Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direnç gösteriyor olabilir canımbaksan kaç hafta kaldım ben 89 da
Çok mutluyum hafifliyorum tekrardanVaay çook iyi maşallah![]()
Nasıl yaniCanım ilk satıra bu haftaki kiloları da yazsan daha güzel olur sanki. Aynı anda görebiliriz kaçtan kaça düşüleceğini. Sana zahmet olmazsa![]()
Ellerine sağlık![]()
Nasıl yanibugünün mü geçen cumanın kilsunu mu?
Bu hedef listesi bugünkü kilolar için. Yani geçen cuma belirlenmişti..
İşte dedim ya yanlış anladı ya da ben can sıkıntısından anlayamıyorumBen bunu yeni haftanın listesi sandım canım. Tamamdır o zaman
Yeni haftanın listesini yaparken öyle yapalım![]()
Bu hafta da sen beni yendin.. Tebrikler balımÇok mutluyum hafifliyorum tekrardan![]()
Hadi bakalım devam haftaya hedefim 86 kusürati önemli değilBu hafta da sen beni yendin.. Tebrikler balımyarış aynen devamm
![]()
İnşallah 7li rakamları en yakın zamanda görürüz, seninle yakın gidiyoruzBen de seni tebrik ederim canim ama ben bu hafta daha relax bir diyet uyguladım diyetisyen listesi önceki haftalarda daha sertti ve kilo az verebildim
Bir de benim adet olamayinca ödemin artıyordu neyse bu hafta çok sevindim kurtuluyorum insalllah 90 li kilolardan![]()
ya vücut da makine değil ya her zaman başka başka bi davranış gösteriyor. bence sonuçta bi eksi var mı var, ayrıca zaten kilon da düşük daha fazla versen çok hızlı vermiş olacaksın korumak zor olacak. bence az az gitsin ama öz gitsin. geç olsun güç olmasın, olduğu kadar olmadığı kader. hayat mottolarım bunlarCnm diyet öncesi kötü beslendim su içmiyodum falan baya ödem yapmıştı vucudum, daha önce diyete başladığımda ödemle beraber güzel kilo verirdim sonrasında az az giderdi o yüzden şaşırdım bende
yahu hiç üzgün surat yapma, bu bir süreç değil mi? önemli olan süreklilik. bu hafta 100 gider haftaya 500 gider. önemli olan en sağlıklı halimize dönüşmek ve bu öyle zırt diye hemen olamaz di mi? olsa bu sefer zırt diye o kilolar geri gelebilir de emin ol. Aynen devam ediyoruz, durmak yok yola devamselam kizlar
gecen hafta 64.4
bugun 64.3
-100 gr(
neyse bu da bisey. en azindan almadim.
Amin inşallah 7 li rakamlar benim en mutlu olduğum 80 kiloya ulaştığını moda hep dimariyordum ve diyeti birakltim bu sefer 70 e ineceğim inşallahİnşallah 7li rakamları en yakın zamanda görürüz, seninle yakın gidiyoruz![]()
bence bu azimle ve motivasyonla tez zamanda başarırsın, senin enercine bayılıyorum, hep motive edici yazıyosun, bazen pattislerime laf etsen deAmin inşallah 7 li rakamlar benim en mutlu olduğum 80 kiloya ulaştığını moda hep dimariyordum ve diyeti birakltim bu sefer 70 e ineceğim inşallah
selam kizlar
gecen hafta 64.4
bugun 64.3
-100 gr(
neyse bu da bisey. en azindan almadim.