ooooo fazla kilolumuymuşum.aman allahım.
Gidecek o kilolar canım, bu yüzen buradayız :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo fazla kilolumuymuşum.aman allahım.
merhaba kızlar nasılsınız çok uzun zamandır topiğe uğrayamadım nasıl gidiyor diyet emiinim güzel kilo vermişsinizdir
yeni kurallar neler arkadaşlar benimde artık işi biraz sıkıp diyet meselesini kökünden hallatmem lazım
öğlle yemeğim 1 lahmacun ayran başka bişey yemedim yatmadan elma yerim diyorum
selammmm
sıkıcı bir haftasonu daha işte :bbo: ders çalışmaktan bıkkınlık geldi valla iki sınavı bir arada götürmek ne zormuş geçen yıl rahattım sadece aöf ye çalışıyodum bu yıl bir de kpss offff offfff :gitme:
buralardayım kızlar bi süre daha öpüldünüz
ayrıca saat 5 buçuk gibi meyve suyu içtim.şimdi de geç olduğu için çay içiyorum.yanında da ceviz filan yiyeceğim.
Merhaba canım, iyiyiz. Sen nasılsın? Biz kilo aldık, kilo verdik, ben yerimde sayıyorum :)) Sen ne yaptın, kilo aldın mı?
Canım, kurallarımıza yanilerini ekledik
13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3-4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su se
canım ben diiyetisyene gittim ama pek sözünü dinlemedim ama azda olsa verdim
Ahh, Baharım, bu yıl bi bitsin, rahatlayacaksın. KPSS çalışmaları nasıl gidiyor canım?
kızlar listemden bahsedeyim isterseniz tam olarak da yazarım.
beni en çok motive eden şey şu oldu sabah 1 tk bal, reçel yada nutella verdi. Bunlarsız kahvaltı yapamam ben hiç birşey anlamam yaptığım kahvaltıdan hele bal olmadan iyi oldu bu.
bir de şu oldu akşam yemekten sonra genelde ne tercih edersin meyvemi çaymı dedi çay dedim, çayla yarım paket diyet bisküvi yada 2 grissini verdi.
Bana çok uydu bu diyet.
öğlen iş günleri için ayrı ev için ayrı uygulanması kolay seçenekler verdi işteysem ana yemek yoğurt salata yada çorba salata ekmek gibi alternatifler var aralarda kolaylık olsun diye süt yada 1 dilim ekmekle 1 karper peynir verdi.
işin en ilginci şu oldu ben verdiği kadar ekmek hayatımda hiç yemedim yiyemem diyorum ye dedi inan daha azını yesen daha çok kilo vermeyeceksin dedi. 5-6 dilim ekmek var günde.
baharım sınavlar ne zaman genelde nisanın ilk haftası oluyordu galiba. kolay gelsin canım, kpss ne zaman?
mesaj konusunda yine başarısızım ben diyetisyene gittim dediğim gibi pek yapamadım ama kararlıyım şu diyet meselesini kökünden halletmek istiyorum birde diyet listemi uygulaya bilsem
ya ben okadar yazdım nereye gitti ah idil ah tam yollrkn modemin fişini çekti yaaaa