Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Taylor da öyleymiş canım, ben de pazar günü öyleydim. Regl mi olacağız ne :))))

Günaydın kızlar, uynadım ve bomba gibiyim :)))
Okul gene yoğun olacak ama dünkü gibi değil :))) Kahvaltım klasik, malum.
Hepinize güzel salılar..

melis çok güzel ya bende balsız kahvaltı edemem zaten yiyorumda ama endişe ediyordum iyi oldu bunu söylediğin ayrıca akşamlarıda çay.senin diyet bana da uydu içime su serpti.şimdi de çay içiyorum mesela.

öyle canım bende öyleyim bana da uydu diyet :)

kolay gelsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden baharım. İnşallah çok başarılı olursun. 3. sınıfa mı geçeceksin bu dönem bitince?
evet listem güzel bakalım verirsem şaşıracağım çünkü tıka basa yiyorum.

ben geldimmmmm
melisim beğenmene sevindim canım güle güle kullan

çok beğendim dosbacım hem de kullanınca lavanta kokusu geliyor ve su izi olmuyor harika :)

ben de bayıldım senin hediyeni görmüştüm.

Melisim, diyetisyenin hayırlı uğurlu olsun canım :))) Bu diyetle hem aç kalmayacaksın hem de kilo vereceksin canım.
Kontrolün ne zaman?

sağol canım inşallah, uygulanması kolay kilo da verirsem ne ala :)
haftaya çarşamba gideceğim evde olduğum günlere göre ayarladık.

sağol canım, birazdan yazacağım melzeyit de istemişti.

ağzımı,çenemi hissetmiyorum. çok sinir oldum. karnım aç.başımda ağrımaya başladı. çok kastım kendimi. valla bugünü nasıl atlatırım bilmem.

geçmiş olsun tatlışım.

hayılrı olsun kitabım. Ben dün yolladım nachtigalle öyle karar vermiştik. Bugün ulaşır eline arkadaşımın.

günaydınlar herkese,
kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle. kocam hatırlamadı bile. Eskiden işyerime çiçek yollardı ( ama çok yorgundu 2 gece üstüste nöbeti vardı 2 gece 3 gün yoktu evde ondan unuttum dedi günden saatten haberim yoktu dedi affedildi :)

dün diyetim çok güzel geçti ama 2 firem oldu 1.si suyum 1.5 lt.de kaldı, 2.si yarım saatlik aktivitemi yapamadım. Melis yine hasta oldu pazar hep dışarıdaydık çok soğuktu üşüttü galiba aslında bünyesi çok kuvvetli birçocuk ama disten galiba vücut direnci düştü. Akşam çok huyusuzdu 11.30da zor uyutabildim o saatten sonra da birşey yapamadım.

listem şöyle ama benim tercihlerime göre hazırlandı her aşamada sordu bunu mu istersin şunu mu diye.

kahvaltı: 2 dilim kepek (çavdar, tam buğday vs) ekmek, 1 dilim peynir, söğüş salata (maydonoz kesin olsun dedi), 1 tk bal/reçel yada nutella, haftada 2 gün 5 zeytin
ara: 200 ml (1 sb) light süt
öğlen: 1 porsiyon ana yemek, 2 yk yoğurt, yeşil salata, 1 dilim ekmek
ya da 1 kase çorba yeşil salata 1,5 dilim ekmek
ara: 1 dilim ekmek, 1 karper peynir ya da 1 porsiyon meyva
akşam: 6 yk sebze (etli yada etsiz) yemeği, salata, 2 dilim ekmek
yada sınırsız haşlanmış sebe, 4 yk yoğurt, 2 dilim ekmek
ara: yarım paket diyet bisküvi yada 2 grissini

hergün yarım saat aktivite yapılacak ve 2 lt su içilecek (bitki çayları da bu miktara dahil)

hadi bakalım kolay gelsin.

tartılmak yok dedi ama ben durmam biliyorsunuz dünden bugüne 600 gr farketmiş sudur tabi çok wcye gittim ama yine de güzel oldu :)

günaydın kızlar uykusuz gecenin ardından inş buğün güzel gecer kızım diş çıkartıyo ve uyku ne bilmiyom
kahvaltı yarım kase coflenks

melzeyitim nöbetler iyi geçiyordur umarım canım.
nachticim bu hafta yoğun geçecek sanırım.kendine dikkat et hayatım malum bahar mevsimine geçiş döneminde güçsüz düşersen gribi davet edersin hayatım.aman dikkat.
karamanlım canım,inşallah kolun bugün daha iyidir vede iyiye gider, geçmişolsun hayatım.
taylor canım bendede malum dönem yaklaşıyor aynı durumdayız.
chegue canım teşekkürederim. bu arada seninde regl dönemin yaklaşıyor olabilir mi.
melism canım sağol hayatım. nur ile kimin görüştüğü belli oldu sanırım,ama tabi melzeyit bağlantısı var yinede. ben eşimden her kadınlar gününde çiçek beklerim ama almaz.
yavrularımız inşallah hayırlısı ile şu diş olayını bitirirler. listen hayırlı olsun canım.inşallah kiloları atarsın.
chegue canım, inşallah yavrun hayırlısı ile diş olayını atlatır. yoruluyoruz,yıpranıyoruz ama onların iyi olduğunu görünce herşey unutuluyor.

