Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba baye formula 7 yi bilmiyorum ama ben geçen sene yine dr mehmet öz ün önerdiği acai berry i kullandım ilk önce 5 kilo birden verdim sonra 3 kutu bitirmeme rağmen hiç bir etkisini görmedim bence bu tarz ilaçlar pek etki göstermiyor spor ve diyet en güzer çözüm diye düşünüyorum . çünkü spor ve diyetle daha sonra 10 kilo verebildim vücuduna yarayan iyi bir beslenme şekli ve sporla gitmeyecek kilo yok .

sağol canım
1 kaşık pilav 1 diliim ekmekseakannehir
iyi bari koştum yakmışımdır çoğunu umarım
taze fasülyede pilavsız gitmiyo ama çok yemedim yazemuszemus

ya aslında ben olaya tamamen şu yenmeli bu yenmemeli gibi bakmıyorum.düşünsene önceden ben 1 tabak fasülyeyle en kötü yarım tabakta pilav yerdim.şimdi olsa 2 kaşık yerim.bence buda başarı.yani yediklerimizi tamamen kesmek çok zor,yoksa o benim aklımda kalıyor gecenin ilerleyen saatlerinde acısı çok daha kötü çıkıyordelikafadulden

hoşgeldin canım,umarım herşey yolunda gitmiştir ve çok güzel geçmiştir.yorgunluk 1-2 güne kalmaz geçer.bizler genellikle iyiyiz galiba,diyete devamsırnaşık şey

günaydın canım bende çok kötüyüm ruhen...hemde sabahtan beri ağlıyorum ne eşim ne de annem teselli edemedi...bu kadar hassas olacağımı bende bilmiyordum sabah o kedi olayına sinirlerim bozuldu...
daha sonra geçen seneden biliyorsun kışın bi güvercin besliyordum karda kışta aç kalmasın diye... uzun zamandır gelmiyordu yaramaz kışı bekliyor diye anneme ve eşime daha dün söledim...onunla konuşup dertleşiyordum...sabah balkonumda ölü buldum hala ağlıyorum...çok üzgünüm yaa... çok moralim bozuk....

günaydın adcim havalardan oluyor sanırım bu ruhen kötü olunan durum bendede aynı mutsuz ve yorgun hal var ve yağmurlu bir istanbulu sevmiyorum . hep uyumak yataktan hiç çıkmamak istiyorum . ama mecburuz çalışmaya işte . bende çok üzüldüm helede o caniye sadece 600 tl para cezası uygun gördüklerinde daha çok için acıdı bir canın değeri insan yada hayvan olsun hiç farketmez parayla ölçülmemeli . öpüyorum canım .

ay ben o ilaçlardan korkuyorum
haberlerde çıkmıştı 2 ay önce kadar bi kadın ölmüştü ilaç onda alerjimi yapmış ne tam hatırlamıyorum çok üzülmüştüm

hayır nihancım,kedi kutunun içinde ellrinde köpek var hayvana saldırdıp,parçalatacaklar belli. kutudan çıksın diye kutuyu tekmelerken yere düşüyor,sinirlenip hayvanın kafasını eziyor. hala çaktırmadan ağlıyorum,iyice sinirlerim bozuldu. niye baktımki sanki. başka habere bakıcam diye o açıldı,başlığınada bakmadan izleyiverdim salak salak. neyse toparlayayım kendimi yoksa gene komaya girecem.

hoşgeldin canım,umarım herşey yolunda gitmiştir ve çok güzel geçmiştir.yorgunluk 1-2 güne kalmaz geçer.bizler genellikle iyiyiz galiba,diyete devamsırnaşık şey

hoşbulduk...evet canım Allah gönül yorgunluğu vermesin çabuk geçiyor fiziksel yorgunluk...
iyi olmanıza çok sevindim

canım günaydın... hayvanlara yapılanları duyunca bende çok kötü oluyorum:1no2: ve o canavarlar birgün bunların hesabını çok kötü bir şekilde verecekler Çok üzgünüm çoook sen kendini toplamaya çalış ve biraz zorla bunun için kendinii :teselli:
baye bende öyle dedim formula7 di o dedim ama ısrarla bunuda öneriyor dedi kullanırsam belki işe yarar diye düşünüyorumohaoldumsmile zaten zayıflamak için denemediğim şey kalmadı neredeyse kaydirigubbakcemile
merhaba ferihann iizz teşekkürler kaydirigubbakcemile5 sende iyisindir umarım bendee öptümm sanada diyetli ve mutlu günleer :lepi:

haberlerde çıkmıştı 2 ay önce kadar bi kadın ölmüştü ilaç onda alerjimi yapmış ne tam hatırlamıyorum çok üzülmüştüm

