Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsunağzımı,çenemi hissetmiyorum. çok sinir oldum. karnım aç.başımda ağrımaya başladı. çok kastım kendimi. valla bugünü nasıl atlatırım bilmem.
hayırdır ne oldu daha geçmişi okumayorum idil hala uyanıktaslm kızlar nasılsınız bugün hiç iyi değilim hem bir halsizlik var hemde şu üzücü haberi duydum sabah sabah iyice kaybettim kendimi.ve tabi bugün hala spor yapamadım ve o gücü de bulamıyorum kendimde nedense.eşim hasta belki bende olacağımdır ayyy inşallah olmam.neyse sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin biraz bal salatalık ve çay içtim.arada da 1 armut ve 3 kaşık yoğurt.bol su içiyorum tabi.az sonrada öğle yemeğini yiyecem.o da tavuk sote yeşillik ve 1 ekmek olur sanırım.gene yazarım
aynısının 5 mislisini ben yaptım çok pişmanımben bugün çok kötü yemeler yedim fırkandayım artık akşama kadar tek meyve ve çay olcak menumde. Akşam yemeğinde de belli değil ama az yememeye çalışırım.
Sabah oğlumla kahvaltı etmek onun için iyi oluyor daha çok yiyor ama bana da çok yarmayıyor ben de çok yerim.Sabah sabah onunla beraber 4 tane mini piza yedim,1 dilim helim oeyniri,2 tane zetin ne kadar çok yemişim aaa.öğlen için 1 portakal yiyecektim ama ancak 1 dilim yiyebildim hepsini oğlum yedi :))))))))))))))) bende 2 dilim fındıklı ekmeğinden yedim tatlı ihtiyacımı kapatıyor çok iyi geliyor.birkaç kuru üzüm de yedim. Aman Allahım ama besleyeci şeyler yemişim.Ben yanlış diyet yapıyorum ha kilo vermek için değil kilo almak için bir diyet yapıyorum galiba ((((((((((((
senin malum dönem yaklaşmış bana neoluyorsaBugün inanılmaz iştahlıydım. Hep canım birşeyler çekti. Hep yemek yemek istedim. Sanırım hem 2 gün önce çok abarttığım için hem de malum dönemim yaklaştığından.