceviz kuruüzüm yulaf kakao var içinde iki ısırık aldım ama tadını beğenmedim. O sayılmaz yediklerime😅
Su 1 lt
Spor 20 dk yürüyüş

selam kizlar
sahur: 1 dilim ekmek, omlet, peynir, ezme
iftar: 1 kase mercimek corbasi, yarim tavuk durum, 1 bardak ayran
1 kupa ihlamur ( grip oldum dunden beri halsizim su hic icemiycem tadi cok tuhaf geliyor )
Geçmiş olsun canım. Yarım bardak limon sık. Diğer yarısını da su ile doldur, iç hergün. Şifa olsun.

Akrepcim bugün felekten bi gün olmuş o tatlılar neydi okurken yoruldum.. Miktarlarını yazmamışsın ama kestirebiliyorum 1 kase sütlaç😋 1 halka tatlı 😋3 top dondurma 😋çok olmuş ama sen herzamn dikkatlisin arada olur kaçamaklar halledersin.
Serbest günümdü tatlım. Miktar yazamadım çünkü ben bile bilemiyorım😆

Pazartesi Menüm

Sahur
1 elma 1 armut+ su

İftar
2 kase yoğurt çorbası
3 kaşık kabak tava
4 süs biberi
Bol salata
1 kase yoğurt

Su
2 litre

Spor
1 saat yürüyüş
Tibet 7 tekrar
10 dk yüz yogası

tesekkur ederim onerin icin deniycem :KK68:
Mutlaka dene balım.. Çok tesirli.. Hem bağışıklığı destekler hem direnç verir hem de yağ yakar..
Moralini yüksek tut.. Bu ara yerlerde😉
Senden birtane daha yok. O yüzden kendine hep iyi davran.. Kendine güven kendine inan.. Çıkar kanatlarını ve uç hedeflediğin noktaya.. Kendine inandığın sürece tüm hedeflerini başaracaksın tatlım..

Günlük menüm 10.05.2021
Sahur: Yok
İftar:1kepce mercimek çorbası
1kase yogurtlu dövme
1porsiyon sac tava
1kase hoşaf
1bardak kola
Ara: 21.00
3tane baklava
Su: 1,5 lt su
Spor: yok

Mutlaka dene balım.. Çok tesirli.. Hem bağışıklığı destekler hem direnç verir hem de yağ yakar..
Moralini yüksek tut.. Bu ara yerlerde😉
Senden birtane daha yok. O yüzden kendine hep iyi davran.. Kendine güven kendine inan.. Çıkar kanatlarını ve uç hedeflediğin noktaya.. Kendine inandığın sürece tüm hedeflerini başaracaksın tatlım..
yaaa ne guzel motive ettin anlatamam :KK68: en cok ihtiyacim olan sey. :KK19::KK200: iyiki varsin cok tesekkur ederim.

Menüm

Sahur
1 elma+1 armut+7 hurma
Su

İftar
Yoğurtlu çorba
Taze fasulye
Karnı yarık
Bulgur pilavı
1 ceviz
Salata

Spor
40 dk yürüyüş
Tibet 9 tekrar

Menum
Kahvalti
Peynirli tost ( 2 dilim tam bugday ekmeginin arasina 2 kibrit kutusu ezine peyniri)
4 Yesil zeytin
3 ceri domates
Ayran 1 bardak

Ara
1 muz

Oglen
4.yk sehriye pilavi
200 g tavuk
1bardak ayran

Ara
1 bardak sekersiz sutlu granul nescafe
1ceviz 3 findik

Aksam
3 adet cigkofte
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
Emzirdigim icin cok fazla azaltamiyorum menuleeri sut azaliyor malesef.. 2 aylik bebisim var ama dahaa da azaltmaya calısıcam

X