• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fikriyecim canım mekik çekmeden önce biraz ısınma hareketleri yap... mekik çok tehlikeli bi harektemiş ısınmadan yapılırsa vucütta kalıcı hasarlar bırakıyormuşş... spor hocam sölemişti çok tecrübelidir,dediklerine inanırım
bende spora başlayacağım bi şu salı gününü de hayırlıca atlatayım

canım memlekete gidesiye kadar epey zaman var ve ozamana değil 1 kilo 2 kilo bile rahatlıkla verebilirsin. inşallahda öyle olur. valla bravo fikriyecim hiç bilmiyordum mmekik çektiğini.ah bende yapsam keşke. ama bakalım yavaş yavaş zihnime kazımaya başladım.bir başlıcam dahada bırakmıcam inşallah.canım boynun içinde kas gevşetici varsa evde ondan sürüp sıcak pres uygularsan iyi gelir sanırım.biz genelde öyle yaparız epey faydasını görüyoruz.

Teşekkürler canım,mekikle kilo verilmez diye düşünüyorum ama bel bölgesine çok iyi geliyor 2 haftadır yapıyor yazdım sanmıştım.Fazla inceltmedim ama 3 cam yineden iyi

Ay Asuman inanmıyorum sana yaaaaaa.Vallahi söyleyebilecem söz bulamıyorum.O kada güzel şeyler göndermişsin bize. Hepsi değrli mi değerli.Hangisinden başlasam Bide kadınlar günü ve doğum günüm ayrı ayrı hediyeler hazırlamışsın.Canım takı boncuk fazla takmam ama küpelere hiç hayır demem 100 tanem var diyebilirim küpe takmayı çok çok severim.Doğum günümde onları takarım.Hem de incili inciya bayılırım ben.Gelin olurken altın istememiştim inci takmıştım o kadar çok inci severim.
Mektubunu 2 tane postkartlarım hayat boyunca saklayacam.Bu kadar içten yazmısınki göz yaşlaımı tutamadım( ağlatın beni a) :))))))) .Canım Oğlumu dA UNUTMAMIŞSIN cicişler almışsın ona. Yazın yeşil kısa kollu tishortu bol bol giydircem yeşil rengi hastasıyım ben :))) Diyer mavi takımı da nasıl bulumuşsun öyle şu aralarda Sanberk tavşanlara takılı biraz sürekli tavşangibi zaplamak ister tavşan gibi havuç yesin,4 gündür tavşan kitabımızı okumaktab bıktım. :)))))))))))))))))
Ama daha bitmedi hediyeler işte favorim hediye Çok ama Çok güzel tam benim zevkime göre bir çerçeve sade ama şık parlayan taşları sevdiğimi unutmamışsın :))))
Ama bu kadar değil bitmedi daha aman Allahım çerçeve boş değil Sanberk ve benim fororafı var.Canım benim çok çok uğraşmışsın çok özenmişsin.Bu fotorafımızı nasıl çıkartın süper olmuş bence.Senin dediğin gibi köt değil fotoraf çok çok güzel omuş.Canım benim biliyormusun Sanberkle tüm forotaflarımız tek pcde var hiç çıkatmadım daha hep zamn veya imkan bulaıyorum.En çok buna sevindim diyebilirim.

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM.tEŞEKÜRLERıMı YAZMAK ıÇıN BU KADAR GÜÇLÜ KELıME DAHA YOK YOKSA ONU YAZARDIM :))

yaa fikriyecim nasıl duygulandım,nasıl mutlu oldum anlatam. beğendiğine çok ama çok sevindim canım. elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım canım. ay lütfen ağlama kıyamam ya benide ağlattın ama.
canım küpeleri güle güle tak inşallah. oğluşun cicilerini güle güle giysin inşallah, resminize baktıkça beni hatırlarsın. :)) resmini facebook tan aldım hayatım gittim fotoğrafçıdan bastırdım ancak okadar oluyordu ama en azından baktıkça alışıyor insan. inan çok ama çok mutlu oldum beğendiğine. kartlarıda hatıra olmasını istedim hayatım hani benden benim yazımla,beni anımsatacak birşeyler yazmak istedim.
tekrar doğum günün kutluolsun canım. ailenle birlikte nice güzel sağlıklı huzur dolu,mutluluk dolu yıllar dileğimle canım.

yaa fikriyecim nasıl duygulandım,nasıl mutlu oldum anlatam. beğendiğine çok ama çok sevindim canım. elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım canım. ay lütfen ağlama kıyamam ya benide ağlattın ama.
canım küpeleri güle güle tak inşallah. oğluşun cicilerini güle güle giysin inşallah, resminize baktıkça beni hatırlarsın. :)) resmini facebook tan aldım hayatım gittim fotoğrafçıdan bastırdım ancak okadar oluyordu ama en azından baktıkça alışıyor insan. inan çok ama çok mutlu oldum beğendiğine. kartlarıda hatıra olmasını istedim hayatım hani benden benim yazımla,beni anımsatacak birşeyler yazmak istedim.
tekrar doğum günün kutluolsun canım. ailenle birlikte nice güzel sağlıklı huzur dolu,mutluluk dolu yıllar dileğimle canım.

