Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar ben ögle yemegine geldim nasilsiniz ben iyiyim aksa 1 saat pilates yaptim yemegimi yedim birazdan ise gidecem
dosba ve nact nasilsiniz canlarim
kızlaar bu sabah nişanlı iken çekildiğim bi kaç fotoya baktım ( yaa ne kadar da zayıf ve güzelmişim
tam 57 kilo idim ...59 ile gelin oldum 76 bile gördüm... ilaçları bırakalı 1 yılı geçti ama ben hala eski halime dönemedim
eşim ilk defa bu sabah tatile kadar zayıfla sonra çok üzülüyorsun dedi...
artık geçen sene ne kadar problem ettiysem :))
diyetisyene gitMeyi düşünüyordun canım, karar verdin mi, ben randevu almaya çalışıyorum. Doktorun zamanını yakalayamıyorum
orda oturuyordunuzda eşin aynı yeremi asker oldu yoksa onun askerliği hem meslekmievet yaa bi düzelmedi
güneş kendini gösterip saklanıyo... ama inş. haftaya güzel bi hava olur ve yürüyüşe başlarız
ben balgattayım canım sen ne taraftasınben etimesgut yani güvercinlikteyim.eşim asker olduğu için.
afiyet olsun canım.aynı durumdayız.ben gerçi daha olmadım ama eli kulağında. tartı benide üzdü. hiç dikkat edemiyorum yazmıyorum farkındaysanız şu haftayıda atlatmak istiyorum. ödemdir hayatım merak etme.Canlarım, okuldayım, biraz oturayım dedim. Oturmuşken cepten size bakayım dedim. Regl oldum. Bacaklarım çekiliyor. halsizim ve öğlen kurt gibi acıktım. İçi alınmış pide arası köfte yedim. sabah tartı beni epey üzdü. Umarım vücudum ödem yapmıştır.
evet canım yarın 12 ye kadar.arada 1 elma ve biraz yoğurt yedim.kilo bildirimi yarın sabah mı
amanın ya ne sıkıcı. genç kızlık iyiymiş valla. canım biz farketmiyoruz belki ama sıkıntıyı fazlasıyla yansıtıyoruz dışarı. haliyle adamlarıda bunaltıyoruz.kızlaar bu sabah nişanlı iken çekildiğim bi kaç fotoya baktım ( yaa ne kadar da zayıf ve güzelmişim
tam 57 kilo idim ...59 ile gelin oldum 76 bile gördüm... ilaçları bırakalı 1 yılı geçti ama ben hala eski halime dönemedim
eşim ilk defa bu sabah tatile kadar zayıfla sonra çok üzülüyorsun dedi...
artık geçen sene ne kadar problem ettiysem :))
of çok sıkıldım bende. hafiften ağrım var karnım aç yemek yicem şimdi.
canım bu p.tesi eşimin kontrolü var zamanı varsa aslında düşünüyorum ama bi taraftanda kendi listemi uygulasam vereceğimi biliyorum (
eşimin diyeti benimkine benzio ama aralardaki değişik süslemeleri aslında çok hoş
bilmiyorum canım hala karasızlık var bende
merhaba kizlar ben ögle yemegine geldim nasilsiniz ben iyiyim aksa 1 saat pilates yaptim yemegimi yedim birazdan ise gidecem
dosba ve nact nasilsiniz canlarim
merhaba kızlar bu gün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek maydonoz peynir şekersiz çay
öğle (felaket)2 büyük dilim börek yoğurt
yani yine bozdum diyeti dayanamadım yedim hadi 1 dilim yedim de 2.dilim ne oluyor ya offf
hoşbulduk adcım
bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim
öğle yemeği yedim kızı uyuttum 1 de hala kalkmadı gec uyumadı onunacısını cıkarıyo herhalde oturmaya gitcektik aradım uyuyo diye kalkınca oraya gitcez bende onunla kestirdim biraz halsizlik var havadan sanırım kapadı yine akşama misafir gelcek tereyağlı yaptım inş yememmmmm yeşil cay içiyorum:))))))))))))))9
1 muz yedim şimdi bugün öğle yemeğim hafif oldu darısı akşama
ethos bildirim yarın sabah en geç öğle 12 de bildirim yapılması gerekiyor
etimesgutta canım düz alan çok yürüyüş imkanı çok ii benim burası çok yokuşlarla dolu :)) aşağıya kadar yürüyorum ama dönemiyorum (
bende 3 kaşık felan kısır yedim(((((((( çok minik börek akşama çorba yeterrrr:))))))))))))
Merhaba ethoscum, nasılsın? Çok karşılaşamıyoruz. Bu hafta benim okulda işler çok yoğun, eve harap bir şekilde geliyorum. Bi de regl oldum, halsizim. Belki de okulda regl olacağım diye ekstradan yoruldum :))
iyiym canım anlıyorum seni insan çok yoruluyor.sen hangi kademedesin ilköğretim mi lise mi?haftasonuda yoğunmuşsun.ben allahtan ücretsiz izindeyim.rahatladım biraz yoksa aynen kafa kalmıyo insanda.aslında öğretmenlik zor ekstra güç gerekiyor.