- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
olsun tartiya daha 1 hafta var. sabah boyle oldu ama aksamla telafi edersinKahvaltıda ben de günlerdir canım çekiyordu Boşnak mantısı, internette pratk tarif buldjm yaptım. Valla boş yere kalori ve karbonhidrat aldım, canım sıkkın. Tadını sevmedim ama yedim de işte 6 7 tane
Benim hergun sporum şöyleSpor insana zinde hissettiriyo keşke her gün dçher gün daha çok yapabilsem, lunge da arada denk geliyor yapıyorum. Nike training uygulamasını seviyorum oradan seçip yapıyorum bazen. Bazen de biyere bakasım gelmiyo geçiyorum mata kafama göre aklıma gelen karın basen bacak kol Allah ne verdiyse yapıyorum yarım saat. Esneme hareketleri ve denge gerektiren yoga pozlarını çok seviyorum.diz kapaklarımda ve belimde cidd esneyememe problemi var bence. Bu egzersizleri sürekli yaparak inşallah daha iyi olurım diye ümidim
Birbirimize spor da önerelim gazlayalım :)
Ben de öyle yiyorum ama yine de cissli diyolar bugün akşam da benim ciss günüm patateli köfte yapacamMenümde cıss yok canım diyetisyenin izniyle yedim
Yaa süpersin o hareket tekme atma gibi değilmi en öne ve en arkaya atma.. çok basitmiş hemen yapayım teşekkür ederimAyakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom
Şimdi yapmaya başlayacağım canım. Benim cips cezam saolsunGüzel hareket 50 tane yapıyor musun
squat ve plank da yap daha etkili olur hangi bölgemde yağ birikimi var
Tünaydın diyeyim artık öğleni geçtik akşam olacak..Gunaydin kizlar.Herkes nasıl bakalim?
Sporu ceza olarak kullanmıyorum kesinlikle sonra aklınızda spor kötü birseymis gibi kalıyor benim ödülüm spor diyetisyen bana spor yapmamı yasaklıyor arada verince çok mutlu oluyorumŞimdi yapmaya başlayacağım canım. Benim cips cezam saolsunekhion verdi squat ve plankıda yapayım oda senden olsun.. Plank tabi duvar plank ancak. Benim basenim var birazda belimi inceltmek istiyorum genel olarak iyi duruyorum ama etlerimin yumuşadığını hissediyorum sıkılaşmam lazım diyetten çok sporluk işim kaldı ideal kiloma son 1 kilo kaldı garantilemek için 3 4 kilo daha vermek istiyorum.. sıkılaşmaya odaklanmalıyım ama nasıl..
Bende açtım pencereleri güneşi görünce canım.Ya özlemişim bu havaları.Biraz temizlik yaptım.sonra oğlumla oynadık.Ya tam dışarıda gezmelik hava var ama napalim işte.Sporu da yaptım bugün.Kacamakta yapmadım.Suan yeşilçayim elimde benim yaramaz uyudu bende çok özlediğim bi dizi yi izliyorum.Tünaydın diyeyim artık öğleni geçtik akşam olacak.... Hava güneşli mis gibi tüm kapı pencere açtım bigüzel doya doya temizlik yaptım 4 saat kadar :)) ancak teli elime alabildim. Tam yürüyüşlük hava ama sokağa çıkamıyoruz.. Az sonra spor yapmaya başlayacağım ve kaçamaksız ilerliyorum. Sen nasılsın kuzum günün nasıl geçiyor
HarikaBenim hergun sporum şöyle
1 saat yürüyüş ( yasaklar geldiği için ev hareketlerine devam ) yarım saatte
Eve gelince 25x3 mekik alt üst orta karın
Bacak hareketleri basenler için
Her bir hareket 20x3 şeklinde
Kegel hareketi 30 X3
Plank 3x 30 sn diğer gün squat yapıyorum 15x3
iki haftadır planım bu
Haftaya pazartesi değiştireceğim egzersizlerimi
Ben beden egitimciyim bu sporu zayıflamak için değil rahatlamak için yapıyorum
Tekmeyi öne değil de arkaya atıyorsun, öne doğru harekette dizi yukarı çekiyorsun. Hatta dizi çekerken üst gövdeyi sabit tutup hafif belini de döndürürsen beli de çalıştırmak mümkün :)Yaa süpersin o hareket tekme atma gibi değilmi en öne ve en arkaya atma.. çok basitmiş hemen yapayım teşekkür ederim
Yapmalıyım fikrinden uzaklastigimdan beri daha çok yürüyüşe çıktığını fark ediyorum bir de bu yasaklar beni çok etkiledi elimdeki nimetlerin farkına vardım resmenHarikaben de hemen hemen böyle bişi yapıyorum, biraz da yoga. Genelde ortalama 30 dk yapmış oluyorum. Ama ne yazık ki yürüyüş her gün yapamıyorum