Tabiki çok çok beğndim canım,beğnilmeyecek bir şey yoktuki,herşey güzelden güzel,özelden özel hediyeler.
Evet fotoaf facebookteki fotorafımız bu fotorafımızı çok seviyorum zaten ondan fcb ta :))))))))
Canım normalde fotoraf çok güzel değil Sanberk pek durmuyor çektiğimiz fotoraflar pek net olmuyor.Aslında fotorafı rafa koyunca çok çok güzel ve net oluyor.Sen çok yakından bakmışsın herhalde :))))))))))
Canım ağladım ama mutluluktan,sanki içmde bir sıkıntı vardı ve boşaldım çok çok rahatladım.Hediyen ruhuma ilaç gibi geldi.Tekrar Teşekkürler Canım benim.

kıyamam yaa. canım benim.
fikriyecim resim konusunda melzeyitin çok yardımı oldu sağolsun.resim çekmeyi sevdiğini söyledi. böyle bir hediyenin iyi olacağını düşündük. hakkını yemeyeyim arkadaşıında. saolsun artık hepimizi çok iyi tanıyor.

Asuman canım arkadaşım mesajımı baya karışık yazmışım baya hata yapmışım ama çok çok heycanlı yazdım,bir taraftan hediyelerime zeyrediyordum bir taraf göz yaşları döküyorum yazmak zor zor oldu arkadaşım.Ama sen alışmışsın bana benim ne istediğimi anlamışsındır :))))

kızlar bugün sabah ancak 11 de kahvaltıyı yapabildim.1.5 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir bal az tereyağ biraz omlet çay yedim.arada 1 elma öğlen de 3 kaşık tavuk sote(dünden kalan) 1 marul yarım dilim ekmek 4 kaşık yoğurt.şimdi de yeşil çay içip 2 kayısı ve 1 kuru incir yiyorum.yarım saat kadar da yürüdüm.ama akşam salona gidip aletlerle spor yapacağım eşimle birlikte.koşu bandı ve bisiklet düşünüyorum.umarım planlarım tutar.

aslında sabahtan beri bekliyorum,ne zaman ulaşacak kargo diye,mesaj atıyorlarmış alıcının eline ulaşınca. mesaj falanda gelmeyince yarına kaldı herhalde dedim. ama ulaştı neyseki. ay bende sanki yeniden hediye almış gibi mutlu oldum yaaa.

canım yazdıklarını gayet iyi anlıyorum hayatım dediğin gibi alıştım artık.hiç zor gelmiyor. bazen çokda hoşuma gidiyor açıkçası. aynen devam hayatım takılma bunlara sakın.

kıyamam yaa. canım benim.
fikriyecim resim konusunda melzeyitin çok yardımı oldu sağolsun.resim çekmeyi sevdiğini söyledi. böyle bir hediyenin iyi olacağını düşündük. hakkını yemeyeyim arkadaşıında. saolsun artık hepimizi çok iyi tanıyor.

Bak sen ona da içten çok teşekkür ederim. Beni de nasıl tanışmışsınız ikiniz.Evet canım fotoraf çektirmei çok severim hobim diyebilirm.fotoraf çekmekten ve çektirmeden çok hoşlanıyorum. Fotorafçı olmak isterdim.
Biliyomusun bir sırımı söyleyim.Ben arkadaşımıza hediye ararken yine gözüm çerçevelere gitti o kadar güzeller vardıki az kaldı kendime alcaktım.Ama yılbaşı çekililte Feraya çerçeve almıştım onun için bu sefer yine alsaydım diyer arkadaşımıza özenmemiş gibi olurdum onun için almadım.ama eşime ne söyledim biliyormusun Ay keşek bana çerçeve alın deseydim :kedi: Eşim de nasıl güldü bana :roflol: alalım o zamn dedi madem o kadar istiyorsun.Ama birsürü başaka şeyler almıştık brak dedim başka bir zamanda. Ama ne kadar şansluymışm ben Benim arkadaşım içimi okumuş sanki :))))))))

ethoşum gayet güzel beslenmişsin kahvaltı sıkı olmuş süper. afiyet olsun canım.üzerine birde spor dahada güzelleştiriyorsun işi. bu hafta mükafatını göreceksin sanırım.

