13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kızlarr ben geldimmm evime döndüm sonunda 😅 tatilde hiç dikkat edenedimmmm tartılmaya korkuyorum yarın tartılırım bakalım durumum ne 😂 sizler neler yapıyorsunuz??
😃Hoşgeldin canım, inşallah güzel bir sonuç görürsün.. tatilde diyet yapmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki.. nerelere gittin bakalım, Malatya'ya uğradın mı?

Ben 2 hafta kadar memlekette kaldım, 2-3 haftadır Kayseri'deydim ama biraz köyde kayınvalidem in yanında kaldık, 1 hafta da memleketten misafirlerim geldi derken yoğun günler geçirdim ve farketmeden kilo vermişim 🤗
Birkaç gün sonra yine memlekete gideceğim ve Ağustosun sonlarına kadar kalacağım, bakalım ne kadar dikkat edebileceğim🤔

😃Hoşgeldin canım, inşallah güzel bir sonuç görürsün.. tatilde diyet yapmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki.. nerelere gittin bakalım, Malatya'ya uğradın mı?

Ben 2 hafta kadar memlekette kaldım, 2-3 haftadır Kayseri'deydim ama biraz köyde kayınvalidem in yanında kaldık, 1 hafta da memleketten misafirlerim geldi derken yoğun günler geçirdim ve farketmeden kilo vermişim 🤗
Birkaç gün sonra yine memlekete gideceğim ve Ağustosun sonlarına kadar kalacağım, bakalım ne kadar dikkat edebileceğim🤔
Hoşbuldum canım 🥰 Edirneye gittim Ayşegülcüm ayın 16 sından sonra da kısmet olursa 2 haftalığına Malatya'ya gideceğim. Ya ben kilo almışım ya sabah tartıldım 77.2 çıktım 🤦‍♀️

Hoşbuldum canım 🥰 Edirneye gittim Ayşegülcüm ayın 16 sından sonra da kısmet olursa 2 haftalığına Malatya'ya gideceğim. Ya ben kilo almışım ya sabah tartıldım 77.2 çıktım 🤦‍♀️
Canın sağolsun canım, veririz birlikte yine inşallah..
Ben şuan yoldayım, Maraş'a gidiyorum yine, Ağustos'un sonlarına kadar kalırım sanırım..
Evden uzakta diyet çok zor..

Şuğul vadisine gidersen, aklında olsun: konum olarak harita üzerinde yerini biraz beride işaretlemişler, yol tarifinde varış noktasına geldiniz dedikten sonra, 3-5 dakika daha araba ile ilerledikten sonra varılıyor

Canın sağolsun canım, veririz birlikte yine inşallah..
Ben şuan yoldayım, Maraş'a gidiyorum yine, Ağustos'un sonlarına kadar kalırım sanırım..
Evden uzakta diyet çok zor..

Şuğul vadisine gidersen, aklında olsun: konum olarak harita üzerinde yerini biraz beride işaretlemişler, yol tarifinde varış noktasına geldiniz dedikten sonra, 3-5 dakika daha araba ile ilerledikten sonra varılıyor
😍 tamamdır canım benim çok teşekkür ederim 😇😇

Canım nasıl geçti eşinin operasyonu?
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim canım şükür operasyon iyi geçti bir iki gün dinlendik dün evimize geldik işe başladı ben de evde temizlik düzen oluşturmaya çalışıyorum bir ay evde olmayınca yapılacak bir sürü şey var haliyle. Kavuştum sonunda evime sukurler olsun

Eveett kızlar gelelim kilo olaylarına sürekli dışarıdan yemenin sonuçları olarak kilom artmış tabi bir de dün gece 10 dan sonra yemek yedim ancak onun etkisi de var ama yazayım şurada dursun inşallah gidecek bunlar.
Başlangıç 80.55 hayırlısıyla gidecek fazlalıklar inşallah

Eveett kızlar gelelim kilo olaylarına sürekli dışarıdan yemenin sonuçları olarak kilom artmış tabi bir de dün gece 10 dan sonra yemek yedim ancak onun etkisi de var ama yazayım şurada dursun inşallah gidecek bunlar.
Başlangıç 80.55 hayırlısıyla gidecek fazlalıklar inşallah
Canım kilo gider bir şekilde. Sağlık olsun da. Tekrardan geçmiş olsun canım. Şimdi artık kendine zaman ayırma vaktin geldi. Hadi bakalım başlangıcı yaptın 😊

Teşekkür ederim canım şükür operasyon iyi geçti bir iki gün dinlendik dün evimize geldik işe başladı ben de evde temizlik düzen oluşturmaya çalışıyorum bir ay evde olmayınca yapılacak bir sürü şey var haliyle. Kavuştum sonunda evime sukurler olsun
Geçmiş olsun tekrardan canım, herşeyin başı sağlık. Kilo dediğin nedir ki, en büyük derdimiz o olsun, Rabbim onu unutturacak başka dertler sıkıntılar vermesin..geldiği gibi gider fazlalıklarımız inşallah..
Ben de Ağustos'un sonlarına kadar memleketteyim, annemgilin tartısı ile benimki uyuşmadığı için ne kadar kilo aldım tam bilemiyorum, ama biraz aldığımı düşünüyorum 😔

Teşekkür ederim kızlar bildirimler gelmedi bana da şimdi gördüm yazdıklarınızı. İnşallah gidecek kilolar sagliklarimiza kavuşacağız. Allah daha büyük dertler vermesin ama ocaktan beri çok yoruldum Allah affetsin. Bu arada evdeyken spor yapmaya başladım uzun süre devam edecek bir serinin başlangıcını yaptım baya zorlayıcı bir kardiyo serisi. İnanıyorum iyi gelecek. İki gün yaptım bugün pert haldeyim ama güzel haller☺️ dün tartida gördüğüm rakam da şöyle
Çarşamba 80.55
Cuma 80.30
Fark 250 Gr. Yavaş gidecek muhtemelen ama sağlam gitsin diyelim. Ayşegül canım sana da iyi tatiller diliyorum memlekette kontrol biraz daha zor oluyor belki almamissindir kilo ama aldıysan da sorun değil nasılsa veriliyor ☺️

Günaydın canlar malesef hedefime ulaşamadım.
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.9
Fark -1 kg

Aralıklı oruca başlıyorum bugün itibariyle. Bakalım sonuçları nasıl olacak..
Yine de çok güzel sonuç canım tebrik ederim. Benim de kilodan pek gitmedi ama haftanın 5 günü spor yapmaya başladım evde ve ilk haftadan birçok bölgede incelme olmuş bu da beni inanılmaz motive etti. Aralıklı oruç bana pek iyi gelmiyor ama sana umarım iyi gelir ve hızla gider kilolarin

X