Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzum ne kadar benziyoruz.. Asla yürüyüş arkadaşı ile çıkmak istemem. Hatta yanımda biri varken alışveriş bile yapmam.. Tek takılmalıyım..
Sabah yürüyen arkadaşlar var çağırıyorlar.. Sırf onlara takılmamak için bir sürü bahane uydurup farklı saatlere taşıyorum yürüyüşümü..
Resim konusunda ben de katılabilirim.. Oh miss.. Tıpkı kitap gibi.. Her resimde kayboluruz.. İyi hissetmemizi çoğaltırız.. Ay heycan yaptım şimdiden..
Bu yasaklar nerden nereye getirdi bizi... Demekki nasıl nankörmüşüz..

Bugünkü menüm şöylee

10.00 1.5 yumurtadan ıspanaklı az kıymalı omlet, 6 7 tane minnak boşnak mantısı, 1 dilim süzme peynir, 5 zeytin

17.30 9 yk zeyrinyağlı fasulye, 5 yk humus, 5 6 marul yaprağı, 1 havuç

Etli sarma yaptım ama yemeğe yetişmedi, 19.00 gibi pişmiş olur, ondan da 4 tane yiyeceğim.

Boşnak mantısına rağmen bu yazdıklarım 1400 kcal bile etmedi, çünkü akşam yemeğim harikaydı. Çok tok hissediyorum. Humusa aşığım..

Suyu 2.5 lt yaparım, spor yok kafam davul gibi ne yazık ki hala.

selam kizlar
menumu yazayim
10.00 ceyrek ekmek, sucuklu yumurta, 2 bardak cay
15.00 bir kupa yesilcay
17.30 kereviz salatasi bir kase kadar
2 lt su
gece yatmadan da yogurt kürü yerim
yarim saat de bi yuruyus yaptim.
Abarttım deyince almıştım gardımı ama gayet güzelmiş menün balım

Benim de hipoglisemi yüzünden sağlıklı beslenmeye o kadar ihtiyacım var ki, sağlıksız yediğimde hemen fenalasiyorum. İnşallah senin nirvanana ben de ulaşırım
Ulasmalisin sağlık için herşeyi yaparım o dönemde doktorum açlık mutluluktur derdi o öyle dediği icinmi bilmem artık çok yemiyorum 2013 de başladı hastalığım 2017 de artık çok hastaydım 2013 de sağlıklı beslenmeye başlamış olsaydım gerçekten çok farklı olabilirdi belki hayatım ama o da benim sınavım inşallah Allah'ın gücüne gidecek birşey dememisimdir isyandan çok korkarım. Aslında buraya gelmiş olman bile sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için bir adım yapaarsiinn inanıyorum sana

Vaayyy yarış arkadaşıma bak seen hemen çalışmalar başlasın
Baslla ama bu hareketler hafif olduğu için yapıyorum normalde diyetisyenim diğer hareketlerimi yasakladı bunları birlikte seçiyoruz çok fazla sporla zayiflamami istemiyo

Kesinlikle haklısın..
Ertelemek diye bir lüksümüz varmış ve hep yapıyomuşuz...
Şimdi daha bir tadına vararak yapıyorum. Temizliği bile...
Temizlik için aynı şeyi soyleyemiyecegim ayyy ben temizliği hiç sevmiyorum amma temiz olsun evim ayda yardımcı alıyordum pandemide nida alamıyorum genel temizlik zamanı geldi artık alırım

Hadi bakalım başlasin o zaman yakınımda 3 ayrı koşu parkuru var hergun çeşitli fotolar atmak icin gezermisim

Temizlik için aynı şeyi soyleyemiyecegim ayyy ben temizliği hiç sevmiyorum amma temiz olsun evim ayda yardımcı alıyordum pandemide nida alamıyorum genel temizlik zamanı geldi artık alırım
Zaten hiç sevmediğimden en sona koydum onu ama evim temiz olmalı düzen mutlaka okuduğum kitabı bile anlamam düzensiz bir ortamda..
Pandemi öncesi ben de alıyordum evet ama bu dönemde yapıyorum bişeyler. Tabi tak etti canıma.. 15 de bir tutayım yine yeniden diyorum..

Lütfen bana 1,5 yumurtayı anlatır mısın

Baslla ama bu hareketler hafif olduğu için yapıyorum normalde diyetisyenim diğer hareketlerimi yasakladı bunları birlikte seçiyoruz çok fazla sporla zayiflamami istemiyo
30 günde fit isminde spor proğramı indirdim telefonuma. Onu indirdirdim telefonuma. Yeni başlayanlar1 seviyesinden başlicam ..

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek 2fincan çay
1haslanmis yumurta
3dilim sucuk 1dilim peynir 3zeytin 1salatalık

12.oo şekersiz türk kahvesi 1kare bitter 2ceviz.

15.30 yeşilçay 1 dilim mısır unlu çörek

18.30 Akşam
3kasik pilav 1 küçük tabak kuru fasulye
1bardak ayran salata.

2.5lt su+45dak leslie.

20.30 gibi sütlü filtre kahve içmeyi düşünüyorum.

Menüm

11:30
Sade kahve

12:30
2 yumurta ile lorlu omlet
7 siyah 7 yeşil zeytin
2 havuç
Bir kaç marul yaprağı

18:30
1 porsiyon etli kuru fasulye
1 tavuk pirzola
Yeşil soğan+nane maydanoz

Su
2,5 olur yatana kadar

Spor
Tibet 7 tekrar

Aynı ben temizliği başkası yapsın ben yemeklleri falan hallederim nişanı bekliyorum derken hatırladım nisandayiz ve ramazan geliyor ve benim acilen evi temizletmek lazım benim acil o işi halletmem lazım kadınlar da nasıl fena çok pahalıydı en son 200 le almıştım ne kadar oldu kimbilir

30 günde fit isminde spor proğramı indirdim telefonuma. Onu indirdirdim telefonuma. Yeni başlayanlar1 seviyesinden başlicam ..
Çok iyi benim programımi kendim yaptığım için ben kullanmıyorum ama arkadaşlar soruyor ben tavsiye ediyorum özellikle yürüyüş sonrası yap daha etkili olur

Arkadaşlar pazartesi 16:00 ya kadar ay oğlak burcunda..
Bu sürede tuzu azaltın.. 2 kat etki ediyor vücuda. Komple ödem toplarsınız..
Ayrıca mineral almaya özen gösterin. O da 2 kat etki ediyor. Bundan faydalanalım.

Bu süreçte manikür pedikür yaptırılır.. Tırnak bakım günleri..

Bir de epilasyon yapılır. Bu günlerde alınan tüyler azalır..

Zorlayıcı sporlardan yürüyüşten kaçınılmalı.. Bacaklar eklem yerleri çok hassas bu dönemde.. Cildimiz de oldukça hassas..

Son düzenleme:
Aslında resim çekmek için yürüyoruz biiz
Güzel bir etkinlik olur belki arkadaşlarda yapmak için yürürler
Öğrencilerime online eğitimde bazen su saatte yürüyüş yapıp foto atiriyorum o geldi aklıma

Çok iyi benim programımi kendim yaptığım için ben kullanmıyorum ama arkadaşlar soruyor ben tavsiye ediyorum özellikle yürüyüş sonrası yap daha etkili olur
Nasıl senin proğramın uygulamadan mı bahsediyorsun, sevdiğinden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…