13 ayda 54 kilo verdim!!

Merhaba. Benim de 8 aylık kızım var. Hamilelik öncesi de vardı kilom şimdide. Artık verme zamanı. Kocalar çocuktan sonra rahatlıyorlar kıskançlık konusunda. Senın azcık kilondan kaynaklı değildir o :)

Tebrik ederim ya gerçekten kendimi gördüm suanda. Evlendikten sonra 9 ayda 28 kilo aldım. 6sını öyle boyle verdim,azminizi görünce ben de yapabilirim dedim.Ayakta alkıslarım ben bu azmi

Ćok güzel anlatmışsınız teşekkürler .bir lokmada yesem tadı aynı patlayana kadarda demişsiniz .. ćook beğendim bu cümlenizi.bencede sonunda acıkınca yiyoruz depoya gerek yok.

Çok cok com tebrik ederim. Maşallah. Sağlıkla istediğiniz kiloda kalın inşallah. Darısı benim başına olsun. Vermem gereken 15 kg var ve bir türlü becerip yapamadim. 10 kg veriyorum sonra motivem gidiyor strese girip yemeye basliyorum hoooppp fazlasiyla geri geliyor. Her defasinda baslamak daha zor oluyor.

Muskam; konunu gördüm ve o kadar sevindim ki anlatamam sana. Uzun zamandır giremiyordum, daha doğrusu kendime verdiğim sözü tutamadığım için girmek istemiyordum. Bana en baştan azim oldun. Teşekkür ederim ve Harika başarını tekrar tebrik ederim.

Ya sen harikasinnn gerçekten bi ümit isigi oluyorsun bizee Allahim lütfen bütün kilo vermek isteyen kardeşlerimin ve benim en hayirli bir şekilde zayiflamasini nasip eylee

sizi canı gönülden tebrik ediyorum.dilerim bizlerde böyle başarı hikayeleri paylaşırız.hikayenizde ortak paydalar buldum ve çok sevindim benide erkek arkadaşım kucağına alamamışti of ne utanmıştIM ay umarm bende buralarda başarı
başarı o başarı hikayemi yazarım

bu başarı öyküsünü ne zaman okusam gözlerim doluyor
umarım bende fazla olan 10 kilomu verip kurtulurum

Tebrikler

Kızlar benimle beraber bu diyetin aynisini uygulamak isteyen ozel mesaj atsinnn

Valla ozelden msja gerek yokta bende din aksam bu diyete cook niyetlendim hatta saati kurup 7 de kalkip yürüyüş bandinda yuruyus yapayim dedim...kizim 3 yasinda onunla disarda yurumem cok zor....esim 07.45 te evden cikiyor bi 45 dakika yururum dedim ama olmadi......siz kac kilosunuz ben 75 kiloyum 60 olsam super olacak bende kansizlik ve demir eksigi var surekli yorgun bitkin geziyorum dr ilac verdi oda kilo yapiyormus ne yapacagimi sasirdim...

Ada81 yanlış biliyorsun aynı ilaçları aylardır bende kullanıyorum Karatay diyeti yap hiç acikmadiğini goruceksin ayrıca demir ve d vitamini eksikliği olanlar kilo veremez boşa bekleme hemen iç

O ilaclar istah acabilir eger istahin acilip yemege saldirirsan evet kilo alirsin ama ilaclarla beraber diyete devam edersen daha hizli kilo verirsin. Yuruyus icinde disari cikmak sorun oluyosa youtube da yuruyus videolari var evde onlari yapabilirsin

aglayarak okudum ayy inşallah bende veririm kilolarımı saglıgıma kavuşurum o elti ve akrabalardan bende de var Allah razı olsun

Ayyyy maşallah resmen senden bitane gitmiş . Ben daha on kiloyu veremiyorum ne kadar iradeliymissin kutluyorum ama resim foto isterdik yaaaa

Banada takımdaki arkadaşlarım bu başarı hikayesini gösterdiler
Şu an eşimde evdeydi ve hadi oda duysun diye sesli okumaya başladım ve başarılarını gördükçe resmen kendimi tutamayıp ağladım sonunda
Helal olsun sana ki böyle süper bir başarıya imza atmışsın
Benim rekorum 124.5 kgdu ve şu ara 108.5 kgyum Tamda kendimi dibe vurmuş hissettiğim an bu başarı hikayen bana ilaç gibi geldi inan
Allah senden razı olsun tükenmek üzere olan ümidimi tekrar yeşerttin İnşallah bende önerilerini dikkate alarak çok güzel farklar görürüm

Herşey gönlünce olur güzel insan

( bu arada eşimde valla helal olsun bak sende bunu başarabilirsin inanmaktan vazgeçme diye verdi banada çoşkuyu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…