Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben küçük bi sahil ilçesindeyim, sağlıkçı olduğum için genelde nöbet çıkışlarında falan kuytu köşede yüzüp eve geçiyorum😅
Şansa bak ya ne güzel denizin fotosunu atsana biz de burda ağaç böcek atiyoruz:KK24: güzel şans en çok istediğim hatta iki yillik hedefim sahil kasabasına yerleşmek :KK37::KK37:

Annem yerine koyduğum çok yakınımın ölüm haberini aldım bu akşam. Yediklerim taş oldu midemde.. Menü kontrolüne kullandım gücümü. Menümü yazacak takatim yok affedin..
Ne demek canım böyle bir durumda çok da elzem değil menü kontrolü basın sağolsun canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🤲

Herkese iyi pazarlar grubumuzun yeni üyesiyim.
Çok heyecanliyim .umarim omuz omuza güzel sonuçlar alacagiz.🙏🥰
Kişisel bilgileri paylaşmak istiyorum öncelikle.
Ismim Denise
Meslegim Tekstil tasarimcisiyim
Yaşım 50
Evliyim
Bir kizim var
İstanbul kadıköyde yaşıyorum
Boyum 157 cm
Kilom 74.8
Hedef kilom 60 ( hedefimi 70 _ 65 _ 60 olarak 3 etaba böldüm )
Kilo alma hikayemde troid problemi insulin direnci olmasi gibi metabolik sebepler yatiyor.ayni zamanda bunlari duygusal yeme bozukluklarida tetikledi
Kilo vermeyi öncelikle sağligim icin istiyorum . Çunku her gecen gun fazla kilolarin verdigi zarar beni biyolojik olarak rahatsiz hissettiriyor . Birde isin psikolojik tarafi var. Eski fit , sağlikli bedenimi özlüyorum . Keyifle istediğimi alip giymek istiyorum mesela eski günlerdeki gibi 🥰
Geç kalmadan genç kalmak hedefim.
Bende özetle durumlar böyle . Aranizda olmaktan mutluyum . Sevgiler🌷
Ay merhaba hoşgeldiniz
Bende Moda doğma büyüme Kadıköy deyince içim bir tuhaf oldu yazmak istedim :)
Şimdi Almanya’da yaşıyorum
30 yıl Kadıköy’de oturduk ah ah
Umarım istediğiniz kiloya bıkıp usanmadan keyifle kilo verirsiniz. 🙂

Annem yerine koyduğum çok yakınımın ölüm haberini aldım bu akşam. Yediklerim taş oldu midemde.. Menü kontrolüne kullandım gücümü. Menümü yazacak takatim yok affedin..

Başınız sağ olsun canım Allah gani gani rahmet eylesin inşallah

Onunla beraber uyuyorum zaten sıkıntı orada :) beraber yatıyoruz onu pışpış yaparken ben uyuyorum, o bakıyo ki kaçış yok o da uyuyor 😁 çocukları 9.15de yatırıyoruz, ramazan diye düzeni değiştirmedik çünkü sabah kalkıp yine işe gidiyoruz
Benimde oyle uyumuşlugum cok oldu 😄

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 04.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
5 siyah zeytin
1 dilim çt ekmek

İftar 20.00
1 bardak ayran
2 ince dilim kaşarlı kuşbaşılı pide
1 tane lahmacun
Bol maydonoza dürüp yedim🙈

Ara 22.00
2 tane küp gofret

Su 2.5 lt
Spor yok evi kırkladım bugün makinelerin altına kadar

Perşembe 56.5
Bugün 57.0
Ramazanda bihaller oldu bana doyamıyorum yemelere... Neredeyse ortaladık ramazanı hala düzeleceğim yok bayrama 55 olmaktı hayalim.. 2 hafta kaldı inşallah yarın ve sonraki günlerden umutluyum hala daha olabilir

8 den 12 ye kadar vaktim var. anca 1 lt o da zoraki. sen nasil yapiyorsun su isini
Sahurda 4-5 bardak su içiyorum zaten. Akşam iftarda 3 bardak içiyorum, iftardan sonra da yatana kadar aralıklı 2-3 bardak daha içiyorum, en son yatarken 2 bardak daha içiyorum canım..
Önceden ben de çok içemezdim diyetkolik te su hesaplayıcı diye bi bölüm var su içtikçe ordan bardakları işaretliyorsun gün boyunca. Gün sonunda kaç bardak içtiğini kontrol etmiş oluyorsun..onu işaretleyerek alıştım..
Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.😔

Özlüyorum ben seni sakın gitme buralardan ben hiç donut yemedim nasıl bişey ki insan bı foto çeker ekhion donutunu da özellikle merak ettim :KK48: kesin güzel olmustur
Bir de LAydLiNe LAydLiNe ve Ellssa Ellssa görmesin bu yazdıklarımızı :sus::sus:
ay canım ben de sizleri özlüyorum gece yatmadan bakıp sabah ilk iş buraya bakıyorum :) donut resmi atmıyayım şimdi gruba, beni atarlar buralardan insanları kötü etkiliyosun diye, öyle çok elzem bişey değil hatta çok boş kalori hamurişi olduğu için ama arada kafama vuruyor böyle, yılda 1 2 kez yiyorum :KK70:

