nurcum hediyenizi beğenmenize sevindim. Sana aldığımı kendime de aldım diyet kitabını şu an annem okuyor, ne zamandır okumak istiyordum belki halimize bir çare olur dedim. Kızına aldığımdan da melisin var küçükken almıştım 1 yıldır falan avde serisi var hala çok keyif alıyor. Güle güle kullanın.
Bir ben mi foto eklemedim ben de eklerim yakında :)
taylorcum belki haddim değil seni ve sözlünü tanımıyorum ama lüften yanlış anlama dışarıdan bir göz olarak hislerimi yazacağım.
canım senin ile ilgili ilişkinizle ilgili tereddütleri olan bir kişide bu tereddütler hep olur. Belki sana şu an ayrılmayalım devam edelim der ama bu durum bir süre sonra gündeme gelebilir.
Çok zor bir durum anlayabiliyorum. Ama artık hiç arama bence eğer gerçekten devam etmesini istiyorsa arasın baskı altında hissetmesin kendisini.
Yapabileceğim birşey olursa lütfen çekinme, konuşmaya ihtiyacın olursa falan bak aynı şehirdeyiz görüşür konuşuruz.
canım ben de çok özledim. Bir ara çok hızlı gidiyordum şimdi çok oturamıyorum geceleri sanki yavaşladım ama hızlanacağım yine. Kitabın 2 bölümü tamam son bölümdeyim.
minik prenses iyi ama aşırı huyusuz sebepsiz ağlamaları var 2 azı dişini patlattı yoldakiler de var, sıkıntılı.
ben de çok görüşmek isterim. Geleceğin zaman haberim olsun canım.
haydi sor sor merak ettim :))
kızlar diyetimde 4. günüm, kilo verdiğimi hissetmiyorum zaten veremem bu listeyle çok yiyorum ancak bir dahaki haftalarda belki biraz kıstığında. öpüyorum.
Bir ben mi foto eklemedim ben de eklerim yakında :)
Meliscim, çok sağol, canımsın. Öyle kötü durumdayım ki, o görüşmeyelim demesine rağmen biraz önce aradım, sordum. Bir süre görüşmek istememesinin sebebi benden ayrılmak isteyip istemediğine karar vermekmiş. O süre zarfında düşünecekmiş. Ama o süre ne kadar işte bilmiyor. İnşallah Cumartesi gecesine kadar biter de yıl dönümümüzü kutlarız, tabii eğer ayrılmamaya karar verirse. Çok gurur kırıcı. Konuşup halledelim dedim ama konuşunca kararlı olamazmış. Mutlu olabilmesi için kararlı olması gerekiyormuş.
taylorcum belki haddim değil seni ve sözlünü tanımıyorum ama lüften yanlış anlama dışarıdan bir göz olarak hislerimi yazacağım.
canım senin ile ilgili ilişkinizle ilgili tereddütleri olan bir kişide bu tereddütler hep olur. Belki sana şu an ayrılmayalım devam edelim der ama bu durum bir süre sonra gündeme gelebilir.
Çok zor bir durum anlayabiliyorum. Ama artık hiç arama bence eğer gerçekten devam etmesini istiyorsa arasın baskı altında hissetmesin kendisini.
Yapabileceğim birşey olursa lütfen çekinme, konuşmaya ihtiyacın olursa falan bak aynı şehirdeyiz görüşür konuşuruz.
canim özledim valla seni minik prenses nasil calismalar nasil gidiyor kitabi sabirsizlikla bekliyoruz istanbula gelmeyi düsünüyorum görüsebilecegim arkadaslar görüsmek isterim
bana gelince kizlar birazda pilatese gidecem basim agriyor bugün havalar cok soguk biktik artik soguktan ve kardan
canım ben de çok özledim. Bir ara çok hızlı gidiyordum şimdi çok oturamıyorum geceleri sanki yavaşladım ama hızlanacağım yine. Kitabın 2 bölümü tamam son bölümdeyim.
minik prenses iyi ama aşırı huyusuz sebepsiz ağlamaları var 2 azı dişini patlattı yoldakiler de var, sıkıntılı.
ben de çok görüşmek isterim. Geleceğin zaman haberim olsun canım.
melis sana bişi soracam ben oda yarın öptüm
he
haydi sor sor merak ettim :))
kızlar diyetimde 4. günüm, kilo verdiğimi hissetmiyorum zaten veremem bu listeyle çok yiyorum ancak bir dahaki haftalarda belki biraz kıstığında. öpüyorum.