• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nurcum hediyenizi beğenmenize sevindim. Sana aldığımı kendime de aldım diyet kitabını şu an annem okuyor, ne zamandır okumak istiyordum belki halimize bir çare olur dedim. Kızına aldığımdan da melisin var küçükken almıştım 1 yıldır falan avde serisi var hala çok keyif alıyor. Güle güle kullanın.
Bir ben mi foto eklemedim ben de eklerim yakında :)

Meliscim, çok sağol, canımsın. Öyle kötü durumdayım ki, o görüşmeyelim demesine rağmen biraz önce aradım, sordum. Bir süre görüşmek istememesinin sebebi benden ayrılmak isteyip istemediğine karar vermekmiş. O süre zarfında düşünecekmiş. Ama o süre ne kadar işte bilmiyor. İnşallah Cumartesi gecesine kadar biter de yıl dönümümüzü kutlarız, tabii eğer ayrılmamaya karar verirse. Çok gurur kırıcı. Konuşup halledelim dedim ama konuşunca kararlı olamazmış. Mutlu olabilmesi için kararlı olması gerekiyormuş.

taylorcum belki haddim değil seni ve sözlünü tanımıyorum ama lüften yanlış anlama dışarıdan bir göz olarak hislerimi yazacağım.
canım senin ile ilgili ilişkinizle ilgili tereddütleri olan bir kişide bu tereddütler hep olur. Belki sana şu an ayrılmayalım devam edelim der ama bu durum bir süre sonra gündeme gelebilir.
Çok zor bir durum anlayabiliyorum. Ama artık hiç arama bence eğer gerçekten devam etmesini istiyorsa arasın baskı altında hissetmesin kendisini.
Yapabileceğim birşey olursa lütfen çekinme, konuşmaya ihtiyacın olursa falan bak aynı şehirdeyiz görüşür konuşuruz.

canim özledim valla seni minik prenses nasil calismalar nasil gidiyor kitabi sabirsizlikla bekliyoruz istanbula gelmeyi düsünüyorum görüsebilecegim arkadaslar görüsmek isterim
bana gelince kizlar birazda pilatese gidecem basim agriyor bugün havalar cok soguk biktik artik soguktan ve kardan

canım ben de çok özledim. Bir ara çok hızlı gidiyordum şimdi çok oturamıyorum geceleri sanki yavaşladım ama hızlanacağım yine. Kitabın 2 bölümü tamam son bölümdeyim.
minik prenses iyi ama aşırı huyusuz sebepsiz ağlamaları var 2 azı dişini patlattı yoldakiler de var, sıkıntılı.
ben de çok görüşmek isterim. Geleceğin zaman haberim olsun canım.

melis sana bişi soracam ben oda yarın öptüm
he

haydi sor sor merak ettim :))

kızlar diyetimde 4. günüm, kilo verdiğimi hissetmiyorum zaten veremem bu listeyle çok yiyorum ancak bir dahaki haftalarda belki biraz kıstığında. öpüyorum.

kızlar diyetimde 4. günüm, kilo verdiğimi hissetmiyorum zaten veremem bu listeyle çok yiyorum ancak bir dahaki haftalarda belki biraz kıstığında. öpüyorum.

Canım, genelde 6. ya da 7. günde giden kilo belli oluyor. Sana afiyet olsun :)))

Kızlar, marketten meyveli yoğurt aldım, acıkırsam onu yiyeceğim.

Anadolu lisesindeyim canım. Bi de şimdi ilköğretim okulları arasında yarışma düzenledik. Hedef hem öğrencilere ingilizceyi sevdirmek hem de bizim okulu tercih eden öğrenci kalitesini arttırmak. İlk etap bu hafta ve talep çok oldu. Bu nedenle okulları böldük, her gün yarışma yapıyoruz. İşimiz de bitmiyor.
Ücretsiz izne ayrılmakla da iyi etmişsin. Çok yorulurdun :) Sen hangi kademedesin?

spora gittim de yeni geldim canım.ben ilköğretimdeyim maalesef.çok iyi yapmışsınız aslında.ilköğretimde çocuklara zor geliyor ingilizce özellikle de 7 den sonra.ve ilk temel ya sevdiriyorsun ya da nefret ediyolar.bende sınavlara yetişemedim doğum nedeniyle.inş.sonra girecem and.lisesi sınavına.ama yorucuolduğuna eminim.ama işini sevince ve öğrencilerin gözlerine bakınca geçiyor bi nebze olsun.

