Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin🌸
Hep birlikte istediğimiz hedeflere ulaşırız umarım.
Takımımız çok güzel. Daha çok aile ortamı gibi samimi bir ortam.. Böyle güzel destek verenlerin bulınduğu bir takımda hedefe ulaşmak kaçınılmaz.
Hoşbulduk.💐 Birlikden güç doğar .Birlikde başaracağız inaniyorrum
Hadi bakalım kolaylıkla gitsin kilolar:KK36::spor::KK6:
Teşekkurler. Bütün yükler gitsin . Bedenen ruhen hafiflemece😉 🥰🙏

Herkese iyi pazarlar grubumuzun yeni üyesiyim.
Çok heyecanliyim .umarim omuz omuza güzel sonuçlar alacagiz.🙏🥰
Kişisel bilgileri paylaşmak istiyorum öncelikle.
Ismim Denise
Meslegim Tekstil tasarimcisiyim
Yaşım 50
Evliyim
Bir kizim var
İstanbul kadıköyde yaşıyorum
Boyum 157 cm
Kilom 74.8
Hedef kilom 60 ( hedefimi 70 _ 65 _ 60 olarak 3 etaba böldüm )
Kilo alma hikayemde troid problemi insulin direnci olmasi gibi metabolik sebepler yatiyor.ayni zamanda bunlari duygusal yeme bozukluklarida tetikledi
Kilo vermeyi öncelikle sağligim icin istiyorum . Çunku her gecen gun fazla kilolarin verdigi zarar beni biyolojik olarak rahatsiz hissettiriyor . Birde isin psikolojik tarafi var. Eski fit , sağlikli bedenimi özlüyorum . Keyifle istediğimi alip giymek istiyorum mesela eski günlerdeki gibi 🥰
Geç kalmadan genç kalmak hedefim.
Bende özetle durumlar böyle . Aranizda olmaktan mutluyum . Sevgiler🌷
Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz 🌸🥰 inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorum ☺️

Günlük menüm 24.04.2021
Sahur: Yok
İftar:1kase erişteli mercimek corbasi
3tane fırında falafel
Yarim avokadolu+1dilim süzme peynirli ezme
1kase salata
1bardak kefir
Ara: 21.00
Yesil cay
1 tane oreo bisküvi
Su: 1 lt su 2,yapmayi düşünüyorm
Spor: 1saat yürüyüş

100tane ip atlama
Kizlar avokado seven varsa şokta 3.95e düşmüş tanesi 🤭

İyi akşamlar herkese 🤗

Sahur
1 hazır yufka ile yaptığım ıspanaklı gözlemenin 3'te 2 si, Bir hurma..

İftar
1 tabak et kabağı yemeği, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 lokma ekmek ile 1 kaşık et kavurma, yarım tabak salata

Birazdan 1 portakal yiyeceğim.

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş.

Alınan tahmini toplam kalori=900
Sporla yakılan kalori=400
Kalan kalori=500
Günlük tahmini kalori ihtiyacım=1600
Bu durumda bugün verilen tahmini kilo=160gr😃😃😃
🔊Eski Ayşegül bugun geri döndüüü... LAydLiNe LAydLiNe ,
Ellssa Ellssa

Uzuuun bi aradan sonra bugün fırsat bulduğum için yürüyüş bandında 1 saat yürüdüm, müzik dinledim, çok iyi geldi🥰
Ellssa Ellssa

Son düzenleme:
Selamlar herkese 2 gündür ugrayamadım eşim evdeyken iş bitmiyor maşallah. Gecen hafta sonu ahşap boyama yapmıştık bu hafta da yağlı boya tablo :KK48: şükür bitti de kalabalığından kurtuldum :-)
Şükürler olsun ki oruca kaldığım yerden devam...

Sahur 04.15
2 hurma

İftar 20.00
3 hurma
1 tabak sulu köfte
1 kase cacık
2 yk bulgur

1.5 litre su (2 ye tamamlarım)
100 ip atlama

Bebişin vardi yanlış hatırlamıyorsam onunla nasil erkenden uyuyabiliyorsun 😄
Onunla beraber uyuyorum zaten sıkıntı orada :) beraber yatıyoruz onu pışpış yaparken ben uyuyorum, o bakıyo ki kaçış yok o da uyuyor 😁 çocukları 9.15de yatırıyoruz, ramazan diye düzeni değiştirmedik çünkü sabah kalkıp yine işe gidiyoruz

Menümü yazayım, işime kaçayım inş sahurlara kadar çalışacağım dostlar

Sahur yok, uyuduk bi güzel kaçırdık
İftar 3 yk hünkar beğendi patlıcan sosu, 10 yk yumurtalı pırasa kavurma(çok özlemişim çok severim, buzluğa pırasa doğrsyıp koymaya karar versim bu akşam), 1 avuç içi kadar pide, 2 yk çoban salata, 1kk beyaz peynir, 3 çizik zeytin, 1 donut(yedi kurtuldu)(arkadaşlar donutum ekhion donutu, fırında pişti, minik, ust sosu sekersiz cikodan)

Su 1.5 lt
Spor 3 tibet
25 dk yoga
Ellssa Ellssa

Hayırlı geceler kızlar

Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz 🌸🥰 inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorum ☺️
Selamlar Ayşenur. 🤩🌺Burası banada iyi gelecek hissediyorum . Hatta ilk günüm ama içimde tatlı bir huzur var .yol arkadaşlarimi buldugumu hissediyorum. Cısslar azalir eksiler gelir insallah .Zaten birimize cısss demek için burdayiz bir bakıma .öyle degil mi ?😉

Merhaba kizlar
Sahur yok
Iftar menu😰 kimsenin cani cekmez insallar
4 dilim pizza 1 kadinbudu kofte ve 1 lt su simdilik 1 kase yalanci prefiterol
15 dk pilates
Yarindan itibaren ozel gun malesef ama oruc gibi devam etmek istiyoeum yaoabilirsem ara verip baslamak zor oluyo

Selammmmmm gençler ve kendini genç hissedenler:KK36::KK36:
Bu aralar buralara gelmeye yüzüm yok:110:
Her gün daha fazla dikkat edeceğim diyip ardından batırıyorum menüyü . Şu
önümüzdeki 2 3 günü detoks günü gibi geçirmeyi planlıyorum( Çünkü bugün 3 tane farklı türde baklava yedim + tavuk sarma + çikolatalı puding ( neden kendine bunu yaptın dediğinizi duyar gibiyim inanın bilmiyorum :olamaz: :olamaz: :olamaz: ) 3 4 gündür menülerim berbat farkındayım)

Umarım bu haftayı artısız kapatırım :silah:

Bir de yazmayı unutmuşum ama dün o donutlar bitti yiyemedim, eşim diyo ki ben kahve ile yicektim bi daa yap 😭 zaten yarım ölçü yapıp 18 tane çıkarmıştım şimdi ne yapayım çeyrek ölçü mü yapayım çıldırıcam yeminle. Dün yiyemedim bitince ama bugün yaparsam yerim bak şimdiden yapayım pazarlığımı 😁😁

Sahura da uyanamadık zaten çok susuz hissediyorum bugün, donutla bunun ne alakası var yok tabii ki 😁
O da cok fena ya hem sekerli hamur hem kizartma 😅

X