- 15 Nisan 2019
- 73
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi Luckyluck07
Yaramasa da yavas yavas birak en azindan yazik yavruya.Biberonla normal inek sütü vermeyi deneyebilirsin.Biberona alisirsa emmeyi birakabilir ama bunu yavas yavas yap.Yada biberon degilde bebek suluklari alip onlada sütü verebilirsinBulantılarım çok ve yiyemiyorum o yüzden seni zorlar dedi. Bide yaramazmış süt bebeğe.
Biberon alıyor. Zaten 1 yaşına girdiğinden beri devam sütü veriyorum Geceleri bir kez. Asıl sıkıntı emmekten ziyade biraz beni emzik olarak kullanıyor. Bu daha çok endişelendiriyor. Hem Memeden ayırıp hemde yeni bir uyku stili ne alışması gerekecekYaramasa da yavas yavas birak en azindan yazik yavruya.Biberonla normal inek sütü vermeyi deneyebilirsin.Biberona alisirsa emmeyi birakabilir ama bunu yavas yavas yap.Yada biberon degilde bebek suluklari alip onlada sütü verebilirsin
Oyleyse geceleri de uyandigi zaman devam sütü vermeyi deneyin.Benimki de emerek uyuyor.Bende biraktirmayi düşünüyorum ama nasil iste onu bende bilemiyorumBiberon alıyor. Zaten 1 yaşına girdiğinden beri devam sütü veriyorum Geceleri bir kez. Asıl sıkıntı emmekten ziyade biraz beni emzik olarak kullanıyor. Bu daha çok endişelendiriyor. Hem Memeden ayırıp hemde yeni bir uyku stili ne alışması gerekecek
Saçmalamayın anne sütü neden yaramasın bebeğe. Kanser hastalarına bile şifa olan bir sütten bahsediyoruz. Tandem yapan bir sütü anne var. EmzirebilirsinizBulantılarım çok ve yiyemiyorum o yüzden seni zorlar dedi. Bide yaramazmış süt bebeğe.
Son cümlenizi doktor mu söyledi? Lütfen sağlık bakanlığına şikayet edin, bu kadar cahil biri doktorluk yapmamalı.Bulantılarım çok ve yiyemiyorum o yüzden seni zorlar dedi. Bide yaramazmış süt bebeğe.
Evet yiyemediğinden zorlayabilir. Her şeyimizi süpürüyolar :) emzirmeye devam etmeyi istiyorsan vitaminn takviyesi alabilirsin. Tüm hamileliğim boyunca içtim. Emzirirken de devam ettim vitamine. Hala emiyor gerçi şimdi arada sırada alıyorum vitamini.Bulantılarım çok ve yiyemiyorum o yüzden seni zorlar dedi. Bide yaramazmış süt bebeğe.
Evet besin değeri yok artık yaramaz zaten dediSon cümlenizi doktor mu söyledi? Lütfen sağlık bakanlığına şikayet edin, bu kadar cahil biri doktorluk yapmamalı.
Aynen vitamin Takviyesi de yazdı doktorEvet yiyemediğinden zorlayabilir. Her şeyimizi süpürüyolar :) emzirmeye devam etmeyi istiyorsan vitaminn takviyesi alabilirsin. Tüm hamileliğim boyunca içtim. Emzirirken de devam ettim vitamine. Hala emiyor gerçi şimdi arada sırada alıyorum vitamini.
Bende yavaş yavaş anlatarak kendisinin bırakmasını bekleyeceğim. Zaten tecrübe edinenlerden duyduğum kadarıyla gebelik ilerledikçe sütün tadı ve kıvamı değişiyormuş ve kendiliğinden emmek istemiyormuşBulantılarınızdan dolayı kesmek durumundaysanız, bol bol bebeğizle konuşarak azaltmanızı tavsiye ederim, küçüktür anlamaz demeyin lütfen, anne bunu yapmalı, seni çok seviyorum ama malesef memeler artık sütü kesiyor gibi. Bol bol sarılarak, yan yana uyuyarak, gerektiğinde göğsünüzde yatırarak bence başarırsınız. Hep konuştum ben kızımla, ve 23 aylık olduğunda son emmen diyerek vedalaştırdım, ara sıra yerlerinde olup olmadığını kontrol etmesi dışında ne bir ağlama, ne bir yırtınma olmadı. Bişeyler sürüp üzülmesini de gerektircek bir şey yapmadım. İletişiminiz sağlam olsun herşey hallolur inşallah, sağlıkla kucağınıza alın
Yani doktor böyle söyledi. Belkide vitaminlerim düşük ve iki kez düşük hikayem olduğu için buna karar vermiştirSaçmalamayın anne sütü neden yaramasın bebeğe. Kanser hastalarına bile şifa olan bir sütten bahsediyoruz. Tandem yapan bir sütü anne var. Emzirebilirsiniz
Bu gece denedim devam sütüyle uyudu. Gece emmeyi kesip gündüz devam edicem yavaş yavaş kendi uzaklaşır muhtemelenOyleyse geceleri de uyandigi zaman devam sütü vermeyi deneyin.Benimki de emerek uyuyor.Bende biraktirmayi düşünüyorum ama nasil iste onu bende bilemiyorum
Öyle bir şey yok. Ne demek yani anne sütü ve cips aynı mı? Ömrümde duyduğum en saçma şey. Bebek büyüdükçe anne sütünün içeriği de değişiyor bebeğin ihtiyaçlarına göre. Hormonlardan dolayı tadında değişiklik olursa zaten çocuk kendi bırakacak. Çocuk bırakana kadar devam etmelisiniz ve doktoru şikayet etmeniz konusunda ciddiyim. Siz bilirsiniz tabi.Evet besin değeri yok artık yaramaz zaten dedi
merhaba, evlatlarınizi Allah bağışlasın.Merhaba arkadaşlar. 13 aylık bi bebeğim var. Ve şuanda plansız bi gebelik oldu Ve hamileyim. Doktor emzirmeyi kesmemi söyledi. Emerek uyuyor geceleri emmeye 4 kez falan uyanıyor. Yani baya düşkün. Bİr anda kesmem hem onun hem benim için çok zor olacak. Ayırmak için öneriniz tavsiyeniz varmı ?
Benimde öyle olmuştu ben hemen kesmedim emmeyi azalttım ek gıdayı cogalttim 2 ay içinde kestim ve bı daha vermedim gece geç saatte yedirip yattım ve hemen süte alıştirdim.gece mamaya alıştırma hemen alışacaklar zaten benimki 1 ay sürmeden alıştı gece uyanınca sadece su ver sabah kalktığında hemen ona yiyeceği sevdiği bisy hazırla yesin küçük olunca daha çabuk alışıyorlat merak etmeMerhaba arkadaşlar. 13 aylık bi bebeğim var. Ve şuanda plansız bi gebelik oldu Ve hamileyim. Doktor emzirmeyi kesmemi söyledi. Emerek uyuyor geceleri emmeye 4 kez falan uyanıyor. Yani baya düşkün. Bİr anda kesmem hem onun hem benim için çok zor olacak. Ayırmak için öneriniz tavsiyeniz varmı ?
Doktorunuzu değiştirmeyi düşünmez misiniz?Evet besin değeri yok artık yaramaz zaten dedi