Okuldan çok yorgun geldim zor bi gündü bugün masada hazırdı üzerimi değişip yumulduğum için farketmedim yoksa görürdümKolayı iyi ki görmemişsin
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesinKızlar cenazemiz var eşimin teyzesi vefat etti. Evde bile değilim bana 10 15 gün zaman verirseniz sevinirim. Hepinize başarılar Allaha emanet olun
Ben tek başına otokontrol sağlayamıyorum maalesef.. O yüzden takımlı olmaya geldim.. Beni ancak liste sorumluluğu paklar.Kızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı
Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Güzel bir paylaşım olacaktır hepimiz içinBen de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Cuma günü diyetisyenime danışacağım. Sosyal medyada çok severek takip ettiğim diyetisyenlerden biri tavsiye etti. Güzel bir şekilde de anlattı. Aklıma çok yattı. Her yönden çok faydalı görünüyor ama daha detaylı araştırmak istiyorum. Bilgilerimizi paylaşalım bu konuda. Geri kalan hayatımız için de güzel bir yatırım olacak çünkü bu kolajen.
Evet saatim geç maalesef. Eşimin işten gelmesi bazen bu saatleri bulabiliyo, onu bekliyorum. Gece 00:30-01:00 arası uykuya geçiyorum genelde. Durumuma göre bi akşam arası yapiyorum aslında ama bugün mideyi doldurduğum için yemedim :)Menün gayet güzel olmuş bence bugün. Pastayı hiç görmüyorum. Tek sorun akşam yemeğinin saati. Çok geç bir akşam yemeği olmuş. Daha erken yersen bundan sonra çok faydalı olur. Gece kaçta uyuyorsun? Eğer 00:00 dan sonra uyuyorsan araya yoğurt eklemen güzel olur senin için.
Kaptanim ne zamandir arastiriyorum,aldim bisey baslicam bugun,yazarim buraya zamanla etkilerini,kullananlar hep memnun gibi görunuyo ama görcez bakalimBen de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Cuma günü diyetisyenime danışacağım. Sosyal medyada çok severek takip ettiğim diyetisyenlerden biri tavsiye etti. Güzel bir şekilde de anlattı. Aklıma çok yattı. Her yönden çok faydalı görünüyor ama daha detaylı araştırmak istiyorum. Bilgilerimizi paylaşalım bu konuda. Geri kalan hayatımız için de güzel bir yatırım olacak çünkü bu kolajen.
Yakalanmisiz
Enginar zamanı geldimiselam kizlar
11.00 haslanmis 2 yumurta
18.00 2 tane enginar, 3-4 kasik bulgur
1 saat yuruyus yaptim
Ben hedefe yakın olduğum için sürekli yoldan çıkmakla kontrol sağlamak arasında gidip geliyorum malesef ramazan ayı da yaklaştığı için biraz daha irademi kontrol etmekte zorlanıyorum o zaman nasılsa veriyorum diyeKızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı
Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Hihh işte aradığım bahanelerdenAy boğaya geçiş yapıyormuş o yüzden yeme atakları çok oluyormuşbende niye devamlı biseyler yemek istiyorum diyordum daha dikkatliyim o yüzden
candy_candy nerelerdesin? Menünü göremedim dünkü listenin içinde?
bende dort gozle bekliyordum geldi sonundaEnginar zamanı geldimi
Hâla hastalıkla cebelleşen bir adet ben var. Regl oldum yeme ataklarım felakett. Evde elimi nereye atsam abur cubur var. Anlayacağın zor durumdayımKızlar nerelerdesiniz iki gündür yine çok sakin buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?