Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi daha iyi oldu bu yıl 2010 yılı için arkadaşlarımdan aldığım en güzel hedıYELER

Eklentiler

• $Foto1204_0309.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $Foto1205_0309.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
yorgunum bitkinim ve uykusuzumm öğleden sonra arkdaşa gittim 1 dilim börek küçüktü 3 tanede küçük mercimek köftesi tatlıları emedim ayıp oldu ama diyetteyim dedim 3 gibi felan yedim ama cnm bişe istemiyo ama yemem lazım ne yesem ki doyurucu ama hafif

Canım, meyve yiyebilirsin, elma falan. Sebze. yoğurt falan da yiyebilirsin. Mercimek köfteleri fazla takma, eğer çok yağlı değilse bi şey olmaz. Hem tatlılara da dokunmamışsın, dayanmışsın :)))

zaten tatlıyı önüme koysalar saatlerce dokunmam aram yok ama hamur işi olunca dayanamıyom bu ara aa yemiyoru sıkıyorumm

duygularına bende katıldığımı belirtmek isterim. ayrıca bende sana teşekkürederim canım.
alında hediyelerimizin fotoğraflarını burda paylaşsak bizimde merakımz gidermi acaba arkadaşlar:) bu arada bütün gün internetim yok nasılsınız
bende isterim ama yemekten sonra yapsam daha iyi olur sanırım. ancak nasıl ekleme yaptığını yazarmısın hayatım.

Kızlar ben de geldim. Ama çok tatsızım. Umarım herkes iyidir.
hayırdır taylorum ne oldu hayatım. umarım k,lo aldım ve o yüzden moralim bozuk demezsin. :teselli:

afiyet olsun..al sana :tomato: :tomato: :tomato:

canım bol yeşillikli salata yanına bir ayran süper olur valla canım istedi ama yeşilliğim yok. (
DİŞİm aĞrıyor Çok fena İŞkence benİ beklİyor yarın oyyyy

amanın apse falanmı yaptı hayatım. inşallah çok uğraştırmaz. bu diş olayı çok fena çok dikkat istiyor malesef.

kızlar yemeğe oturacağız şimdi. kuru fasulye ve pilav var. hıııım birde kuru soğan patlatayım amanda yemede yanında yat. kaydirigubbakcemile3 yemekten sonra gelirim oğlumun karnı acıktı. şimdi ben 10 başlıcak iyi oluyor yemekte izlemesi. oğlumu oyalıyor.

Sorma adcım, yaa ((( İnsanlara rejimdyim de demek istemiyorum. Ortamda mevzu oluyorum. Valla, insanlar kilolarını korumak istemiyorlar, vermeye çalışanlara da köstek oluyorlar (((

Afiyet olsun canım :))))

adcığım gelişmiş cevaba geliyorsun altında eklenti ekle var oraya tıklayıp üst taraftakine ekle diyor bilgisayardan yüklüyorsun kıslar d,şçiye gidem galiba apsede yapmış hakkınızı helal edin hiç bir korkum bukadar büyük değil ölürüm falan ne olur ne olmaz((

kızlar resim yüklicekseniz hızlıresimyükle com vararayagirin resmi secin boyut 640 var onu secin yükleyin aşağıda forumm 3 var onu koplayalayıp kk de gelişmiş cevabagelip dağ resimi var üstüne gelince grafik ekle diyo oraya tıklayın çıkan linki silin kopyaladığınızı yapıştırın ve cevaplayın hem kolay hem güzel oluyo resimler

ben geldim
melzeyit ağzını hayır aç canım ne ölmesi ... Allah korusun... dişin yapılırken güzel şeyler düşün güzel hayaller kur...

akşam yemeğim
1 kase çorba
haşlanmış karnıbahar
salat ve yoğurt
ama çok şiş hissediyorum kendimi (

nac canım bende insanlara rejimdeyim demek istemiyorum ta 14 aydır diyetteyim( artık utanıyorum valla
her gören ne durumda senin diyet diye soruyor (

kızlar valla dayanamadım yarım dilim ekmek azda peynir yedim içimi bastırsın diye gece kızım uyumadığı için ayaktayım eşide yok düşer kalırım sonra diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…