Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, püsküüt'ün yaptığı listeye baktınız mı?
Adcığım, medar-ı iftaharımız :) 10.
dosbik 26.
fikoş 42.
taylo 41.
che 33.

Bendeniz de 98 kişiden 88.:kedi: Çok utanıyorum ((kedi:

merhaba kızlar nasılsınız çok uzun zamandır topiğe uğrayamadım nasıl gidiyor diyet emiinim güzel kilo vermişsinizdir

yeni kurallar neler arkadaşlar benimde artık işi biraz sıkıp diyet meselesini kökünden hallatmem lazım

merhaba kızlar nasılsınız çok uzun zamandır topiğe uğrayamadım nasıl gidiyor diyet emiinim güzel kilo vermişsinizdir

Merhaba canım, iyiyiz. Sen nasılsın? Biz kilo aldık, kilo verdik, ben yerimde sayıyorum :)) Sen ne yaptın, kilo aldın mı?

yeni kurallar neler arkadaşlar benimde artık işi biraz sıkıp diyet meselesini kökünden hallatmem lazım

Canım, kurallarımıza yanilerini ekledik

13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3-4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest

Çeşitli sebeplerden ötürü yeşil çay içemeyenler başka bitki çayları içiyor.

öğlle yemeğim 1 lahmacun ayran başka bişey yemedim yatmadan elma yerim diyorum

selammmm
sıkıcı bir haftasonu daha işte :bbo: ders çalışmaktan bıkkınlık geldi valla iki sınavı bir arada götürmek ne zormuş geçen yıl rahattım sadece aöf ye çalışıyodum bu yıl bir de kpss offff offfff :gitme:
buralardayım kızlar bi süre daha öpüldünüz

öğlle yemeğim 1 lahmacun ayran başka bişey yemedim yatmadan elma yerim diyorum

Canım, bence akşam yemeğinde hafif bi şeyler yemelisin, yoksa gece çok acıkırsın. Bütün akşam için 1 elma yetmeyebilir

Ahh, Baharım, bu yıl bi bitsin, rahatlayacaksın. KPSS çalışmaları nasıl gidiyor canım?

kızlar listemden bahsedeyim isterseniz tam olarak da yazarım.
beni en çok motive eden şey şu oldu sabah 1 tk bal, reçel yada nutella verdi. Bunlarsız kahvaltı yapamam ben hiç birşey anlamam yaptığım kahvaltıdan hele bal olmadan iyi oldu bu.
bir de şu oldu akşam yemekten sonra genelde ne tercih edersin meyvemi çaymı dedi çay dedim, çayla yarım paket diyet bisküvi yada 2 grissini verdi.
Bana çok uydu bu diyet.
öğlen iş günleri için ayrı ev için ayrı uygulanması kolay seçenekler verdi işteysem ana yemek yoğurt salata yada çorba salata ekmek gibi alternatifler var aralarda kolaylık olsun diye süt yada 1 dilim ekmekle 1 karper peynir verdi.
işin en ilginci şu oldu ben verdiği kadar ekmek hayatımda hiç yemedim yiyemem diyorum ye dedi inan daha azını yesen daha çok kilo vermeyeceksin dedi. 5-6 dilim ekmek var günde.

baharım sınavlar ne zaman genelde nisanın ilk haftası oluyordu galiba. kolay gelsin canım, kpss ne zaman?

melis çok güzel ya bende balsız kahvaltı edemem zaten yiyorumda ama endişe ediyordum iyi oldu bunu söylediğin ayrıca akşamlarıda çay.senin diyet bana da uydu içime su serpti.şimdi de çay içiyorum mesela.

ayrıca saat 5 buçuk gibi meyve suyu içtim.şimdi de geç olduğu için çay içiyorum.yanında da ceviz filan yiyeceğim.

ayrıca saat 5 buçuk gibi meyve suyu içtim.şimdi de geç olduğu için çay içiyorum.yanında da ceviz filan yiyeceğim.

buğün neler yedin cnm ya
hafta sonu diyet felan kalmıyo eşimde yarın gitcek 1hafta yok ona yapıyodum cesit olsun diye şimdi kendime yaparım az yerim

klasik bir kahvaltı arada armut bebişin yarım kalanı yani sonra şinitzel çorba ve salata sonra meyve suyu ve şimdi de çay.geç olduğu için yemek yemiyorum.

mesaj konusunda yine başarısızım ben diyetisyene gittim dediğim gibi pek yapamadım ama kararlıyım şu diyet meselesini kökünden halletmek istiyorum birde diyet listemi uygulaya bilsem

Ahh, Baharım, bu yıl bi bitsin, rahatlayacaksın. KPSS çalışmaları nasıl gidiyor canım?

kpss çalışmaları iyi gidiyor da aöf iyi gitmiyor canım kendimi tam anlamıyla veremiyorum ona diğeri daha ağır basıyor benim için ama ondan da geçmem lazım bakalım ne yapıcam

evet canım nisanın ilk haftası yaklaştı yine yaaa saol canım kolay gelmiyo ama yapmak lazım işte kpss eylülde bakalım inşallah istediğim gibi olur :Saruboceq:
bu arada senin de listen gayet güzel canım eminim ki vereceksin listeye tam uyarsan..

mesaj konusunda yine başarısızım ben diyetisyene gittim dediğim gibi pek yapamadım ama kararlıyım şu diyet meselesini kökünden halletmek istiyorum birde diyet listemi uygulaya bilsem

sen de hoşgeldin emirelcim tekrardan nasılsın?

herkese slm kızlar nasılsınız giremedim dün aslında girdimde yazamadım neyse 5. olmuşuz yine 1. nnezmanolacaz ya yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
ya deryajuli girmedimi bugünlerde kilosunu bildirdimi
kafama takıldı dur bi bakam geçmişe
bi sorumd daha var sizlere şimdi ben dün yani cuma günleri eğer kilo verdiysem şayet ogün pek dikkat etmiyorum yemem ne yalan söyleyeyyim ama sabah tartılım 300 gr daha vermişim
nende oluyor caba bi terslik yoktur demi
72.200 geldim hedefime2 kilo kaldı yani
neyse yediklerime geleyim
sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim
öğğlen bir nescafe içtim kremealı ve şekerliarada tekrar 1 elma akşam 1dilim ıspanaklı

Son düzenleme:
börek 1 kase hoşaf ve salata şimdide 1 tane danette yedim bu saatte hemde bırakmıyoki idil yazayım

Son düzenleme:
ya ben okadar yazdım nereye gitti ah idil ah tam yollrkn modemin fişini çekti yaaaa

sorma bendede bi cadı var tatlı cadı loptopu saklamaktan helak oldum tuşlarıyla oynuyo doğum gününüz var sanırım ay tablosuna göre yeni olduğum için tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…