kızlar akşam yemeğim çok az çorba makarna eşim geldi özlemişim yarın grş

spora gittim de yeni geldim canım.ben ilköğretimdeyim maalesef.çok iyi yapmışsınız aslında.ilköğretimde çocuklara zor geliyor ingilizce özellikle de 7 den sonra.ve ilk temel ya sevdiriyorsun ya da nefret ediyolar.bende sınavlara yetişemedim doğum nedeniyle.inş.sonra girecem and.lisesi sınavına.ama yorucuolduğuna eminim.ama işini sevince ve öğrencilerin gözlerine bakınca geçiyor bi nebze olsun.

Spordan sonra kuş gibi hafiflemişsindir canım :)))
Anadolu kadrosunu tavsiye ederim canım. İyi oluyor. İlerleyen zamanlarda tekrar sınav açarlar, değerlendirirsin :)))) Ben öğretmenliğimin ilk yılında ilköğretimde çalışmıştım, liseyi tercih ediyorum. Tabi, onlar minicik ve çok sevimli oluyorlar, o da ayrı :)))

kızlar akşam yemeğim çok az çorba makarna eşim geldi özlemişim yarın grş

Gözün aydın canımmmm

ben geldim
akşam yemeğine dışarı çıktık tatlı yemedim ama ekmek konusunda biraz kaçamağım oldu
ama tek sevindiğim tarafı 45 dk yürüdük
hava meğer çok güzelmiş
inanamadım ama ağaçlar çiçek açmış :))
nac canım yarın ben bildirimde bulunmayacağım hepinize başarılar diliyorum

Sağol canım. Çok ağladım. Hala ağlıyorum. Zamana bıraktım zaten seçme şansım yok. Ayrılık nedeni onun mutlu olmaması. O beni üzdükçe ben ona söylüyordum, onu ona şikayet ediyordum. Özellikle son birkaç aydır artmıştı. Her hafta ağlıyordum. Anladığım kadarıyla o şikayetlerden ağlamalardan bunalmış. Biriyle olmanın sorumluluğundan, biri mutlu olsun diye birşeyler yapmak zorunda olmaktan, birşeylere dikkat etme zorunluluğundan bunalmış. Ama o sırada bana hiç belli etmedi ki yaa. Kaç kere özür diledi, seni mutlu edeceğim söz dedi. O yüzden ben onun üstüne çok gitmiş olabileceğimi anlayamadım. Sonra birgün birden patladı. Aslında ben onu tartışmamızdan sonra ertesi gün aradığımda o bir gece boyunca düşünüp benden ayrılmaya çoktan karar vermişmiş. Ama ben barışalım deyince aklı karışmış. O kafasında mutlu olacağı bir hayatın hayalini çoktan çizmiş ve ben arayınca bunları yapamayacağını anlayıp kızmış. Şimdi ayrılacak mı ayrılmayacak mı ona karar verecek. Ben hallederiz, elimden geleni yaparım bile dedim ama kabul etmedi.

Arkadaşlarımdan biri, gerçi onu çok yakından tanımıyor ama dedi ki "senin umutlanıp sonra üzülmeni istemem. Bence o kararını çoktan vermiş, senden ayrılmış. Şimdi sadece seni buna hazırlamaya çalışıyor." Öyle üzüldüm ki. İnşallah öyle değildir. Bir de dedi ki "sen artık önüne bak. Dünyadaki tek erkek o değil. Yeni insanlara şans ver" falan. Ama kimseye şans vermek istemiyorum. Var öyle istesem olabilecek kimseler. Akıllı, iyi, tipi yerinde. Ama ben sevgilimi özledim ya :(

Off deryacım böyle işte. Aileler biliyordu evet. Ama henüz aile arası nişan yapılmamıştı. Biz kendi aramızda sözlenmiştik.

