• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ya ben yemek için yaşamıyorum ben ne olsa yerim mantığıyla böyle oldum :-) :-) önüme ne gelirse :olamaz: bunu fark ettiğinden beri ölçülü yemeye başladım 😎 başlasın yarış o zaman
Başlasın o zaman💪
Çok çekişmeli olacak belli🖒
Sen de mi akrepsin😍😍😍
Evet canım😍, yükselen aslan
Yarışmamızın kazanananı kendine birşey alsın..

Mesela ben bugün kendime iç çamaşırı aldım.. Verdiğim 1 kilonun ödülü 😜
Tamam tamam yemek ödülü yaramazligi yapmayacağım 😂kendine istediği hediyeyi alsin
Eveeet alalım hedefleri...

Hedeflwrinizi yazarken yanına bugünkü kilonuzu da yazın hanımlar...
Şu an 86yim.hedefim 85 ama bu yarış için daha zorlayacagim. Bir de canim ben ne zaman esas takım oyuncusu olurum.benim önceki yarışma zamanımda 2 hafta sonra alınıyordu.
Sizlerden bir ricam da lütfen menülerinizi akşam 10:00 olmadan paylaşın olur mu?

Cepten girince muhabbetle liste kontrolünü birlikte göremiyorum.. Gözden kaçırmayayım diye

İki lafın belini de kırmak istiyorum😀
Bugünkü menum
10.00 yarım simit 5 zeytin 1 dilim peynir yeşillik
14.00 1 top dondurma
18.00 6 kaşık babaganuc
1 saat açık hava yürüyüş
3 lt su

Yarışmamızın kazanananı kendine birşey alsın..

Mesela ben bugün kendime iç çamaşırı aldım.. Verdiğim 1 kilonun ödülü 😜
Bu akrepler nasıl fenasiniz var ya :KK70: aklıma ödül olarak hiç iç çamaşırı gelmez yani ama ben 79 da kendime sözüm var çarşıya gidip en beğendiğim kıyafetleri artık ne olursa alacam :dua:

Başlasın o zaman💪

Tamam tamam yemek ödülü yaramazligi yapmayacağım 😂kendine istediği hediyeyi alsin

Şu an 86yim.hedefim 85 ama bu yarış için daha zorlayacagim. Bir de canim ben ne zaman esas takım oyuncusu olurum.benim önceki yarışma zamanımda 2 hafta sonra alınıyordu.

Bugünkü menum
14.00 1 top dondurma
18.00 6 kaşık babaganuc
1 saat açık hava yürüyüş
3 lt su
Demek zorlayacaksin bu hafta o zaman ben de zorlayacam :KK11:baslayalim o zaman challange:KK6:

En sevdiğim rakip beni zorlayan rakip
Yok kız ben çok yarış insanı değilim ama yarış mantığıyla hareket etmiyorum strese girip kilo veremiyorum :işsiz: ama Ellssa Ellssa sağolsun biraz bu mantığı asmama sağladı :KK36: eğlencesine yapıyoruz dedi ve hırs yapmadan eğlenerek zayifladik gerçi ben kazandım ama olsun :KK53::dua:

Merhabalar 🥰 Bugünüm şöyleydi:
Saat 11: Peynirli kuymak 5 kaşık
5 adet sunta bisküvi
Domates salatalık
3 dilim beyaz peynir
2 ceviz

Saat 14:1 kuru incir 1 kuru kayısı

Saat 16.30: Yarım ızgara levrek
5 kaşık taze bezelye yemeği
3 adet ızgara mantar 🍄

Saat 20: 1 adet orta boy muz 🍌 yiyeceğim 💁🏻‍♀️ (Çünkü gece yine işteyim bugün sabaha kadar😇)
En çok da bu kadinin işini merak ediyorum haa:sus: :KK56: çok esrarengiz hep işi var bir de gece :-)

Sizlerden bir ricam da lütfen menülerinizi akşam 10:00 olmadan paylaşın olur mu?

Cepten girince muhabbetle liste kontrolünü birlikte göremiyorum.. Gözden kaçırmayayım diye

İki lafın belini de kırmak istiyorum😀
Göremiyorum ne yaa😀ben götüremiyorum yazdımdı😀😀

Başlasın o zaman💪

Bugünkü menum
14.00 1 top dondurma
18.00 6 kaşık babaganuc
1 saat açık hava yürüyüş
3 lt su
Ekstrem bir durum yoksa, haftaya girersin o zaman canım. Günlük menü paylaşımın var ve sohbetin güzel.. LAydLiNe LAydLiNe kaptanımız takiptedir seni.

İyi akşamlar kızlar sabah 09.00 da 1 tane simit, 2 dilim eski kaşar, 1 domates
Öğlen 12.30 ; 5 kaşık et sote, salata
Akşam 18.00 ; 2 tane fırında tavuk baget, 4 kaşık basmati pirinç pilavı, 1 kase yoğurtlu semizotu
Su 1.5 litre, spor yapmam bugün sanırım çok yorgunum
Canım tatlı istedi kendime unsuz şekersiz pankek yaptım onu yicem şimdide 🙃

Eklentiler

• IMG_20210402_185742.jpg
    IMG_20210402_185742.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 23
Aşkolsun berceste_ berceste_ iç çamaşır ile fenalığın ne alakası var canikom..
Kilo vermeye karar verdiğimde kendime söz verdim. Kilo verdiğim hafta hesiye alcam kendime diye..
Ee gidip dış kıyafet alamam daha yolun başındayım.. Verdiğim bir söz de var.. Ucundan kıyısından bişiler alayım mutlu edeyim dimi, o kadar çabalamış kilo vermişim. Canım kendim😘😘

Back