arkadaşlar bu hediye olayı nedir kaç gündür görüyorum yazılarda yeni olduğum içinde anlayamadım.sanırım fikriyenin doğum günü.doğru mu anlamışım acaba? bende kutlamak isterim doğum gününse fikriyecim.

kızlar bugün sabah ancak 11 de kahvaltıyı yapabildim.1.5 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir bal az tereyağ biraz omlet çay yedim.arada 1 elma öğlen de 3 kaşık tavuk sote(dünden kalan) 1 marul yarım dilim ekmek 4 kaşık yoğurt.şimdi de yeşil çay içip 2 kayısı ve 1 kuru incir yiyorum.yarım saat kadar da yürüdüm.ama akşam salona gidip aletlerle spor yapacağım eşimle birlikte.koşu bandı ve bisiklet düşünüyorum.umarım planlarım tutar.

Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam et.Planlarınız da olur yeterki iste.

ethoşum gayet güzel beslenmişsin kahvaltı sıkı olmuş süper. afiyet olsun canım.üzerine birde spor dahada güzelleştiriyorsun işi. bu hafta mükafatını göreceksin sanırım.

sağol adcım.valla çok hırs yaptım.çünkü göbek kocaman.doğum yapmamış gibiyim.umarım verecem.ama 1 haftada sıkılaştığımı farkettim bile.bu bile insanı motive ediyor.tabi sizlerle konuşmak da.

Bak sen ona da içten çok teşekkür ederim. Beni de nasıl tanışmışsınız ikiniz.Evet canım fotoraf çektirmei çok severim hobim diyebilirm.fotoraf çekmekten ve çektirmeden çok hoşlanıyorum. Fotorafçı olmak isterdim.
Biliyomusun bir sırımı söyleyim.Ben arkadaşımıza hediye ararken yine gözüm çerçevelere gitti o kadar güzeller vardıki az kaldı kendime alcaktım.Ama yılbaşı çekililte Feraya çerçeve almıştım onun için bu sefer yine alsaydım diyer arkadaşımıza özenmemiş gibi olurdum onun için almadım.ama eşime ne söyledim biliyormusun Ay keşek bana çerçeve alın deseydim :kedi: Eşim de nasıl güldü bana :roflol: alalım o zamn dedi madem o kadar istiyorsun.Ama birsürü başaka şeyler almıştık brak dedim başka bir zamanda. Ama ne kadar şansluymışm ben Benim arkadaşım içimi okumuş sanki :))))))))

valla süpersin fikriyecim. ne diyim kalbin temiz hayatım. başka birşey isteseydiin oda olurdu kesin. aklımın bir köşesine yazdım hayatım adreslerinizde bende var artık. fikriyecim neleri seviyor daha iyi biliyorum.

arkadaşlar bu hediye olayı nedir kaç gündür görüyorum yazılarda yeni olduğum içinde anlayamadım.sanırım fikriyenin doğum günü.doğru mu anlamışım acaba? bende kutlamak isterim doğum gününse fikriyecim.

Canım çok sağol,aslında doğum günüm 13 de ama sen takıma gelmeden önce 8 mart çekilişi yaptık.Birbirimize hediye ettik.Yılbaşı için de aynısın yapmıştık çok çok heycan yaşamıştık onun için 8 mart içn tekrar çekiliş yaptık.
Asuman AD1 bana hediye etti ama tek 8 mart için değil doğum günüm için de hediyemi göndermiş.
Ellerine yüreğine sağlık ARkADAŞIM

Canım çok sağol,aslında doğum günüm 13 de ama sen takıma gelmeden önce 8 mart çekilişi yaptık.Birbirimize hediye ettik.Yılbaşı için de aynısın yapmıştık çok çok heycan yaşamıştık onun için 8 mart içn tekrar çekiliş yaptık.
Asuman AD1 bana hediye etti ama tek 8 mart için değil doğum günüm için de hediyemi göndermiş.
Ellerine yüreğine sağlık ARkADAŞIM

aaa ne güzel.bizde okulda öğrencilerle hep yaparız bunu gerçekten insan çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyor.sevincini anlayabiliyorum.ben şimdiden kutlayayım genede doğum gününü.13 ünde gene kutlarım tabi.

Back