İnşallah birgün buraya barıştık yazarım, başka gün evleniyoruz, başka gün de sağlıklı bir çocuğumuz oldu yazarım, mutluluk haberlerimi veririm inşallah. Tabii o kadar süre zayıflama takımında olmanıza yüreğim izin vermez. Ama inşallah hepsi olur da ben de size bir şekilde haber ulaştırırım.
şimdi sana ne dense boş çok iyi anlıyorum seni
senin sevgilini sana söylediği şeyleri ben eşimden çok duydum çok döndük boşanmanı eşiğinden erkekler bizden çok farklı
enm çok ısrar ettim yoksa 10 kere boşanmıştık
şimdi çok şükür iyiyiyz ama eşimin beni sevdiğinide çok iyi biliyorum
eğer sana bu sözleri söylemişse uzatma drim bir ömür böyle gideceğine birkaç ay üzülürsün okadar yinde senbilirsin ama benden tavsiye istemiyorsa seni üsteleme iyice ürkütürsün iyice kendinde bişey var zanneder eğer seni istiyorsa zatentıpış tıpış gelir
erkek ler çok kasmaya gelmiyor bizim gibi değiller
bide sakın karşısında ağlama ben yaptım daha kötü olur dik dur özgüvenin sağlam olsun akışına bırak bakalım nereye gidecek
kendini ğüzmede demiycem illaki üzüleceksin
keşke yakın olsak dertleşsek ama değil
kendine iyi bak
çok öptüm

,

ben geldim
akşam yemeğine dışarı çıktık tatlı yemedim ama ekmek konusunda biraz kaçamağım oldu
ama tek sevindiğim tarafı 45 dk yürüdük
hava meğer çok güzelmiş
inanamadım ama ağaçlar çiçek açmış :))
nac canım yarın ben bildirimde bulunmayacağım hepinize başarılar diliyorum

Ne güzel bir akşam geçirmişsin canım :))) Başarıya çok ihtiyacım var, çünkü tartı beni çok üzüyor :(((

nac canım dünde tartı beni üzdü ama bugün takmayacağım yoksa takımdan izin almamın ne anlamı var dimi??
sende sıkma canını tatlım çnk regl oldun gayet normal fazla çıkman ...şişkinlik olduğunu biliyoruz geçici bi durum ...

yediklerim
sabaha klasik kahvaltı ara 1 elma öğlen koca 1 tabak lahaa çorbası akşam çok azmakarna bol salata
ama ben bu haftakilo aldım hemde 700 gr nasıl oldu anlamadım karnım şişmiş davul gibi yarınn yazarım kilomu
üzgünümm

meliscim eşimle ilgili bi soru
şimdi eşim ege sosyoloji mezunu
ve alese girmesine gerek kalmamaış yeni yasaya göre
formasyon alacak ama ne yapacağını bilmiyor senden bahsetim bi sor dedi
benim doc arkadaş var dedimsempatiksalakcinni
şimdi sadece mezun olduğu ünivemi başvuracak herhangi bir üniv olurmu bide nezaman başvurması gerekiyor
bize bi fikir verebilirmisin teşekkürler şimdiden öptüm melisi

ana yazdıklarım nere gitti
başka bir site açılıyor buda gelmez şimdi
tüh 2 mesaj gümemi gitti

Nachtigallcım, adcığım, meliscim, çok teşekkürler. Hepiniz doğru söylüyorsunuz.

Hiç aramayacağım. Bu konu hakkında artık hiç konuşmayacağım bile. Bir gelişme olduğunda size yazarım mutlaka. Aradığında da her dediğini yapmayacağım. Mantıklıysa yaparım tabii. Ama illa geri dönsün diye herşeye evet demeyeceğim. Şimdi evet desem de sonra yapamam çünkü. Hatta benim de ricalarım olacak. ılk günlerdeki ağlak kız değilim artık. O ilk şoku atlattım. Biz kendimize ne kadar değer biçersek karşımızdaki de en fazla o kadar değer veriyor.

Bugün arkadaşlarımla buluştum, güldüm eğlendim, biraz kendime geldim. Yarına da programım var. Bir de dans kursuna başlayacağım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 porsiyon mandalina
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 b. yoğurt, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 1 çok ince dilim yaş pasta.

Akşamdan sonraki arada meyve yerine çok ince dilim pasta yedim. Bu sonradan aklıma geldiği için mesajımı edit ettim.

Spor: Yok.

Son düzenleme:
nac canım dünde tartı beni üzdü ama bugün takmayacağım yoksa takımdan izin almamın ne anlamı var dimi??
sende sıkma canını tatlım çnk regl oldun gayet normal fazla çıkman ...şişkinlik olduğunu biliyoruz geçici bi durum ...

