• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrik ederim fikiyeciğim bende çok veremiyorum ve kaç ay sonra tekrar bu kiloya düştüm bu hafta artık 1 kiloyu hedefliyorum mezromu bulamıyorum bi bulsam ölçülerimede bakacam ama kaybettim evin içinde sinir oldum ya

arkadaşlar şuan için 8 mart çekilişine katılacak olanların listesi buyrun
melzeyit
nachtigall
ad1
melis(onun adına karar verdik ama bizi kırmaz o)
fikriye
dosbaa
nur
bahardan vederyadan haber bekliyoruz

canım ne çekilişi ben kaçırdım galiba napcaz çekilişte :?

canım ne çekilişi ben kaçırdım galiba napcaz çekilişte :?

canım hediye çekilişi yılbaşında yapmıştık işte başkan kura çekecek ama kimsenin birbirinden haberi olmuyor hediye gelince süpriz oluyor yılbaşında çok keyif almıştık şuan meliside sayarsak şuan 7 kişiyiz sende gelirsen tam 8 olacağız inan çok keyifli oluyor

Olur peki nasıl veriyoruz hediyeleri kargoyamı veriyoz beni biraz aydınlatırdan sevinirim canım :)

canım evet adresler birbirimize veriliyor vebelli tarih aralığı var oaralıkta kargoyla göndereceğiz hediye gönlünden ne kopuyorsa onun alıyorsun belli bir miktarımız yok herkes bütçesine göre çam sakızı çoban armağanı alıyor genelde zaten çoğumuzun zevki belli ama bizim takımda öyle hediyeyi hor görecek kimse yok hediye sevgi ve saygı çerçevesinde gönderilirse:(

canım evet adresler birbirimize veriliyor vebelli tarih aralığı var oaralıkta kargoyla göndereceğiz hediye gönlünden ne kopuyorsa onun alıyorsun belli bir miktarımız yok herkes bütçesine göre çam sakızı çoban armağanı alıyor genelde zaten çoğumuzun zevki belli ama bizim takımda öyle hediyeyi hor görecek kimse yok hediye sevgi ve saygı çerçevesinde gönderilirse:(

Süper tamam bende varım ozaman :) yapalım güzel olur ya

herkeslere günaydın.inşallah herkes iyidir çok şükür bende iyiyim.bugün cuma dahada iyiyim severim cumaları.kilomu bildireyim ama çok iç açıcı değil. aslında listeye yazacaktım ama listeyi net göremeyince karışıklık olmasın istedim.siz eklersiniz artık. 55.7 olmuşum. haftaya diyet şart kızlar hatta bu günden başlayayım.ama pazar günü söz veremem.malum sevgililer günü hani olurda biri yanlışlıkla yemeğe falan götürürse diye dedim şayet olmazsa e kaçamak yapmamış olurum. neyse buralardayım öpüyorum kocaman.

herkeslere günaydın.inşallah herkes iyidir çok şükür bende iyiyim.bugün cuma dahada iyiyim severim cumaları.kilomu bildireyim ama çok iç açıcı değil. aslında listeye yazacaktım ama listeyi net göremeyince karışıklık olmasın istedim.siz eklersiniz artık. 55.7 olmuşum. haftaya diyet şart kızlar hatta bu günden başlayayım.ama pazar günü söz veremem.malum sevgililer günü hani olurda biri yanlışlıkla yemeğe falan götürürse diye dedim şayet olmazsa e kaçamak yapmamış olurum. neyse buralardayım öpüyorum kocaman.

oo birileri götürürse yemeğe hadi bakalım bizdekinde hayır yok ben kızımla çıkacam yemeğe ona hediye alacam bu sene bakalım anlayacakmı benim ..:)))

13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 /55,7/-0,5/-0,91 %)
dosba (67.5 /67.8/-0,3/-0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,4/0,8/1,14%)
taylor(72.8 / %)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENİ ÜYE

13. TAKIM TOPLAM KİLO (636,7.0 / %)

bencede yarışalım herksein ço9k iyi olur haftaya kadar 68 lerde olmama lazım
zaten çekilişede katılamıyyorum canım sıkkın

Kendi aramızdada yarışalım nedersiniz katı olmayacak şekilde kurallar koyalım ve onları uygulayalım ben herşeye varım :)

valla bende varım yaza inceik girmek istiyorm

iyiyiz canım sen nasılsın
ben kocişide rejime sokayım bu hafta

oo birileri götürürse yemeğe hadi bakalım bizdekinde hayır yok ben kızımla çıkacam yemeğe ona hediye alacam bu sene bakalım anlayacakmı benim ..:)))

ayy ne güzel benim kızımda büyüsede beraber gitsek yemeğe

ooo canım büyüyor sonrada güç yetiştiremiyorsun kıza vallahi beter böcek benimmki bilen bilir yani

ablamın kızından biliyoruz aslında
şimdi benim zillide emeklemeye çalışıyor geri gidiyor çok sinirlen,yor birde emekleme pozisyıonunda durup kendini öne atıyor

13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 /55,7/-0,5/-0,91 %)
dosba (67.5 /67.8/-0,3/-0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,4/0,8/1,14%)
taylor(72.8 / 72.5 / 0.3 / 0.41%)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENİ ÜYE

13. TAKIM TOPLAM KİLO (636,7.0 / %)

72.5 kilo olmuşum kızlar. Yemekte fazla yanlış yapmamama rağmen sporsuzluktan sadece 300 gram vermişim. Neyse 2 gün önce almış görünüyordum. Belki de mens yüzündendi. En azından az da olsa vermiş oldum. Ama hedeflerim için çok az. Bir kilo vermem gerekiyordu. Hedefleri tutturmak için şimdi haftaya 1.7 kilo vermem lazım. Bu hafta spor yapmaya çalışacağım ama o kadar verebilir miyim bilmiyorum.

