Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hehe sorma ben de çocuk oldum diyorum ya.Sabah biri merdivenden çıksın ben koşuyorum kapıya hihoyyyt belki benim için diye. :kedi: En komik olan zil çalınsın komşularda fark etmez koşuyordum pasaportumu alıp kapada bekliyorum eyvahedigeldismile gülün gülün bana,kargocu adresi karaştırmış belki diye düşünerek sempatiksalakcinni

ethoşum yazını görmemişim hayatım.evet canım yılbaşıdır,kadınlar günüdür çekiliş yapıyoruz.gerçekten iyi oluyor. inşallah birdahaki çekilişlere sende katılırsın. canım sıkılaşma konusunda bende sıkıntılıyım 2 beden farkedeceğine eminim ama yapabilsem.
fikriyecim inan çok güldüm.işyerimdeyim birde biran nefes alamadım desem yeridir. çünkü kahkaha atmamak için ağzımı kapatıyorum. :roflol:

aaa ne güzel.bizde okulda öğrencilerle hep yaparız bunu gerçekten insan çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyor.sevincini anlayabiliyorum.ben şimdiden kutlayayım genede doğum gününü.13 ünde gene kutlarım tabi.

Teşekkürler canım,İnşallah başka çekilişler olur sen de katılırsın.Geççekten çok heycan vereci bir şey.

Gül gül canım onu brak devamı da var.Sanberk heryere oyuncak dağtır ben de pek toplamam ama bugün antede oyuncak olmasına dikkat ettim hep,bişey braktımı hemn ordan aldırdım,kargocuya ayıp olur diye. Ben öyleyim işte,umarım sen benim mutlu ettiğin kadar ben de sana bu kadar çok güldürebilmişimdir. :roflol:

fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)

fikriyecim samimiyetin,samimi duyguların için çok teşekkürederim.inan senin sayesende benimde bugün keyfim yerimde. tekrar sağol.
bu arada işyerindeki nette sıkıntı var gidip geliyor haberiniz ola. :))

alında hediyelerimizin fotoğraflarını burda paylaşsak bizimde merakımz gidermi acaba arkadaşlar:) bu arada bütün gün internetim yok nasılsınız

Ay Canım ben çok çok iyiyim bugün,harika bir gün heycanla dolu bir gün.
Eğer diyer arkadaşlar da isterse aldığımız hediyelerin fotoları ekleriz. Ben varım yani.

duygu patlaması olmuş ben yokken :)) sanırım herkes hediyesini aldı... nurdan ses çıkmadı ama ona da kimin aldığını biliyoruz artık sanırım :))

Canım sözlerine tamamen katılıyorum. burdaki karşalaştığım insanları,değerli arkadaşlarımızı normal hayattamızda zor buluruz.Bulursak da 1 en fazla 2 arkadaşı buluruz.

canlarım ben çıkacam oğlum acıktı beraber biraz yoğurt yeriz onun menüsünde bisküvü,ceviz ve kuru üüzm var benimkide tek yoğurt eh ne yapalım zayıflamak lazım :)))))))) bugün çok moralliyim canım yemek bile istemiyor ama şimdi yemesem bişey akşam yemeğinde çok acıkırım.
hepinizi öptüm öptüm.

Canım, demek dayanabiliyorsun çikolatasızlığığa :))) Tebriklerrrrralkisalkisalkis

Canım, çekiliş yaptık, 8 mart dünya kadınlar günü nedeniyle :))) Bir dahaki çekilişimize istersen sen de katılırsın :)))

Evrencim, hediyelerinizi beğenmenize çookk sevindim ben de :))) Ne yalan söyleyeyim. Melike'nin günlüğünü aldıktan sonra ben de onun hediyesini daha çok beğendim :))) Cicili bicili ya :))) Sana da bi dahaki çekilişe kocaaammaaan bir tweety alacağım :)) Şimdiden haberin olsun.

fikriyecim samimiyetin,samimi duyguların için çok teşekkürederim.inan senin sayesende benimde bugün keyfim yerimde. tekrar sağol.
bu arada işyerindeki nette sıkıntı var gidip geliyor haberiniz ola. :))

Çok sevindim canım işteki sıkıntılarının bitmesine :))

Kızlar ben de geldim. Ama çok tatsızım. Umarım herkes iyidir.

Canım, neden tatsızsın? Umarım kötü bi şey değildir?

Kızlar, benim de kargom gelmiş sabah. Ama eve yeni geldim, kargoya gidip teslim de alamadım, çünkü kapanmıştır (( Çok merak ediyorum ne acaba? Fikoş sen aldın değil mi? Artık eminim!!! Ne aldın canım? Yarına kadar merakta kalmayayım

Kızlar, okulda gene bugün çok yoğundum, bu hafta hep böyle olacak. Öğleye doğru bir paket çikolatalı etiform yedim. Öğleden sonra da 1 kaşarlı tost yedim ve ayran içtim. Ancak, komşumun kızının doğum günü vardı, yarım saat ona uğradım veeeee, bir dilim pasta ve makarna salatası yediiimmm (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…