• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim aksam yemeği kıymalı börek başka yok az
kocacımda gitti görevli yok cumaya kadar yemem o yokken ona yapıyom mecbur yiyorum

Ben de şimdi bir dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum. Dün benim de kaçamaklarım oldu. 45 tane içli köfte yedim :(((
Bugün toparlamam lazım. Hava çok güzel. Pazara gittikten sonra belki eşimle yürüyüş yaparız.
Hepinize güzel pazarlar

Canım rekor kırmışsın diyecektim ama 4-5 tane yemişsin :)) Aslında çok zararlı birşey değil. Tatlı gibi değil sonuçta. Ekmekle köfte yemek gibi birşey. Yanında bir de salata vs. yedin mi bence o kadar da zararlı değil. Bir de yani kaçamak yapılacaksa bunu en hakeden yemektir bence :) Montignac diye bir adam varya onun kitabını okumuştum "Kaçamak yapıyosanız da bu hakedecek birşey olsun, öyle abur cubur olacağına bir ustanın elinden çıkmış özel birşey olsun" gibi birşeyler diyordu. Yani neredeyse iyi ki yemişsin diyeceğim :)

bende bamya yemeği 1 dilim ekmek yoğurt

Afiyet olsun canım, güzel beslenmişsin.

selam kızlar
demek derya kayıp
şimdi ben 65 eulaşınca takımdan çıkacakmıyım
banane gitmem valla
sabah normal kahvaltı yaptım
arada 1 portakal yedim
kahvaltı geç olduğundan öğle yemeği yemedim
kşamada köfteli çorbyapıcm1 kase yerim sonrada meyve
manavdan kereviz aldım gidemde sonkez birlahana çorbası yapam amaaan

Ayyy ne güzel çok özendim. İnşallah ben de bu günleri en kısa zamanda görürüm.

Bence de gitme, kal. Mzuniyet diplomanı alınca (var böyle bişey) listede çıkmasan bile kilo koruma programına gelmiş olursun. Korumak vermekten daha önemli.

kızlar 1saat yürüdüm tempolu ve koştum giderken karın bölgeme streç sarmıştım geldiğimde streçten sular akıyodu yararı olur mu ki deneyen var mı bi topikte okumuştum
bide çorba diyeti nasıl yapıyosunuz

Spor için tebrikler canım:nazar: Streç işe yarar mı bilmiyorum. O işe yaramıyorsa bile spor yarar, o kesin.

Kızlar 35 dk hızlı tempo yürüdüm, geldim. Yediğim hamburgerin ne kadarını yakmışımdır, bilmem :(( Şimdi de yeşil çay içiyorum

Tebrikler canım :nazar:

slm kızlar nihayet gelebildim çünkü daha yeni eve girdim.bugün güzel bir gündü.sabah 1 saat tempolu yürüyüş ardından 340 mekik kol ve basen hareketleri yaptım yarım armut ve 3 kaşık yoğurt yiyerek bruncha gittim.orada da gayet iyiydi.1 peynir 4 zeytin 3 dilim domates marul bal yarım dilim kepekli ekmek biraz simit 1 sigara böreği yedim ve çay tabi.sonra 1 elma.ve akşam yemeği olarak da az önce ızgara balık ve bol salata yedim.gayet mutluyum.

Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: Hem çok güzel spor yapmışsın, hem güzel beslenmişsin, hem de brunch'a giderek yapmışsın bunu. Brunch'a gitmeden birşeyler yiyerek de çok güzel yapmışsın bence. Tebrikler canım.

Şİmdi kocaman bir portakal da yiyorum acaba yanlışmı ama ama yatana kadar daha çok var bişey yemesem dayanamam diye düşünüyorum.

