• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1.65 boyum canım

Sağol canım.

kızlar nasılsınız yediklerim sabah klasik kahvaltıı ara bir parça ekmek ve bol yeşillik akşam yağsız çiğ köfte yedim 4-5 tane bide ben bugün tatlı yaptm ve 2 dilim yedim ama biliyormusunuz gün boyu canım yemek istiyordu tatlı yiynce iştahım kalmadı meğer ondan günboyu yemek düşünüyormuşum
ama bu hafta fazla kilo veremedim nedense durdu gitmmiyor ne yapabilirmi sizce
geçmişi okuyamadım
taylorcuğum boyum 169 cm ama ben iri kemikli olduğumdan tartıda biraz fazla gelirim yanı 65-66 en ideal kilom ondan az olunca hortlak gii oluyorum ve neredeyse 36 bedene düşüyorum
onuda istemem ayyy idil baskülü kırıyorrr
birazdan geçmişi okur tekrar yazarım

Canım ne güzel 4 kilo fazlan kalmış sadece. Ha gayret az kalmış. Doğumdan sonra veremedim demişsin ama bak ne güzel vermişsin. Aman devam et.

Canlarım, gününüz aydın olsun :)))
Sabah 62,9 çıktım, çok sevinçliyim. Hafta içi 63,6 bile çıkmıştım.
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, kahve, zeytin ezmesi, peynir.

Artık öğle aralarımız var : öğle yemeği için kıymalı kabak ve 1 dilim ekmeği termosuma koydum. Ayranla birlikte yiyeceğim. Öğleye doğru arası için de yanıma 3 tane ufak mandalin aldım.

Taylor'cım, boyum 1.60 Normal kilo sınırlarında kalmam için 64 kiloyu geçirmemem gerekiyor. Olmama gereken en düşük kiloyu yazmıyorum, olamam zaten :)))

Hepinize güzel perşembeler, sağlıklar..

Tebrikler canım. Yemeklerin de çok güzel görünüyor.

selamlar arkadaşlar ancak girebildim
deryacım 3 dilim tam kepek ekmeği sabah ama ben gün içinde ekmek türü unlu mamül tüketmiyorum daha çok sıvıyla geçiyor günüm
taylor canım boyum 1.66

gelelim bugün ki mönümüze
sabah 2 dilim ekmek(kepek ekmeği)
yarım yumurta çok az miktarda peynir
domates ve salatalık yanında da çay

biraz öncede eti formun mısır gevreklerinden 2 tane yedim aralarda su içiyorum şimdide çay aldım

Ben de tam ekmek yiyorum nurcum. Ben tam buğday yiyorum. Hem tadı güzel hem de çok sağlıklıymış. Gün içinde ekmek yemiyorsan kahvaltıda 3 dilim az bile. Aman halsiz düşme canım.

Dosbikim, zaten hepimizin etkin katılımı ilk kuralımız. Bu aralardaki katılım düşüklüğünü havalara bağlıyorum. Eminim ki artacak.
Verilecek kilolarımız ve desteğe çok ihtiyacımız var kızlar.
Birbirimizi daha çok desteklemeliyiz. Bu aralar özellikle.
Hepimiz bazı zamanlar diyet yaparken çok zorlanıyoruz ve en çok bu durumda en çok desteğe ihtiyacımız oluyor. Birlikten kuvvet doğar :))))

Evet canım doğru söylüyorsun. Bu takımlar zaten bunun için.

Kızlar, hepimiz çoğunlukla kendi yediklerimizi yazıyoruz. Bu elbette ki çok önemli. Buna ek olarak birbirimizin yedikleriyle, yemedikleriyle de ilgilenebiliriz. Kızlar, artık bu haftadan itibaren en az kilo veren arkadaşlarımız ya da kilo alan arkadaşlarımızla özel olarak ilgilenelim. Destek olalım.

Evet, yapalım valla.

canım tam olarak bilmiyorum doktora gitmedim hiç
ama aldığım kortizonlardan sonra oldu sanırım
çnk genelde oluyormuş bende kalsiyuma dikkat etmedim tam anlamıyla
şimdi keçi peyniri,süt yoğurt her gün tüketiyorum
şimdi biraz hafifledi ama yüryüşlerden sonra zorlanıyorum
ağrım oluyor ... inş. yakın zamnda geçer

Geçmiş olsun canım. Aman ihmal etme, geçmezse doktora git.

