Dosbikim, börek yemişsin afiyet olsun ama böreği telafi için bi şey yemezsen, sen de çok iyi biliyorsun canım, o börek hiç yakılamaz. Aralarda hiç olmazsa süt içsen?
evet börek yedim ama şimdi koşu bandına çıkacağım
Ahh canım, burada da yalancı bahar var. Ilık bir meltem var. Bu yaz artık pişmanlık içinde geçmesin istiyorum. Her şeyi önümüzdeki yaza bırakıyorum ama yıllar farkında olmadan o kadar hızlı geçiyor ki bir bakacağım yıllarımı ertelemelerle geçirmişim.
Diyetisyen konusunda melzeyitim ve sana katılıyorum. Bir doktor denetiminde ben de çok daha disiplinliyim. Ama gittiğim diyetisyene bir daha gitmem, yenisini bulmak lazım ve durumumuz kesinlikle elvermiyor.
evet yıllar çok hızlı geçiyor
( ve ben şişman biri olarak kalmak istemiyorum
Ne güzel dosbikim ve sen kendinizi tanıttınız. Ben de artık kendimi tanıtabilirim. Nereden başlayacağımı bilememiştim :)))
Canlarım, biyolojik yaşım 34 e az kaldı. Ruhum da 24. Ama fiziksel hızım 24 yaş hızına maalesef yetişemiyor. Kitap okumayı severim, şu anda Doğan Cüceloğlu'nun onlar benim kahramanım isimli kitabını okuyorum. İlgi alanım biyografiler, tarihsel kitaplar, eğitim psikolojisi, coğrafya. Anlayacağınız herşeyi merak ediyorum. Elif Şafak'ın aşk kitabı son zamanlarda okuduğum ve ruhumu okşayan bir kitap oldu. Pinhan'ı merak ediyorum.
Müziksiz hayatım geçemez. Dünya müziğini çok severim. Folklorik müzik çok ilgimi çeker. Çiçekli, böcekli cıvıl cıvıl şeyleri severim, renkli kalemler, çıkartmalarla okul dolabımı süslerim. Ruh yaşımın küçüklüğünü söylemiştim. Evim sadedir, çok mobilyam yoktur. Filleri ve ayçiçeklerini çok severim. Hareketliyim.