Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese selam

kahvaltı 09.45
2 haşlanmış yumurta
3 yk yulaf+1bardak sütle lapa

akşam 17.30
1 dilim pizza
2 parça kızarmış tavuk
2 soğan halkası
yarım porsiyon patates kızartması
100 ml kola

ara 19.30
1 porsiyon güllaç

1,5 litre su

Yime dostum hep görüyorum çeyrek çeyrek yazıyorsun dayanamadım sordum nihayet
O da cok fena ya hem sekerli hamur hem kizartma 😅
Ya hayır fırında yapıyorum, şekeri çok az koyuyorum, 1 bardak una 1 tatlı kaşığı şeker, arkadaşlar yazıyorum bak ekhion donutu diye hor görmeyin diye yazıyorum lütfen 😁😁😁😁 üst çiko sosu da şekersiz çikolatadan ayrıca, evet unu yedim karbonhidratı aldım ama zararları olabildiğincr azalttım. Bi donutum ortalama 120 kcal, bence iyidir. Yakında kafayı yiyip siyezden yulafdan falan yapacağım artık o zaman da yenmeyecek hale gelecek 😄

Ya hayır fırında yapıyorum, şekeri çok az koyuyorum, 1 bardak una 1 tatlı kaşığı şeker, arkadaşlar yazıyorum bak ekhion donutu diye hor görmeyin diye yazıyorum lütfen 😁😁😁😁 üst çiko sosu da şekersiz çikolatadan ayrıca, evet unu yedim karbonhidratı aldım ama zararları olabildiğincr azalttım. Bi donutum ortalama 120 kcal, bence iyidir. Yakında kafayı yiyip siyezden yulafdan falan yapacağım artık o zaman da yenmeyecek hale gelecek 😄
Harika o zaman

herkese selam

kahvaltı 09.45
2 haşlanmış yumurta
3 yk yulaf+1bardak sütle lapa

akşam 17.30
1 dilim pizza
2 parça kızarmış tavuk
2 soğan halkası
yarım porsiyon patates kızartması
100 ml kola

ara 19.30
1 porsiyon güllaç

1,5 litre su
Kızartma ve kola haricinde güzel olmuş, kolayı az içmişsin , kızartmada azsa iyi..
Ama suyu artırmalısın

Iyi akşamlar arkadaşlar .Bugün ki beslenme ve aktivite durumu şöyle:
Sabah 10 .30 /2 yumurtali menemen ,1 dilim peyaz peynir , zeytin,1 dilim ekmek
Aksam 17.30 / 1 tabak kısır
Suyu malesef bugun az ictim . Spor yapamadim . Yarin mutlaka telafi edecegim.
Güzel menü, suyu da belirtsen iyi olur. En az 2-2,5 litre süper olur

Yedin mi sonunda 😃

Sahur
Iyi akşamlar arkadaşlar .Bugün ki beslenme ve aktivite durumu şöyle:
Sabah 10 .30 /2 yumurtali menemen ,1 dilim peyaz peynir , zeytin,1 dilim ekmek
Aksam 17.30 / 1 tabak kısır
Suyu malesef bugun az ictim . Spor yapamadim . Yarin mutlaka telafi edecegim.
Bence az yemişsin canım sabah güzel ama akşam yanında yoğurt da yeseydin protein akşam olmalı biraz bir de ara yapmıyor musun
Suyu da ölçerek içiyoruz canım

Sahur

Bence az yemişsin canım sabah güzel ama akşam yanında yoğurt da yeseydin protein akşam olmalı biraz bir de ara yapmıyor musun
Suyu da ölçerek içiyoruz canım
Açıkcasi bugun tam listemdeki gibi yemedim . ( Kısır yokdu mesela işin içinde ) yarin daha programli devamederim. Suyuda kesinlikle ölçerek içerim Berceste.👍 pet şişeyle içince ne içtigimi biliyorum iyi oluyor yarin oyle yapacagim