Kızlar geçen hafta Cuma günü çizelgede yazan kilolara göre takımımızın BMI değerleri şöyleydi:

1- ad1 22.9
2- CheGuevera 24.3
3- Nachtingall 24.6
4- dosba 24.9
5- fikriye_bg 26.2
6- melzeyit 27.9
7- nur_84 27.9
8- taylor 28.7
9- derya_julia 32.0
10- bahar 34.1

Tabii buna ek olarak bel çevremizin kaç santim olduğu, kemiklerimiz ağır mı, yağ/kas oranımız nasıl, sıkı mıyız onlar da önemli. Yani buradaki rakamlar gerçeği birebir yansıtmıyor olabilir. Ama bir fikir vermesi açısından yazdım.

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu tablo yarın değişir tabii. Ben de biraz daha yukarılara çıkayım diye bugün spor yapayım dedim ama eve iş getirdim, spora gidemiyorum.

ınşallah hepimiz birer birer bu listenin üstlerine tırmanıp mezun oluruz.

canım tam olarak bilmiyorum doktora gitmedim hiç
ama aldığım kortizonlardan sonra oldu sanırım
çnk genelde oluyormuş bende kalsiyuma dikkat etmedim tam anlamıyla
şimdi keçi peyniri,süt yoğurt her gün tüketiyorum
şimdi biraz hafifledi ama yüryüşlerden sonra zorlanıyorum
ağrım oluyor ... inş. yakın zamnda geçer

İnşallah geçer canım, ciddi bir şey değildir.
Canım, seni örnek aldım ben de bisiklete bindim. Zayıflayacağız şekerim :)))

taylor canım teşekkür ederim
normalin en üstünü zorluyorum ama yarın fazla kilolu olacağım :((

Canım, çok az kaçamak yaptın diye hatırlıyorum. Mens dönemin yaklaştı mı? Belki vücudun ödem yapmıştır. Bu hafta fazla bile çıksan koşu bandının açılışını yaptığına göre önümüzdeki haftaya bomba gibi olacaksın canım.

taylor canım teşekkür ederim
normalin en üstünü zorluyorum ama yarın fazla kilolu olacağım :((

Evet canım maşallah, normal kategorisindesin. Ben de olucam inşallah. Belki de kilo almamışsındır canım. Ben de sanki almışım gibi geliyor. İnşallah hiçbirimiz almamışızdır. Ayy heyecan yaptım şimdi eyvahedigeldismile

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık, 1 bardak yeşil çay
Öğle: Taza fasülye, 1 bardak yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 16 badem, 2 mandalina, 1 bardak yeşil çay
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1.5 dilim ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 4 mandalina

Sonra: 4 mandalina. Bunlar fazladan oldu. Akşam da yarım dilim ekmek fazlam var. 1 puan kırıyorum. Bugün kendime 9 puan veriyorum.

Spor: Yok

Kızlar karnım acıkmaya başladı. Birşey yersem mesajı edit edip bu listeye eklerim. Ama inşallah yapmam eyvahedigeldismile

Maalesef yeni şeyler yedim. 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir. Yemek puanım 8'e düştü.

Son düzenleme:
Canlarım günaydın,
Güneşli bir cuma sabahına uyandım, pazardan sonra hava soğuyacakmış :(
Kahvaltı standart. 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, zeytin ezmesi, kahve ve yumurta.
Öğleye doğru 3 mandalina yiyeceğim. Öğle yemeği olarak da 5 kaşık bezelye ve 2 baget götürüyorum. Yanında 1 dilim ekmek olacak.
Sonrası da bakalım..
Akşam derse gidiyorum. Geç gelirim artık.
Kilom 62,6 çıktı. Sevindim. Hafta içi 63,6 ya kadar çıkınca sevindim valla.
Canlarım, şimdi listemizi aşağı ekliyorum. Hepimiz kilolarımızı oraya hesaplayarak yazalım. Çünkü derslerim aralıksız ve nöbetçiyim. Öğle arası da kontrol yapar paylaşım alanına ekleriz:))
Hepimize hayırlı olsun