bu arada herkese günaydııınn. inşalllah yavrularınızın ve sizlerin sağlığı bugün daha iyidir.
bugün hediyemin ulaşması gerekiyor. kızlar herkes kimlerden hediye geldiğini biliyormu yani söylemekte sakınca yok değilmi. umarım yoktur ben yazıyorum çünkü. bana nur arkadaşımdan hediye geldi,tekrar çok teşekkürederim arkadaşım. özellikle oğlum arabalarını çok sevdi. dün akşam evde halıyı kaldırdık ve arabalarımıza tur attırdık :)) mumluklarımı vitrinime koydum. kitabım onun için en uygun köşede beni bekliyor umarım çok bekletmem. :))

günaydııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltıma yumurta ekledim ,
nasılsınız??
hava kapalı güzel bi gün olur inş.
ben tartılmayı bıraktığımdan beri çok rahatım :))

günaydııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltıma yumurta ekledim ,
nasılsınız??
hava kapalı güzel bi gün olur inş.
ben tartılmayı bıraktığımdan beri çok rahatım :))
afiyetolsun canım. bencede tartılma takıntı haline geliyor yoksa. burdada hava kapalı ama düne nazaran biraz daha ılımancana. dün buzz gibiydi.
şimdi biraz koşu bandına çıkayım yoksa bu rahatlıkla kilo alacağım :))

ah spor ah. bakalım ben ne zaman bu işe bir çare bulacağım. :gitme:

Kızlar günaydın. Kimsecikler yok.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Sonra yine yazacağım.

hava ankarada biraz açtı gibi?? balkon kapısını açtım içeri ılıman bi hava giriyo... ayy ne güzel bahar gelio
spor konusunda adcım bende bi düzene oturtamadım ( arada yapıyorum arada bırakıyorum şimdi ufaktan elimi işe vurdum şurayı yapayım aman burayı toplayım derken bu saat oldu ama bugün inş. spor yapacağım

slm melis neden haftada 2 gün 5 zeytin hergün yesek olmaz mı?ben genelde sana verdiği diyet gibi yiyorum ama hergün zeytin var.maydanoz ben yemiyordum mesela.

dosbacım dışarıdan bir bilgim yok şuanki durumu için malesef. malum bulunduğum yerde pencere yok.
(
canım spor konusunda hiç yapmamaktan iyiydir. ben hava güzel olduğu zamanlarda çarşıya kadar yürüyorum 20 dk.tempolu çok bi faydası olmuyor açıkçası.evde yapmaya başlasam süper olurda bakalım ne zaman yaparım.

bana da sadece yürüyüş yetmeyecek sanırım
biraz yürüyüş alışkanlık haline gelsin sporada başlayacağım

bugün yediklerimi yani şimdiya kadar.

Sabah 1 çor.k sebze ezmesi(biber,domates,kabak,havuç,patlıcan,maydanoz),1.5 dilim ekmek,4 tane zeytin
ara yarım portakal
öğlen 1 küçük konserve ton balık,taze soğan( su içme itiyacımı artırır umuduyorum)
şuan ballı ıhlmaur çayı içiyorum.

Dün için yedikleri akşama kadar pek değişmedi akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası yedim ekmeksiz(nasal dayandığıma şaşırdım)

2 tane ıhlemur çayı içtim 1 ekme da emiştim.

Çikolatasız günlerim zor geçiyor çikolata isteğimi biraz ballı çayla kapatıyorum bir-2 kuru üzüm de iyiyorum .

fikriyecim isteyince herşeye dayanmak mümkün canım.bak ne güzel sadece çorbayla durmuşsun. aman zafiyet geçirme canım.

fikriyecim isteyince herşeye dayanmak mümkün canım.bak ne güzel sadece çorbayla durmuşsun. aman zafiyet geçirme canım.

Eh işte dayanbiliyoruz da yeterince istek olmalıdır.Ben de nisada memlekete gitmayi planlıyorum da ondan biraz motive oldum sanırım. Benim annem fazla kilolu beni çirkinleştiğimi söylüyor sevmiyor benim kilolu halimi. Ben de 1 kilo versem yine daha iyi gelirim onun gözüne diye düşünüyorum. Biraz göbekten de verebisem çok iyi olur. Hergün 50 er mekik yapıyorum ilk baştan kaslarım çok ağradı ama şimdi iyi alıştılar herhalde. bugün sabah kalkınca boynum tutulumuş çok kötü oldum başımı çeviremiyorum ondan da mekik yapamıyorum bugün.Yarın geçer İnşallah.

canım memlekete gidesiye kadar epey zaman var ve ozamana değil 1 kilo 2 kilo bile rahatlıkla verebilirsin. inşallahda öyle olur. valla bravo fikriyecim hiç bilmiyordum mmekik çektiğini.ah bende yapsam keşke. ama bakalım yavaş yavaş zihnime kazımaya başladım.bir başlıcam dahada bırakmıcam inşallah.canım boynun içinde kas gevşetici varsa evde ondan sürüp sıcak pres uygularsan iyi gelir sanırım.biz genelde öyle yaparız epey faydasını görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…