• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
demek derya kayıp
şimdi ben 65 eulaşınca takımdan çıkacakmıyım
banane gitmem valla
sabah normal kahvaltı yaptım
arada 1 portakal yedim
kahvaltı geç olduğundan öğle yemeği yemedim
kşamada köfteli çorbyapıcm1 kase yerim sonrada meyve
manavdan kereviz aldım gidemde sonkez birlahana çorbası yapam amaaan

kızlar 1saat yürüdüm tempolu ve koştum giderken karın bölgeme streç sarmıştım geldiğimde streçten sular akıyodu yararı olur mu ki deneyen var mı bi topikte okumuştum
bide çorba diyeti nasıl yapıyosunuz

selam kızlar
demek derya kayıp
banane gitmem valla
arada 1 portakal yedim

Checim, sen istemeden biz seni hiç bi yere bırakmayız, hatta istesen de seni bırakmayız. Hedefini daha düşük bir kiloya çekersin hayatım :)))) Afiyet olsun canım, güzel yemek yemişsin :)))

kızlar 1saat yürüdüm tempolu ve koştum giderken karın bölgeme streç sarmıştım geldiğimde streçten sular akıyodu yararı olur mu ki deneyen var mı bi topikte okumuştum
bide çorba diyeti nasıl yapıyosunuz

Stechle belini, bacaklarını saran bir arkadaşım vardı canım (hala da arkadaşım tabi) o bi de bacaklarına bit tür tuz da sürüyordu, yürüyüş yapıyordu. Çok faydası oldu mu, hatırlamıyorum. Ona sorarım :))

Ad ve dosbik çorba diyeti yapıyorlar canım, anlatırlar sana :))
Ben yürüyüşe çıkayım, coşkuya geldim :)))

melzeyitim inan çok güzel kandırdın... istanbula gideceğim verceğim
ayyy çok inanmıştım istanbuldan birine aldığına :))
ama kahve borcum var her zaman ve nezaman istersen :))
hem türk kahvesi yapmayı biliyorum hehehe
bayıldım hediyeme çok teşekkür ederim
şalım çok güzeeelllll
zevkimi anlamışsın... ve beyaz bişeyler almayalı çok oldu, çok severim ama son 2 yıldır siyahlar dostum olmuştu
bu beyazla inş. şeytanın bacağını kıracağım
seni seviyorum canım teşekkür ederim

dosbacığım umarım beğenmişsindir güle güle kullan arkadaşım aslında gelmeyi çok istiyordum ama kardeşimin doğumu birden oldu ve orda kalamadım planlarımı altüst etti benim minik yiğenim:)) dosbacığım keyifle seçtim umarım keyifli güzel günlerinde kullanırsın canım

Kızlar 35 dk hızlı tempo yürüdüm, geldim. Yediğim hamburgerin ne kadarını yakmışımdır, bilmem :(( Şimdi de yeşil çay içiyorum

Kızlar 35 dk hızlı tempo yürüdüm, geldim. Yediğim hamburgerin ne kadarını yakmışımdır, bilmem :(( Şimdi de yeşil çay içiyorum

iyi olmuş cnm yürüyüş bende bir duş aldım rahatladım hırslıyım verecem bu kilolarıtabi hep beraber

dosbacığım umarım beğenmişsindir güle güle kullan arkadaşım aslında gelmeyi çok istiyordum ama kardeşimin doğumu birden oldu ve orda kalamadım planlarımı altüst etti benim minik yiğenim:)) dosbacığım keyifle seçtim umarım keyifli güzel günlerinde kullanırsın canım

tekrar teşekkür ederim canım... keyifle kullanacağıma inanıyorum

canım 45 dk bi iskenderi yakıyormuş 35dk hamburgeri çoktan eritmiştir

evet yaiyioldu kafa olarakta beden olarakta

bana da ii gelio geçen hafta çok iyiydim bu haftada başlayacağım inş.

slm kızlar nihayet gelebildim çünkü daha yeni eve girdim.bugün güzel bir gündü.sabah 1 saat tempolu yürüyüş ardından 340 mekik kol ve basen hareketleri yaptım yarım armut ve 3 kaşık yoğurt yiyerek bruncha gittim.orada da gayet iyiydi.1 peynir 4 zeytin 3 dilim domates marul bal yarım dilim kepekli ekmek biraz simit 1 sigara böreği yedim ve çay tabi.sonra 1 elma.ve akşam yemeği olarak da az önce ızgara balık ve bol salata yedim.gayet mutluyum.

slm kızlar nihayet gelebildim çünkü daha yeni eve girdim.bugün güzel bir gündü.sabah 1 saat tempolu yürüyüş ardından 340 mekik kol ve basen hareketleri yaptım yarım armut ve 3 kaşık yoğurt yiyerek bruncha gittim.orada da gayet iyiydi.1 peynir 4 zeytin 3 dilim domates marul bal yarım dilim kepekli ekmek biraz simit 1 sigara böreği yedim ve çay tabi.sonra 1 elma.ve akşam yemeği olarak da az önce ızgara balık ve bol salata yedim.gayet mutluyum.

