• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachticim gözünaydın hayatım. bu arada sitede ne değişikliği oldu benim sayfa aynı yoksa benmi anlayamadım. :))
canım ben hediyemi cumartesi vercem arkadaş pazartesi alacak inşallah ama cuma gününden vermeye çalışacağım. :))

ben anladım anladım lay lay laayyy :))

nachticim gözünaydın hayatım. bu arada sitede ne değişikliği oldu benim sayfa aynı yoksa benmi anlayamadım. :))
canım ben hediyemi cumartesi vercem arkadaş pazartesi alacak inşallah ama cuma gününden vermeye çalışacağım. :))

Sağol canım :))) Canım, sabah 7 gibi sitenin görünümü mavi idi.
Acaba kime göndereceksin, bana mı?

nac canım patatesim azdı ama haşlama değil kavrulmuştu :((
kızlar ben tartılmıyorum ama hiç zayıflamış gibi de hissetmiyorum :((
aslında kaçamağım da yok ama bilmiyorum noolcak cuma günü

Cumaya farkeder canım. Bana da kilo vermişim gibi gelmiyor. Ama cumaya daha var :))

bu cuma kilo vermemişsem biraz izne ayrılacağım çnk 1 yıldır hep burdayım ve mehter takımı gibiyim
bi de tartı psikolojisinden çıkmak istiyorum
bu arada kuzenimin düğünü var sanırım mayıs gibi

adcım saolsun annelerimiz .... bak bugünden hazırlığa başladım taa memleketten yardım edeyim diyo ama hayır dedim çok yoruluyorsun ...nice güzel yıllara canım bol bol fotoğraf ile :))
aaa nur evde değil dimi? hmm haber verse hemen :))
ben yarın bi fırsatını bulup göndereceğim inş.
ama belkide göndermeyeceğim
acaba benim ki nezmana gelcek :))
ay kıyamam ya.elinden geldiğince yardım edecek işte. valla annem olunca herşey kolay. sağolsun oda çok yoruldu benimle birlikte o olmasa imkansızdı zaten yetiştirmem.
çok çok sağol hayatım. o güzel yılları Rabbim hepimize göstersin inşallah.

Sana kızar mıyız canım benim. Çok güzel de beslenmişsin. Afiyet olsun. Vaktin olduğunda fotoları koyarsın, biz de bakarız :)))

Yüreğine sağlık canım.. "gece evinde dostların olsun"
sevgimiz daim olsun..
Şeniz
aslında yüzüm yok hayatım. :kedi: çünkü oğlumun doğum gününde değilde bir sonraki gün kuzenin doğum gününde abarttım. tabi kilom farketti. ama çokda değil. cumaya kadar kaldığım yere döneyim istiyorum inşallah başarabilirim.
çok hoşuma gitti yazı,sağolsun arkadaşlar gönderdikçe paylaşmaya çalışıyorum.
amin canım cümlemizin inşallah.

adcııııımmmm çok güzel... ne kadar çok şeyi ıskalıyoruz hayatta :((
kesinlikle dosbacım. okurken duygulanmadım desem yalan olur. yazılanları bütün arkadaşlarım için diliyorum. :Saruboceq:

bu cuma kilo vermemişsem biraz izne ayrılacağım çnk 1 yıldır hep burdayım ve mehter takımı gibiyim

Canım, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun. Bi cuma olsun, konuşuruz tekrar :)))

Adcım, her zaman istikrarlı gidiyorsun, bazen kaçırabiliyoruz hepimiz. Cumaya kadar toparlayacağını düşünüyorum ben de..

nac canım patatesim azdı ama haşlama değil kavrulmuştu :((
kızlar ben tartılmıyorum ama hiç zayıflamış gibi de hissetmiyorum :((
aslında kaçamağım da yok ama bilmiyorum noolcak cuma günü
canım arada duraklıyoruz,çok fazla takma yoksa yeme tutkumuz artıyor biliyorsun.

ben anladım anladım lay lay laayyy :))
kaydirigubbakcemile3

Sağol canım :))) Canım, sabah 7 gibi sitenin görünümü mavi idi.
Acaba kime göndereceksin, bana mı?
söylemiceeemmm. kaydirigubbakcemile3
izne ayrılırsan paylaşımın azalmaz dimi. :çok üzgünüm: bu arada melzeyitten hiç ses çıkmıyor. kardeşinin yanınamı gitti.kardeşi nerde yaşiyor.

