- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 31
75.9 du canımGüncel kilon nedir? Çizelge olmayınca bilemedim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
75.9 du canımGüncel kilon nedir? Çizelge olmayınca bilemedim canım.
Bebişin vardi yanlış hatırlamıyorsam onunla nasil erkenden uyuyabiliyorsunKızlar dün uyuyakaldım yine buralara gelemeden hemen toparlıyayım
Hoşbulduk. Birlikden güç doğar .Birlikde başaracağız inaniyorrumHoşgeldin
Hep birlikte istediğimiz hedeflere ulaşırız umarım.
Takımımız çok güzel. Daha çok aile ortamı gibi samimi bir ortam.. Böyle güzel destek verenlerin bulınduğu bir takımda hedefe ulaşmak kaçınılmaz.
Teşekkurler. Bütün yükler gitsin . Bedenen ruhen hafiflemeceHadi bakalım kolaylıkla gitsin kilolar
Merhabalar.Hoşbulduk Ayşegül. Hepberaber keyifle bu yüklerden kurtulucazHoşgeldin canım, inşallah sağlıkla veririz birlikte
Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorumHerkese iyi pazarlar grubumuzun yeni üyesiyim.
Çok heyecanliyim .umarim omuz omuza güzel sonuçlar alacagiz.
Kişisel bilgileri paylaşmak istiyorum öncelikle.
Ismim Denise
Meslegim Tekstil tasarimcisiyim
Yaşım 50
Evliyim
Bir kizim var
İstanbul kadıköyde yaşıyorum
Boyum 157 cm
Kilom 74.8
Hedef kilom 60 ( hedefimi 70 _ 65 _ 60 olarak 3 etaba böldüm )
Kilo alma hikayemde troid problemi insulin direnci olmasi gibi metabolik sebepler yatiyor.ayni zamanda bunlari duygusal yeme bozukluklarida tetikledi
Kilo vermeyi öncelikle sağligim icin istiyorum . Çunku her gecen gun fazla kilolarin verdigi zarar beni biyolojik olarak rahatsiz hissettiriyor . Birde isin psikolojik tarafi var. Eski fit , sağlikli bedenimi özlüyorum . Keyifle istediğimi alip giymek istiyorum mesela eski günlerdeki gibi
Geç kalmadan genç kalmak hedefim.
Bende özetle durumlar böyle . Aranizda olmaktan mutluyum . Sevgiler
Sahurda fazla hamur işi olmuş ama, iftarda ekmek yemeyerek dengelemişsin bence.ama su çok az..iyi aksamlar kizlar
sahur: 3 pogaca bi bardak cay
iftar: mangalda bi parca tavuk 3 kofte, salata, ayran
iki catal kunefe
1 lt su
Onunla beraber uyuyorum zaten sıkıntı orada :) beraber yatıyoruz onu pışpış yaparken ben uyuyorum, o bakıyo ki kaçış yok o da uyuyor çocukları 9.15de yatırıyoruz, ramazan diye düzeni değiştirmedik çünkü sabah kalkıp yine işe gidiyoruzBebişin vardi yanlış hatırlamıyorsam onunla nasil erkenden uyuyabiliyorsun
Selamlar Ayşenur. Burası banada iyi gelecek hissediyorum . Hatta ilk günüm ama içimde tatlı bir huzur var .yol arkadaşlarimi buldugumu hissediyorum. Cısslar azalir eksiler gelir insallah .Zaten birimize cısss demek için burdayiz bir bakıma .öyle degil mi ?Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorum
şu an 82,7 hedefim 8230 Nisan Cuma hedeflerimiz
Ellssa 76 (77,1)
polokey2244 67,7 (69,7)
Bravequeen 67,9 (69,5)
@kahvevekitapsever 65,7 (66,9)
@berceste_ ?
ekhion ?
yeninesilsosyolog ?
@aysegul6666 ?
aysenurt3991 ?
afrasyab08 ?
@bi-zuzu ?
@Sibal57 ?
@krtp86 ?
@pessinus ?
Eyslg ?
@ada81 ?
tam olarak oÇeyrek ekmek bildiğimiz bir ekmeğin çeyreği değil di mi?
O da cok fena ya hem sekerli hamur hem kizartmaBir de yazmayı unutmuşum ama dün o donutlar bitti yiyemedim, eşim diyo ki ben kahve ile yicektim bi daa yap zaten yarım ölçü yapıp 18 tane çıkarmıştım şimdi ne yapayım çeyrek ölçü mü yapayım çıldırıcam yeminle. Dün yiyemedim bitince ama bugün yaparsam yerim bak şimdiden yapayım pazarlığımı
Sahura da uyanamadık zaten çok susuz hissediyorum bugün, donutla bunun ne alakası var yok tabii ki