canım memlekete gidesiye kadar epey zaman var ve ozamana değil 1 kilo 2 kilo bile rahatlıkla verebilirsin. inşallahda öyle olur. valla bravo fikriyecim hiç bilmiyordum mmekik çektiğini.ah bende yapsam keşke. ama bakalım yavaş yavaş zihnime kazımaya başladım.bir başlıcam dahada bırakmıcam inşallah.canım boynun içinde kas gevşetici varsa evde ondan sürüp sıcak pres uygularsan iyi gelir sanırım.biz genelde öyle yaparız epey faydasını görüyoruz.
yaa fikriyecim nasıl duygulandım,nasıl mutlu oldum anlatam. beğendiğine çok ama çok sevindim canım. elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım canım. ay lütfen ağlama kıyamam ya benide ağlattın ama.
canım küpeleri güle güle tak inşallah. oğluşun cicilerini güle güle giysin inşallah, resminize baktıkça beni hatırlarsın. :)) resmini facebook tan aldım hayatım gittim fotoğrafçıdan bastırdım ancak okadar oluyordu ama en azından baktıkça alışıyor insan. inan çok ama çok mutlu oldum beğendiğine. kartlarıda hatıra olmasını istedim hayatım hani benden benim yazımla,beni anımsatacak birşeyler yazmak istedim.
tekrar doğum günün kutluolsun canım. ailenle birlikte nice güzel sağlıklı huzur dolu,mutluluk dolu yıllar dileğimle canım.
kıyamam yaa. canım benim.
fikriyecim resim konusunda melzeyitin çok yardımı oldu sağolsun.resim çekmeyi sevdiğini söyledi. böyle bir hediyenin iyi olacağını düşündük. hakkını yemeyeyim arkadaşıında. saolsun artık hepimizi çok iyi tanıyor.
kızlar bugün sabah ancak 11 de kahvaltıyı yapabildim.1.5 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir bal az tereyağ biraz omlet çay yedim.arada 1 elma öğlen de 3 kaşık tavuk sote(dünden kalan) 1 marul yarım dilim ekmek 4 kaşık yoğurt.şimdi de yeşil çay içip 2 kayısı ve 1 kuru incir yiyorum.yarım saat kadar da yürüdüm.ama akşam salona gidip aletlerle spor yapacağım eşimle birlikte.koşu bandı ve bisiklet düşünüyorum.umarım planlarım tutar.
ethoşum gayet güzel beslenmişsin kahvaltı sıkı olmuş süper. afiyet olsun canım.üzerine birde spor dahada güzelleştiriyorsun işi. bu hafta mükafatını göreceksin sanırım.
Bak sen ona da içten çok teşekkür ederim. Beni de nasıl tanışmışsınız ikiniz.Evet canım fotoraf çektirmei çok severim hobim diyebilirm.fotoraf çekmekten ve çektirmeden çok hoşlanıyorum. Fotorafçı olmak isterdim.
Biliyomusun bir sırımı söyleyim.Ben arkadaşımıza hediye ararken yine gözüm çerçevelere gitti o kadar güzeller vardıki az kaldı kendime alcaktım.Ama yılbaşı çekililte Feraya çerçeve almıştım onun için bu sefer yine alsaydım diyer arkadaşımıza özenmemiş gibi olurdum onun için almadım.ama eşime ne söyledim biliyormusun Ay keşek bana çerçeve alın deseydim :kedi: Eşim de nasıl güldü bana :roflol: alalım o zamn dedi madem o kadar istiyorsun.Ama birsürü başaka şeyler almıştık brak dedim başka bir zamanda. Ama ne kadar şansluymışm ben Benim arkadaşım içimi okumuş sanki :))))))))
arkadaşlar bu hediye olayı nedir kaç gündür görüyorum yazılarda yeni olduğum içinde anlayamadım.sanırım fikriyenin doğum günü.doğru mu anlamışım acaba? bende kutlamak isterim doğum gününse fikriyecim.
Canım çok sağol,aslında doğum günüm 13 de ama sen takıma gelmeden önce 8 mart çekilişi yaptık.Birbirimize hediye ettik.Yılbaşı için de aynısın yapmıştık çok çok heycan yaşamıştık onun için 8 mart içn tekrar çekiliş yaptık.
Asuman AD1 bana hediye etti ama tek 8 mart için değil doğum günüm için de hediyemi göndermiş.
Ellerine yüreğine sağlık ARkADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?