- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
İnşallah sağlıkla kucağına al, sevgiyle büyüt canım..çok tatlı bi süpriz olmuş..sen hele onu bir de doğunca gör..kız çocuğu bambaşka birşey..Çok sağol cnm amin inşallah nasip olursa ağustosta cnm doğumum, ilk bebek daha önce düşüklerim olmuştu sıkıntılıydı biraz kızım hiç beklemediğim bir anda süpriz yaptı bize
Tez zamanda şifa bulursun inşallah..Kesinlikle sağlık her şeyin başı. Gastrit var canım safra kesesi de rahatsız etmiş Dr un dediğine göre. İlaç alıyorum da genel cerraha gideceğim bir de. Sana da geçmiş olsun canım sporsuzluk alınan kilolar başlıca sebepler canım bende de durumlar benzer. Bak ben bugün yine sporumu yapıp bitirdim. 30 dk hitt kardiyo yaptım. Hadi toparlan bugün az da olsa kendine zaman ayir az da olsa spor yap
Diz kapaklarımdaki sorundan dolayı ağır ve çok hareketli sporlar yapamıyorum, diz kapağım gıcırdıyor ve sızlıyor..beni ençok yürüyüş paklar ama okuldan gelince çok yorgun oluyorum, oruç + bel ve sırt ağrımdan dolayı yürüyüşte yapamıyorum.. kızım da sağolsun bırakmıyo yakamı..ne çok bahanem var dimi
Tebrik ederim seni sporun için, çok iyi yapmışsın
Hatırladım evet, yazmıştın banaOldu oldu canım tayin oldu ilk tercihine hastane yakınlarında bir ortaokula gitti bebeği vardı zaten başlamadı çalışmaya.