yorgunum bitkinim ve uykusuzumm öğleden sonra arkdaşa gittim 1 dilim börek küçüktü 3 tanede küçük mercimek köftesi tatlıları emedim ayıp oldu ama diyetteyim dedim 3 gibi felan yedim ama cnm bişe istemiyo ama yemem lazım ne yesem ki doyurucu ama hafif
DİŞİm aĞrıyor Çok fena İŞkence benİ beklİyor yarın oyyyy
zaten tatlıyı önüme koysalar saatlerce dokunmam aram yok ama hamur işi olunca dayanamıyom bu ara aa yemiyoru sıkıyorumm
duygularına bende katıldığımı belirtmek isterim. ayrıca bende sana teşekkürederim canım.fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)
bende isterim ama yemekten sonra yapsam daha iyi olur sanırım. ancak nasıl ekleme yaptığını yazarmısın hayatım.alında hediyelerimizin fotoğraflarını burda paylaşsak bizimde merakımz gidermi acaba arkadaşlar:) bu arada bütün gün internetim yok nasılsınız
hayırdır taylorum ne oldu hayatım. umarım k,lo aldım ve o yüzden moralim bozuk demezsin. :teselli:Kızlar ben de geldim. Ama çok tatsızım. Umarım herkes iyidir.
afiyet olsun..al sana :tomato: :tomato: :tomato:Kızlar, okulda gene bugün çok yoğundum, bu hafta hep böyle olacak. Öğleye doğru bir paket çikolatalı etiform yedim. Öğleden sonra da 1 kaşarlı tost yedim ve ayran içtim. Ancak, komşumun kızının doğum günü vardı, yarım saat ona uğradım veeeee, bir dilim pasta ve makarna salatası yediiimmm(((((((
canım bol yeşillikli salata yanına bir ayran süper olur valla canım istedi ama yeşilliğim yok.yorgunum bitkinim ve uykusuzumm öğleden sonra arkdaşa gittim 1 dilim börek küçüktü 3 tanede küçük mercimek köftesi tatlıları emedim ayıp oldu ama diyetteyim dedim 3 gibi felan yedim ama cnm bişe istemiyo ama yemem lazım ne yesem ki doyurucu ama hafif
DİŞİm aĞrıyor Çok fena İŞkence benİ beklİyor yarın oyyyy
kızlar yemeğe oturacağız şimdi. kuru fasulye ve pilav var. hıııım birde kuru soğan patlatayım amanda yemede yanında yat. kaydirigubbakcemile3 yemekten sonra gelirim oğlumun karnı acıktı. şimdi ben 10 başlıcak iyi oluyor yemekte izlemesi. oğlumu oyalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?