Bide bugün çikolatasız bir gün çecirdim canım çikolata isteyince fındık ve üzüm yedi iyi oldu.Bu hafta çikolatasız dayanırsam kendi rekorunu kırmış olurum :)))))))))

Tebrikler :nazar:

Fikoşcum, seni tebrik ediyorum, çikolatasız bir gün gçirmişsin :))) Portakal ymkle iyi yapmışsın canım, sonra insan çok acıkıyor, daha fena. Ben de bolca bitki çayı içiyorum. Sonra da yatarım.
İyi geceler :)))

Taylorcım, sn bir iki saate kadar gelirsin, ama ben o saate kadar çoktaaannn gitmiş olurum. Şimdiden hoşgeldin canım :))))

Ay canım aynen öyle oldu :))) Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3

kocacımda gitti görevli yok cumaya kadar yemem o yokken ona yapıyom mecbur yiyorum

Canım öyle zararlı şeyler yemek zorunda kalınca yanında salata veya söğüş domates, salatalık, marul falan artık ne varsa onlardan yemek gerekiyormuş. Mümkünse önce bu sebze cinslerinden yiyip sonra zararlı şeyleri yemek gerekiyormuş. Veya en kötü ihtimalle aynı anda yenmeliymiş. Böyle yapınca kan şekeri yavaşça yükseldiğinden yediklerimizin yağ olarak depolanma ihtimali ve iştahımızın açılma ihtimalini azalıyormuş.

Ama sen iyi spor yapmıştın neyse ki.

Kızlar düzenli spor yapınca vücutta mutluluk hormonu serotonin salgılanıyormuş. Hatta düzenli spor yapmanın depresyonu azaltmakta antidepresan ilaçlardan daha etkili olduğu bulunmuş. "Düzenli spor" dan kastedilen haftada en az 3 defa en az 30 dakika hızlı tempolu yürüyüş veya bisiklete binmek vs. gibi faaliyetler.

Yani spor zayıflamamıza birçok katkı sağlıyor:

1- Kalori yaktırıyor,
2- Yağ miktarını azaltıp, kas miktarını arttırarak metabolizmamızı hızlandırıyor, uyurken bile daha çok kalori yakmaya başlıyoruz,
3- Yağ miktarını azaltıp, kas miktarını arttırarak sıkı bir vücudumuz olmasını sağlıyor, zayıflarken sarkmıyoruz, sıkı oluyoruz,
4- Mutluluk hormonu salgılatıp stresi azaltarak strese bağlı yemek yemeleri azalıyor.

iyi geceler kızlar nasılsınız bol kaçamaklı bir pazar geçirdim çok üzgünüm :( offff ya ne kadar pis boğaz oldum ben bu gidişe bir dur demem gerekiyo yarın sıkı bi şekilde devam edicem ama al ver al ver nereye kadar böyle umarım bu kendime verdiğim son söz olur bir daha da bozmam :gitme:

iyi geceler kızlar nasılsınız bol kaçamaklı bir pazar geçirdim çok üzgünüm :( offff ya ne kadar pis boğaz oldum ben bu gidişe bir dur demem gerekiyo yarın sıkı bi şekilde devam edicem ama al ver al ver nereye kadar böyle umarım bu kendime verdiğim son söz olur bir daha da bozmam :gitme:

Baharcım ben de geçen gün inanılmaz kaçamaklar yaptım, benden hiç beklemezsiniz. Birazdan yazacağım.

Son düzenleme:
slm kizlar, ben 13. takimdan SEMO
gectigimiz hafta kilo veremedim, cezam neyse cekerim bilmiyorumkismile

Kizlar ben sisko nun baskani, patates in ta kendisiyim, balina nin akrabasi yim.
Kilo veremedim bu hafta, ayi gibi önüme geleni yedim ben!

Kızlar biliyorsunuz Cuma gününe bir iş yetiştirmem gerekiyordu. 3 haftalık işi bir günde yapmaya çalıştım. Bu arada işin %90'ını yetiştirdim. Büyük başarı yani. Ama nasıl bu kadar verimli oldun, nereden geldi bu enerji derseniz, ne zaman stres olsam başvurduğum şeyden geldi maalesef. Cuma günü de stresle devam ettim. Ve o gün neler yediğimi yazamadım utancımdan. O güne ait listem yok geçmişte. Bugün yazayım artık.

O iki gün yaptığım kaçamakları yazıyorum:

Perşembe: Listemdekilere ek olarak yediklerim: 1 dilim beyaz ekmek, yarım kilo börek, yarım kilo profiterol, iki çorba kaşığı dondurma.

