klasik kahvaltımı yaptım ama öncelikle bugün tartıldım
çok ilginçtir geçen haftadan bu yana hiç değişen bişi olmamış
moralim bozulmadı dersem yalan olur
eşim bu ayın 15inde kontrole gidecekmiş bende diyetisyene başlamaya karar verdim eşim bu sabahta kilo vermiş olarak güne başladı benim moral yerlerde (
nac.. canım yarın sabah gün için hazırlanacağımdan dolayı giremem kilom aynı şimdiden bildirim yaptım ama ( kusura bakma canım
hafta ve hatta ondan sonraki haftaya izinli olmak istiyorum (
annemlerde gelecek bu ara hiç basküle çıkmak istemiyorum bu diyet olayından da çok yoruldum
Dosbik, haftayadan itiberen seni izinli gösteriyorum canım. Ama diyetisyene başladığında ve kendini iyi hissettiğinde listeye girersin. Ama lütfen bizden kopma. Seni bekliyoruz :))))
Ve şekerim, erkeklerin vücudunda zaten kas yağdan fazla. Onlar daha rahat kilo veriyor. Ben bir ara eşimin pantolonlarına giremiyordum, canım çok sıkılıyordu. Allahtan sonra o kilo aldı, ben de verdim. Bu aralar onun pantolonlarını denemedim ama ya aynıyızdır ya da onun pantolonları bana büyük geliyor olabilir :))))
ünaydın arkadaşlarım,kahvaltı ne ettim oğlumun kalanları yedim :) yarım dilim helim birkaç lokma yumurta ve biraz ekmek.bir meyve yerim şimdi öğlen için ne yerim bilmem.
ay hediye daha alamadım, doğum günüm da yakalşıyor,camlar silincek,perdeler,küçük haları var onlar silincek,of çok işim var.DÜn fala yapamadım oğlum 2 saat uyuyr gündüz 2 cam silebildim ve perdeleir ütüledim ancak bu kadar yapabildim. Daha 2 balkon camları 2 oda camları 1 mutfak camı,banyo vbs.of imdat.
Doğum günün ne zaman canım :))) Fazla yorma kendini. Bu senin doğum günün. Nasıl girersen öyle gider :)))
merhaba kizlar ben isten geldim yemek hazirlayacagim bi bakayim dedim nasilsiniz ben iyiyim ama uykusuzum esim türkiye ye gitti gece 3 te evden gitti ondan sonrada beni uyku tutmadi dün 1 saat pilates yaptim aksam yine gelirim
Karamalıcım, seni hep taktir ediyorum. Yerinden kalkıp spor yapıyorsun. 1 saat de pilates yapmışsın. Canım, hareketleri mi ezberledin yoksa dvd den bakarak falan mı yapıyorsun?
kızlar dün akşam beklediğimiz haber geldi. eltim hamile. :)) çok mutlu olduk,onlar dahada mutlu tabi ama güzel duygular,nasıl mutlu olmasınlarki. aslında hastane laboratuarında çalışan arkadaşla karşılaştım 2 gün önce seni aradılarmı diye sordu. yok dedim hayırdır ''hayır hayır'' dedi. anlamadım tabi. dün sabahda kaynım işe gelirken ''yenge akşam çay içmeye geliyoruz'' demişti. dün akşam üzeride işyerindeyken,aklıma geldi arkadaşı gördüğüm. hatta eşimede telefonda haber alabiliriz diye,dedim. ama tabi net değildi. azçok tahmin etttik ama yinede onlardan duyunca heyecanlandık açıkçası,çok sevindik.
Çok sevindim cnaım. Sağlıkla, huzurla büyüsün bebiş, evlerine mutluluk getirsin :))
bu arada hediyemi gönderdim saat 12 de :)) yarın arkadaşımın elinde olur :))
yarın günüm var pastalarımın bi kısmı tamam :) ama ben tadına bakmayacak mıyım ?? :)
yalan sölemeyim yerim... zaten misafir ile çok yiyemem sadece atıştırırım ama akşam hemen kapıcıya vermem lazım evde kalmamalı
bu arada bana hediye alacak kişi ihtimalini 2ye düşürdüm
adın ve melzeyitin kime aldıklarını anladım hahah
fikriyeyi de biliyorum
bana nac veya melis alcak sanırım :))
Ayy, bana mı, bana mı? Söyle hadi.. Ben de kendimin ve melisin kime alacağımızı biliyorum ve söylemeyeceğim :))))))))))
CANIM ARKADAŞIM sana daha hediye alamadım neden çünkü aklımda olan şeyi bulamadım,şimdi başka alternative bakıyorum....maalesef hediye hafta sona kalcak umarım en geç salı günü alırsın.Aslında hediye alıp direk evine getirmek isterim ama sen benden çooook uzaksın gelmek zor gelir canım.En iyisi kargocu uçar gelir. ÇOOOOOOOOOOOOOOK ÖPTÜM
Sen kime alacaksın?
Kızlaaar Salı sabahı 71.3, Carsamba sabahı 71.8, bu sabahsa 71.1 kiloydum :))
Diyetisyenin dediği gibi sanırım yoğun spor yapınca ertesi gün (Carsamba) baskülde ağır çıktım. Yoksa iki günde bu kadar kilo alınıp verilmez. Zaten hep aynı besleniyorum.
Bugün 71.1 kiloyu görünce sevindim :))
Şimdi geçmişe bakıyım.
İşte bu taylorr :)))