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 /-- /-- /--- %)
dosba (67.8 /-- /-- / %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 /0.6%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)
fikriye_bg (69.5 / -- / -- /-- %)
CheGuevera (69.4 / -- /-- /--%)
taylor(72.5/ -- / -- / --%)
nur_84 (77.0/--/--/--%)
derya_julia (82.0 /-- /--%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (634.7/-- / -- /--%)

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 /-- /-- /--- %)
dosba (67.8 /68.1 /- 0.4 / %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 /0.6%)
CheGuevera (69.4 / -- /-- /--%)
nur_84 (77.0/--/--/--%)
derya_julia (82.0 /-- /--%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (634.7/-- / -- /--%)

Dosbikim, senin kilonu hesapladım :)

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 /--/--/--- %)
dosba (67.8/68.1 /-0.3/-0.4 %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 / 0.6%)
CheGuevera (69.4 / --/--/--%)
nur_84 (77.0/--/--/--%)
derya_julia (82.0/--/--%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (634.7/--/ -- /--%)

özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var

fıstıklar günaydınnn hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah bu gün..
bizim listemiz erkenden bitti dünden bildirenler olmuştu çünkü bu yüzden hemen vereyim sonra geleceğim şimdi kaçıyorum..

5.TAKIM 144.ETAP

Pia ( 61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66% )
tombili ( 85.5 / 83.4 / 2.1 / 2.46% )
mersa ( 80.7 / 80.0 / 0.7/ 0.87% )
obur ( 77.0 / 75.0 / 2.0 / 2.60% )
boncuk9 ( 84.5 / 83.5 / 1.0 / 1.18% )(yeni üye)
Ocean ( 82.2 / 81.3 / 0.9 / 1.09% )( yeni üye)

5.Takım Toplam Kilo ( 470.9 / 463.8 / 7.1 / 1.51% )

kızlar günaydın
nac canım ben hesaplamayı bilmiyorum :kedi:
bugünki kilom 76.4 inş dahada fazla vermeye çalışacağım bu hafta

günaydın arkadaşlar,dün akşam oğlum rahatsızlandı ve nete giremedim.Ukusuz bir gece geçirdik.Şuan biraz daha iyi en azından moralli ve neşeli.Biraz ateşi var burnu akıyor.Akşam 1 kes kustu umarım tekrarlanmaz.Dün aşı oldu ona bağlıyorum ateşi ama burnu akıntısı ve kusması grip olmuştur hep böyle oluyor çünkü.
Çok üzgünüm ama bu hafta kilo veremedim kilom ayne 69.500 gr.
Geçen hafta sonu çok kaçamk yapmıştım ve sanki daha çok iştahım açıldı...bu hafta size söz daha iyi olacam.Ve tüm kurallara uygulamaya çalışacam.

özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var

Canım biz burdayız sana destekçiyiz sonuna kadar.Eğer yorulmuş isen biraz dinlen,sürekli yemeye dikkat etemk yoruyor insanı hele de senin son zamnlarda iş yerindeki yaşayan sıkıntıları da düşünürsek sen yineden iyi dayanıyorsun diyebilirm.Listede olma ama yazmasan da yine bize takip et bizden kopma.Umarım en yan zamnda kendini toparlarsın.:teselli:

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 /--/--/--- %)
dosba (67.8/68.1 /-0.3/-0.44 %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 / 0.63%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)geri dönmek üzere ayrıldı
fikriye_bg (69.5 / 69,5 / 0,0 /0,0 %)
CheGuevera (69.4 / --/--/--%)
nur_84 (77.0/76,4/0,6/0,78%)
derya_julia (82.0/--/--%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (556,9/--/ -- /--%)

fikriyeciğim sadece listeden çıkıyorum burdan kopmak gibi bir şansım yok burdaki arkadaşlıklarımı dışarda bulamam çünkü hepiniz o kadar iyisiniz ki kimsenin birbirine karşı bir çıkarı yok ve böyle ilişkiler normal ortamlarda yaşanmıyor oyüzden sizler benim çevremdeki insanlardan daha kıymetlisiniz benim için

Back