AAAAAAAAAAAAAKüstüm size ben yokken ne kadar çok yazmışsınız,herkez burdaymış ben kaçırdım.Bugün oğlum düzeni bozdu gündüz geç uyudu ve tabiki akşam da ancak 23.30 ta uyudu
(((((((((((((((
çok kücücük o teyzesi yer onu yer sevimli bıdık
canım ne güzel bol bol su içiyorsun,benim oğlum olmasa nerdeyse hiç içmeme iyiki o sık içer de benim aklıma geliyor.
afferin sanberke
canım daha geçen hafata ben de öyleydim ama iyiki siz varsınız sizden utandiğim için fazla olmasa da kendimi kontrol edebildim.Sen de düzenli diyet yapamaz san da ayrılma bizden bugün moralin olmayabilir kaçamak da yapabilirsin ama yarın daha iyiy olursun ve kaldığın yerden devam edersin.Moralini bozma arkadaşım.
bugün iyiyim canım daha iyiyim hemde dünya ne iyilere kaldı nede kötülere artık allaha havale ettim
Ah canım mesajını bir nefeste okudum,ne kadar çok toplamışsın,diyebileceğim bir şey yok,remen şoktayım.Tek diyecem şey sık sık bizimle paylaş derdini anlat en azından iyi bir ninleyici oluruz.
zaten sizler olmasanız depresyonda olurdum burdan niye ayrılmıyorum sanıyorsunuz
bence 77.8 doğurudur:)))))))))))
eveeeeeeetttttt doğruymuşşşş:))))))
Canım ben varım,sabırsızlanmaya başladım bile.opuyorumnanaktan
hediye listesine adını yazdım
ben de çok heycanlandım,Yılbaşında çok heycan vericidi,hediyem de çok çok güzeldi beni çok mutlu etmişti.tekra bu heycanı yaşamak çok güzel olur.Hem de benimdoğum günü hediyesi olur hehhehe 13 martta benim doğum günüm:)))))))))))
allah razı olsun gözüm gönlüm açıldı aebenciğim