Açıkcasi bugun tam listemdeki gibi yemedim . ( Kısır yokdu mesela işin içinde ) yarin daha programli devamederim. Suyuda kesinlikle ölçerek içerim Berceste.👍 pet şişeyle içince ne içtigimi biliyorum iyi oluyor yarin oyle yapacagim
Elbette ki biz de ilk diyet yaptığımızda hemen adapte olamıyoruz ama ara öğünler çok önemli onları yapmadığın da akşam canın kisir istiyo :KK48: yarın listene uyarak ye 😍 çünkü insülin direncinde listeye uymak önemli canım ♥️

Sahur
İki dilim peynir 4 zeytin tere domates salatalik 1 tane galeta
İftar
Patlıcan çorbası ( bence çok güzeldi ama eşim sevmedi:63::63:) 3 kaşık güveç 3 kaşık pilav salata
Gelelim tatlıya komşum helva yapmış irmik helvası kac yıldır yememistim ve yedim 🙈🙈
Türk kahvesi
Su 2 litre 3 e tamamlayacam
Spor tibet egzersizleri 9 tekrar yarın yürüyüş u dört gözle bekliyorum çok sıkıldım evde 3 gündür:kızgın:

Merhabalar 🥰 Bugün de benim simitli günüm oldu maalesef öncelikle onu itiraf edeyim eheh😅

Saat 12:
3 dilim peynir
1 yumurtalı patatesli omlet
Salatalık biber
1 simit

Saat 16:
2 ceviz
2 yulaflı çikolatalı bisküvi
Az sütlü filtre kahve
Çeyrek bardak mocha

Saat 20:
1 porsiyon yoğurt çorbası
1 porsiyon kıymalı şehriye çorbası
Az yoğurtlu kereviz salatası
Yarım simit( işte buna gerek yoktu aslında biliyorum😪)

2 lt su
50 dk yüzme🏊

Hoşbulduk.💐 Birlikden güç doğar .Birlikde başaracağız inaniyorrum

Teşekkurler. Bütün yükler gitsin . Bedenen ruhen hafiflemece😉 🥰🙏
En önemlisi ruhen hafiflemek zaten ben normalde şuan kendimle çok mutluyum ama ruhuma kilo vermek çok iyi geliyor. Ruhumuzu da unutmuyoruz 😍😍 ne güzel dedin :KK36:

Merhabalar 🥰 Bugün de benim simitli günüm oldu maalesef öncelikle onu itiraf edeyim eheh😅

Saat 12:
3 dilim peynir
1 yumurtalı patatesli omlet
Salatalık biber
1 simit

Saat 16:
2 ceviz
2 yulaflı çikolatalı bisküvi
Az sütlü filtre kahve
Çeyrek bardak mocha

Saat 20:
1 porsiyon yoğurt çorbası
1 porsiyon kıymalı şehriye çorbası
Az yoğurtlu kereviz salatası
Yarım simit( işte buna gerek yoktu aslında biliyorum😪)

2 lt su
50 dk yüzme🏊
Çok kıskandım nerde yuzuyorsun havuz mu deniz mi deniz sezonu açıldı mı ya:mad: bu sene tatile gidemezsem çok üzülürüm:KK43: yuzmem geldi o derece:KK11:

Yedim ekhion donutumu, cumaya kadar tatlı kaçırmak yok artık :) napıyorız ağzımıza kuru dut atıyoruz
Özlüyorum ben seni sakın gitme buralardan ben hiç donut yemedim nasıl bişey ki insan bı foto çeker ekhion donutunu da özellikle merak ettim :KK48: kesin güzel olmustur
Bir de LAydLiNe LAydLiNe ve Ellssa Ellssa görmesin bu yazdıklarımızı :sus::sus:

Çok kıskandım nerde yuzuyorsun havuz mu deniz mi deniz sezonu açıldı mı ya:mad: bu sene tatile gidemezsem çok üzülürüm:KK43: yuzmem geldi o derece:KK11:
Ben küçük bi sahil ilçesindeyim, sağlıkçı olduğum için genelde nöbet çıkışlarında falan kuytu köşede yüzüp eve geçiyorum😅

X