• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar. liste birbirine girmiş. :)) halloldu sanırım. melzeyitim bir dahakine sadece kilomu yazayım sen yada nachticim eklersiniz hayatım.aslında doğrusuda bu. hani sizi sıkıntıya sokmamak adına daha iyi olur sanırım . öpüyorum canlarım buralardayım.
bu arada doğum günü için menüler bekliyorum hatunlar.

Evet bence de böyle yapalım. Sadece kilolarımızı yazsak, listeyi tek kişi oluştursa daha kolay olur sanırım. Yardım edicez diye hata yapabiliyoruz.

merhaba kizlar neler yaptiniz melis nerelerde kizlar listede de göre,emdim ben iyiyim aksam stepe gidecem yüzmeye de baslamak istiyorum haftaya insallah

selam kızlar
öncelikle karamanlı meliscim akademik kariyeri için bi karar aldı ve kaptanlığı bıraktı ama saolsun bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor
yeni kaptanımız nachtigall
taylor canım tiroid ilacı kullanacak kadar hormonlarım dengesiz değilmiş ama doktora zayıflamak istediğim sölediğim için bana ilaç verdi ve faydasını gördüm... daha dozunu artıracağını sanmıyorum çnk zayıfla gel azaltacağım dedi şu an günde 1 tane kullanıyorum

bugün koşu bandına çıkmadım sanırım biraz kilolarıma kırgınım...tam da böyle davranmamı istiyorlar...
p.tesi temizlik var ve cuma günüm var haızlrık yapacağım
adcım arkadaşla konuşurken günüm için çok pratik bi pasta tarif etti istersen verebilirim ama bende denemedim bol kalorili :))

selam kızlar
öncelikle karamanlı meliscim akademik kariyeri için bi karar aldı ve kaptanlığı bıraktı ama saolsun bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor
taylor canım tiroid ilacı kullanacak kadar hormonlarım dengesiz değilmiş ama doktora zayıflamak istediğim sölediğim için bana ilaç verdi ve faydasını gördüm... daha dozunu artıracağını sanmıyorum çnk zayıfla gel azaltacağım dedi şu an günde 1 tane kullanıyorum

bugün koşu bandına çıkmadım sanırım biraz kilolarıma kırgınım...tam da böyle davranmamı istiyorlar...
adcım arkadaşla konuşurken günüm için çok pratik bi pasta tarif etti istersen verebilirim ama bende denemedim bol kalorili :))

Canım kilolarına niye kırgınsın? İçimizde bir tek sen kategori değiştirdin. BMI değerlerini gece yazacağım. Sen obez kategorisinden çıktın, fazla kilolu kategorisine geçtin. Ben de o civarda çok zor kilo vermiştim. Sonra yine hızlanıyor sonra yine yavaşlıyor. Yapacak birşey yok. Elimizden geleni yapıp gerisini düşünmeyeceğiz.

Ben geçen hafta çok kasmıştım psikolojik olarak, 200 gr. verdim. Bu hafta tesadüfen hem yemek puanım hem spor puanım aynı çıktı. Tek fark bu hafta geçen haftaya göre daha rahattım "Nasılsa eninde sonunda vericem" demeye çalıştım. Bu hafta 600 gr. vermişim. Elinden geleni yapmak ama psikolojik olarak rahat olmaya çalışmak da faydalı oluyor.

Kızlar, kilo veren ve en azından almayan herkesi yani listede olan hepimizi tebrik ediyorum.

İçimizde en çok kilo veren 700 gramla CheGuevera olmuş. Ekstra tebrikler :hooray:

dün eşim diyetisyene gitti listesi değişmiş... benim listem nerdeyse hiç değişmeden diyetim son bulmuştu :((
bana değişik ve güzel gelen bi tarif var sizinle paylaşmak istedim
tabii miktar eşime göre ama bizde yarısını deneyebiliriz
sabah kahvaltısında 4yemek kaşığı çökelek ,pul biber,1adet dövülmüş ceviz içi,maydanoz-dereotu hepsi karıştırılarak hazırlanıyor
zeytini çıkarmış buna ek 1 tk bal veya pekmezi var zaten vardı...
bugün marketten çökelek alacağım yarın kahvaltıda denerim artık hem peynir değişik hale gelmiş olur hem pulbiber metabolizmayı hızlandırır... güzel görünüyo :))