nachticim,inşallah canım toparlamaya çalışacağım. bu arada ben çıkayım kızlar evden gelmeye çalışırım dicem ama alt kat komşularım gelecek.eltim ve kaynım.sanırım bize minik ama önemli bir haber verecekler. :))

nachticim,inşallah canım toparlamaya çalışacağım. bu arada ben çıkayım kızlar evden gelmeye çalışırım dicem ama alt kat komşularım gelecek.eltim ve kaynım.sanırım bize minik ama önemli bir haber verecekler. :))

Tamam canım, ben de çıkacağım.
Öptüm

kızlar kusura bakmayın habersiz çıktım tel geldi dalmışım çok konuşmuşum :))
adcım yok tartıdan kurtulmaya çalışıyorum paylaşımım azalmaz
alışkanlık hailnde takımım bende...giremediğim zaman eksiklik hissediyorum

taylor canım yaban mersinini ben marketten aldım ilgi çok yoğundu ama aktarlarda da bulunuyormuş benim aldığım tazesi... maranki ve mehmet öz anlattığında kilosu 60tl olmuştu ama ben 20den aldım bazı yerlerde 30 falan...
seveceğini düşünüyorum

Teşekkürler canım. Bulabilirsem alacağım.

kızalr selam dün evde yoktum dünkü yediklerim
sabah normal kahvaltı ara 1 elma öğlen bir avuç fıstık
akşam çok az et sote ve 1 dilim ekmek ensonda 1 portakal 1 elma

Afiyet olsun canım. Öğle ve akşam salata da yesen çok güzel olacakmış.

slm kızlar,umarım herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür,haftasonu yorgunluğumu hala atamadım. birde iş yoğunluğu olunca zor oluyor,o yüzden bu hafta beni mazur görün canlarım.yani çok fazla katılım yapamadığım için kızmayın emi.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah klasik kahvaltı,2 dilim ekmekle.
ara 1 elma
öğlen 1 kepçe çorba,2 tavuk baget,1 porsiyon salata.
akşamım bellideğil.
bu arada kızlar oğlumun doğum günü güzeldi.herşeyi arkadaşlarım ve tabi özelliklede annemin sayesinde yetiştirdim.çocuklarla beraber 40 kişi olduk. yoruldum ama ayaktaydım.yine fazla resim çektiremedim. kızıyorum kendime keşke fotoğrafçı çağırsaydım.ne kadar tutardıki en azından gönlüm hoş olurdu. bir dahakine artık inşallah. imkan bulunca resim atarım. :))

ad1 şiir paylaşımın için teşekkürler. İnsanı sakinleştiren, mutlu eden bir şiir.

Yemeğin de iyiymiş, afiyet olsun.

40 kişi mi? Maşallah :nazar: Hiç o kadar kişi ağırlamadım. İnşallah dışarıda yapmışsındır canım.

Bence ye dosbik, hatta umarım yemişsindir.
Ben köfte, enginar ve salata yedim

Afiyet olsun canım. Sağlıklı beslenmişsin.

Kimsecikler gelip gitmemiş. Ben de yatmadan önce size bi bakayım dedim. Evde herkes bir bilgisyar kaptı. Bana da cep tel kaldı. az önce 2 tane çikolatalı etiform yedim. E yatayım ben de. Daha fazla oburluk etmeyeyim )))
Hepinize iyi geceler..

Kızlar bu sabah tartıldığımda düne göre 500 gr. fazla olduğumu gördüm. Ama diyetisyenin söylediğine göre spor yapıldıktan sonraki gün tartıda olduğunuzdan fazla çıkabilirmişiz, geçici bir durummuş. Ya ondan oldu ya da uykusuz kaldım diye kilo aldım. Bir günde 500 gr. da çok yahu. Geçici olduğunu düşündüğümden ticker'ımı değiştirmiyorum. Cuma sabahına kadar vermiş olurum inşallah.

Kimsecikler gelip gitmemiş. Ben de yatmadan önce size bi bakayım dedim. Evde herkes bir bilgisyar kaptı. Bana da cep tel kaldı. az önce 2 tane çikolatalı etiform yedim. E yatayım ben de. Daha fazla oburluk etmeyeyim )))
Hepinize iyi geceler..

İyi geceler canım. İyice acıkmadan yatmak en iyisi. Yatmazsan meyve ye bari, o da tutuyor.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 2 elma.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok maalesef. Ama gün içinde hareketliydim.

Hepinize iyi geceler..

Canım erken yat canım.Ben de sabah sabah 3 tane kare çikolata yedim.Diyet iyi gitmiyor.Kaçak yapmadım bugün ama yemeklerim düzenzizdi.Akşama doğuru daha çok yedim bu da kilo aldırır.

Back