günaydıııınnnngünaydın kızlar nasılsınız hava burdada kapalı bende temizlik yapacağım kosum kahveye çağırdı ordan gelince başlarım arık
şimdiden afiyet olsun
ben sık sık tartılıyordum ama şimdi bıraktım canımklasik kahvaltı yaptım cumaya kadar hiç tartılıyomusunuz
zaten önemli olan haftada 1 defa aynı saatte ve wc ye çıktıntan sonra olan tartılma
ayyy şimdi o pamuk pamukturah canım hiç sorma aynı şeyibende yaşıyorum düşünsene kardeşim doğum yaptı daha yiğenimin kokusunu içime çekemedim herkesler orda ben yokum geldiklerinde gitmeseler keşke
en yakında zamanda seninde kavuşman dileğiyle canım
slmSlm canlarım nasılsınız
ben çok şükür evimdeyim artık aranızada daha çok katılacağım inş bugün tartılacağım bakalım kilo almış mıyım izmirde alışveriş merkezinde tartıldım akşam tok şekilde 76.3 gelmiştim
arkdaşlar hediyemi cumartesi günü yolladım arkadaşa inş bugün elinde olur
hoşgeldin evine canım
tartıl bakalım merak ettim dışarda beslenince nasıl oluyo
neler yaptın nasılsın?? eşin bebişin nasıl??
beslenme şeklin nasıldı??
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN a.s. a.s. a.s.
günaydın kızlar. umarım iyisinizdir.bende iyi sayılırım. az önce dişçiden geldim. dolgu yaptırdım.amanın ne iğrenç birşeymiş bu dolgu yaptırma. sağ tarafım hala uyuşuk. 4-5 saat birşey yeme dedi dr.
dişçiden geldikten sonra hediyemin gelmiş olduğunu gördüm. çok mutlu oldum. bir müddet düşündükten sonra açtım hediyemi.almayı istediğim kitap,çok şık 2 ad mumluk ve oğluma 4 ad takım halinde arabalar. canım arkadaşım çok teşekkürederim. beni çok mutlu ettin.
yalnız ufak bir sorun var.ben kargomun elde olmayan sebeplerden dolayı bugün gönderiyorum. canım arkadaşım inan ufak bir sıkıntı oluştu. sırf bu yüzden kargomu veremedim. ne olur bana kızma. bunu telefi edeceğim. hediyen yarın elinde olacak nasip olursa. tekrar çok özürdiliyorum.
hediyemi kimin gönderdiğini yazmak istiyorum ama belki diğer arkadaşlardan da ulaşmayan vardır diye yazmıyorum. yada yazayımmı bilemedim. neyse yarın söylerim artık.
senin canım kutlu olsun