• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağolun kızlar ya hasta olmamam gerek bebiş de olursa diye korkuyorum.ayrıca çorba 1 ekmeğe eş galiba

canım inşallah olmazsın. aksi bir durumda da biliyorsundur ama maske kullanırsan epey faydasını görürsün.
evet canım çorba 1 dilim ekmeğe eş yada 2 dilim,ama fikriye yemek yemeden duramaz,yani tanıdığım kadarıyla sadece salata onu kesmicektir. katı olarak alacağına sıvı olarak alırsa ekmeği sindirimi kolay olduğu için daha iyi olur diye söyledim. hoş çorbada tutmayabilir ama bellide olmaz,şaşırtabilir canım arkadaşım. kaydirigubbakcemile3
fikriyecim inşallah kızmadın,zaten hemen hemen hepimiz aynı dertten müzdaribiz. opuyorumnanaktan

adcığım burdayım canım süpriz nöbet çıktı bu hafta full cumaya kadar nöbetçiyim ve orda internet yok kitabını güle güle oku canım beraber tartışalım kitap hakkında artık okumaman için bahane kalmadı değilmi;)

2 kupa yeşil çay içtim tarçınlı tabi 2 ceviz 3 siyah üzüm ama bir de 1 parça bitter çikolata çok canım çekmişti.

3 gün önce başımdan geçen bir olayı yazayım.akşam iş çıkışı,hediye bakmak için mağazanın birine giderken baktım başka bir mağazanın camının dibinde yerde yavru bir köpek. ama nasıl korkmuş nasıl pusmuş cama doğru anlatamam. hele gözlerindeki ifadeyi hiç söylemiyorum. acaba yaralımı diye yanına gittim biraz sevdim ama hala ürkek yani cıvıma belirtisi vermedi. kek aldım bakkaldan karnı açtır diye yemedi. büfenin sahibi ve yanındaki mağaza çalışanı adam '' çok korkmuş o hayvan,bizim dükkana girdi çıkardım '' dedi. ben tabi gözler dolu adamı dinliyorum ama köpeğin duruşu beni çok etkiledi.birde üşüyor hayvancık. süt yoktu büfede marketten gidip süt aldım. ama suyuda sütüde içmedi. tabi ben öyle ilgilenirken insanlar doluştu başımıza. sonra mağaza çalışanı adam, köydeki babasını aradı böyle bir hayvan var getireyimmi baba diye,babasıda getir demiş. banada ''tamam ablacım sen merak etme onu köye götürecem o artık bizim'' dedi. ne yalan söyliyim çok sevindim. eğer o adam almasaydı bizim eve götürecektim. nede olsa müstakil ev.hazır önceki köpekten kalan kulübede vardı. gerçi kayınvalide laf ederdi ama ben ilgilendikçe yatışırdı sanırım. alan kişiyide tanıyr sayılırım sürekli alışveriş yaptığım yerin çalışanı. geçen gittim sordum nasıl durumu diye gayet iyi dedi. dilerim öyledir dedim içimden ama gönlüm rahat ne yalan söyliyim.

kalmadı melzeyitim ama biraz uzun sürebilir malum bizim oğluş kağıt düşmanı. sorun şuki saat 11.30-12 gibi uyuyor ve o sırada bende uyuyorum. :)) ama elimden geldiğince okuyacağım arkadaşım merak etme. :)) bu arada kitabı sen değil hediyeleri gönderen arkadaş gönderdi değilmi biran şüphelendim. sonra kesin melzeyit bu arkadaşla görüştü dedim.

yok canım benim kitaptan haberim bende sana soracaktım kitabın adını bu ara aklım fikrim ve param kitaplara gidiyor ya;)

amanı, doğru ya yazmıştım gelen hediyeleri. hay kafam emi. :)) :mymeka: ''affetmek üzerine'' kitabı geldi. e ozaman tesadüfmü.ama sanırım buraya yazdım herhalde. yarın söylicem arkadaşı oda söyler böylelikle nerden fikir aldığını. :)) gerçi çokda önemli değil,beni mutlu etti çünkü. a.s. bu arada fikriye ve benim hediyeler harici hediyeleri yeni gönderen varmı acep.

paydos zamanı geldi kızlar,asuman kaçar. evden gelirim dicem ama bir sürü ütü var. oda yapabilirsem tabi. hepinizi öpüyorum,DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ tekrar kutlu olsun. melzeyitim ben kaçtım hayatım. çok öptüm.