Ben küçük bi sahil ilçesindeyim, sağlıkçı olduğum için genelde nöbet çıkışlarında falan kuytu köşede yüzüp eve geçiyorum😅
yaa ne güzel, inşallah böyle tadını çıkara çıkara yaşamaya devam edin, berceste_ berceste_ de yazmış benim de hep istediğim bi hayat böyle sakin sakin eve gidebileceğim bi yerde yaşamak <3 istanbul beni hapsetmişşş çalıyo şuan pamela dan :KK70:
Allah rahmet eylesin... :KK43:
İyi geceler kızlar menüm
Sahur 04.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
5 siyah zeytin
1 dilim çt ekmek

İftar 20.00
1 bardak ayran
2 ince dilim kaşarlı kuşbaşılı pide
1 tane lahmacun
Bol maydonoza dürüp yedim🙈

Ara 22.00
2 tane küp gofret

Su 2.5 lt
Spor yok evi kırkladım bugün makinelerin altına kadar
Bence bol maydonoz orayı kurtarıyor, canım çekti :KK70: bol limonlu
Günaydın kızlar :KK200:
Günaydınlar kaptanım <3

Özlüyorum ben seni sakın gitme buralardan ben hiç donut yemedim nasıl bişey ki insan bı foto çeker ekhion donutunu da özellikle merak ettim :KK48: kesin güzel olmustur
Bir de LAydLiNe LAydLiNe ve Ellssa Ellssa görmesin bu yazdıklarımızı :sus::sus:
Ben de hiç yemedim canım, ekhion yazınca merak ettim internet ten baktım fotosuna😋 nefis görünüyor, ama hazırlaması benlik değil uğraştırıcı biraz..ben tek tek uğraştırıcak şeylere gelemiyorum, çırp tepsiye dök pişir olcak benimki..en sık yaptığım ağlayan pasta dır mesela..

Ben de hiç yemedim canım, ekhion yazınca merak ettim internet ten baktım fotosuna😋 nefis görünüyor, ama hazırlaması benlik değil uğraştırıcı biraz..ben tek tek uğraştırıcak şeylere gelemiyorum, çırp tepsiye dök pişir olcak benimki..en sık yaptığım ağlayan pasta dır mesela..
evet hamur yoğur şekil ver falan biraz uğraştırıyor, ben hamur yoğurmayı çok seviyorum :KK70: ama göbeğim sevmiyor çünkü büyüyor hamur yedikçe :KK70: yıllarca en sevdiğim yemeğin pişi(hamur kızartması) olması :KK43: anneme kızıyorum bizi alıştırdın böyle güzel hamurişili çay sofralarına diye ama şimdi bakıyorum benim oğlum da börek gördü mü affetmiyor, bazlamaya yağ sürüp yesin en sevdiği şey :/

HERKESE MERHABA :)

Kullanıcı Adı : Lamaziaa Lamaziaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Duygu
Mesleginiz:
Avukat
Yaşınız :
23
Medeni Durumunuz :
Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Bursa
Boyunuz :
1.61
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz :
56
Kilo alma hikayeniz :
Çocukluğumdan beri kiloluydum. Hep dalga geçildi benimle okulda vs. En son üniversitede zayıflamaya karar verdim ve 85 kilodan 72 ye düşmüştüm. Şimdibu sene Eylül ayında başladım ve 59 a kadar indim. Ancak kaldığım yerde duramadım ve tıkanırcasına yemek yemeğe başladım. Asla dur durak bilmedim her şeyi üst üste yedim. Çoğu gece şişlikten uyuyamıyordum. Yediklerimin hiçbir önemi yoktu sadece yemiş olmak için yiyordum. Böylelikle 65 kiloya geri çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Öncelikle sağlıklı olmak için sonrasında ise kendime aynada güzel bakabilmek için. Ve tabiki bu hastalık derecesinde çok yemek yeme haline son verebilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

HERKESE MERHABA :)

Kullanıcı Adı : Lamaziaa Lamaziaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Duygu
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Bursa
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz : 56
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluydum. Hep dalga geçildi benimle okulda vs. En son üniversitede zayıflamaya karar verdim ve 85 kilodan 72 ye düşmüştüm. Şimdibu sene Eylül ayında başladım ve 59 a kadar indim. Ancak kaldığım yerde duramadım ve tıkanırcasına yemek yemeğe başladım. Asla dur durak bilmedim her şeyi üst üste yedim. Çoğu gece şişlikten uyuyamıyordum. Yediklerimin hiçbir önemi yoktu sadece yemiş olmak için yiyordum. Böylelikle 65 kiloya geri çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlıklı olmak için sonrasında ise kendime aynada güzel bakabilmek için. Ve tabiki bu hastalık derecesinde çok yemek yeme haline son verebilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Meraba hosgeldiniz,saglikla kurtulalim fazlaliklardan

X