Ohh, afiyet olsun. Çok güzel bir gün geçirmişsin canım :)))) Beslenmen de çok güzel :))))

süpersin canım
ben bruncha gidince dengemi kaybediyorum

ya bende kendimi kaybederdim ama artık azimliyim.hatta eşimin ısrarlarına ve beni ayartmaya çalışmasına rağmen yemedim.işte sadece sigara böreği o da bir tane diye avutuyorum kendimi.

nac, fikoş nasılsınız canlarım
ben geç kalktım karşılaşamadık
size de güzel pazralar diliyorum

Bugün çok yoruldum,saat 14 de evden bi çıktık anca eve gelebildik Sanberkin peşine koş anam koş.O da yoruldu tabiki sonra 2 sat taşıdım.Ama iyi oldu böyle sabah 2 dilim ekmek,peynir salça ve zeytin yedim.Öğlende de 2 dilim pizza yedim 1 bardak meyvesuyu Aralarda 4 tane fındık ve 5 tane kuru üzüm yedim..Ama kalorisini yaktım umuduyorum.Akşam yemeğinde kuru fasuyle var benim sevmediğim bişey onun için ben meyve yerim.Gün içinde çok hamur şeyler yedim akşam kendimi sıksam iyi olur.

selam kızlar
demek derya kayıp
banane gitmem valla
arada 1 portakal yedim

Güzel geçmiş pazar gunun ben pazarları çok kaçırıyorum hep.

Dosbikim, sana da güzel pazarlar :)))
Hava burada çok güzel, güneşli ama tabi kış güneşi. Çamaşır yıkadım. Asarken ellerim üşüdü.
Elacım, afiyet olsun canım. Gayet güzel gidiyosun :)))
Ben de dolaşıyorum evde boş boş. Şimdi televizyonda Baba filmi var, onu seyrediyorum, 3 saat sürüyor. Zaman geçer. Çok uyudum ya aptal gibiyim :)))
AKşama doğru yürüyüş yaparım ya da bisiklete binerim herhalde umarım.

Ah kıyamam sana canım arkadaşım,Çağrsaydın keşke beraber asardık çamaşırları.

Yakmışsın kesin.Ben de pizzayı yaktım mı acaba?

Oh canım ne güzel bitirmişin günü.Hele spor yapmışsın ya çok çok iyi olmuş

afiyet olsun bende enginar yedim :))
dolabımdaki son enginarlardı :))
eee artık tazesi çıtı dimi ama ??

Canım geçen salı günü pazardan tazesini aldım. Sen nasıl yapıyorsun bana kolay bir tarife verirmisin.Oğlüm enginar çok seviyor ama yapmasını bilmiyorum.Tek bezeliyeli bilirim bide 1 tane uyuduruk çorba yaptım ona.Ama şöyle güzel bir tarife olsun gerçek yeek işte benim uyuduruk şeylerden olmasın.Madem sevdi normal yemek olark yemeği bilsin. Beğnirsem kendime de yapayım.

Bide güzel kereviz çorbasa yapan bilem varsa bana tarifesini verse.Oğlum kerevize bayılır. Ama ondan da hep utuduruk yaptım büyüdü artık normal yemeğe alışmasını istiyorum.

Şımdi kocaman bir portakal da yiyorum acaba yanlışmı ama ama yatana kadar daha çok var bişey yemesem dayanamam diye düşünüyorum.

Bide bugün çikolatasız bir gün çecirdim canım çikolata isteyince fındık ve üzüm yedi iyi oldu.Bu hafta çikolatasız dayanırsam kendi rekorunu kırmış olurum :)))))))))

Şİmdi kocaman bir portakal da yiyorum acaba yanlışmı ama ama yatana kadar daha çok var bişey yemesem dayanamam diye düşünüyorum.

Bide bugün çikolatasız bir gün çecirdim canım çikolata isteyince fındık ve üzüm yedi iyi oldu.Bu hafta çikolatasız dayanırsam kendi rekorunu kırmış olurum :)))))))))

Fikoşcum, seni tebrik ediyorum, çikolatasız bir gün gçirmişsin :))) Portakal ymkle iyi yapmışsın canım, sonra insan çok acıkıyor, daha fena. Ben de bolca bitki çayı içiyorum. Sonra da yatarım.
İyi geceler :)))

Taylorcım, sn bir iki saate kadar gelirsin, ama ben o saate kadar çoktaaannn gitmiş olurum. Şimdiden hoşgeldin canım :))))

Back