Dosbikim, rahatlattın beni, çok sağol :))

yediklerim
sabaha klasik kahvaltı ara 1 elma öğlen koca 1 tabak lahaa çorbası akşam çok azmakarna bol salata
ama ben bu haftakilo aldım hemde 700 gr nasıl oldu anlamadım karnım şişmiş davul gibi yarınn yazarım kilomu
üzgünümm

Canım, regl mi olacaksın acaba? Gerçi bi ara kaçırdın, belki ondandır. Neyse, sen kafanı hiç takma. Bugüne kadar çok güzel devam ettin, olur bazen :))))) Sen birzdan benim kaç kilo aldığımı göreceksin :(((

Nachtigallcım, adcığım, meliscim, çok teşekkürler. Hepiniz doğru söylüyorsunuz.

Hiç aramayacağım. Bu konu hakkında artık hiç konuşmayacağım bile. Bir gelişme olduğunda size yazarım mutlaka. Aradığında da her dediğini yapmayacağım. Mantıklıysa yaparım tabii. Ama illa geri dönsün diye herşeye evet demeyeceğim. Şimdi evet desem de sonra yapamam çünkü. Hatta benim de ricalarım olacak. İlk günlerdeki ağlak kız değilim artık. O ilk şoku atlattım. Biz kendimize ne kadar değer biçersek karşımızdaki de en fazla o kadar değer veriyor.

Bugün arkadaşlarımla buluştum, güldüm eğlendim, biraz kendime geldim. Yarına da programım var. Bir de dans kursuna başlayacağım.

Canım, güzel bir gün geçirmişsin :)))) Dans kursu da çok iyi bir fikir. Ben de dans kursuna gitmeyi hep heves etmişimdir. Anletırsın deneyimlerini :)) O zatla ilgili aldığın kararlar çok mantıklı, çok iyi gidiyorsun. Canım, ne zaman konuşmak istersen yanındayız ve yanındayım:))

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 porsiyon mandalina
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 b. yoğurt, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: -

Akşamdan sonraki aram eksik: -1. Puanım 9.

Spor: Yok.

Afiyet olsun canımmm

Canlarım, bu sabah düne göre daha az şişim. Ama hala şişim :((( Kilom 63.2. Ama dün 64.5 çıktım. Dedim, ne oluyoruz. Yemeden kilo mu almaya başladım. Hiç bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum :(((

Şimdi, kahvaltım standart. Bir an önce şu şişliğim insin de moralim düzelsin :(((

Canlarım, size bir şey önermek istiyorum. Biliyorsunuz cumalarım en yoğun günüm. Okulun interneti rezalet. Foruma çok zor giriyorum. Okuldan foruma girdiğimde cep telefonumdan giriyorum. Bu sorun beni cumaları çok strese sokuyor. Melzeyitimle konuştuk, cuma öğlenleri eve gidebileceğini ve tabloyu yapıp 5. takıma kontrol ettirip paylaşım alanına koyabileceğini söyledi. Tabi, onu da strese sokmamak adına kilolarımızı, oranlarımızı aşağıdaki tabloya ekleyebilir misiniz?
Şimdi kilo hesaplamanın nasıl yapılacağını anlatacağım.

bu haftanın kilosu - geçen haftanın kilosu= çıkan farkı 100 ile çarpıyoruz, çarpım sonucunu geçen haftanın kilosuna bölüyoruz.

Kendi kilomla gösteriyorum:
63.2( bu haftaki kilom) - 62.2 (geçen haftanın kilosu)= 1 Şimdi 1*100=100 Çıkan rakamı geçen haftanın kilosuna böleceğim, bu da benim aldığım oranı gösteriyor: 100/62.2= -1.60% Kilo aldığım için önüne eksi işareti koydum.

13.TAKIM 147. ETAP
ad1 (55.1 / / / %)
dosba (67.7/ / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 62.2 /63.2 / -1 / -1.60 %)
fikriye_bg (69.3 / / / %)
emirel (61.0/ / / / ) (eski üye)
CheGuevera (67.5 / / / %)
taylor(71.1/ / / %)
ethos (81/ / / %)
Ela (65.5/ / / %)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (532.7/ / / %)

Son düzenleme:
günaydın herkese
kilom 64.500 yupiii 1kilo gitmiş bilee ama karnım şiş regle olcam sanırım ondan

Back