- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
ayın 29 undabir aksilik çıkmazsa inşallahsorma bendede bi cadı var tatlı cadı loptopu saklamaktan helak oldum tuşlarıyla oynuyo doğum gününüz var sanırım ay tablosuna göre yeni olduğum için tanımıyorum
ayın 29 undabir aksilik çıkmazsa inşallah
geçmişi okuyamadım çok yorgunum sabah yazarım görüşürüz
ii geceler
kızlar listemden bahsedeyim isterseniz tam olarak da yazarım.
beni en çok motive eden şey şu oldu sabah 1 tk bal, reçel yada nutella verdi. Bunlarsız kahvaltı yapamam ben hiç birşey anlamam yaptığım kahvaltıdan hele bal olmadan iyi oldu bu.
bir de şu oldu akşam yemekten sonra genelde ne tercih edersin meyvemi çaymı dedi çay dedim, çayla yarım paket diyet bisküvi yada 2 grissini verdi.
Bana çok uydu bu diyet.
öğlen iş günleri için ayrı ev için ayrı uygulanması kolay seçenekler verdi işteysem ana yemek yoğurt salata yada çorba salata ekmek gibi alternatifler var aralarda kolaylık olsun diye süt yada 1 dilim ekmekle 1 karper peynir verdi.
işin en ilginci şu oldu ben verdiği kadar ekmek hayatımda hiç yemedim yiyemem diyorum ye dedi inan daha azını yesen daha çok kilo vermeyeceksin dedi. 5-6 dilim ekmek var günde.
baharım sınavlar ne zaman genelde nisanın ilk haftası oluyordu galiba. kolay gelsin canım, kpss ne zaman?
ayrıca saat 5 buçuk gibi meyve suyu içtim.şimdi de geç olduğu için çay içiyorum.yanında da ceviz filan yiyeceğim.
Az da olsa kilo vermişsin canım, tebrik ediyorum. Almamışsın ya :)))canım ben diiyetisyene gittim ama pek sözünü dinlemedim ama azda olsa verdim
herkese slm kızlar nasılsınız giremedim dün aslında girdimde yazamadım neyse 5. olmuşuz yine 1. nnezmanolacaz ya yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
ya deryajuli girmedimi bugünlerde kilosunu bildirdimi
kafama takıldı dur bi bakam geçmişe
bi sorumd daha var sizlere şimdi ben dün yani cuma günleri eğer kilo verdiysem şayet ogün pek dikkat etmiyorum yemem ne yalan söyleyeyyim ama sabah tartılım 300 gr daha vermişim
nende oluyor caba bi terslik yoktur demi
72.200 geldim hedefime2 kilo kaldı yani
neyse yediklerime geleyim
sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim
öğğlen bir nescafe içtim kremealı ve şekerliarada tekrar 1 elma akşam 1dilim ıspanaklı
börek 1 kase hoşaf ve salata şimdide 1 tane danette yedim bu saatte hemde bırakmıyoki idil yazayım
günüm çok yoğundu kızlar
gece misafirlerimi gönderdim sabah kahvaltıda börek yedim(
öğle arkadaşımla buluştum kaçamak oldu(
akşam eşimle buluştum sinema derken yine ufak kaçamk vardı(
şimdi evdeyim ve bütün gün hediyemi merak ettim geldiğinde eşim almış telefon etti çorumdan geldi diye... aaa melzeyit dedim o kim diyo hahaha
alkisalkisalkisalkisalkisalkisSabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Balık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 mandalina
Spor: Yok maalesef
Ben de şimdi bir dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum. Dün benim de kaçamaklarım oldu. 45 tane içli köfte yedim((
Bugün toparlamam lazım. Hava çok güzel. Pazara gittikten sonra belki eşimle yürüyüş yaparız.
Hepinize güzel pazarlar
cnm 45 tane içli köfte mi yanlış mıyazdın çok deil mi
cnm 45 tane içli köfte mi yanlış mıyazdın çok deil mi
yok yok kesin yanlış yazmış belki de 4-5 tane demek istemiş.:icecream:
bende bamya yemeği 1 dilim ekmek yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?