Akşam yemeğini ve akşamdan sonraki aramı yiyemedim bunları yedikten sonra.

Cuma: Listemdekilere ek olarak yediklerim: 1 sosisli, 6 dilim (2 parmaktan daha kalın) kek, 1 çorba kaşığı dondurma, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim peynir.

İşte kızlar ben 85 kiloya kadar bu şekilde çıktım. Stres olunca bu kadar yiyerek. 3 hafta sonraya yine bir iş yetiştirmem gerek. Ama bu sefer o stresi yaşamamak için hergün azar azar çalışacağım ki stres olup yine yiyeceklere saldırmayayım.

Sonra Cumartesi günü diyete kaldığım yerden devam ettim. Ama zorlandım. 2 gün abartınca vücut ne olduğunu şaşırdı tabii. Dün de bugün de zor da olsa diyetime tam olarak uydum.

En son Perşembe sabahı tartıldığımda 71.1 kiloydum. Bir daha da ölçülmedim. Cuma zaten zamanım yoktu. Cumartesi ve bugün de cesaret edemedim. İnşallah Cuma'ya kadar toparlanırım da tartıdaki sonuca üzülmem. Bu arada haftaya malum dönemimde başlıyor. Neyse, inşallah toparlarım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: Yarım simit (2 dilim ekmek yerine), 1 dilim peynir, salatalık, domates
Akşam: Balık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 mandalina

Spor: Yok maalesef :mymeka:

Canım, umarım börek çok büyük değildi :(
şin d gitmiş canım, allah kavuştursun:)

Bugün dikkat dersin canım, bir günden büyük bir eşy olmaz:))

slm kizlar, ben 13. takimdan SEMO
gectigimiz hafta kilo veremedim, cezam neyse cekerim bilmiyorumkismile

Kizlar ben sisko nun baskani, patates in ta kendisiyim, balina nin akrabasi yim.
Kilo veremedim bu hafta, ayi gibi önüme geleni yedim ben!

Tez zamanda verirsin inşallah kilo canım :)))

Kızlar biliyorsunuz Cuma gününe bir iş yetiştirmem gerekiyordu. 3 haftalık işi bir günde yapmaya çalıştım. Bu arada işin %90'ını yetiştirdim. Büyük başarı yani. Ama nasıl bu kadar verimli oldun, nereden geldi bu enerji derseniz, ne zaman stres olsam başvurduğum şeyden geldi maalesef. Cuma günü de stresle devam ettim. Ve o gün neler yediğimi yazamadım utancımdan. O güne ait listem yok geçmişte. Bugün yazayım artık.

O iki gün yaptığım kaçamakları yazıyorum:

Perşembe: Listemdekilere ek olarak yediklerim: 1 dilim beyaz ekmek, yarım kilo börek, yarım kilo profiterol, iki çorba kaşığı dondurma.

Cuma: Listemdekilere ek olarak yediklerim: 1 sosisli, 6 dilim (2 parmaktan daha kalın) kek, 1 çorba kaşığı dondurma, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim peynir.

İşte kızlar ben 85 kiloya kadar bu şekilde çıktım. Stres olunca bu kadar yiyerek. 3 hafta sonraya yine bir iş yetiştirmem gerek. Ama bu sefer o stresi yaşamamak için hergün azar azar çalışacağım ki stres olup yine yiyeceklere saldırmayayım.

Sonra Cumartesi günü diyete kaldığım yerden devam ettim. Ama zorlandım. 2 gün abartınca vücut ne olduğunu şaşırdı tabii. Dün de bugün de zor da olsa diyetime tam olarak uydum.

En son Perşembe sabahı tartıldığımda 71.1 kiloydum. Bir daha da ölçülmedim. Cuma zaten zamanım yoktu. Cumartesi ve bugün de cesaret edemedim. İnşallah Cuma'ya kadar toparlanırım da tartıdaki sonuca üzülmem. Bu arada haftaya malum dönemimde başlıyor. Neyse, inşallah toparlarım.

