aslında sabahtan beri bekliyorum,ne zaman ulaşacak kargo diye,mesaj atıyorlarmış alıcının eline ulaşınca. mesaj falanda gelmeyince yarına kaldı herhalde dedim. ama ulaştı neyseki. ay bende sanki yeniden hediye almış gibi mutlu oldum yaaa.
aaa ne güzel.bizde okulda öğrencilerle hep yaparız bunu gerçekten insan çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyor.sevincini anlayabiliyorum.ben şimdiden kutlayayım genede doğum gününü.13 ünde gene kutlarım tabi.
ethoşum yazını görmemişim hayatım.evet canım yılbaşıdır,kadınlar günüdür çekiliş yapıyoruz.gerçekten iyi oluyor. inşallah birdahaki çekilişlere sende katılırsın. canım sıkılaşma konusunda bende sıkıntılıyım 2 beden farkedeceğine eminim ama yapabilsem.
fikriyecim inan çok güldüm.işyerimdeyim birde biran nefes alamadım desem yeridir. çünkü kahkaha atmamak için ağzımı kapatıyorum. :roflol:
fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)
evet evet aldıklarımızın fotoğraflarını koyalım arkadaşlar ben akşam koymaya çalışcam
bugün yediklerimi yani şimdiya kadar.
Sabah 1 çor.k sebze ezmesi(biber,domates,kabak,havuç,patlıcan,maydanoz),1.5 dilim ekmek,4 tane zeytin
ara yarım portakal
öğlen 1 küçük konserve ton balık,taze soğan( su içme itiyacımı artırır umuduyorum)
şuan ballı ıhlmaur çayı içiyorum.
Dün için yedikleri akşama kadar pek değişmedi akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası yedim ekmeksiz(nasal dayandığıma şaşırdım)
2 tane ıhlemur çayı içtim 1 ekme da emiştim.
Çikolatasız günlerim zor geçiyor çikolata isteğimi biraz ballı çayla kapatıyorum bir-2 kuru üzüm de iyiyorum .
arkadaşlar bu hediye olayı nedir kaç gündür görüyorum yazılarda yeni olduğum içinde anlayamadım.sanırım fikriyenin doğum günü.doğru mu anlamışım acaba? bende kutlamak isterim doğum gününse fikriyecim.
fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)
fikriyecim samimiyetin,samimi duyguların için çok teşekkürederim.inan senin sayesende benimde bugün keyfim yerimde. tekrar sağol.
bu arada işyerindeki nette sıkıntı var gidip geliyor haberiniz ola. :))
Kızlar ben de geldim. Ama çok tatsızım. Umarım herkes iyidir.
afiyet olsun canım pasta falan bende fındık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?