Ben ifi çok seviyorum aslında 07:30 la başlıyordum öğlen 13:00 de bırakıyordum güzel tarafı Kahve ve çay icilmesi modum düşer zannederdim ama hiç de öyle olmamıştı benim ve sabahı kahvaltısiz geçirmeyi hayal bile edemezdim yani denedin mi pekişöyleki akşamı geçe alırsam evde yemek zorunda kalırım ve yoğurt ve meyva ile kalmayabilirim kendime güvenmiyorum
akşamı geç yersem sabahıda ileri almam gerekecek, işyerinde bu sıkıntı yaratır, sabah 8,30 da kahvaltımı yapıp işe başlıyorum akşamda çok geçe kalmam, erkenciyim çoğu açlığı uykuya vuruyorum zaten
keşke akşam 7-8 gibi yiyip ilk öğünümü öğlen yapabilsem ama sabah işyerinde modum çok düşüyor
Burda da var ekmek3 Nisan Cumartesi
9.30
Geceden 1bardak süte 3 kaşık yulaf koymustum
Yulaf lapasi 1kase üzümlü
12.00
1haslanmıs yumurta
4çeri domates
Ligt beyaz peynir
4 yeşil 3siyah zeytin
1dilim çavdar ekmeği
15.00
Tavuk sote 3kasık
Ev makarnası diyoruz kare kare varya4kasık
18. 00
Yeşilçay
4tane yaprak sarması
20.00
Minik 1dilim su böreği
Diyet kurabiye 1tane
3litre su
20dk aralıksız mezdeke
Yulafı robottan gecirdim icine üzüm kakao ceviz hindistan cevizi biraz süt koydum 15dk fırında kaldı. Yağsız şekersiz unsuz kurabiye oldu
Kendime 1litrelik bir şişe ayarladım evde bugün tam 3kere ictim 3litre yani. Devamıda geliyor yatana kadar devam
Ben kıskandım ciddi anlamda1 dilim peynirle 4 dilim ekmek yeseydin iyiydiayrıca yasak olmayıp yürümeni de hiiç kıskanmadım
Yine ekmekİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 08.00
2 dilim tost ekmeği ile karışık tost
Domates salatalık
Ara 10.30
150 ml muzlu smoothie
Öğle 12.00
2 kepçe mercimek çorbası
5 yk yoğurt
Ara 14.30
1 fincan şekersiz dibek kahvesi
1 top fındıklı çikolata
Akşam 17.00
10 tane karalahana sarma
1 dilim ızgara kırmızı et
Su 3lt
Spor 30 dk çeşitli egzersizler
Bolca ev temizliğiEllssa
Evet canım öyle.Şu anki kilon 85,1 mi?
O yakın zaman lütfen çarşamba perşembe olmasınKara lahanabayılırııımmm iyi ki hatırlattın canım en yakın zamanda sarmalıyım
Yok yok canısı dikkat edicemmO yakın zaman lütfen çarşamba perşembe olmasın
Ben ifi çok seviyorum aslında 07:30 la başlıyordum öğlen 13:00 de bırakıyordum güzel tarafı Kahve ve çay icilmesi modum düşer zannederdim ama hiç de öyle olmamıştı benim ve sabahı kahvaltısiz geçirmeyi hayal bile edemezdim yani denedin mi peki
Denedim hemde çok, sabahları çok zorladı işe konsantrem modum etkilendi, halsiz kaldım, ayrıca evde yediğimde yemekle kalamadim peşine arandım ve kilo veremedim
Bugün eşime dedim herkes dışarda ben de yürüyüşe gidecem dedim polis anonsunu duyduk
Ben de hiç öyle yapamıyorum sabah öğle aç kalabiliyorum ama akşamı eş geçmiyorum çok fazlaDenedim hemde çok, sabahları çok zorladı işe konsantrem modum etkilendi, halsiz kaldım, ayrıca evde yediğimde yemekle kalamadim peşine arandım ve kilo veremedim
bu şekilde isten çıkmadan yemeye daha kolay alıştım ve yaklaşık 2 aydır surdurebiliyorum
şimdilik iyi gidiyorum ama bakalım sonra ne olur bilmiyorum
Akşam işten eve gelip iş güç derken oturana kadar saat 8-9 arası oluyo,sonra spora başlayıp direk uzanıyorum, bazen 10-10:30 gibi bile uyuyorumBen de hiç öyle yapamıyorum sabah öğle aç kalabiliyorum ama akşamı eş geçmiyorum çok fazla
Yaz meyveleri beni de korkutuyor ama kirazı eriği kesinlikle bir oturuş da yerim yaaAkşam işten eve gelip iş güç derken oturana kadar saat 8-9 arası oluyo,sonra spora başlayıp direk uzanıyorum, bazen 10-10:30 gibi bile uyuyorum
ramazandan sonra nasip olursa tekrar denerim olmadı ama yaz geliyor dondurma meyva çeşidini geç saatlerde yemek korkutuyor beni, duruma göre bakarım yine
Bence güzel menü, haftada 1 sütlaç yenir canım bugün cumartesi sonuçta :) yalnız 1 saat eliptik yapmana saygı duydum. Ben en hafifte bile 30 dkyı asla geçemem, maşallah sana03.04.2021 Cumartesi Menüm
Ellssa
09:00 Kahvaltı
2 yumurta+3 yemek kaşığı yulaf+kaşar peyniri+baharatlarla tost
5 zeytin
10 badem
13:30 Öğlen (evdekilerle 2.kahvaltı faslı)
4 dilim sucuk
5 zeytin
2 dilim ekmek
14:30
1 kase sütlaç (sulu ayırdım kendime pirinci çok azdı birde çok az şekerli yaptım, tabi bu bahane değil
19:30
İstavrit balığı
bol salata
spor: 60 dakika eliptik
su: 1,5 litre
Ben bugün sarma sardım ama lahana yoktu buzlukta asma vardı, ondan sarabildim. Bil bakalım neden? BurAda mönülerine sarma yazanlar yüzünden aklıma düştü resmen. Yoksa oturup yapmam iki çocukla, çok zor :)Kara lahanabayılırııımmm iyi ki hatırlattın canım en yakın zamanda sarmalıyım
Seninle gurur duydum kardeşim gerçekten, git aynada kendini öpMerhaba kızlar, bugün arkadaslarimizdaydik ve bence çok iyi idare ettim.
9-10 arası 40dk spor yaptım
Sabah 10:30 kahvaltı: 1 az peynirli omlet
Öğlen 13:30 : 3 küçük sigara böreği + bol söğüş ve çay
Ara: bir meyve
Akşam: salata ve haşlanmış et.
2 litre su
Gece de kahve içtik. Kahve yanında olan profiterol e hayır diyebildim ve o muhteşem tabaklardan sadece 3 tane börek yedim bence çok iradeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?