Canım, resmen hırs çıkarmışsın. Normal şartlar altında bu kadar ynmz. Cidden senin çok planlı v programlı olman gerekiyor. 3 hafta sonraki iş için şimdiden bi şeyler yapman çok iyi fikir, yoksa gene de ja vu yaşardın :)))
Artık bugün yarın tartıya bakma canım. Olan oldu. Senin canın sağolsun. Bir daha böyle bir şey yaşamayaya bak :))

günaydııııınnnnn a.s.

Sana da günaydın dosbikk

evet hava çok kapalı....
bende klasik kahvaltımı yaptım şimdi annemle biraz sohbet edeyim ev işlerine başlayacağım

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün bütün gün temizlikle vakit geçirdim çok yoruldum bugün yeni bir gün yeni şeyler yapma vakti kocaman bir bardak süt ve çeyreğin çeyreği simitle kahvaltamı yaptımm
dosbacığım gözün aydın annen gelmiş ne güzell

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün bütün gün temizlikle vakit geçirdim çok yoruldum bugün yeni bir gün yeni şeyler yapma vakti kocaman bir bardak süt ve çeyreğin çeyreği simitle kahvaltamı yaptımm
dosbacığım gözün aydın annen gelmiş ne güzell

ahhh canım inş. dediğin olur :))) yok benimkisi her sabah klasik kahvaltı gibi bişi ... telefon muhabbetlerimiz :))
şuan ki yaşantımda her şey çok güzel...tek eksiğim ailemin uzakta olması :((
ama inş. yakında gelecekler bekliyorum demiştim zaten

günaydın kızlar nasılsınız hava burdada kapalı bende temizlik yapacağım kosum kahveye çağırdı ordan gelince başlarım arık

ahhh canım inş. dediğin olur :))) yok benimkisi her sabah klasik kahvaltı gibi bişi ... telefon muhabbetlerimiz :))
şuan ki yaşantımda her şey çok güzel...tek eksiğim ailemin uzakta olması :((
ama inş. yakında gelecekler bekliyorum demiştim zaten

ah canım hiç sorma aynı şeyibende yaşıyorum düşünsene kardeşim doğum yaptı daha yiğenimin kokusunu içime çekemedim herkesler orda ben yokum geldiklerinde gitmeseler keşke

klasik kahvaltı yaptım cumaya kadar hiç tartılıyomusunuz

canım cuma tartı günü ama sen hiç tartılma cumaya kadar bizde bağımlılık oldu sabah akşam zor oluyor moralimiz bozuluyor

Slm canlarım nasılsınız
ben çok şükür evimdeyim artık aranızada daha çok katılacağım inş bugün tartılacağım bakalım kilo almış mıyım izmirde alışveriş merkezinde tartıldım akşam tok şekilde 76.3 gelmiştim
arkdaşlar hediyemi cumartesi günü yolladım arkadaşa inş bugün elinde olur

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar. umarım iyisinizdir.bende iyi sayılırım. az önce dişçiden geldim. dolgu yaptırdım.amanın ne iğrenç birşeymiş bu dolgu yaptırma. sağ tarafım hala uyuşuk. 4-5 saat birşey yeme dedi dr.
dişçiden geldikten sonra hediyemin gelmiş olduğunu gördüm. çok mutlu oldum. bir müddet düşündükten sonra açtım hediyemi.almayı istediğim kitap,çok şık 2 ad mumluk ve oğluma 4 ad takım halinde arabalar. canım arkadaşım çok teşekkürederim. beni çok mutlu ettin.
yalnız ufak bir sorun var.ben kargomun elde olmayan sebeplerden dolayı bugün gönderiyorum. canım arkadaşım inan ufak bir sıkıntı oluştu. sırf bu yüzden kargomu veremedim. ne olur bana kızma. bunu telefi edeceğim. hediyen yarın elinde olacak nasip olursa. tekrar çok özürdiliyorum.
hediyemi kimin gönderdiğini yazmak istiyorum ama belki diğer arkadaşlardan da ulaşmayan vardır diye yazmıyorum. yada yazayımmı bilemedim. neyse yarın söylerim artık.

ağzımı,çenemi hissetmiyorum. çok sinir oldum. karnım aç.başımda ağrımaya başladı. çok kastım kendimi. valla bugünü nasıl atlatırım bilmem.

Back