Bebek Beslenmesi 13 aylık bebeğimi memeden ayırmam lazım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Teşekkürler bende deneyeceğim ama gece suyu kabul edeceğini sanmıyorum. Sizinkide çok düşkünmüydü emmeye

Teşekkürler bende deneyeceğim ama gece suyu kabul edeceğini sanmıyorum. Sizinkide çok düşkünmüydü emmeye
Evet gelip kendisi açıyordu hatta göğsümu filan baktım olmuyor bı kere göğsüme salça vurdum korktu igrendi daha da istemedi zaten 1 ay sonra uykusu da düzeldi gece su vermek çok mantıklı sabah kalkar kalkmaz hemen süt iciriyordum kahvaltı veriyordum saat 6-7-8 fark etmez kalkıyordum. 2 ay içinde artık gece kalkması bitti sonrasında beraber uyur beraber uyanır olduk çok rahat ettim

Çok iyi umarım benimde bu dönemim bu şekilde kolay geçer

Başka doktora gidin ..Emzirmeyi kesmeniz gerekmiyor..Süt yaramaz diye bişey yok google yazıp arayın araştırın lütfen tandem emzirme diye..zaten bebeğiniz karnınkzdani çok küçük 5 aylık olunca belki hem emzirme hep hamilelik sizi yorabilir ama şimdi değil..daha iyi beslenmeniz lazım ..

henüz kesmeyi düşünmüyorum ama muhtemelen doktorun kes demesinin sebebi bulantı kusmanın çok olması 5 kilo bi anda verdim 1.5 haftada

Önce anne sütünün yerine bir rutin koyarak başla ben biberon da ballı süt rutini oluşturmuştum ve ona sütünün bittiğini artık sütü biberonla içmesi gerektiğini ve artık büyüdüğünü anlat. Bu süreçte sana öfkelenecek ve sana yaklaşmakta, senin ona yaklaşmanı da istemeyecek bu konuda da babadan yardım alman lazım bi süre senin yerine rutinlerini o yapacak ve gerekirse yanında o yatacak ve zamanla geçiyor zaten. Ve istediğinde göğsünde uyuyabileceğini ve dokunabileceğini söyle benimki istedi koklamayı dokunmayı izin verdim ve hala da bazen istiyor 34 aylık olduğu halde ama asla ağlaması seni geri çevirmesin kararlılıkla başla yoksa hiç vazgeçiremezsin.

Hindistan cevizi yağı ile bıraktırmıştı arkadaşım. Bıraktırma konusunda kararlımısınız tandem emzirme yapan bir çok anne var.

Merhaba oğlum 22 aylık 3 hafta önce emzirmeyi bıraktım emerek uyuyordu ve gece çok sık uyanıyordu . İlk önce konuşmaya başladım 1 hafta sürekli anlattım artık ihtiyacın yok vs vs . Sonra bir gece emzirdim sonra da bıraktım tamamen . O gece uyandığı zaman çok ağladı çık zordu . Sabah göğsüme beyaZ bir bant yapıştırdım hastalanmış yazık dedim baktı kapattı . Sordukça bakmasına Böyle müsade ettim kendi kapattı. 3 gün uykulara geçmedi zor oldu . Benim yatakta yanına uzandım konuştum vs uyuttum pış pış yaptım ninni açtım . Sonra ninniyi kestim ardına teması kestim sadece yanına uzandım . Sonra kendi yatağına yatırdım bende yanına yere yattım dokunmadım . Netice de alıştı çok şükür darısı size . Devam sütü içiyor olması iyi inek sütü hiç vermeyin . Ayrıca da ninni biberon salama gibi şeyler de yapmayın

Mama ver bari

Ya benim başıma da böylesi hatta daha fenası geldi 11 aylık kızım hamile olduğumu öğrendim ve dış gebelik mi normal sağlıksız gebelik mi bilmiyoruz düşük dozda kemoterapi aldım şuan emziremiyorum 48 saat emziremeyecem ve kızım tam gece 11den sabah 8e kadar ağladı abartısız. Memeye aşırı aşırı düşkün Allah rızası için yok mu bir dua bir şey bilen canımın acısı bir yana çocuğum mahvoldu eridi bir günde daha 24 saat olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…