Canlarım, anca gelebildim. Kafam kazan gibi. Çatlayacak şimdi.Geçmişi okudum ama yanıtlayacak gücüm yok. Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun. Sevgiyle, güzelliklerle, gerçekleşen umutlarla dolu bir ömür yaşarız inşallah.
Günüm çok yoğundu. Banyo yapayım, sonra da yatacağım. Yediklerime gelince kahvaltıdan öğle yemeğine kadar (öğlen 2) bi şeyler yiyecek vaktim olmadı. O saatte de okulda hamburger ekmeği arası tavuk döner yedim. Akşam yemeğinde de 3 kaşık makarna, yarım bifte ve ayran içtim.
Ben kaçtım, iyi akşamlar.

merhaba kizlar ben yeni geldim cocuklari doyurdum yeni oturdum hepinizin kadinlar günü kutlu olsun
beni iyi sayilirim kolum kötü yine gecmisi okumadan yaziyorum birazda bakarim

evet akşam yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası 3 kaşık pırasa yeşillik ve 6-7 kaşık yoğurt yedim

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Pırasa, 1 dilim ekmek, salata yok :(
Ara: 4 mandalina

Extra: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 ufak ev poğaçası, 2 ufak kurabiye

Spor: Yine yok

Yemek yanlışım var. Yemekle ilgili bugün kendime 7.5 puan veriyorum.

Gece 10 fındık daha yedim. Kendime 7 puan veriyorum.

Son düzenleme:
Bugün inanılmaz iştahlıydım. Hep canım birşeyler çekti. Hep yemek yemek istedim. Sanırım hem 2 gün önce çok abarttığım için hem de malum dönemim yaklaştığından.

herkese iyi geceler
bugün ne yediğimi ne siz sorn neben söylyim
çünkü durmadan yedim
vede hiç doymadım neden böyle olduysa
yazsam kelime sınırım yetmez -okadar çok yedim yani
tatlı patates salatası tatlı tatlı tatlı hep yedim gün boyu yedim
of ya
kızlar tam kesin değil ama v-cuma akşamına dek olmayabilirim
ben köye gidebiliriz eşimle tam kesin değil eğer gitmezsek yarın girerim
gidersekte giremme normal olarak

ağzımı,çenemi hissetmiyorum. çok sinir oldum. karnım aç.başımda ağrımaya başladı. çok kastım kendimi. valla bugünü nasıl atlatırım bilmem.
canım çok geçmiş olsun
slm kızlar nasılsınız bugün hiç iyi değilim hem bir halsizlik var hemde şu üzücü haberi duydum sabah sabah iyice kaybettim kendimi.ve tabi bugün hala spor yapamadım ve o gücü de bulamıyorum kendimde nedense.eşim hasta belki bende olacağımdır ayyy inşallah olmam.neyse sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin biraz bal salatalık ve çay içtim.arada da 1 armut ve 3 kaşık yoğurt.bol su içiyorum tabi.az sonrada öğle yemeğini yiyecem.o da tavuk sote yeşillik ve 1 ekmek olur sanırım.gene yazarım
hayırdır ne oldu daha geçmişi okumayorum idil hala uyanıkta
ben bugün çok kötü yemeler yedim fırkandayım artık akşama kadar tek meyve ve çay olcak menumde. Akşam yemeğinde de belli değil ama az yememeye çalışırım.
Sabah oğlumla kahvaltı etmek onun için iyi oluyor daha çok yiyor ama bana da çok yarmayıyor ben de çok yerim.Sabah sabah onunla beraber 4 tane mini piza yedim,1 dilim helim oeyniri,2 tane zetin ne kadar çok yemişim aaa.öğlen için 1 portakal yiyecektim ama ancak 1 dilim yiyebildim hepsini oğlum yedi :))))))))))))))) bende 2 dilim fındıklı ekmeğinden yedim tatlı ihtiyacımı kapatıyor çok iyi geliyor.birkaç kuru üzüm de yedim. Aman Allahım ama besleyeci şeyler yemişim.Ben yanlış diyet yapıyorum ha kilo vermek için değil kilo almak için bir diyet yapıyorum galiba :(((((((((((((
aynısının 5 mislisini ben yaptım çok pişmanım
Bugün inanılmaz iştahlıydım. Hep canım birşeyler çekti. Hep yemek yemek istedim. Sanırım hem 2 gün önce çok abarttığım için hem de malum dönemim yaklaştığından.
senin malum dönem yaklaşmış bana neoluyorsa

Back