yaaa korktum şimdi.nebileyim bişeler destek olsada daha çabuk versem diye düşünüyor insan.zaten toplamda 5-6 tane ancak kullanmışımdır,en iyisi hiç kullanmamak.yavaş olsun sağlıklı olsun dimi amaCADIARZU

evet haklısın baye tamamen kesemeyiz tabi bu sefer bünye zayıf düşer Allah korusun

ayy çok sinir oldum ya ne dicemi bilmiyorum Onu yapanlar o kediden daha hayvanlarmış çok sinir oldum caniler ya

ben izlemedim ama sen anlatınca bile içim ürperdi.nasıl bir ruh halidir bu,nasıl canilik, acıma duygusu olmamasıdır.gerçekten böyle insanların varlığına inanamıyorum,vicdanları yok bunların ya,psikolojik sorunları vardır kesin.

canım benim çook üzüldüm mafoldumben benimde beslediğim hayvanlar ölünce çok üzülürdüm sonra hiçbir şey beslememeye başladım mafoldumben
nihan işte bende bunu duydum ondan korkuyorumbilmiyorumkismile ama şöyle bişeyde var bu tür haplar o kadar çok ki ve eminim kullananda çoktur ve o kötü haber gibi haberler çok az bir kutu kullansam belki bişey olmaz benim hiç bir şeye alerjim yoktur

valla eğer çoğu kadın böyleyse akşam dolunaymı var diye bakıcam.
öylelerine aslında recm uygulasınlar,katletmek nasıl oluyor anlasınlar. hiç suçu yok garibin,uysal uysal çıkıyor kutudan. Allah layığını versin dilerim.

şuan ne kadar üzüldüğümü anlatamam. ne durumda olduğunu biliyorum,canım seni çok iyi anlıyorum,derin derin nefes almaya çalış,iyi gelecektir. bak en azından ölmek için sevdiği yeri seçmiş. :teselli:

evet haklısın baye tamamen kesemeyiz tabi bu sefer bünye zayıf düşer Allah korusun
ayy çok sinir oldum ya ne dicemi bilmiyorum Onu yapanlar o kediden daha hayvanlarmış çok sinir oldum caniler ya

onlar,insan olamaz kızlar,hayvanda olamaz haksızlık olur bizllere ve hayvannlara. onlar şekilsiz, duygusuz, pis canavarlardır ancak.yaratıklar başka birşey değil.

Kızlarr merhaba bugün geç kaldım size yazmaya bu saate kadar çok yoğundum ya anca girebildim.

Hemen akşam ne yediğimi yazayım karnıbahahar limonlu biraz zeytinyağlı filan, 1 dilim ekmek bi de,

Sabahta geç kaldım acelyle bi kahvaltılık gevrek hazırladım yedim 1 lt su içtim 1 bardak yeşilçay 2 tane de şu sunta bisküvilerden.

Geçmişe çok bakamadım ya bakrım fırsat buldukça akşama spor var ben geçen gittiğimin etkisinden kurtulamadım her yerim ağrıyo :)))

asumancım iyiki ben izlememişim sen anlatınca bile çok kötü oldum... ve diyecek kelime bile bulamıyorum sinirlerim bozuldu ya...

sakın izleme aslıcım,ben şimdi birkaç gün atamam üstümden,aklıma geldikçe heryerde gözleim dolar.

bben biraz geçmişebakacağım,kafam dağılsın.

sen bilirsin canım
ama neye alerjimiz olduğunu bilemeyiz bitane kız dondurma yedikten beş dakika sonra felç geçirmiş. insan dondurmadan felç geçirirmi.
meğer dondurma keçi sütü ile yapılmış ve kızında alerjisi varmış ama bilmiyormuş

dikkatli ol canım

ay sabah sabah felaket haberleri konuşuldu hep kızlar ya

canım sen evdemi spor yapıyorsun? evdeyse tavsiye edebileceğin hareketler varmı?[/QUOTE]

Yok salona gitmeye başladım orada yaptım canım ben sporumu geldim.
20 dakika falan koştum. yaklaşık 40 dakika da diğer aletlerle çalıştım geldim.
Acayip yoruldum
Kahvaltı yapacak halimde yok daha derse gideceğim
Special k ve sütümü içeceğim kahvaltıda şimdi.

Günaydın kolay gelsin bugün sana.
Regl dönemin mi yaklaştı şişlikler ondandır heralde.
Sık sık söylüyorum ama regl dönemi için spor ve diyet sendromlarını en aza indiriyor
Ben ağlardım ağrılarımdan resmen bu sefer mükemmel geçirdim fark edilmedi bile
Hatta hırçınlık bile yapmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…