Dosbikim, benim listem de tekrar etmeye başlamıştı :))) Verdiğin tarif bir zaman adcığımın kansızlığım için önerdiği tarife çok benziyor :)))

kızlar günaydın dün çok berbat birgün geçirdim
sonra anlatırım o yüden sinirden karnım davul gibi dünkü kilomu vericem bugün hiç çıkmadım baküle
kilom 68.4 sonra girerim

Che'cim, ne oldu canım? Seni kim üzdü?

evet yine sessiz nac...
kilom sabahki ile aynı 67.9 yani 200gr gitmiş
haftaiçi 67.3 görmüştüm sanırım tartı stersi yapıyorum yada dün yediğim köfte şişirdi...
biraz önce tartımın pilini çıkardım melzeyite söz vermiştim
bir hafta daha devam edeyim değişiklik olmazsa biraz izin isteyeceğim çnk yaz tatilimden başka izin yapmadım ve alışkanlık olmaya başladı birazda rahat bırakmak istiyorum kendimi ... yemek olarak değil tabii ki :))
moralim bozuk çnk 1 haftadır hiç aralıksız koşu bandına çıkıyorum kaçamak yapmadım diyetisyenimin listesine uydum :((
bu hafta da vermezsem daha strese girerim hem 2 hafta boyunca misafirim var sonrada sanırım annemler gelecek izinli olman belki ii gelebilir

Dosbikim, bana 2 gün önce dediklerini hatırla: senin de aynı şekilde kiloların direniyordur. Bu hafta da yılmadan sporunla birlikte rejim yaparsan kesin önümüzdeki hafta farkı göreceksin :))) İzinli olmak istersen tabi ki izne çıkarsın, ama biz aslında kilo veremesek de kilo almamızı da engelliyoruz. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ama bu hafta kanka olalım, birbirimizi teftiş edelim :))) Yanıtını bekliyorum

ay daha kimce gelmedimi ben mi göremedim.Kilomu akşam söyledim sabah da değişne bişey yoktu 300 gr vermişim. 68.200 gr az da olsa biraz moralim oluyor.Bu hafta çok düzenli geçmesede en azından bazı güzel alışkanlıkları kazanmaya başladım.yeni haftamız için daha iyi sonuçları alırım umarım.

Çağla canım ban listeyi gönderbilirmisin.

Canım yaa, çok özür dilerim. Sabah atlamış olmalıyım.

Çağla canım gündüz meşgül oluyor genelde.ondan giremiyorum.Aşamda sanberin uyumasını bekliyorum sonra biraz işlerim bitirmeye çalışıyorum ve anca geç saatlerde girebiliyorum

Doğrusun canım. İşlerimizin arasında boğuluyoruz. Bizim demek istediğimiz çarşambadan beri hiç birimizin doğru düzgün katılım yapmaması. Gün geliyor, hepimiz birden yokoluyoruz :(((

Günaydın kızlar 600 gr. vermişim. Normalde diyetisyen haftada 1 kilo verecek şekilde ayarlıyor. Ama geçen hafta verdiğim 200 gramdan sonra 600 gr. çok iyi geldi.

fikriyecim seni geçmiş görünüyorum, ama sen benden BMI yönünden çok iyisin. Kazanmak için asıl BMI'da geçmek lazım.

Gözün aydın taylor'cım. Önümüzdeki hafta birinci sensin :))

canlarım kilo oranı nasıl hesplıyoruz unutmuşum ben.ben de hesaplayım çağlaya yardımcı olayım azıcık.

canım bu haftanın kilosundan geçen haftanın kilosunu çıkarıyorsun. Çıkan rakamı 100 ile çarpıyorsun ve geçen haftadaki kilona bölüyorsun. Kilo aldıysan çıkan rakamın önüne önüne eksi koyuyorsun:)))

