valla hayatım bizimkide yaparmı bilemiyorum.ama aklına gelir sanırım.seninki kesin anlar herhalde.o yapmazsa sen yap canım. bayanssulusmileoo birileri götürürse yemeğe hadi bakalım bizdekinde hayır yok ben kızımla çıkacam yemeğe ona hediye alacam bu sene bakalım anlayacakmı benim ..:)))
sıkma canını hayatım.melzeyitin dediği gibi aramızdasın ya o yeter.bencede yarışalım herksein ço9k iyi olur haftaya kadar 68 lerde olmama lazım
zaten çekilişede katılamıyyorum canım sıkkın
yarış çok sıkı bir yarış olursa iyi olur.kendi adıma söylüyorum çok gevşedim. alsanaalsanasmile
annesi ben onu yiyimmi.ellerini ayaklarını totosunu.ablamın kızından biliyoruz aslında
şimdi benim zillide emeklemeye çalışıyor geri gidiyor çok sinirlen,yor birde emekleme pozisyıonunda durup kendini öne atıyor
72.5 kilo olmuşum kızlar. Yemekte fazla yanlış yapmamama rağmen sporsuzluktan sadece 300 gram vermişim. Neyse 2 gün önce almış görünüyordum. Belki de mens yüzündendi. En azından az da olsa vermiş oldum. Ama hedeflerim için çok az. Bir kilo vermem gerekiyordu. Hedefleri tutturmak için şimdi haftaya 1.7 kilo vermem lazım. Bu hafta spor yapmaya çalışacağım ama o kadar verebilir miyim bilmiyorum.
canım bazen gözümüzden kaçan hatalar yapabiliyoruz.mens döneminin etkisi illaki oluyordur. umarım haftaya istediğin kiloya ulaşırsın. haftaya hep beraber sıkı olacağız inşallah.