Evet bir şeyleri görev olarak kodladığımızda beyin direk reddediyor. Ben de spor dahil biçok şeyi böyle yapılacak listesi gibi görmemeye niyet ettim, çünkü yapamadığımda yetersiz hissediyordum. Halbuki böyle görmemek lazım di mi? 1 0 dan büyüktür, haftada bi gün bile yürüsem kardır. Hiç yürümemektense yılda 56 kez yürümüş olurum. Ben de açık havada yürümeyi çok seviyorum. Yürürken gördüğüm, izlemeyi sevdiğim şeylerin fotoğtafını çekiyorum, hep aynı ağacın fotoğrafını çekiyorum mesela, böyle manyak hobilerim var, çok seviyorum ağaçları çiçekleri otları.. İşlerim yoğun değilse çıkar 40 dk falan yürürüm öğle tatilinde.Yapmalıyım fikrinden uzaklastigimdan beri daha çok yürüyüşe çıktığını fark ediyorum bir de bu yasaklar beni çok etkiledi elimdeki nimetlerin farkına vardım resmenertesi güne ertelediklerimi ya hiç yapamazsam diye yapmak istediklerimi anında yapma refleksi oluştu bende hayatı iskalamamak için
Süper ben öğle arası yürüyüş yapacağım yer olarak çok beton okulda kalıp akşama saklıyorum sakinleşmek için. Biriyle yürüyüş sevmiyorum mesela o saat bana ait olmalı eğer yürüyeceksem onu saymıyorum kendim için n yine spor saati ayarlıyorum eşimle bile sevmiyorum yürüyüş yapmayı çektiğin fotoları at buraya ben de atacam o gün ne iyi hissettiriyorsa onu çekiyorum ben de hadi bakalım her akşam resimlerimizi atalımEvet bir şeyleri görev olarak kodladığımızda beyin direk reddediyor. Ben de spor dahil biçok şeyi böyle yapılacak listesi gibi görmemeye niyet ettim, çünkü yapamadığımda yetersiz hissediyordum. Halbuki böyle görmemek lazım di mi? 1 0 dan büyüktür, haftada bi gün bile yürüsem kardır. Hiç yürümemektense yılda 56 kez yürümüş olurum. Ben de açık havada yürümeyi çok seviyorum. Yürürken gördüğüm, izlemeyi sevdiğim şeylerin fotoğtafını çekiyorum, hep aynı ağacın fotoğrafını çekiyorum mesela, böyle manyak hobilerim var, çok seviyorum ağaçları çiçekleri otları.. İşlerim yoğun değilse çıkar 40 dk falan yürürüm öğle tatilinde.
Sen bu saglklı yaşam olayını iyice oturtmussunSporu ceza olarak kullanmıyorum kesinlikle sonra aklınızda spor kötü birseymis gibi kalıyor benim ödülüm spor diyetisyen bana spor yapmamı yasaklıyor arada verince çok mutlu oluyorum
Mekik pozisyonunda yön elleri topuklarina degdir belini çok iyi calistirir
Evet aslında sağlıklı yaşamla kafayı bozmuş tüm bir araSen bu saglklı yaşam olayını iyice oturtmussundarısı başımıza
Benim de hipoglisemi yüzünden sağlıklı beslenmeye o kadar ihtiyacım var ki, sağlıksız yediğimde hemen fenalasiyorum. İnşallah senin nirvanana ben de ulaşırımEvet aslında sağlıklı yaşamla kafayı bozmuş tüm bir arayanımda hamurisi yiyemiyorlardi hamurkafa derdim
Ama yine de dikkatliyim çok ekmek hamur yemem tatlı yemem paketli gıda yemem gibi hastalıklar öğretti ve tekrar edecek diye çok korkmuştum Belki öyle yerleşti bilmiyorum ama mutluyumdarısı herkesin başına
Şu anki kilon 85,1 mi?Kizlar ben de hedefimi koydum 83 kilo haftaya olacağım inşallah. Günaydın bu arada herkese :))
VaayyyBenim hergun sporum şöyle
1 saat yürüyüş ( yasaklar geldiği için ev hareketlerine devam ) yarım saatte
Eve gelince 25x3 mekik alt üst orta karın
Bacak hareketleri basenler için
Her bir hareket 20x3 şeklinde
Kegel hareketi 30 X3
Plank 3x 30 sn diğer gün squat yapıyorum 15x3
iki haftadır planım bu
Haftaya pazartesi değiştireceğim egzersizlerimi
Ben beden egitimciyim bu sporu zayıflamak için değil rahatlamak için yapıyorum
Kesinlikle haklısın..Yapmalıyım fikrinden uzaklastigimdan beri daha çok yürüyüşe çıktığını fark ediyorum bir de bu yasaklar beni çok etkiledi elimdeki nimetlerin farkına vardım resmenertesi güne ertelediklerimi ya hiç yapamazsam diye yapmak istediklerimi anında yapma refleksi oluştu bende hayatı iskalamamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?