merhaba kızlar bu hafta kilo alan olmamış galiba tebrik ediyorum ben de 2 gün önce 85,5 çıkmıştım bugün neyse ki 84,8 im üstelik de dünkü kaçamaklarımdan sonra moralim yerine gelmeye başladı bugün düzenli devam ediyorum regl olamadım onun verdiği şişkinlik de var o yüzden kendimi kasmıyorum çok fazla kasınca hiç veremiyorum bunun da farkına vardım sabah kahvaltımı bu defa herkesle birlikte yaptım sanırım ayrı sofrada yiyince doymuyor insan tabağına kısıtlı aldığı için sofrada çok ölçülü yediğime inanıyorum 1.5 dilim kepek ekmeği bir parça tulum peyniri 1 çay kaşığı çokokrem 4 tane zeytin tek şekerli de çay sabah kahvaltısı için normal olarak görüyorum şekeri de epey azalttım eskiye göre çok fazla siyah çay içmem kahvaltıda içesim geldi inşallah hiç şeker atmadan da içebilirim ilerde diğer öğünlerimde de çorba ve ıspanak olacak muhtemelen evde pırasa da var ama nefret ederim pırasadan niyeyse diyet için uygun olan şeylerden nefret ediyorum :bbo:

Afiyet olsun canım:)))

selam kızlar. liste birbirine girmiş. :)) halloldu sanırım. melzeyitim bir dahakine sadece kilomu yazayım sen yada nachticim eklersiniz hayatım.aslında doğrusuda bu. hani sizi sıkıntıya sokmamak adına daha iyi olur sanırım . öpüyorum canlarım buralardayım.
bu arada doğum günü için menüler bekliyorum hatunlar.

Şaka gibi gündü canım yaa. Okulun interneti de bir vardı, bir yoktu. Çok stres oldum :(((
kimsecikler yok yine yaaaa kızlar nerelerdesiniz bakim bakın ben dersime ara verip geldim size bakmaya ama hiç biriniz yoksunuz :(

Baharım, ahhh, ahh. Biz kaybolduk mu hepimiz kayboluyoruz. Sessizleşiyoruz ve üzülüyoruz :((((

selam kızlar

Canım, lütfen kırılma kilolarına :(((( Gidecekler. Sen mücadelecisin. Kiloları mı alt edemeyeceksin..

Canlarım, şaka gibi gündü. Benim okulda internetin varlığı yokluğu birdi.
Adcım, karışıklı oldu canım. Ben saat 12 yi geçince senin işlerinin yoğunluğu nedeniyle internete giremeyeceğini düşündüm ve seni aynı geçtim, sen de tam o zamanda girmişsin ve tabloya kilonu işlemişsin. E, benim bağlantı da kötü olunca karıştı ortalık.
Kızlar, sağolsun artık melzeyitim cuma kilolarımızı yapacak. Bizim internete güven olmuyor. Dersler arasında bilgisayarla boğuşmak sinir strese sokuyor. Melzeyitim nasıl derse öyle yaparız artık :))))

Caneylerim, yaz geliyor, birbirimize daha fazla ihtiyacımız var. Bi kaç nacizane önerim var: yazdıklarımızı, özellikle öğünlerde yazdıklarımızı lütfen hepimiz okuyalım, yorum yapalım, eğer kaçamak yaptıysak kızalım, günü süper kapattıysak övelim. Bu yaza süper girelim, sonra da fotoğraflarımızı paylaşalım :)))))

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;

BU HAFTA HıÇ KıLO VEREMEDıMalsanaalsanasmile

BEN PıS BOĞAZIM TEKıYıM:kedi:

hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;

BU HAFTA HİÇ KİLO VEREMEDİMalsanaalsanasmile

BEN PİS BOĞAZIM TEKİYİM:kedi:

hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Canım, umarım önümüzdeki hafta kilo verirsin :))) Bol şans..

iyiyim tatlım sen nasılsın ders çalışıyordum ara verdim bi gelip bakayım dedim senle benden başka da kimsecikler yok yine :bbo: bana domatesler yolla canım çünkü akşam yemeğini kaçırdım patates salatası yanında bi de beyaz ekmek yedim iki dilim alsanaalsanasmile

canım çıkmalıyım kardeşim tepemde bekliyo bilgisayar başına geçmek için yatmadan geçebilirsem başına gelirim öpüyorum seni..

1 ad1 22.4
2 CheGuevera 23.9
3 Nachtingall 24.5
4 dosba 24.9
5 fikriye_bg 26.0
6 taylor 28.4

18.5'tan az olursa: Zayif
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Ay dosbacım yanlış yazmışım, sen fazla kilolu kategorisinden çıkmışın normal kategorisine girmişin. Süper süper :nazar:

Back