Adcım, herzamanki gibi az zamanda çok iş başarmışsın :)))
Evet, bu haftasonu bi değerlendirme yapalım. Yaz geliyor. Hayallerimi bir yıl daha ertelemek istemiyorum. Günler, aylar akıp geçiyor. Bir bakacağız, hayat geçmiş. Her yaz başı tiril tiril elbiselere bakıp seneye bunları giyeceğim diyorum, sonra aynı kıyafetlere talim..
çooook ççok seneler önce mavi kot etek,beyaz merserize bluz ve beyaz topuklu terlik gitmiştim.e ozamanlar evli değildim haliyle inceciktim 43 kiloydum.çok sevmiştim kıyafetimi çok tatlı olmuştum. bayanssulusmile aklıma geldide hani diyorum bu yaza 50 ye inip yine kot etek giyebilirmiyim, pek ümidim yok ama isterdim açıkçası.

mrb arkadaşlar nasılsınız dün gece girdim ama sitede oyalandım buraya yazamadan çıktım bugün de tüm gün kurstaydım ölüyorum yorgunluktaaannn :bbo:
yazılanları ancak okuyu cevap verebildim tüm arkadşlarım iidir umarım melzeyitcim canın sıkkınmış biraz olsun toparlamışsın sevindim
dosbacım ben de geleli 6 aydan fazla oldu sanırım tam ay olarak hatırlamıyorum ama hala 80 in altına düşemedim :(
adcım senin zaten birkaç kilo fazlan var çok dert etme kendine
diğer tüm arkadaşlarımın da keyifleri yerindedir umarım..
ben bugün akşama kadar 1 paket form bisküviyle durdum ama akşam açlıktan bir tabak kuru fasülyeli pilav yedim aferin bana di mi :oklava:
iyiyim bhr cım sağol hayatım.senin tempo başlamış,kolaygelsin başarılar diliyorum canım.
önümüzdeki hafta sıkılaştırıyoruz işi hadi sende katıl. 1 haftada 1 kilo versek süper olur.

bahrcım kursun hayırlı olsun
taylorcum sen şu an çalışıyor musun ?? çünkü herzmaan çok hareketsizdim diyorsun ??
adcım bende sana katılıyorum hemen bi kendimize gelelim
saolsun yeni arkadaşlar renk kattı ama biz çok pasif kaldık.... zayıflayalım yaa ...lütfen takımca zayıflayalım yaza istediğim her kıyafeti giyelim
aslında ortak diyet işi karlı olabilir yani en azından uyarma bakımından.mesela öğle yemeğinde bu yemeği yicez kızlar,ardından çay içiçez diye uyarabiliriz birbirimizi. gerçi ben çalışırken nasıl olacak bilmiyorum ama ayarlarım bişekilde.

yarın 1 ye kadar nette giremezsem şimdiden kilomu yazıyorum tek 400 gr vermişim sanırım pekmez ve baldan dolayı.bakalım bugün yemedim kendimi iyi hissediyordum yani halsizlik yoktu ama çikolataya dayanamadım.alsanaalsanasmile
2 gün daha var kaçamak yapmamak lazım ama 14 de kesin yapacam kendie izin vercem.opuyorumnanaktan bayanssulusmile :kedi: aklinialirimsmile Şenizcokacimcoook :CüvCüv::içelim: :icecream: a.s.
tebrikler canım. ne güzel 400 gr vermişsin. valla ne yalan söyliyim bende çok yedim çikolata.şimdi sivilceler çıktı o yüzden bide onlarla uğraşıyorum,tatlıdan vazgeçmem lazım.
günaydın kızlar kilom 67.8
çok üzgünüm :(( 300gr almışım
üzülme hayatım haftaya inşallah çok güzel sonuçlar alıcaz. hem kendimiz hemde takım adına diliyorum. :teselli:

Günaydın herkese çok mutluyum 82 kg olmuşum 1,700 gr vermişim ilk hafta çok veriliyo haftaya bir bir devam ederim artık :) ama olsun motive oldm acayip
tebrikederim deryacım. harika. :nazar:

canım benim sütüm olmadı 3 ay çay niyetine emzirebildim ancak senağlamasenağlama

kızlar bu haftaki kilom 77 çok veremedim ama önümüzdeki hafta hedef büyük
bebeğini emziremeyen dertli anneler grubunda bende varım kızlar. 1.5 ay borunca sağıpta verdim,sonrada sütüm kesildi zaten.ay ne sıkıntılı günlerdi. çok iyi anlıyorum sizler. :çok üzgünüm:

bİ günaydın demek istedim.Umarım herkesin morali iyi,sabah tekrar tartıldım 69.500 fazla veremedim ama az da olsa vermek önemli.
tebrikler canım. damlaya damlaya göl olur derler hayatım.seninde öyle olur inşallah.azar azar versen bile 2 yada 3 ay sonra bir başmışsın verecek kilo kalmamış. hihoyyyt
kızlar daha güzel kilo vermek için beraber birşeyler yapalım değilse çok yavaş gidiyor benimki
2 ayda 9 kilo verdim 1.5 aydır 1 kilo anca gitti
canım belirli bir süreden sonra kilo verme yavaşlıyor.ozamanda bizim hızlanmamız lazım ama acil bir programa ihtiyacımız var. bilmiyorumkismile

adcığım gel buralara ne güzel herkes burda
geldim gulüm geldim.

:roflol: bu sana hayatım. a.s.

Back